Πάντα τέτοια....![]()
![]()
![]()
![]()
άντε κ στο επόμενο![]()
Πάντα τέτοια....![]()
![]()
![]()
![]()
άντε κ στο επόμενο![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Σιγα την περιπετεια,ουτε μεχρι την Νιαλα δεν πηγε(μονο στην Μορφορραχη εφτασε):rotflmao:
Αντε να σας παω την επομενη φορα ξανα απο τον δρομο που παει Αγραφα απο Μαραθο μεσω Πλατανου
(Σουπερ κοπανημα !),αμα δεν εχει κατεβασει πετρες το ποταμι πανω απο το Μυρεσι και περναει
Παντα τετοια![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
μπραβο παιδια,πολυ καλη βολτα ασε που τρελαινομαι να βλεπω τα πορτοκαλι ατια στα βουνα,εστω και σε γκρι.αντε και στα επομενα![]()
![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Ωραίοοοοοοος!!!![]()
![]()
Μα τί απίστευτα μέρη !!!![]()
Πάντα τέτοια και καλύτερα![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μπράβο φίλε Σπύρο , φοβερή εκδρομούλα !![]()
![]()
![]()
Ειδικά για το πείσμα σου να την πραγματοποιήσεις ακόμα και μόνος .. όταν ειδικά σε 2 μήνες περιμένεις να γίνεις μπαμπάς !
Με ταξίδεψες και μένα σε ένα 3ήμερο που είχα πάει πέρσι εκεί γύρω και την 2η μέρα λέω στο κορίτσι : πάμε Αγραφα ? Χώμα ? .. η πρωτη μιζιά του Κατιμά ήταν στις 10:00πμ από Αγ.Προκόπιο και 17:00 τα βρήκαμε αφού περάσαμε "δύσκολες" 'ωρες .. ευχαριστώ ακόμα τους 2 βοσκούς που συνάντησα αλλιώς δεν θα είχα βγει από εκεί μέσα ..
Εύγε και πάλι φίλε , να σαι πάντα καλά !!
Κατιμάς - Θεός - Πάντα !![]()
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory
Σε όλους όσους μου τα χωσαν κα ι με μπινελίκωσαν .....
I love you too guys
:a07:
Για τη προτροπή σου Ηλία να το ποστάρω στο Adv νομίζω ότι θα ταν υπερβολή. Η αλήθεια είναι ότι μου έκατσαν πολλά ωραία πλάνα και ίσως το κάνω μόνο για αυτό.
εκεί μέσα όμως έχουν παίξει κάτι βόλτες βαρβάτες. Όχι 400 χλμ από τη πρωτεύουσα. Μοναχικοί καβαλάρηδες σε τόπου και χώρες μακρινές και άγνωστες. Όχι εδώ κοντα στο Μύρεσι με τον Άρχοντα παρέα και τα τσιπουράκια του να ομιλούμε όλοι την Ελληνική.
πλάκα θα χει να δω αντιδράσεις για τις φωτο πάντως,
δε θα με χαλάσει φιλαράκι. Καλά θα κάνουν και να με βρίσουν. Θα χουν του λόγους τους. Καθόλα Σεβαστοί. Αφου άρεσαν οι εικόνες σε κάποιους φίλους όμως για μενα είναι αρκετό.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μέσα απ' την ψηφιακή αποτύπωση όμως και την όμορφη περιγραφή σου, αν κάποιος διαθέτει αρκετή φαντασία μπορεί να πάρει μια μικρή γεύση της βόλτας σας. Για κάποιους αυτό είναι αρκετό για άλλους πάλι όχι. Μην απορήσεις λοιπόν αν μερικοί κεράσουν μπύρες και μετά σε βρίσουν. [/B]
εσυ κοίτα να περιγράψεις τι έκανες εσύ αυτες τις μέρες, και τα άλλα θα τα βρούμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αντε να σας παω την επομενη φορα ξανα απο τον δρομο που παει Αγραφα απο Μαραθο μεσω Πλατανου
![]()
Σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Για τους νεότερους να πούμε ότι: "Ναι ο κύριος έκανε τεράστιο λάθος και καταπάτησε τον κανόνα που λέει σε χώμα ποτέ μόνος!"
..... "αλλά" .... δεν έχει αλλά.... έχεις δίκιο.......Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δε θέλω σε καμία περίπτωση να στο χαλάσω ούτε στο "τόσο" μα... σε κάποια μέρη ήταν αρκετά επικινδυνα που ήσουν μόνος! Καλή η περιπέτεια αλλά...
Βέβαια, πάρε μάτι τι έχουν κάνει άλλα παλικάρια μόνα τους στο εξωτερικό για να καταλάβεις ότι η συγκεκριμένη ένα 2ημερο πιπινάκι στο μέγεθος είναι, μη τρελαθούμε.
Πανέμορφο μεν, αλλα δε πάυει να είναι απειροελάχιστο συγκριτικά.
![]()
PS. δύσκολα μου ξαναγεννιέται η επιθυμία να ξανα περάσω απο ασφάλτινο κομμάτι. Πρέπει να είναι πραγματικά καλό. Τη συγκεκριμένη διαδρομή που έκανα σε αυτή τη βόλτα την ξανακάνω αν είχα το χρόνο οποτεδήποτε. Δε πιστεύω οτι μπορεί να τη χορτάσεις εύκολα.
![]()
Του χρονου;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Αυτά ....
Και του χρόνου με ένα γαρύφαλλο κατάθεση στο μνημείο του Εμφυλίου
εισαι καλα;;;;;;;;
το επομενο σαββατοκυριακο![]()
![]()
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
Το περπατιμα ειναι περισοτερο απο 20 λεπτα αλλα αξιζει και με το παραπανω.Δε πειραζει, ειπαμε το επομενο Σ/Κ :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Αν και ο καιρός προέβλεπε αρκετές ζέστες η δροσιά από το ποτάμι και το φαράγγι ήταν φοβερή. Όλη η κούραση από τη χθεσινή ημέρα είχε φύγει τουλάχιστον για μένα. Το άλλο παράξενο έχει να κάνει με το νερό το ίδιο. Στην αρχή με το που βάλεις τα πόδια σου μέσα πονάνε από το κρυο αλλά μετά για κάποιο περίεργο λόγο με το που το συνηθίσεις δεν θέλεις να βγεις από εκει μέσα. Κάτι σε ευγνωμονεί και σε προτρέπει να βουτάς το κεφάλι συνέχεια.
Τώρα από το σημείο που είναι στις φωτο κανονικά έπρεπε να κάναμε ένα 20λεπτο περπάτημα μέσα στον ποταμό ώσπου να πηγαίναμε στη καρδιά του ΠάνταΒρέχει αλλά κάτι το άγχος για τα πράγματα, κάτι η βαρεμάρα, το αφήσαμε για άλλη φορά. Στην ουσία εμείς απλώς περάσαμε τον Κρικελοπόταμο γιατι το ΠάνταΒρέχει θέλει και περπάτημα για να το φτάσεις.
Ετοιμασίες λοιπόν με μια ακόμα εξαέρωση στον συμπλέκτη του γκρινιάρικου 990 του φίλου μας για προληπτικούς λόγους, μάζεμα των πραγμάτων
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
Μπραβο φιλε μου τρομερες εικονες εκει πανω.![]()
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
Φίλε μου![]()
και παλι
.
:a19::a19:
:a19:
![]()
Ομολογω οτι ζήλεψα-(Με την καλη εννοια)-Και χάρηκα για σενα.
Απο την περιγραφη σου και μονον ,φανηκε ποσο ΠΟΛΥ το ηθελες ,και ποσο ακομα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το ευχαριστηθηκες.
Ελπίζω κι ευχομαι ,να τα καταφερω κι εγω να την κανω αυτη τη διαδρομη , οσο ακομα μπορω κ καβαλαω μοτοσυκλετα.
Σ'ευχαριστω ,που με πηρες "μαζι σου" στο ταξιδι σου.
Να΄σαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ να ταξιδευεις.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Κάτι μου λέει ότι άμα βάλεις 45L, θα σε αναζητούμε...
Ωραία μας τα είπες και μας τα έδειξες...
Εύγε νέε μου..
![]()
![]()
![]()
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Την περασμενη Τεταρτη ησουν εκει;Μια μερα νωριτερα θα σε προλαβαινα.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα πρωινό ξύπνημα δίπλα από το ποτάμι![]()
edit.Μιλαμε για τον Τρικεριωτη ποταμο στο σημειο που ησουν διπλα στην Αγια Βλαχερνα;
ξαναedit:Ενδεχεται να τα εχω μπλεξει ελαφρως,be gentle.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?