Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 189

Θέμα: Ποσο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mariosich
    Πλαστικές σφαίρες και χρήση νερού στις διαδηλώσεις
    -Γιατί μπαμπα πρέπει να καταστείλεται οπωσδήποτε μια διαδήλωση; Έχουν οπωσδήποτε λάθος αυτοί που έχουν κατέβει στο δρόμο; Kαι πρέπει αυτό να γίνεται με κάθε τρόπο πλέον;

-Άσε παδί μου, άσε...

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Δε μΕ λέτε ....τα βίντεο ποιος θα μας τα δίνει να τα βλέπουμε και πότε.....?????

ή θα είναι online με wifi και θα βγαίνουν στον σωλήνα ελεύθερα...?????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Δε μΕ λέτε ....τα βίντεο ποιος θα μας τα δίνει να τα βλέπουμε και πότε.....?????

ή θα είναι online με wifi και θα βγαίνουν στον σωλήνα ελεύθερα...?????
    Μη φας θαχουμε γλαρο.Σε λιγο θα μας ζητησεις και διαφανεια στην πολιτικη ζωη.
    Θρασυτατε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

δεν κάκο...

αφου το πανε έτσι.... σφαίρες αυτοί σφαίρες και εμείς....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος
    Δε μΕ λέτε ....τα βίντεο ποιος θα μας τα δίνει να τα βλέπουμε και πότε.....????? ή θα είναι online με wifi και θα βγαίνουν στον σωλήνα ελεύθερα...?????
    θα παίρνεις το δικηγόρο σου και θα κάνει μια αίτηση και θα παίρνεις αυτό που σε αφορά, όπως γίνεται τώρα με τις διαβιβάσεις του κέντρου της Άμεσης Δράσης...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900

Ο Ματατζης βλεπει 10000, 20000, 300000 κεφαλια.
    Eνώ κανονικά ,θα έπρεπε να βλέπει:
    Τον Πατέρα του - την Μητέρα του - τα αδέλφια του - τα ξαδέλφια του - τους θείους του - τους γείτονες του - την κοπελιά του - τα φιλαράκια του.....................
    ...Ολα αυτα βεβαια ,ΑΝ?/ ήταν φυσιολογικος άνθρωπος!
    Ενας ΜΑΤατζής ,ειναι τοσο ΑΔΕΙΟΣ & τοσο ΦΤΗΝΟΣ ,που για 900-1000 ευρά το μηνα ,μπορει ΑΝΕΤΑ να βλεπει ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ,στη μορφη του καθε 45άρη εργάτη , της καθε 25άχρονης κοπέλας , στον καθε συνάνθρωπο του.....
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Συγνωμη αλλα οταν μπηκα το 2007 ως ειδικος φρουρος δεν ηξερα οτι θα τα κανουν πουτανα οι πολιτικοι και οτι θα προδωσουν τη χωρα...
    Εγω προσωπικά ,μπορω να δεχτω την μεταμέλεια σου ,για το οτι:
    εκμεταλευόμενος μια ψηφοθηρική -και οχι μονον- τροπολογια (ΑΔΙΚΗ για ολους αυτους τους Αστυνομικους που εδωσαν Πανελλαδικές ,και εκαναν και 3-4 χρονια "σχολεία") ,βρεθηκες να φοράς στολή ,και να πληρώνεσαι απο το Δημοσιο Ταμείο ,του οποιου ΚΑΙ εγω ,ειμαι "Υπερήφανος" Χορηγός.

Αυτο ομως που ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΠΟΤΕ(σε σένα & τους όμοιούς σου) ειναι οτι:
    Τωρα που εμαθες οτι: "τα έκαναν πουτανα οι πολιτικοι και ΠΡΟΔΩΣΑΝ τη χωρα ΣΟΥ..."(οπως κι εσυ διαπιστώνεις)
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ να παραιτηθείς ,αισθανόμενος ντροπή και μεταμέλεια ,έναντι των συν-ανθρώπων σου ,και να εννωθείς μαζι τους ,διεκδικώντας τα αυτονόητα.

ΥΓ: Για να μην κουράζεσαι να γραφεις...
    Στ' @ρχίδι@ σου που δεν σε συγχωρω ,το ξερω.
    Γι'αυτο με χτυπάς στο κεφαλι με το κλομπ σου ,οπου με βρεις.
    Για να κλεισω τα ματια μου απο τον πονο.
    Γιατι....ακομα κι εσυ....ΔΕΝ μπορεις να με κοιτάξεις ,ΒΑΘΙΑ-ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Μπα... Οχι αδερφε...

Στα @ρχιδι@ απλα που εχεις τετοια γνωμη για μενα.

Ετσι απλα και χωρις παρεξηγηση αφου βαρεθηκα να εξηγουμαι στον καθενα που νομιζει οτι του ανηκω στο θεμα της χορηγιας.

Ειπα παραπανω...οτι κανονικα μου κρατανε τους φορους μου για χρεωκοπημενα ταμεια και ολα τα μαλακισμενα φοροεισπρακτικα μετρα.

Στο κατω κατω ρε αδερφε αφου νιμιζεις οτι σου ανηκω σταματα να πληρωνεις και να δουμε τι θα γινει τοτε.

Αυτα για το θεμα της αστυνιμευσης το οποιο και με αφορα.

Για τα ΜΑΤ δεν μπορω να υπερασπιστω οτι κατακρινω.

Με τα γραφομενα μου παραπανω προσπαθω νανσου δωσω μια εικονα που ειχα οταν ειχα παει μετρα στο Συνταγμα πριν 2 χρονια σε μια πορεια.

Εγω εβλεπα κεφαλια αγαπητε και το λεω κυριολεκτικα και ημουν και στο προαυλιο ψηλα της Βουλης.
    Τωρα αν εσυ θες να πιαστεις απο τη λεξη κεφαλια και απλα να γραψεις επαναστατικο τροπαριο ...λυπαμαι αλλα οτι εβλεπα εγραψα.

Καληνυχτα σας...

ρε παιδια τι προσπαθουμε να βρουμε γωνια στο δεκαρικο...???
    που λενε κ στο χωριο μου....

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από foten21
    ρε παιδια τι προσπαθουμε να βρουμε γωνια στο δεκαρικο...???
    που λενε κ στο χωριο μου....
    +1100 Katana....ειδικά όταν διαβάζεις κάτι τέτοια:

"Αν αύριο μάθω πως κάηκε μία κλούβα με ΜΑΤ σίγουρα δεν θα λυπηθώ, σίγουρα δεν θα μου λείψουν γιατί είναι τόσο βλάκες ώστε να υποστηρίζουν με μένος ένα σύστημα που αύριο θα χαντακώσει τα παιδιά τους! Τα παιδιά τους τα έχω χεσμένα γιατί με τέτοιους γονείς τί παραδείγματα θα πάρουν? Τα δικά μου τί φταίνε όμως όταν προσπαθώ να τους δώσω ένα μέλλον, προσπαθώντας να μη κλέψω, να μη πεινάσω και πεινάσουν, προσπαθώντας να είμαι Μέντορας τους?"

δε το καταλαβαίνω αυτό...δηλαδής;
    - Αν αύριο μάθω πως κάηκε ο γείτονας πάλι χεστήκαμαν,ε;
    -Αν αύριο μάθω πως κάηκε ένα λεωφορείο με οικοδόμους πάλι στα @@ μας ε;
    -Αν αύριο μάθω πως κάηκε ένα γκρούπ με δάσκαλους/φυλακισμένους/παιδιά/παπάδες/εργάτες/δικηγόρους;

δεεεε πάει έτσι,αδερφέ,με το συμπάθειο κιόλας....
    προσωπικά κρατάω μόνο αυτό:

---> μαλάκες υπάρχουν παντού σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλες τις θέσεις...όπως φυσικά υπάρχουν και σωστοί που δεν θα ακούσουν ποτέ ένα καλό λόγο αλλά ούτε θα τον απαιτήσουν και ποτέ...

...Όσο για το ποιος πληρώνει ποιον μπες σε μια Βόνταφον ,ένα σουπερμάρκετ ένα Πλαίσιο,μια ταβέρνα ή τέλος πάντων σε ένα μαγαζί τώρα στις διακοπές...(τις ποιές; ) και δες την εξυπηρέτηση από το προσωπικό....το 90% μη πω το 99,9999% την έχουν δει δημόσιο...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros

"Αν αύριο μάθω πως κάηκε μία κλούβα με ΜΑΤ σίγουρα δεν θα λυπηθώ, σίγουρα δεν θα μου λείψουν γιατί είναι τόσο βλάκες ώστε να υποστηρίζουν με μένος ένα σύστημα που αύριο θα χαντακώσει τα παιδιά τους!

οποιος το εγραψε αυτο... τι να πω δεν ξερω...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    του δινω το χερι μου και πολλους χαιρετισμους.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    χαιρετίσματα κι από μένα...

Αν σε διάβαζε πάντως ο μακαρίτης ο Morales (και μερικούς ακόμα "σοβαρούς"από εδώ μέσα) χαλαρά θα σας σβούρναγε μια μολοτοφίτσα (άντε και μαζί με μερικούς Ματατζήδες-για το ξεκάρφωμα ντε)
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    Μπα... Οχι αδερφε...

Στα @ρχιδι@ απλα που εχεις τετοια γνωμη για μενα.

Ετσι απλα και χωρις παρεξηγηση αφου βαρεθηκα να εξηγουμαι στον καθενα που νομιζει οτι του ανηκω στο θεμα της χορηγιας.

Ειπα παραπανω...οτι κανονικα μου κρατανε τους φορους μου για χρεωκοπημενα ταμεια και ολα τα μαλακισμενα φοροεισπρακτικα μετρα.

Στο κατω κατω ρε αδερφε αφου νιμιζεις οτι σου ανηκω σταματα να πληρωνεις και να δουμε τι θα γινει τοτε.

Αυτα για το θεμα της αστυνιμευσης το οποιο και με αφορα.

Για τα ΜΑΤ δεν μπορω να υπερασπιστω οτι κατακρινω.

Με τα γραφομενα μου παραπανω προσπαθω νανσου δωσω μια εικονα που ειχα οταν ειχα παει μετρα στο Συνταγμα πριν 2 χρονια σε μια πορεια.

Εγω εβλεπα κεφαλια αγαπητε και το λεω κυριολεκτικα και ημουν και στο προαυλιο ψηλα της Βουλης.
    Τωρα αν εσυ θες να πιαστεις απο τη λεξη κεφαλια και απλα να γραψεις επαναστατικο τροπαριο ...λυπαμαι αλλα οτι εβλεπα εγραψα.

Καληνυχτα σας...
    Πάμε πάλι από την αρχή λοιπόν και μακάρι και εσύ να μπεις στο κόπο από τα αρχικά μου ερωτήματα να απαντήσεις ένα προς ένα και να μην αποφεύγεις (σελ 6 Ημ/νια 02-08-2011 01:38)...

-Στα @ρχιδι@ απλα που εχεις τετοια γνωμη για μενα.
    • Αν λοιπόν ΕΓΩ σε πληρώνω και δεν μου κάνεις, όπως θα γίνονταν σε κάθε ιδιωτικό τομέα θα σε απέλυα γιατί η γνώμη μου είναι πως δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά που σε πληρώνω! Ειδικότερα όταν είναι στα @ρχίδι@ σου η γνώμη μου και ακόμα δεν αναρωτιέσαι γιατί έχουμε διαφορετικές απόψεις για το τί θα έπρεπε να προσφέρεις για τα χρήματα που σε πληρώνω! Τυχερός είσαι που εργάζεσαι στο δημόσιο...
    -Ετσι απλα και χωρις παρεξηγηση αφου βαρεθηκα να εξηγουμαι στον καθενα που νομιζει οτι του ανηκω στο θεμα της χορηγιας.
    • Δεν είπα πως εκεί σε κατατάσσω, ίσα-ίσα σε τιμά που απαντάς και είναι δύσκολη η θέση σου γιατί η δουλειά σου βρωμάει από όπου και αν τη πιάσεις! Μόνο και μόνο που μπαίνεις στο κόπο να απαντάς δείχνει πως έχεις άντερα για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, όσο και αν δεν συμφωνώ, σε σέβομαι για το ότι προσπαθείς...
    -Ειπα παραπανω...οτι κανονικα μου κρατανε τους φορους μου για χρεωκοπημενα ταμεια και ολα τα μαλακισμενα φοροεισπρακτικα μετρα.
    • Heloooooo έτσι φωνάζουν 10.000.000 Έλληνες εδώ και χρόνια! Μάλιστα για αυτούς του λόγους βγαίνουν και τους βαράνε τα ΜΑΤ κάθε μέρα! Απλά αλλάζουν οι ετικέτες, μια λέγονται ταρίφες, μια λέγονται φορτηγατζήδες, την άλλη αγανακτισμένοι αλλά η ουσία είναι μία! Στο ίδιο καζάνι βράζουμε, απλά κάποιοι δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν πως βράζουν με άλλους! Καλώς ήρθες στη παρέα μας λοιπόν...
    • Στο κατω κατω ρε αδερφε αφου νιμιζεις οτι σου ανηκω σταματα να πληρωνεις και να δουμε τι θα γινει τοτε. Αυτα για το θεμα της αστυνιμευσης το οποιο και με αφορα.
    -Φιλαράκο θα στο ξαναπώ γιατί μάλλον δεν το έχεις πάρει πρέφα! Ήμουν έφεδρος αξ/κος στις Ειδικές Δυνάμεις, στη φάση με τα Ίμια έγινε μερική επιστράτευση και μετά από δύο χρόνια πολίτης βρέθηκα με το όπλο στο χέρι πάλι! Αυτό παλιά, γιατί τώρα ακόμα που μένω πολύ κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα μου έκλεψαν το σπίτι, τις γυναίκες του σπιτιού έπρεπε να τις πηγαίνω εγώ στον ΗΛΣΑΠ γιατί κάποιοι λάθρο έκλεβαν γυναίκες μόνες! Όταν πήγα στο τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα να ζητήσω τη βοήθεια από την ασφάλεια, τους είπα ποιός είμαι, έχω πιάσει δύο κλέφτες στη περιοχή μου ενημερωτικά και μου είπαν πως δεν γίνεται τίποτα γιατί τρέχουν με άλλα! Απλά να τους ρίξω στο κουβά αν τους πιάσω! Ενημέρωσα πως οπλοφορώ (παράνομα) και πως σε κάποιο τυπικό έλεγχο τους θα βρεθώ εγώ στη ψειρού! Απλά μου κούνησε το κεφάλι, δείχνοντας μου πως δεν μπορούν να κάνουν περισσότερα! Φυσικά και δεν θα ήθελα να σας πληρώνω φίλτατε! Η μαμά πατρίδα και τα 4 πρωταθλήματα που έχω κερδίσει στην αυτοάμυνα μου επιτρέπουν να προστατεύσω το σπίτι μου! Για το σπίτι πια έχω συναγερμό και το όπλο έτοιμο! Εγώ το χρέος μου για τη μαμά πατρίδα το έκανα γιατί γούσταρα και έπρεπε, η σειρά σας λοιπόν που ακόμα να καταλάβετε πως εσείς δεν εργάζεστε αλλά κάνετε λειτούργημα...
    Αν πάθει όμως κάτι κάποιος από την οικογένειά μου, σας υπόσχομαι πως το ΑΤ θα βρεθεί σε τροχιά, το είπα τότε, το ξαναλέω! Έχουμε ίσα δικαιώματα οι Έλληνες πολίτες και θέλω την αστυνόμευση που έχει και ο Τριανταφυλλόπουλος! Μάλιστα δεν θα τους έχω να μου κρατούν τα ψώνια, θα τους προσέχω και θα τους τιμώ με το να καθόμαστε μαζί στο ίδιο τραπέζι, δεν θα τους έχω σαν υπηρέτες ή σκλαβάκια για να τους δείχνω για να με θεωρούν κάποιο...
    -Για τα ΜΑΤ δεν μπορω να υπερασπιστω οτι κατακρινω.
    •Μαζί σου και ο κάθε Έλληνας, χαίρομαι που είσαι μαζί μας! Ελπίζω σε κάποια πορεία να πάμε μαζί και σου υπόσχομαι πως θα έρθω μαζί σου και σε όποια πορεία θελήσεις...
    -Με τα γραφομενα μου παραπανω προσπαθω νανσου δωσω μια εικονα που ειχα οταν ειχα παει μετρα στο Συνταγμα πριν 2 χρονια σε μια πορεια. Τωρα αν εσυ θες να πιαστεις απο τη λεξη κεφαλια και απλα να γραψεις επαναστατικο τροπαριο ...λυπαμαι αλλα οτι εβλεπα εγραψα.
    •Θυμάσαι γιατί είχε μαζευτεί πριν από δύο χρόνια ο κόσμος? Φίλε μου, στη πράξη δεν έχω να χωρίσω πολλά μαζί σου γιατί αν το προσέξεις δεν έχουμε τίποτα δικό μας εκτός από τη ψυχή μας! Όλα τα υπόλοιπα μας τα παίρνουν όποτε θέλουν! Αν διάβασες το κείμενό σου, διάβασες τις τότε παρατηρήσεις μου και ακόμα δεν κατάλαβες τί φταίει, θα τα πούμε όταν κάνεις παιδιά και θα κάθονται να παρακαλούν για να τους πάρουν σκλάβους μαζί με τα δικά μου! Θα είναι αργά τότε όμως, γιατί όταν μπορούσες δεν έκανες τίποτα, μετρούσες κεφάλια και όχι μυαλά και πεταμένα όνειρα! Θα το καταλάβεις τότε, αλλά θα είναι αργά, όπως που τώρα κλαίγεσαι πως σου μειώνουν το μισθό σε εμάς που έχουμε μείνει καιρό άνεργοι! Υπομονή, τροχός είναι και γυρίζει...

Λίγες Σκέψεις... Επαναστατικές!
    http://ligesskepsis.blogspot.com/201...g-post_15.html
    Μάριος
    Το blog μου...
    http://ligesskepsis.blogspot.com/

Η παρέα μου...
    http://www.motoparea.com/

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    οποιος το εγραψε αυτο... τι να πω δεν ξερω...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    του δινω το χερι μου και πολλους χαιρετισμους.
    ...και ας έχω varadero? Καλό μας βράδυ...
    Το blog μου...
    http://ligesskepsis.blogspot.com/

Η παρέα μου...
    http://www.motoparea.com/

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Οποιος "επαναστατης" πιστευει οτι αν σκοτωθουν 10,20,50 μπατσοι θα αλλαξει και η ζωη προς το καλυτερο δεν εχει παρα να το κανει.Οχι με το πληκτρολογιο γιατι δεν θαχει αποτελεσμα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Οποιος "επαναστατης" πιστευει οτι αν σκοτωθουν 10,20,50 μπατσοι θα αλλαξει και η ζωη προς το καλυτερο δεν εχει παρα να το κανει.Οχι με το πληκτρολογιο γιατι δεν θαχει αποτελεσμα.
    ΟΧΙ φίλε μου. Η ανθρώπινη ζωή ,ειναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ αγαθο ,και οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να την προστατευουμε.
    Ασε που ,ΔΕΝ θα άλλαζε τίποτα -προς το καλυτερο-με αυτο τον τροπο. Το αντίθετο μάλιστα.
    Θα "ξεκλειδώνονταν" τα χερια των '"Δυνάμεων Καταστολης" ,και θα θρηνούσαμε αμετρητα θυματα "αμάχων".

Οσο για το τι?/ μπορει να επιτυχει -πλεον- το "πληκτρολόγιο" ,επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη.
    Αν κανεις τον κοπο κι εσυ ,να κοιτάξεις ,πόσα εχουν επιτευχθει παγκοσμιως τελευταια ,απο το πληκτρολογιο,ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησεις.
    Αλλωστε ,πισω απο το πληκτρολογιο ,βρισκονται ανθρωποι με αποψεις.
    Μονο που νιωθουν μονοι.
    Οταν δουν οτι ,εχουν κι αλλοι την ιδια φιλοσοφια με αυτους ,νιωθουν δυνατοι.
    Κι αν εννωθουν και οργανωθουν κιολας ,μπορουν αν ανατρεψουν κακως κειμενες καταστασεις.

Το ολο θέμα της κουβεντας ειναι το εξης:
    Ανεξαρτητα με ποιον τροπο? - για ποιον λογο? -&- για ποιον σκοπο? - εγινε ο καθενας ενστολος-αστυνομικος ,θα επρεπε να εχει:
    1)Την αυτοεκτίμηση ,ωστε να εκτιμα ΚΑΙ τους συνανθρωπους του.
    2)Την αξιοπρέπεια ,ωστε να σεβεται και την προσωπικοτητα των άλλων.
    3)Την ΕΥΘΙΞΙΑ και την αίσθηση ΕΥΘΥΝΗΣ ,που θα του επεβαλε οτι ,αφου ΔΕΝ προστατευει (οπως θα επρεπε) αλλά αντιθετα ,λαμβανει διαταγες να ΤΙΜΩΡΕΙ & να ΚΑΤΑΣΤΕΛΕΙ ,τους συνανθρωπους του ,τοτε ,θα επρεπε η συνειδηση του να ειναι πιο δυνατη απο το χρηματικο αντιτιμο.
    Κι αν?/ ειναι και οι περισσοτεροι ,αυτοι οι αστυνομικοι που εχουν αξιοπρεπεια κ φιλοτιμο ,θα μπορουσαν ολοι μαζι να οργανωθουν και να αρνηθουν να χτυπανε τ'αδελφια τους.

ΔΕΝ ειναι κακο να κανει καποιος ανθρωπος λαθος.
    Οταν ομως το λαθος ,γινεται η "δουλειά" σου , τοτε ,ΔΕΝ υπάρχει καμια δικαιολογία.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πόσο "βρώμικο" μυαλό έχετε;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2004, 22:01
  2. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  3. Απαντήσεις: 1