Σελίδα 10 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 259

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλήθεια ή φούμαρα ???

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Μιας και υπάρχει το thread να ενημερώσω λοιπόν τους συνάδελφους αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιους του παρόντος βρωμοφόρουμ, ότι ξεκινάνω μια νεα επιχειρηματική δραστηριότητα με αντικείμενο το ηλ. τσιγάρο.

Πρόκειται για ένα μαγαζί λιανικής. Ένα από τα πρώτα πραγματικά-φυσικά μαγαζιά λιανικής στην Ελλάδα με μόνο και αποκλειστικό αντικείμενο το Ηλ. τσιγάρο. Φιλοδοξώ να εξελιχθεί σε ένα ζεστό στέκι τόσο παλιών και έμπειρων συναδέλφων-ατμιστών, όσο και νέων υποψήφιων χρηστών όπου εκεί θα μπορούν να λύσουν τις όποιες απορίες τους και επιπλέον να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επί του πρακτέου προιόντα, γεύσεις κλπ πριν προβούν στην αγορά τους.

Για ευνόητους λόγους έχω προβλέψει και άνετο μοτοπάρκινγκ

Το μαγαζί θα ξεκινήσει την λειτουργία του την Τετάρτη 23/11 στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Για να μην κάνω παραπέρα κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ, όποιος επιθυμεί λεπτομέρειες (διεύθυνση, τηλ, κλπ) ας ρίξει ενα πμ
    Θανάση καλές πωλήσεις φίλε

Εύχομαι να σώσεις πολύ κόσμο από την μαλακία αυτή.

Για δώσε διεύθυνση γιατί έχω και εγώ δυο υποψήφιους πελάτες
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παιδες, επειδη μετα απο 20 χρονια δυνατου καπνισματος και τα τελευταια 4 κομμενο μαχαίρι, σκέφτομαι να το ξαναρχίσω.... τι λετε; Αξιζει ο ατμος για εισαγωγη χωρις τις υπόλοιπες βλαβερες συνεπειες πισσα κλπ;;;
    Ban 'em all

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Μετα απο τετοιο ΒΗΜΑ γιατι να ξαναμπεις σε αυτη την διαδικασια?
    Αφου το εχεις κοψει 4 χρονια σημαινει οτι εισαι αρκετα δυνατος ωστε να συνεχισεις ετσι
    Παντως μην ξαναγυρισεις στο κανονικο.
    Αν ντε και καλα θες κατι τοτε το ητ ειναι η λυση.
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Παιδες, επειδη μετα απο 20 χρονια δυνατου καπνισματος και τα τελευταια 4 κομμενο μαχαίρι, σκέφτομαι να το ξαναρχίσω.... τι λετε; Αξιζει ο ατμος για εισαγωγη χωρις τις υπόλοιπες βλαβερες συνεπειες πισσα κλπ;;;
    Φίλε μου εγώ από σήμερα έχω μαγαζί και πουλάω ηλεκτ. τσιγάρο και όπως καταλαβαίνεις θα είχα κάθε λόγο να σου το συστήσω.
    Παρ' όλα αυτά είναι κρίμα μετά από 4 χρόνια πλήρους αποχής να ξαναμπλέξεις με οτιδήποτε σχετικό με το τσιγάρο... Εδώ άλλοι κάνουν τεράστιο αγώνα για να καταφέρουν αυτό που κατάφερες εσύ, και εσύ θα βγάλεις τα ματάκια σου με τα χεράκια σου ? Μια χαρά δεν είσαι χωρίς αυτό ? Χέστο το ρημάδι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Θανάση καλές πωλήσεις φίλε

Για δώσε διεύθυνση γιατί έχω και εγώ δυο υποψήφιους πελάτες
    Ευχαριστώ φίλε... Από το στόμα σου και στου...Παπαδήμου το αυτί

Από σήμερα ξεκίνησα λέμε...

Έχεις πμ για διεύθυνση και τα σχετικά...

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    εγω παιδες μετα απο 15 μερες χρησης ηλεκτρονικου τσιγαρου εκοψα και τα 2 απο την κυριακη που μας περασε !!!!!!

ακομα δεν το εχω πιστεψει αλλα δεν μου λειπει καθολου!!!!!!

να πω οτι καπνιζω 11 χρονια 2 πακετα την μερα στανταρ!!!!!

ας ελπισουμε πως θα κρατησει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

από το Σάββατο το μεσημερι οπου επισκεύθηκα το μαγαζί του Θανάση (δυστυχως δεν ηταν εκει ο ιδιος) και μετα τα ψωνια που εκανα... δεν μου λειπει (αντε, ελαααααααχιστα) το κανονικό και μαζί με τη Χαρα δεν εχουμε νοιωσει την αναγκη του!
    Αφού πέρασε και το τέστ του μετά φαγητο, με τον καφέ τον πρωινό και άλλα τετοια... μας βλέπω σε πολύ καλό δρόμο!

Αϊντε... αγάντααααααααα!

ΟΥΠΣ! Σορρυ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    από το Σάββατο το μεσημερι οπου επισκεύθηκα το μαγαζί του Θανάση (δυστυχως δεν ηταν εκει ο ιδιος) και μετα τα ψωνια που εκανα... δεν μου λειπει (αντε, ελαααααααχιστα) το κανονικό και μαζί με τη Χαρα δεν εχουμε νοιωσει την αναγκη του!
    Αφού πέρασε και το τέστ του μετά φαγητο, με τον καφέ τον πρωινό και άλλα τετοια... μας βλέπω σε πολύ καλό δρόμο!
    Ααααα...μου είπανε για έναν περιέργο που πέρασε αλλά δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ :rotflmao:

Δυστυχώς ένα θλιβερό καθήκον με ανάγκασε εκτάκτως να βρίσκομαι εκτός Αθηνών το ΣΚ

Προς αποζημίωση, την επόμενη φορά που θα σε βγάλει ο δρόμος (είμαι εκεί συνήθως 2-3 ώρες κάθε πρωί και σίγουρα κάθε απόγευμα και Σάβατα) κερνάω καφέ και "περίεργες" τζούρες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ααααα...μου είπανε για έναν περιέργο που πέρασε αλλά δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ :rotflmao:

Δυστυχώς ένα θλιβερό καθήκον με ανάγκασε εκτάκτως να βρίσκομαι εκτός Αθηνών το ΣΚ

Προς αποζημίωση, την επόμενη φορά που θα σε βγάλει ο δρόμος (σίγουρα κάθε απόγευμα είμαι εκεί) κερνάω καφέ και "περίεργες" τζούρες

ενημερωθηκα! Τα συλληπητηρια μου.

Ειπα και στο Μαριο, μονο Σαββατα θα μπορω να περναω λογω ωραριου δουλειας.
    Βεβαια, αν ξεμεινω ΕΚΤΑΚΤΩΣ ενδιαμεσα απο υγρα... θα σας απατησω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Αϊντε... αγάντααααααααα!
    ΟΥΠΣ! Σορρυ!
    Λοιπόν κοίτα να δεις εγώ τι έπαθα σήμερα κιόλας, μετά βέβαια από αρκετό σπασ@@διασμα περί "υγρών στον πνεύμονα" με την εκτεταμένη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και δεν συμμαζεύεται.. μετά από 2,5 μήνες χρήσης μόνο ηλεκτρονικού τσιγάρου αποφάσισα (σήμερα ξαναλέω) να πάρω ένα πακέτο κανονικά, τα Καρέλια δηλαδή που έκανα κι έκοψα πριν από 2,5 μήνες.

Λοιπόν παλίκαροι άναψα το πρώτο, έκανα δυο τζούρες... όπως ήταν πέταξα το τσιγάρο και το πακέτο στα σκουπίδια.

Έπεσα σε ένα ψιλοδίλλημα, το ηλεκτρονικό το απολαμβάνω αλλά μάλλον θα πρέπει να ελαττώσω τη χρήση του, το κανονικό δεν φαίνεται να το γουστάρω καθόλου πια. Απ'την άλλη όμως δεν παίζει να χρησιμοποιώ λιγότερο το ηλεκτρονικό, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι τό'χω πιπίλα όλη μέρα στο στόμα. Για οριστικό κόψιμο όλων ουδείς λόγος..

Τι στον Χάρρυ, να πάρω ναργιλέ;

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι διαπίστωσα πως το κανονικό μου φέρνει αναγούλα πια, κάτι είναι και αυτό. Βλέπουμε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Τι στον Χάρρυ, να πάρω ναργιλέ;
    Δεν κακό, αλλά είναι υπερβολικά μπελαλίδικο όταν είσαι εκτός σπιτιού.
    Τη λύση την έχω πει πιο πάνω.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι διαπίστωσα πως το κανονικό μου φέρνει αναγούλα πια, κάτι είναι και αυτό. Βλέπουμε..

Το σιχαμένο όντως είναι χάλια, βρωμάει απίστευτα, καλά που το κατάλαβες

Μάκη... Το διάστημα των 2-4 μηνών που βρίσκεσαι τώρα είναι το πιο επικίνδυνο για πισωγύρισμα.
    Εκεί έχει παρατηρηθεί μια πρώτη ψυχολογική κόπωση και πολλοί πέφτουν στην παγίδα. Αν το ξεπεράσεις τότε αποχαιρετάς μάλλον για πάντα το κανονικό.
    Μην πολυπαίρνεις στα σοβαρά τις μπαρούφες που ακούγονται δε-αρ.
    Απλά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή θέλει κι αυτό την ρέγουλά του. Αν καταφέρεις να σταθεροποιηθείς στα 2 έως 3 ml την ημέρα είσαι άρχοντας ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Δεν κακό, αλλά είναι υπερβολικά μπελαλίδικο όταν είσαι εκτός σπιτιού.
    Τη λύση την έχω πει πιο πάνω.
    Νικόλα προτιμώ να μου λένε περί βρεγμένων πνευμόνων παρά για θέματα σεξουαλικότητας με τη μετάβασή μου στις πίπες.. αν πεθάνω ας πεθάνω άντρας..

Αστειεύομαι βέβαια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Το σιχαμένο όντως είναι χάλια, βρωμάει απίστευτα, καλά που το κατάλαβες
    Όντως, μια βδομάδα γυροφέρνω στο μυαλό την αγορά κανονικού τσιγάρου αλλά σήμερα πήρα την απόφαση, εντέλει χαίρομαι που έσβησε τόσο εύκολα η "ιδέα".. γιατί περί ιδέας επρόκειτο κι όχι κάποιας στέρησης.

Μάκη... Το διάστημα των 2-4 μηνών που βρίσκεσαι τώρα είναι το πιο επικίνδυνο για πισωγύρισμα.
    Εκεί έχει παρατηρηθεί μια πρώτη ψυχολογική κόπωση και πολλοί πέφτουν στην παγίδα. Αν το ξεπεράσεις τότε αποχαιρετάς μάλλον για πάντα το κανονικό.
    Μην πολυπαίρνεις στα σοβαρά τις μπαρούφες που ακούγονται δε-αρ.
    Απλά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή θέλει κι αυτό την ρέγουλά του. Αν καταφέρεις να σταθεροποιηθείς στα 2 έως 3 ml την ημέρα είσαι άρχοντας ...
    Εκεί παίζω Θανάση, άντε τις "μεγάλες" μέρες να φτάσω τα 4ml οπότε θεωρώ ότι είμαι οκ προς το παρόν.

Το ευχάριστο ξαναλέω είναι το ότι το κανονικό δεν μου έλειψε στιγμή, δεν το χρειάστηκε ποτέ ο οργανισμός μου για να το κάνω πιο κατανοητό, σήμερα μάλιστα το σιχάθηκα περισσότερο απ'όταν το αντικατέστησα με το ηλεκτρονικό!

Στο οριστικό κόψιμο είναι που κόπτωμαι..

Νικόλα προτιμώ να μου λένε περί βρεγμένων πνευμόνων παρά για θέματα σεξουαλικότητας με τη μετάβασή μου στις πίπες.. αν πεθάνω ας πεθάνω άντρας..

Αστειεύομαι βέβαια.
    Αστειεύεσαι ότι είσαι άνδρας;
    Ότι θα πεθάνεις;
    Ότι θα πεθάνεις άνδρας;
    Όλα τα παραπάνω;

Όντως, μια βδομάδα γυροφέρνω στο μυαλό την αγορά κανονικού τσιγάρου αλλά σήμερα πήρα την απόφαση, εντέλει χαίρομαι που έσβησε τόσο εύκολα η "ιδέα".. γιατί περί ιδέας επρόκειτο κι όχι κάποιας στέρησης.
    Αν αντέξεις να "κλέβεις" καμμιά φορά χωρίς να κολλάς εντάξει.

Αν όχι, μακρυά κι αλλάργα.

Για χόμπυ, αφού ξεφύγεις από την εξάρτηση τη νικοτίνης, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές.

Σελίδα 10 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Όλη η αλήθεια για το πως φτιάχονται τα παγωτά!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 08:41
  4. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  5. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων