Σελίδα 10 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 263

Θέμα: Δηλαδή που πάμε....?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    τελικα πηγες η δεν πηγες???
    Όλη την ημέρα τρωγότανε μαζί μου ρε!
    Sent from me using a computer.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Όλη την ημέρα τρωγότανε μαζί μου ρε!
    εσενα στις φερανε τις επιγονατιδες η σε γραψαν στα καλαμπαλικια τους??

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    εσενα στις φερανε τις επιγονατιδες η σε γραψαν στα καλαμπαλικια τους??

Άσε δίκιο είχες! Αν δεν πάω να τις πάρω μόνος μου δουλειά δεν γίνεται! :smilea:

Επιτέλους η βόλτα στη δόξα έγινε!

Μπράβο σας, πάντα τέτοιες ωραίες βόλτες!

Καλη παρεα,ωραιες εικονες,δωδεκα μοτο,δεκατρεις ανθρωποι κ ενας ΣΚΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!

Α!! και μια γυναικα με το μοναδικο ss.Ελενα ευγε για τη τολμη να ερθεις!

Χαρηκα που σας γνωρισα

Φωτο αυριο
    Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ρε μλκες... η Ελενα ειναι πανυψηλη ή εσεις εισαστε ταπες ?
    Τάπες???Μάλλον η Έλενα είναι πανύψηλη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Ορίστε και ο σκύλος για όποιον δεν το πιστεύει.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα0203.jpg 
Προβολές:	402 
Μέγεθος:	367,4 KB 
ID:	238880
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Κ καλα εκανα βασικα γιατι βλεπω ολοι μονοκαβαλοι πηγατε.
    σχεδον ολοι! ειχαμε 11 μονοκαβαλους και 1 τρικαβαλο (το σκυλακι δεν παιζεται! μην το βλεπετε ετσι στην παραπανω φωτο. στην πραγματικοτητα ειναι τοσο θαρραλεο που φανταζει τεραστιο στα ματια μου )

Η διαδρομή είναι μυστική?
    Για τους Αθηναιους, το ραντεβου ηταν στο Περιπτερο. Οι υπολοιποι μας βρηκαν στο Σπαθοβουνι και απο κει περασαμε τα διοδια (δεν μπορουσαμε να κανουμε κι αλλιως) και πηγαμε Νεμεα, Δαφνη, Καλιανοι, Λιμνη (-now what? -πισω για φαγητο), Καστανια, Γκουρα(για καφε), Εβροστινα, Δερβενι.
    Οοοοοοολη η εθνικη πήχτρα!

Η διαδρομη δεν ηταν για ss. Χαλικια και χωμα στις στροφες. Μμμμμ... τεινει να γινει το αγαπημενο μου
    Κρυο οταν περιμεναμε στο Σπαθοβουνι και ακομα περισσοτερο κρυο μετά τους ελληνικους καφεδες και το γλυκο κυδωνι στον Γκουρα. Προσθεσε και μια μικρη ενοχληση στα γονατα στο τελος της ημερας. Μα τι παραξενο πραμα... Οταν εφτασα σπιτι, αυτα τα ειχα ηδη ξεχασει! Θυμαμαι ομως πολυ εντονα το πανεμορφο τοπιο, τις μηχανες ολες στην σειρα μπροστα μου καθοδον για την λιμνη (το privilege της σκουπας), τα χρωματα της Φυσης αυτην την εποχη και τα προσωπα που με συντροφευσαν σ'αυτη τη βολτα...! Αλλη μια όμορφη εμπειρια. Οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ μετά βόλτας, σας ευχαριστω!

Special thanks to peter86 & BLiTzER.
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

α το 3-στρουμφ οδηγεις, καλη φαση :smilea:

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    Το χαμόγελο δεν φαίνεται καλά μέσα από το κράνος
    Στη σκοτεινή είσαι εδώ?

Moderator
    Στη σκοτεινή είσαι εδώ?

Σύμφωνα με τα παρακάτω, μάλλον είναι το κομμάτι από γκούρα μέχρι Ροζενά με ποιο πιθανό σημείο την Ευροστίνα. Απίθανη διαδρομή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
    σχεδον ολοι! ειχαμε 11 μονοκαβαλους και 1 τρικαβαλο (το σκυλακι δεν παιζεται! μην το βλεπετε ετσι στην παραπανω φωτο. στην πραγματικοτητα ειναι τοσο θαρραλεο που φανταζει τεραστιο στα ματια μου )

Για τους Αθηναιους, το ραντεβου ηταν στο Περιπτερο. Οι υπολοιποι μας βρηκαν στο Σπαθοβουνι και απο κει περασαμε τα διοδια (δεν μπορουσαμε να κανουμε κι αλλιως) και πηγαμε Νεμεα, Δαφνη, Καλιανοι, Λιμνη (-now what? -πισω για φαγητο), Καστανια, Γκουρα(για καφε), Εβροστινα, Δερβενι.
    Οοοοοοολη η εθνικη πήχτρα!

Η διαδρομη δεν ηταν για ss. Χαλικια και χωμα στις στροφες. Μμμμμ... τεινει να γινει το αγαπημενο μου
    Κρυο οταν περιμεναμε στο Σπαθοβουνι και ακομα περισσοτερο κρυο μετά τους ελληνικους καφεδες και το γλυκο κυδωνι στον Γκουρα. Προσθεσε και μια μικρη ενοχληση στα γονατα στο τελος της ημερας. Μα τι παραξενο πραμα... Οταν εφτασα σπιτι, αυτα τα ειχα ηδη ξεχασει! Θυμαμαι ομως πολυ εντονα το πανεμορφο τοπιο, τις μηχανες ολες στην σειρα μπροστα μου καθοδον για την λιμνη (το privilege της σκουπας), τα χρωματα της Φυσης αυτην την εποχη και τα προσωπα που με συντροφευσαν σ'αυτη τη βολτα...! Αλλη μια όμορφη εμπειρια. Οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ μετά βόλτας, σας ευχαριστω!

Μικρή και πολύ όμορφη διαδρομή. Το τέλος της σίγουρα θα ήταν απ' τα πιο όμορφα της ημέρας. Στο μοναστήρι πήγατε?

Ευχαριστώ Helen.

Edit. Χαλίκια και χώμα στις στροφές? Τι δεν τα συνήθισες ακόμα? Τουλάχιστον δεν έλειπαν κομμάτια απ' τον δρόμο οπότε!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    Ορίστε και ο σκύλος για όποιον δεν το πιστεύει.....
    Ρε τον τρελοκρητικό!

Απίθανος ο σκύλος.

Shaolin..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
    Ευχαρίστησίς μου, δεσποινίς. Αλλά την επόμενη φορά θα κάθομαι εγώ μονίμως σκούπα, γιατί έπαθα αυχενικό :P

Και, τώρα που ξεκουράστηκα, χάρηκα, παιδάκια, για όσους γνώρισα και όσους ξαναείδα. Η παρέα έκανε την, ομολογουμένως κουραστική σε σημεία, διαδρομή να κυλήσει ευχάριστα και φτάσαμε να είμαστε 10 ώρες πάνω στα μηχανάκια μας, χωρίς να παραπονεθεί κανείς ιδιαίτερα. Εντάξει, το κρύο μας τσάκισε λίγο, οδεύοντας προς την Εθνική, αλλά γενικά όλα καλά. Μποτιλιάρισμα στην επιστροφή (στα διόδια η ουρά πρέπει να έφτανε το χιλιόμετρο), διήθηση όπου και όπως βρίσκαμε, βραδιάτικα, με μαύρη ζελατίνα ^^ Όλα καλά, χωρίς το παραμικρό απρόοπτο. Μέχρι την επόμενη...

ΥΓ. Ο αέρας μου έδωσε ΠΟΛΥ ξύλο.
    Life begins at 45°.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μπραβο ρε ομορφιες !!!!!!!!!!

ζηλεψα.εχω καιρο να παω βολτα τελικα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Μετά από πάρα πολύ καιρό κατάφερα να βγω μια βόλτα.

Ομολογουμένως απίθανη παρέα που είχε από τούμπανους μποντυμπιλδεράδες με προγράμματα διατροφής, αιθέριες υπάρξεις που οδηγούν ss, άντρες με ανεπτυγμένο τον τεβερνιακό μυ που θέλανε ντε και καλά να φάνε, κρητικούς και κρητικές με λυκόσκυλα στην αγκαλιά, ακόμα και ήρωες που τους έκαναν κατάθεση στεφάνου (ετεροχρονισμένα βέβαια αλλά κανένα πρόβλημα).

Όμορφο βολταράκι λοιπόν, με πανέμορφα τοπία, μπόλικες στροφές, αρκετό κρύο αλλά μας αποζημίωσε με το παραπάνω η καλή παρέα.

Νεράκι τελικά δεν φάγαμε γιατί ο Ηλίας βροχίδης αποφάσισε τελικά να μην έρθει. Κάποια στιγμή γέμισε μαυρίλα ο ουρανός (ήταν την ώρα μάλλον που ήταν σε δίλημμα "να πάω, να μην πάω), παρεμπιπτόντως Ηλία σ' ευχαριστούμε για την βόλτα που σχεδίασες και σε διπλοευχαριστούμε για την νεροποντή που γλιτώσαμε .

Οι ρυθμοί της βόλτας χαλαροί τουριστικοί, όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς απρόοπτα, ιδιαίτερη μνεία στις γυναίκες της παρέας που άντεξαν τον ψόφο που έκανε στην επιστροφή αλλά και στην μοναδική Ελένη που και κρύωνε και οδηγούσε και ακολούθησε παντού χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παίδες θα χαρώ να τα ξαναπούμε σε επόμενη, πάντα όρθιοι εύχομαι και καλά χλμ.

Τη βόλτα αυτή σχεδίαζα να την πάω τουλάχιστον 2 μήνες πριν αλλά λόγω υποχρεώσεων έμενε η διαδρομή τυπωμένη σε Α4 και διπλωμένη μέσα στο bagster.

Η δικιά μας εκδρομική μέρα έκλεισε πολύ γλυκά αφού μετά τη βόλτα το τρίο από την Κρήτη ήρθε σπίτι μου και όλοι μαζί περιποιηθήκαμε κάμποσες μερίδες λουκουμάδες.

@ saolin

Νικόλα την επόμενη φορά που θα δώσεις ραντεβού με κάποιον φρόντισε να βεβαιωθείς μη τυχόν κι έχει αλλάξει ώρα όλη η Ελλάδα εκτός από σένα :rotflmao: :rotflmao:

Και η Θεϊκή ατάκα δια στόματος saolin:

- Και τώρα που είστε Πάτρα που μένετε????

- Στην εκκλησία Άγιος Διόνυσος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Διόνυσος.jpg 
Προβολές:	332 
Μέγεθος:	5,3 KB 
ID:	238905
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 10 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δηλαδή που πάμε....?
    από MikeG στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2011, 08:25
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 18:27
  3. Για αγορά κάγκελα Givi, πού πάμε ;
    από Bil στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 14:00