Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 302

Θέμα: Τσαγακι του βουνου ο γιαπωνεζος

Xerome pou kataxoris ta bmx mazi me ta tdm

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Ώπα, κάντε ησυχία τώρα.
    Είδα τον Ζαν και θα μπει να γράψει πως τσάγιωνε ΒΜΧάδες με το Ντουκάτι του.

Έλα χρυσό μου, οκ επέστρεψα θα σε δω αλλά μην το κάνουμε θέμα μπροστά σε όλον τον κόσμο...Και γίνουμε θέαμα...

Αχ κι εμένα μου έλειψες λουκουμά μου στραβοχυμένε και τριχωτέ Έρωτα

Με ένα 620ie κανείς πολλά παραπάνω από ένα Τζιντζινέζικο κουκουνάρι και μαθαίνεις αντί να ξεχνάς... Μιλάν και τα σαμουράγια που ανακάλυψαν τα φρένα το 1993, άντε κανταίφια που μου τα μάθατε ΟΛΑ σε μια 5ετία προφεσσόρ copy pasteRS
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
    [
    Με ένα 620ie κανείς πολλά παραπάνω από ένα Τζιντζινέζικο κουκουνάρι και μαθαίνεις αντί να ξεχνάς... Μιλάν και τα σαμουράγια που ανακάλυψαν τα φρένα το 1993, άντε κανταίφια που μου τα μάθατε ΟΛΑ σε μια 5ετία προφεσσόρ copy pasteRS [/B]

Το θέμα δεν είναι JAPAN vs ITALY

αλλά και έτσι να το θέσεις, εγώ δεχομαι όλα αυτά που λες

οτι ανακαλύψανε τα φρένα το 1993

οτι αντιγράφαν τους ευρωπαίους μέχρι πρόσφατα, ότι, ότι,ότι.....

Το αποτέλεσμα ποιο είναι????

Τα Japan ΣΗΜΕΡΑ (όχι πριν 10,20,30 χρόνια...πίσω δεν μπορούμε να παμε) είναι πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ από τα ευρωπαικά, κοστίζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟ, και από κινητήρες είναι έτη φωτός ΜΠΡΟΣΤΑ....

Ενα γιαπωνέζικο το παίρνεις και αν θες του βάζεις τα περιφερειακά ενός ιταλικού και σου κοστίζει το ίδιο,ίσως και φτηνότερα.

ένα ιταλικό με ένα κινητήρα 30 ετίας ότι και να του κάνεις....Π@παρια το αποτέλεσμα!!!!

όσο για το TDM μιλάει ο ειδικός τύπος, και οι πωλήσεις του.
    Λογικό ένα τόσο δημοφιλές μηχανάκι που κοστίζει και -25% από το ανταγωνιστικό Ιταλικό και στο μόνο που υστερεί είναι η σπορ οδήγηση (5% της χρήσης) να έχει τόσους εχθρούς

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    καλα εχω παθει πλακα!!θα βγαλω απο την καταψυξη λιγο νερο να ξεδιψασω!!και μετα σας παω κοντρα με το σουπερντουπερ πεζο δυο μου!!!εβαλα και νιτρο προσφατα χαμηλωσα το αναρτωμενο βαρος του -8κιλα!!σε κανα μηνα ακομα θα το χαμηλωso κι αλλο και με αλογα 1.90 βαλτε αναλογια!!στη στροφες τωρα δεν ξερω πως θα πιγενω αλλα καλου κακου θα φορεσω τα NIKE μου!

υγ..πσ ποy εισαστε ducati rulez!!!!
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2

ένα ιταλικό με ένα κινητήρα 30 ετίας ότι και να του κάνεις....Π@παρια το αποτέλεσμα!!!!

τι ειναι αποτελεσμα???

α) το δυναμομετρο ???

β) το στροφομετρο ???

γ) το χρονομετρο ???

δ) το αποτελεσματικομετρο ???

ε) το ευχαριστιομετρο ???

ζ) το παπαρομετρο ???

η) η το τσακοεναπαγιδομουνομετρο ???

Ena exw na pw mia zwi (oso megali mporei na einai ayth 27 eimai) giapwnezika odigousa me to pou odhghsa italiko allaksa gnwmi 180moires oxi mono gnomi allaksa alla phga kai agorisa ena.Malon osoi milane milane xwris na kseroune trabate parte kanena bolta kai meta miliste.
    Alla kai etsi kalytera einai ligoi kai kaloi.
    Giati epikse to mati se phazer tdm kai vstrom aaa ksexasa kai tis ntoulapes me rodes ths honda ta varadero.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
    Με ένα 620ie κανείς πολλά παραπάνω από ένα Τζιντζινέζικο κουκουνάρι και μαθαίνεις αντί να ξεχνάς...
    Το μόνο που έμαθες, μπασμένε, τόσα χρόνια με τις λαδιέρες που καβαλάς, είναι οι τιμοκατάλογοι των ανταλλακτικών σου και η συνηθέστερη εκδρομή σου είναι το σπίτι-συνεργείο-σπίτι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    τι ειναι αποτελεσμα???

α) το δυναμομετρο ???

β) το στροφομετρο ???

γ) το χρονομετρο ???

δ) το αποτελεσματικομετρο ???

ε) το ευχαριστιομετρο ???

ζ) το παπαρομετρο ???

η) η το τσακοεναπαγιδομουνομετρο ???

θ) το χαρχαλόμετρο

ι) το ανταλλακτικόμετρο

κ) το βαψτομπλεκαιπετατόμετρο

Pia synergeia ?Diladi to R1 pou trexoun synergeia (gia pion xtypaei h kampana? malon gia kana r1) den leme tipota giati einai yamaha etsi.An kana ducati ekane ta idia tha legane oloi "nai re afou einai italika gi ayto xalane" Alla otan ta giapwnezika bgazoun blabes den trexei tipota.
    Otan to xt660 eixe problhma me thn ecu kai esbhne kai retarize gyrisane oloi kai ypane ela more entaksei tha to diorthosei h yamaha se ligo kairo.An to ekane kana ducati tha petagosastan oloi kai tha legate "afou einai italiko re mpourdelo".
    Bgalte tis paropides re.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Τι λέτε βρε παρταλόμαγκες σχιστομάτηδες!!!!!!
    Αλλά δε φταίει κανάς άλλος ...οι μαλάκες οι αμερικάνοι φταίνε που πετάξαν τα σκουπίδια τους σε χιροσιμες και ναγκασάκια και κάψαν τα εγκεφαλικά κύτταρα στα καημένα τα γιαπωνεζάκια.
    Και αυτά από τότε δε μπορούν να δημιουργήσουν με φαντασία και αίσθημα:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Το θέμα δεν είναι JAPAN vs ITALY

αλλά και έτσι να το θέσεις, εγώ δεχομαι όλα αυτά που λες

οτι ανακαλύψανε τα φρένα το 1993

οτι αντιγράφαν τους ευρωπαίους μέχρι πρόσφατα, ότι, ότι,ότι.....

Το αποτέλεσμα ποιο είναι????

Τα Japan ΣΗΜΕΡΑ (όχι πριν 10,20,30 χρόνια...πίσω δεν μπορούμε να παμε) είναι πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ από τα ευρωπαικά, κοστίζουν ΛΙΓΟΤΕΡΟ, και από κινητήρες είναι έτη φωτός ΜΠΡΟΣΤΑ....

Ενα γιαπωνέζικο το παίρνεις και αν θες του βάζεις τα περιφερειακά ενός ιταλικού και σου κοστίζει το ίδιο,ίσως και φτηνότερα.

όσο για το TDM μιλάει ο ειδικός τύπος, και οι πωλήσεις του.
    Λογικό ένα τόσο δημοφιλές μηχανάκι που κοστίζει και -25% από το ανταγωνιστικό Ιταλικό και στο μόνο που υστερεί είναι η σπορ οδήγηση (5% της χρήσης) να έχει τόσους εχθρούς

Ποιά Japon όμως ρε φίλε, όχι τα Τιντιμε και τα λοιπά εμπορικά παρτάλια, μόνο τα 1000 κι από τις 4 εταιρίες και τα 600/750 και φυσικά μιλάω μόνο για SS, καθώς δεν αναγνωρίζω άλλη κατηγορία μοτό.

Το τι κοστίζουν είναι πολύ σχετικό μιας και λέγοντας Ευρώπη δεν εννοούμε μόνο την Ducati (αν και πρωτοπόρος σε αγώνες ότνα οι Σχιστομάτηδες έπαιζαν με γκέισσες ακόμα)) αξιΟπιστία my ass δεν το σχολιάζω καν, τι να σου πω για 636 από καινούρια να καίνε λάδια 100%, για CBR600RR με διάφορα κλπ κλπ που βαριέμαι να αναλύω (μην πιάσω τα Suzuki μόνο...) ε και χαλάρωσε λίγο με τα έτη φωτός... Δεν φτάνει μόνο ένας κινητήρας για να πας τόσο μακριά!

Αν πάρεις γιαπωΝ και βάλεις περειφερειακά Ιταλικού συμβαίνουν τα εξής:

Γίνεσαι Ιtaly wannabe και τρως τρελό κράξιμο

Πας φυλακή γιατί δεν είναι καθόλου φτηνά

Δεν διορθώνεις και πολλά πράματα, εκτός αν σκάσει κανά CBR1000 με πλάισιο χωροδικτύωμα, αυτό να το δω και να σβήσω επί τόπου, θα τα έχω δει ΟΛΑ...

Ταλαιπωρείσαι άδικα και δεν έχεις πληρώσει τίποτε φτηνότερο καθώς οι μηχανικοί σε ξεζουμίζουνε – πολλά παραδείγματα και με Busa!

Για το Tdm που φαγώθηκες πια, δεν έχω να σου πω τίποτα απολύτως...
    Καλό για ταξί πόλης και ως εκεί...Δεν το θεωρώ άξιο λόγου ούτε καν μοτοσυκλέτα δρόμου.

Το γιατί οι ευρωπαίοι είναι πιο ακριβοί οφείλεται καθαρά στις γραμμές παραγωγής αλλά και στην οικονομία 2 διαφορετικών Ηπείρων. Και σαφώς υπερτερούν οι σοράγιες σε αυτόν τον τομέα, αλλά υπάρχουν τύποι που δεν γουστάρουν την μοτοσυκλετιστική κουλτούρα των Εξ ανατολάς κατασκευαστών και αγοράζουν Ευρώπη αναλαμβάνοντας όλο το ρίσκο περι ιπποδυνάμεων, μεταπώλησης, ακριβότερου και συχνότερου service. Μην θεωρήσεις ποτέ ότι δεν υπήρξαν κάτοχοι ιαπωνικών τσουβαλιών, τέσσερις τον αριθμό πέρασαν κι από τα δικά μου χέρια χωρίς να με ενθουσιάσουν όσο αυτές που καβαλάω τα τελευταία χρόνια.

Για το περί πωλήσεων ας μην το συζητήσουμε γιατί και λόγω επαγγέλματος θα γραφουμε ως αύριο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	f.jpg 
Προβολές:	221 
Μέγεθος:	25,4 KB 
ID:	22268

OPA OPA katse h honda ebgale ton FMX.Ti ergaleio einai ayto? ti alogata trela einai ayta pou bgazei? Ti texnologia tromeri einai ayth pou exei?(eida to konter kai epesa kato apo ta gelia).
    Kai to lene kai fun moto to partali.
    Tetoia ftiaxnoun oi giapwnezoi tetoies tromeres dhmiourgies.

Παρακάμπτοντας την φαλακρόψειρα, που θα γράφει μέχρι αύριο για τις θαυμάσιες Ιταλικές μπαχατέλες, να θυμήσω ότι τα ΧΤ και οι Πήγασοι, φορούν Ιταλικούς κινητήρες (Minarelli).
    Περαστικά τους.

Φεύγω. Πάω να φάω γύρους.

Α. Μη το ξεχάσω: Άμα πιάσω κανένα βαρβάτο Joker, τότε θα πάρω και ένα Ιταλικό, να το δίνω στην κόρη μου να παίζει.
    Σπέρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    OPA OPA katse h honda ebgale ton FMX.Ti ergaleio einai ayto? ti alogata trela einai ayta pou bgazei? Ti texnologia tromeri einai ayth pou exei?(eida to konter kai epesa kato apo ta gelia).
    Kai to lene kai fun moto to partali.
    Tetoia ftiaxnoun oi giapwnezoi tetoies tromeres dhmiourgies.
    Χαλάρωσε ρε μπαγλαμά κι εσύ, για να κάνεις τέτοιου είδους σχόλια πρέπει να ξέρεις και λίγο marketing, δεν είναι φιλόπτωχα ταμία οι κατασκευάστριες εταιρίες...

Υ.Γ Μπας και περνάς και τα APRILIA στο δρόμο...?? Ρωτάω για να αποφεύγω την Καλλιρόης

Tha synexisw ayrio to kraksimo kalo apogeyma na exete oloi
    Pali pethana sthn douleia kai shmera :ZZZ:
    Elpizw na mhn me eide kana afentiko
    Ta leme ayrio paidia

Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 226
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2012, 18:13
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ