Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 206

Θέμα: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    +++++++1000000000000

Και γιά φαντάσου σκηνικό:

Αυτός το μπουζούκι του κι' απέναντι οι γύφτοι, να παίζουν
    με κλαρίνα και τουμπερλέκια το ''μελαχρινάκι'' γιά παράδειγμα....

Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ : οι γύφτοι πληρώνουν τα σπίτια πάντα μετρητά!!!!)

Ή ακόμη καλύτερα να το νοικιάσει σε εξωγήινους και να τον διακτινίσουν σε έναν πλανήτη με δικέφαλα τέρατα που έχουν μεγάλη ευαισθησία στην ηχορύπανση!
    Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ++++++++++ 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Y E A H.........M A N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μεγάλη επιτυχία!!!!!

Μην ξεχνάς ότι οι εξωγήινοι δε χαρίζουν κάστανα! Δες μερικά επεισόδια Star trek και θα με θυμηθείς!

Ρε! Μου θυμίζετε ειλικρινά τον εαυτό μου στο δημοτικό όταν με ένα φιλαράκι μου κάναμε σενάρια για το θα γινόταν ΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25

Ρε! Μου θυμίζετε ειλικρινά τον εαυτό μου στο δημοτικό όταν με ένα φιλαράκι μου κάναμε σενάρια για το θα γινόταν ΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάλωσε και ο Κουλης

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    το ιδιο προβλημα εχω και γω παιδια με γειτονα που εχει σκυλο μεσα σε διαμερισμα και γαυγιζει ακατασχετα ολες τις ωρες.
    ψαχνοντας το νομικα(αφου ειχαμε εξαντλησει ολα τα περιθωρια φιλικων παρατηρησεων),εμαθα τα εξης.ο νομος επιτρεπει την κατοχη 2 κατοικιδιων,αλλα μεσα στο διαμερισμα.απαγορευεται δηλαδη να ειναι στο μπαλκονι η στην ταρατσα.
    ο συγκεκριμενος εχει κλεισει το μπαλκονι με τζαμαρια,εχει εκει ολη μερα το κακομοιρο το σκυλακι,λοιπουν ολη μερα και το αμοιρο το ζωντανο γαυγιζει ολη μερα για να του δωσουν λιγη προσοχη.μιλαμε για αξιολατρευτο σκυλακι που ποτε δεν θα σκεφτομουν να του κανω κακο,αντιθετως φολα πεταγα στους ιδιοκτητες.
    σε τηλεφωνικη επαφη με τη φιλοζωικη εταιρεια μου εξηγησαν οτι ετσι συμπεριφεροντε τα ανεκπαιδευτα ζωα.οτι πρεπει να γινει ηχητικη καταγραφη κατ οπιν ραντεβου στη φιλοζωικη οτι γαυγιζει πανω απο καποια λεπτα συνεχομενα σε ωρα κοινης ησυχιας και να τους γινει στη συνεχεια συσταση.λες και αν γαυγιζει στις 3 τα μεσανυχτα για δυο λεπτα και συνεχιζει στις 4 μετα δεν ειναι ενοχλητικο.
    η αστυνομια δηλωνει αμετοχη και δεν μπορει να ανταποκριθει σε κληση για τετοιο σκοπο.μου ειπαν οτι πρεπει να παω στον εισαγγελεα υπηρεσιας να κανω αιτηση για εισαγγελικη παραγγελια και αυτοι θα δωσουν εντολη στην αστυνομια για συσταση
    αν συνεχισουν απλα κανειν μηνυση και περιμενεις δυο χρονια για αγνωστο αποτελεσμα
    πολλες φορες αυτα που δεν μπορουν να λυσουν χρονιες διαμαχες σς δικαστηρια,τα λυνει μια φιλικη κουβεντα.εκανα και απο αυτες,διορθωνοντουσαν τα πραγματα 1-2 μερες,μετα παλι απο τα ιδια
    οποτε σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα πουλαγα και γω το σπιτι και θα εχτιζα καπου απομονωμενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μεγάλωσε και ο Κουλης

Μετά την ενηλικίωση, η ωριμότητα δε συνάδει πάντα με την ημερολογιακή ηλικία, όπως άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά, όχι μόνο στο παρόν.

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    το ιδιο προβλημα εχω και γω παιδια με γειτονα που εχει σκυλο μεσα σε διαμερισμα και γαυγιζει ακατασχετα ολες τις ωρες.
    ψαχνοντας το νομικα(αφου ειχαμε εξαντλησει ολα τα περιθωρια φιλικων παρατηρησεων),εμαθα τα εξης.ο νομος επιτρεπει την κατοχη 2 κατοικιδιων,αλλα μεσα στο διαμερισμα.απαγορευεται δηλαδη να ειναι στο μπαλκονι η στην ταρατσα.
    ο συγκεκριμενος εχει κλεισει το μπαλκονι με τζαμαρια,εχει εκει ολη μερα το κακομοιρο το σκυλακι,λοιπουν ολη μερα και το αμοιρο το ζωντανο γαυγιζει ολη μερα για να του δωσουν λιγη προσοχη.μιλαμε για αξιολατρευτο σκυλακι που ποτε δεν θα σκεφτομουν να του κανω κακο,αντιθετως φολα πεταγα στους ιδιοκτητες.
    σε τηλεφωνικη επαφη με τη φιλοζωικη εταιρεια μου εξηγησαν οτι ετσι συμπεριφεροντε τα ανεκπαιδευτα ζωα.οτι πρεπει να γινει ηχητικη καταγραφη κατ οπιν ραντεβου στη φιλοζωικη οτι γαυγιζει πανω απο καποια λεπτα συνεχομενα σε ωρα κοινης ησυχιας και να τους γινει στη συνεχεια συσταση.λες και αν γαυγιζει στις 3 τα μεσανυχτα για δυο λεπτα και συνεχιζει στις 4 μετα δεν ειναι ενοχλητικο.
    η αστυνομια δηλωνει αμετοχη και δεν μπορει να ανταποκριθει σε κληση για τετοιο σκοπο.μου ειπαν οτι πρεπει να παω στον εισαγγελεα υπηρεσιας να κανω αιτηση για εισαγγελικη παραγγελια και αυτοι θα δωσουν εντολη στην αστυνομια για συσταση
    αν συνεχισουν απλα κανειν μηνυση και περιμενεις δυο χρονια για αγνωστο αποτελεσμα
    πολλες φορες αυτα που δεν μπορουν να λυσουν χρονιες διαμαχες σς δικαστηρια,τα λυνει μια φιλικη κουβεντα.εκανα και απο αυτες,διορθωνοντουσαν τα πραγματα 1-2 μερες,μετα παλι απο τα ιδια
    οποτε σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα πουλαγα και γω το σπιτι και θα εχτιζα καπου απομονωμενα

να σου δωσω εγω μια ιδεα αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματοποιησιμη γιατι δεν βρικεις και αλλους γειτονες που τους ενοχλει ο σκυλος και να πατε να του πειτε οτι θα του δωσετε λεφτα να στειλει το σκυλακι για εκπαιδευση?αν μαζευτητε πολλα ατομα λογικα δεν θα σας κοστισει πολλα λεφτα και υπαρχει και περιτωση να τον κανετε να νιωσει(τον ιδιοκτιτη) τοσο ασχημα που να το παρει αποφαση και να κανει κατι μονος του

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
    .............να τον κανεται να νιωσει(τον ιδιοκτιτη) τοσο ασχημα που να το παρει αποφαση και να κανει κατι μονος του
    Φίλε δεν είναι όλοι γύρω μας άνθρωποι. Υπάρχουν και νεφελίμ. Ζουν ανάμεσά μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
    να σου δωσω εγω μια ιδεα αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματοποιησιμη γιατι δεν βρικεις και αλλους γειτονες που τους ενοχλει ο σκυλος και να πατε να του πειτε οτι θα του δωσετε λεφτα να στειλει το σκυλακι για εκπαιδευση?αν μαζευτητε πολλα ατομα λογικα δεν θα σας κοστισει πολλα λεφτα και υπαρχει και περιτωση να τον κανεται να νιωσει(τον ιδιοκτιτη) τοσο ασχημα που να το παρει αποφαση και να κανει κατι μονος του

Η εκπαίδευση του σκύλου πάει μαζί με την εκπαίδευση του (των) αφεντικού (-τών) του. Και το αφεντικό είναι ανεπίδεκτο τοτε κλάφτα Χαραλαμπε πανε και τα λεφτά τσαμπα.

Συνήθως όταν ένα σκυλί γαβγίζει συνεχώς είναι συναρτηση πολών παραγόντων. Π.χ:
    1) δεν έχει μάθει να μένει μόνο του (θέμα εκπαίδευσης)
    2) δεν έχει μαθει να επικοινωνεί τις ανάγκες του με συγκεκριμμένο τρόπο (θέμα εκπαίδευσης)
    3) δεν έχει μάθει πότε κάνει τι (ποτε θα φάει / κατουρήσει / χέσει κλπ) με αποτελεσμα οταν του έρθει κατι στο μυαλό να το ζητήσει γαβγίζοντας (θεμα συνέπειας / ιδιοκτήτη)
    4) δεν εκτονώνεται/ κουράζετε (παιχνίδι, βόλτα κλπ). (Το σημαντικότερο)

Συνοψίζοντας τα παραπάνω... δεν ασχολήται κανένας μαζί του... για αυτό και γαβγίζει συνέχεια

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
    Η εκπαίδευση του σκύλου πάει μαζί με την εκπαίδευση του (των) αφεντικού (-τών) του. Και το αφεντικό είναι ανεπίδεκτο τοτε κλάφτα Χαραλαμπε πανε και τα λεφτά τσαμπα.

ποιος ειπε να του δωσεις λεφτα στο χερι τα λεφτα θα παμε απευθειας στον εκπαιδευτη για να εισαι συγουρος.τωρα στο θεμα προσοχης και φροντιδας συμφωνω απολυτα.

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    ...αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα πουλαγα και γω το σπιτι και θα εχτιζα καπου απομονωμενα...
    έχω καλό μου φίλο που άμα δεις εκεί που μένει μέσα στις ερημιές δεν θα το πιστεύεις και δίπλα του έχει 1 (ένα! !) σπίτι- γείτονα που του σπάει τα @@ συνεχώς. Πρώην αστυνομικός, μεγάλος σε ηλικία, θεωρεί ότι τον κυνηγούν οι πάντες, ότι τον κατασκοπεύουν και χίλια ακόμα, έχει κάνει μήνυση στον φίλο μου 5- 6 φορές για λόγους ότι να ναι, σε όλες έχει δικαιωθεί το φιλαράκι μου αλλά και πάλι είναι μανούρα.

Τώρα βέβαια φαίνεται να βαρέθηκε λιγάκι, έχω καιρό να ακούσω εξελίξεις. Η τελευταία είναι όταν είχε βάλει καρφιά στον δρόμο με αποτέλεσμα το φιλαράκι μου να πάθει λάστιχο 5 φορές σε μια εβδομάδα...

Με τους τρελούς δεν βγάζεις άκρη .-
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Οντας και εγω βεβαια εξω απο το χορο, με το μικρο μου το μυαλο, μου φαινεται φοβερα υπερβολικο να αλλαζεις σπιτι επειδη στα 3 μετρα απο εσενα μενει ενας ενπχλητικος τραμπουκος γειτονας με την παρομοια οικογενεια του. Σιγουρα η αυτοδικια δεν ειναι λυση σε καμμια περιπτωση, ποτε δεν ξερεις την τελικη εκβαση της ολης ιστοριας. Ομως νομιζω πως καπου εδω ειναι που πρεπει να βαζουμε το μυαλο μας να δουλευει σε κοκκινες στροφες. Θελω να πω πως σιγουρα και δεδομενα καποιος τροπος θα υπαρχει για να τον "τιμωρησεις" ακομα και χωρις να γινεις αντιληπτος η να ερθεις σε αμεση αντιδικια. Πχ ενα ετσι γρηγορο θεμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να κυνηγησεις αμεσα τον ιδιο. Διαβασα καπου πριν κατι για την 16αχρονη κορη του που δεν εχει και τις "καλυτερες" συναναστροφες. Θα μπορουσες πχ στο παρασκηνιο να κυνηγησεις εκεινη. Ολο και κατι το παρανομο θα βρεθει με λιγο σκαλισμα. Ισως αμα δει λοιπον οτι γενικοτερα με την σταση του φερνει μονο προβληματα στον ιδιο και την οικογενεια του, ισως να σκεφτει να αλλαξει ροτα. Επισης η συμβουλη του να αντιδρασεις στην ηχορυπανση με μεγαλυτερη ηχορυπανση, ειτε ειναι μουσικη ειτε ειναι εξατμισεις ειτε ειναι γεωτρυπανο, το θεωρω μια εξισου λυση αναγκης. Ειμαι σιγουρος πως οι γειτονες δεν θα σου ριξουν ευθυνες. βαρανε μπουζουκια και ραδια μεχρι τις 11-12-1 το βραδυ? Μια χαρα. Βαρας και συ στο τερμα μεχρι να σταματησει και κανα μισαωρακι παραπανω.

Δεν ξερω, ουτε εσενα γνωριζω ουτε τον γειτονα σου κ τι ανθρωπος ειναι, αλλα οπως εχει ειπωθει κ πριν, ολοι εχουν το κουμπι τους και τον τροπο τους.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Επισης η συμβουλη του να αντιδρασεις στην ηχορυπανση με μεγαλυτερη ηχορυπανση, ειτε ειναι μουσικη ειτε ειναι εξατμισεις ειτε ειναι γεωτρυπανο, το θεωρω μια εξισου λυση αναγκης.

[...], ολοι εχουν το κουμπι τους και τον τροπο τους.
    "λυση" και μαλιστα... "αναγκης"
    Οχι, ειναι μια "λυση" για να αισθανθεις εσυ καλα κ να νομιζεις οτι κατι του εκανες, μεχρι να "απαντησει" φυσικα.

Σε τετοιες περιπτωσεις ΟΣΟ του πας κοντρα ΤΟΣΟ του δινεις κινητρο να ασχοληθει μαζι σου, αν αρραξεις για 1 μηνα χωρις να ασχοληθεις... ο "απεναντι" θα τσαντιστει περισσοτερο κ θα πρεπει να βρει αλλο τροπο για να σκοτωσει την ωρα του

δυστυχως ομως το πεισμα δεν μας αφηνει να κανουμε "εξυπνες" κινησεις, κριμα.

Απο την στιγμη που δεν ξεκινησε απο μια κοντρα, ετσι ωστε πχ να παιζει με σκοπο να ενοχλησει και να σου κανει τα νευρα κροσια, αλλα ηταν απλα η κακια του η συνηθεια ας πουμε να αδιαφορει για τους γυρω του, δεν νομιζω πως αδιαφορωντας απλα, θα βαρεθει και θα σταματησει. Γιατι απο οτι καταλαβα η συγκεκριμενη συμπεριφορα δεν ειναι προιον αντιδρασης.

Εγω ειπα απλα τι εχω κανει κανα δυο φορες στο παρελθον αποτελεσματικα. Οπως ειπα ουτε τον ιδιο ξερω, ουτε τον γειτονα του, ο ιδιος πρεπει να σκεφτει τροπους με τους οποιους θα φερει αποτελεσμα. Παντως σιγουρα το να αλλαξεις σπιτι δεν ειναι ουτε κατα διανοια λυση. Και στο νοικι να ηταν δηλαδη, οχι να ειναι και δικο σου και να βαλεις πωλητηριο. Και μονο που θα σκεφτομουν την διαδικασια που θα εβαζα τον εαυτο μου και ικανοποιηση που θα προσφερα με μια τετοια κινηση, δεν θα το εκανα. Αντε μετα να παει αλλος γειτονας να του κανει μανουρα. "- ελα να σου πω, τον αλλον τον εδιωξα, αμα θες να ηρεμησεις απο μας, παρε και συ ποδι να μεινει ενας λιγοτερος"

..... Μπρρρρρ....
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    [...]δεν νομιζω πως αδιαφορωντας απλα, θα βαρεθει και θα σταματησει. Γιατι απο οτι καταλαβα η συγκεκριμενη συμπεριφορα δεν ειναι προιον αντιδρασης.

Για πες μου κ εμενα γιατι εγω δεν το καταλαβα αυτο...

Νομιζεις του αρεσει να βαζει ραδιο κ μετα να παιζει μπουζουκι ο γιος κ μετα να βαζει η γυναικα την τηλεοραση διαπασων ?
    Χωρις κινητρο μετα απο 1 μηνα θα επρεπε να βαζουν ωτοασπιδες στο ιδιο τους το σπιτι...

Ολη η οικογενεια βρηκε λογο υπαρξης. Προφανως αργοσχολοι, ευχαριστιουνται με τετοιες κοντρες κ αυτος τους κανει την χαρη

Η συγκεκριμενη συμπεριφορα ειναι προιον αντιδρασης, αν ητν θεμα παρκαρισματος πχ ή σκυλου... θα ηταν αλλιως

Ηθελα να κανω ενα edit να συπληρωσω για να αποφυγω ακριβως την παρεξηγηση που καταλαβες αλλα το αμελησα.

Ηθελα λοιπον να πω πως πλεον ναι, εκει που εχει φτασει το πραγμα με τα ραδια και τα μπουζουκια και τα τουμπερλεκια και τις τηλεορασεις ολα μαζι ενα μπουγιουρντι, φυσικα και ειναι το αποτελεσμα της μεταξυ τους κοντρας. παρολαυτα ομως αυτο που εννοουσα ειναι πως ο συγκεκριμενος ηταν ενοχλητικος και αδιαφορος εξ αρχης, γιαυτο αλλωστε και ξεκινησε η ολη μανουρα. Οποτε προφανως ακομα και αν επικρατησει μια κατασταση ηρεμιας και εκτονωσης της κοντρας, μπορει να κοπουνε τα πολλα πολλα, χωρις αυτο να σημαινει πως ο συγκεκριμενος θα παψει να ειναι ενοχλητικος και προκλητικος, οπως ηταν ανεκαθεν αλλωστε, πριν ξεκινησουν τα μανουριασματα.

Θα παιζει μπουζουκι στην αυλη του για κανα μισαωρο καθε μεσημερι, οπως ηταν στην αρχη, εξαλλου εξ αρχης δεν εκανε κατι τραγικο, μπουζουκακι επαιζε, ντιγκι τριγκι σε ωρες ΜΗ κοινης ησυχιας.

υγ. Να πω κ εγω μια παπαρια ? Ας μαθει ο φιλος τρομπετα ή ας αγορασει ηχοσυστημα

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 12:21
  3. Ερώτηση περι ανταλλαγής
    από S. Goofy στο forum Off topic