Σελίδα 10 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314152060110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Σε ειδα παιχταρα μου με το τζιτζιλατο KLE σου να το στροφαρεις κ να το πιεζει παντου για να παμε παρεα με το LC8 μου..........τρομοκρατωντας κοσμο κ κοσμακι στο περασμα μας

Σε χαρηκα ρε XT-ακια που ανεβηκαμε τον παραδρομο του Κηφισου μεχρι το Περιστερι κ μου εστριβες την εσωτερικη τεζα............

Ευτυχως υπαρχουν ακομα κ αυτοι οι αναβατες..........Μου φτιαξατε την μερα σας ευχαριστω
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σας είδα σήμερα τους περισσότερους να φοράτε κράνη!!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    με είδες ρε γάτε...

Αufgebraht...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    με είδες ρε γάτε...

Αufgebraht...
    Xάρηκα που τα είπαμε για πρώτη φορά από κοντά, ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε καμιά χαλαρή βολτούλα

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα παλιοκάγκουρα με το civic,να το ανοίγεις για να μου φύγεις μπροστά,αλλά τζάμπα βενζίνη χάλασες,με μια γκαζιά,έφαγες τη σκόνη μου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ειδα διαφορους...Κυριως μια μεγαλουτσικη παρεα στο Μπραλο με κατευθυνση Αμφισα...
    Εκανα ακρη να περασετε μην σας κοψω το ρυθμο μιας κ κινουμασταν σε λιγο διαφορετικα μηκη κυματος...

Σε ειδα και σενα στο Μπραλο σταματημενο με το μπλε bmw1200 το street(δε ξερω το μοντελο ) και την κοκκινη ολοσωμη που "ξαλαφρωνες" στην ακρη του δρομου...Σου κορναρα περνοντας και πιο κατω μου κορναρες εσυ περνοντας

Χαιρετισα και μερικους που πηγαινατε προς Γαλαξιδι...

Γενικοτερα περιμενα να δω περισσοτερους στο δρομο ...Παντα καλους δρομους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    σας ειδα σημερα πρωι πρωι στην γεφυρα του ριου παρεουλα με τα DL να μαζευόσαστε για βολτα κοντά στην Αμφιλοχίας με περάσατε όλοι μαζεμένοι

Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    σας ειδα σημερα πρωι πρωι στην γεφυρα του ριου παρεουλα με τα DL να μαζευόσαστε για βολτα κοντά στην Αμφιλοχίας με περάσατε όλοι μαζεμένοι

Τους είδες να πηγαίνουνε Ζαγοροχώρια....
    San Francisco Bay Area member......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    σε είδα τρίπουστα με το αμάξι σου στο χειρότερο δρόμο της Ελλάδας, την Αθηνών - Κορίνθου, να πηγαίνεις με τη μεγάλη σκάλα μόνο και μόνο για να σε αφήνουν να περάσεις.:a37: Θάμπωσες αρκετούς μαζί και εμένα γ αυτό και σε πήγα καροτσάκι για λίγο με 60 στο κομμάτι που δε μπορούσες να περάσεις και μετά σε έκανα ρεζίλι.
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    σε ειδα XT660........με την ξανθια σου συνεπιβατη, να θες να ακολουθησεις στον περιφερειακο Λυκαβητου, drift-αρωντας κ σουζαροντας...........και δεν φορουσατε ουτε κρανη...........ΚΡΙΜΑ!!!!
    Για ξανασκεψου το................
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Τους είδες να πηγαίνουνε Ζαγοροχώρια....

nice!!!!

χαρηκα ρε που τους ειδα, κ τετοια ωρα λεω...για καπου μακρια πανε αυτοι πρωι πρωι, κ πειρα κουραγιο να αρμενισω το κουτι με τι καροτσα για τα επομενα 500+χιλ

:rotflmao:
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Σας είδα δυο χαζοχαρούμενους αφγανους (σορυ αν κανω λαθος την ωρα...) να περνάτε αέρα την πανεπιστημείου με το καρότσι τίγκα στα σιδερικά. Αλλά σας είδα να ξεπετιέστε λιγο πριν πέσω πάνω σας. ευτυχως κοιταξα ευθεία και δεν συγκρουστήκαμε να πάρετε και σιδερα την αφρικάνα. Που σας βρήκαμε ωρε΄...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σε είδα μπετόβλακα με το varadero χτες το βραδακι κατα τις 8 παρά στο φαναρι του Χιλτον. Καλα, για κρανος δεν συζητω καν....
    Φοραγες ενα μαυρο DAINESE κορντουρα, γυρω στα 45 και εντελως ηλιθια φατσα του "γαμαω και δερνω"!
    Εφυγες με κοκκινο αριστερα προς Καλλιμαρμαρο... κοβοντας το αμαξι που ανεβαινε απο Συνταγμα... και επειδη δε σε επερνε και πολυ ανετα, ειπες να πλαγιασεις περισσοτερο για να τον αποφυγεις και προς στιγμην να νοιωσεις Βαλεντινο....
    ΟΜΩΣ Μ@Λ@Κ@ ΜΟΥ, σε παραδεχτηκα γιατι εισαι και ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ! Εσκασες πανω στη νησιδα με την πισω ροδα, η βαρκα εκανε 2-3 τρελα, εσυ σχεδον εφυγες απο πανω αλλα ξανακαβαλησες και στην τριχα δεν εφαγες την τουμπα της χρονιας!

Deleted by McGyver

σε είδα στην πειραιώς (ύψος κηφισού) να πηγαίνουμε μαζί με τα fazer...είπα να πω ένα γεια στο φανάρι αλλά κώλοσα....

είδα επίσης να με γκαντεμιάζεις ρε φιλαράκι στο Γουδί!
    "τι ωραία φώτα, που τα έβαλες κλπ" και την επόμενη μέρα καμμένη λάμπα στο fazer!!!

Σε είδα τσοπαναραίε καφετεριάκια (akranovic φυσικά) με το GSXR 1000 στη θηβών να σφάζεις το κόκκινο, έτσι απλά. Δύσκολα κόβονται οι συνήθειες ε?
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF