+1 (τον εαυτό μου φοβάμαι μη με μαλώσει σε καμμιά κρίση συνείδησης :rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
ρε Νικο αμπελ, γραψε ενα +1 να τελειωνει ρε μλκ, τι φοβασαι, μη σε μαλωσουν που συμφωνεις με εμενα τον ξενδιατροπο![]()
+1 (τον εαυτό μου φοβάμαι μη με μαλώσει σε καμμιά κρίση συνείδησης :rotflmao: )Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
ρε Νικο αμπελ, γραψε ενα +1 να τελειωνει ρε μλκ, τι φοβασαι, μη σε μαλωσουν που συμφωνεις με εμενα τον ξενδιατροπο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΕΣ ή ΕΑ γράφανε στο πλάι? Νομίζω το δεύτερο, αλλα δεν τον κόβω κιόλας.
Το ΗΚ11 οπλάρα αλλα κανενας δε φρόντισε να εφοδιασει το στρατο με drum γεμιστήρα και είχες την ικανοτητα βολών του ανεκμετάλλευτη με τις 20αρες (βλ 18αρες) γεμιστήρες...
Περασμένα μεγαλεία![]()
2η φορά αδιάβαστος.. τι drum ρε; Παίρνει 200ρα ταινιούλα![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και ταινια παίρνει και ντραμ.
Αλλα σιγα μην είχαμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχω ένα πρόβλημα με μια ζώνη που παίρνει φυσεκλίκια. Εδώ ποστάρω;![]()
Στα τεχνικα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παρακαλω μη μου μαματε το τοπικ,τα ποδηλατακια σας τα διτροχα και σε αλλη παραλια...:rotflmao:
Nα ρωτησω τωρα κατι....την αλυσιδα πως την καθαριζουμε,απο τη σκονη και την μαυριλα απο το λαδακι που γινανε μιξ...οχι πολυ αλλα δεν γουσταρω να την βλεπω ετσι.....
Με καθαριστικά αλυσίδας ή παραφινέλαιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Nα ρωτησω τωρα κατι....την αλυσιδα πως την καθαριζουμε,απο τη σκονη και την μαυριλα απο το λαδακι που γινανε μιξ...οχι πολυ αλλα δεν γουσταρω να την βλεπω ετσι.....
Προσοχή: Δεν βάζουμε την μηχανή σε διπλό σταντ (αν εχει), κουμπώνουμε πρώτη και αφήνουμε την αλυσίδα να γυρίζει.. Θα κόψεις δάχτυλο κατά πάσα (και μεγάλη) πιθανότητα.
τιπ : Αν θες να ρωτάς διάφορα τέτοια, μπορείς να το κάνεις και στ' αντίστοιχα τμήματα του φόρουμ ή στα τεχνικά.. Όχι όλα μέσα σ' ενα θρεντ.
Οπως καταλαβαινεις δεν εισαι ο πρωτος που το ρωτας, οποτε ψαξε να δεις τι ειπωθηκε στους προηγούμενουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Nα ρωτησω τωρα κατι....την αλυσιδα πως την καθαριζουμε,απο τη σκονη και την μαυριλα απο το λαδακι που γινανε μιξ...οχι πολυ αλλα δεν γουσταρω να την βλεπω ετσι.....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φοβάμαι πως θα βάλεις τα κλάματα όταν μάθεις πως τα ποδηλατάκια μας τα δίτροχα (όπως και το δικό σου) είναι πιο γρήγορα απ' το υπερτούμπαντο τετράτροχό σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Παρακαλω μη μου μαματε το τοπικ,τα ποδηλατακια σας τα διτροχα και σε αλλη παραλια...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Αγαπητε αντισυνταγματαρχη... Αυτο ακριβωςΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Φοβάμαι πως θα βάλεις τα κλάματα όταν μάθεις πως τα ποδηλατάκια μας τα δίτροχα (όπως και το δικό σου) είναι πιο γρήγορα απ' το υπερτούμπαντο τετράτροχό σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη συγκρινεις ποτε τη @τσα με τη βουρτσα....αλλο το ενα αλλο το αλλο.......Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Φοβάμαι πως θα βάλεις τα κλάματα όταν μάθεις πως τα ποδηλατάκια μας τα δίτροχα (όπως και το δικό σου) είναι πιο γρήγορα απ' το υπερτούμπαντο τετράτροχό σου!
![]()
![]()
![]()
2οοκg to ena 1500kg το αλλο.....καμια σχεση......
Κατι αλλο.....οπου και να τα συγκρινουμε εκτος επιταχυνσης εισαι πολυυυυυυυυυυυυ μα πολυυυυυυ λεμε πισω......αντε γεια μας![]()
Νομίζω ότι μιλάς χωρίς να ξέρεις.. Μην βάζεις στοίχημα γι αυτά που λες..Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Μη συγκρινεις ποτε τη @τσα με τη βουρτσα....αλλο το ενα αλλο το αλλο.......
Κατι αλλο.....οπου και να τα συγκρινουμε εκτος επιταχυνσης εισαι πολυυυυυυυυυυυυ μα πολυυυυυυ λεμε πισω......αντε γεια μας![]()
![]()
Αγαπητε ταγματαρχη.. Η επιταχυνση ειναι το παν, αν ειναι να ψαχνουμε αεροδρομιο για να κοντραριστουμε... κλαφτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Μη συγκρινεις ποτε τη @τσα με τη βουρτσα....αλλο το ενα αλλο το αλλο.......
Μα οι επιταχυνσεις ειναι παντου ρε μαν, οχι μονο στο φαναρι που τσαγιωνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Οπως επισης και τα 1500 κιλα ειναι παντου
Δες πχ Σερρες χρονους απο 4τροχο και 2τροχο για να καταλαβεις![]()