Επειδη βαρεθηκα να διαβασω ολες τις σελιδες (τις εχω διαβασει και αλλες φορες)
Ωραια φωτο στο φατσοβιβλιου σου παει το μπεμπε![]()
![]()
Καλους δρομους![]()
![]()
Καλους δρομους![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Helen,
Το BMW μια χαρα είναι για αρχή... είναι και μουράτο...
...ιδιαίτερα αν το βάψεις ρόζ με άσπρα γατακια...![]()
Με αυτό ακριβώς έμαθα να οδηγώ μηχανή στα 13 μου.
Είναι λίγο βαρύ η αλήθεια είναι σε σχέση με κατι "παπια" που κυκλοφορούν τελευταία, αλλα όχι τόσο που να σε δυσκολεψει. Εγώ πιτσιρικάς το μαζευα απο κάτω σχετικά άνετα χωρις να έχω πέσει στη μαρμίτα του πανοραμιξ.
Αν είναι καλά συντηρημένη και σου πεί και τα κόλπα της ο θείος παίρνει αμέσως οποτε ούτε τη μανιβέλα να φοβάσαι.
(εννοείται οτι ο θείος θα αναλάβει και τη συντήρηση)
![]()
τι ειναι αυτα που διαβαζω ρε ελενα??? εχεις facebook και ακομα δεν με εκανες add??? ντροπη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
![]()
Καλους δρομους![]()
:rotflmao:
Ασε το καμακι νεαρε ή παρε on - off δεν ταιριαζει σε supersportαδες να κουβαλουν τετοια αξεσουαρ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
τι ειναι αυτα που διαβαζω ρε ελενα??? εχεις facebook και ακομα δεν με εκανες add??? ντροπη!!!:rotflmao:
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
4 στα 4 οι Ελενιτσες!
Way 2 go girls
Αφου υπαρχει απηχηση προτεινω να γινει threadακι μονο για "κορίτσα"
Να postαρουν οτι θελουν βρε αδελφε
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
τι ειναι αυτα που διαβαζω ρε ελενα??? εχεις facebook και ακομα δεν με εκανες add??? ντροπη!!!:rotflmao:
E, ας γινουμε φιλοι τοτε!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Τι είναι το ελληνικό που δεν καταλαβαίνεις ; Αν το monster είναι "entry level" σε μπέρδεψε ή αν θέλει να μοιάζει στο CB;
Αν ήθελε να μοιάζει στο CB θα ήταν Ι4 , αλλά δεν είχε αυτή την πρόθεση ο κατασκευαστής , μάλλον να φτιάξει μια καλύτερη μηχανή ήθελε ...
Το CB είναι χειρότερο και βαρύτερο ...
Αυτά , ας πάρει και VTR 250 , δεν θα σκάσω , αλλά ήμαρτον με την μαλακία τη honda , φτάνει το παραμύθι με την αξιοπιστία . Αν θέλεις πραγματικά να μάθεις γιατί τα έχουν στις σχολές οδηγών , τράβα ρώτα μερικούς από αυτούς να δεις τι θα σου πουν. Για την ιστορία κάποιος αγόρασε gsr για την σχολή του και μετά του είπαν ότι δεν μπορούν να του δώσουν άδεια για εκπαιδευτικό και ο λόγος δεν ήταν τα άλογα ... Ναι ανταλλακτικά βρίσκεις και στο περίπτερο για το CB , δίπλα στα πατατάκια τα έχουν .
![]()
![]()
![]()
ωραια επιχειρηματα...
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
τι να το κανω ρε το ον-οφ??? η κοπελα γουσταρει κλασικο λεμε!! μια χορεξ του 51 θα παρω!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ασε το καμακι νεαρε ή παρε on - off δεν ταιριαζει σε supersportαδες να κουβαλουν τετοια αξεσουαρ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν το κανεις αυτο δεν υπαρχει επιστροφη!! (αλλα θα ζησεις μεγαλες στιγμες!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
E, ας γινουμε φιλοι τοτε!!!!!!!!!!!!!!!
Ένταξη στα Μοτο ρεμάλια αμέσως μικέ!!!!!![]()
![]()
![]()
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hellspawn
Ένταξη στα Μοτο ρεμάλια αμέσως μικέ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εγινε τελικα πως το βλεπετε θα μαθει η Ελενα να οδηγει;
Δεν την ρωτησε κανεις αν ξερει ποδηλατο........
Αν ξερει ποδηλατο , ξερει και μηχανη αλλα δεν το ξερει......αυτοκινητο, οδηγει, οποτε!!!!!!!
Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
:
ξερω!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF- stratis
Δεν την ρωτησε κανεις αν ξερει ποδηλατο........
Αν ξερει ποδηλατο , ξερει και μηχανη αλλα δεν το ξερει......αυτοκινητο, οδηγει, οποτε!!!!!!!