Ανταλλακτικά κινητήρα θα βρείς, δεν χρειάζεται να κάνεις ταρζανιές στην κεφαλή. Δες εδώ: https://davidsilverspares.co.uk/CB45...PORT-1972-USA/ π.χ.,αλλά και στο ebay σίγουρα θα βρείς πράγματα. Καλή συνέχεια...
Ανταλλακτικά κινητήρα θα βρείς, δεν χρειάζεται να κάνεις ταρζανιές στην κεφαλή. Δες εδώ: https://davidsilverspares.co.uk/CB45...PORT-1972-USA/ π.χ.,αλλά και στο ebay σίγουρα θα βρείς πράγματα. Καλή συνέχεια...
ελα Γιωργη η κεφαλή δεν φαίνεται να εχει κατι ιδιαίτερο . και για τα καρμπς μια ειναι η λυση καμινέτο αλλα μην το παρακανεις
ωραια kounops23 αυριο λογικα θα σου τα στειλω Αθηνα........ θελω εξτρα περιποιηση.....χαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
νομιζω οτι με τα καρμπς και τα δικα του να μην γινονται δεν ειναι τραγικη η κατασταση.. αλλοι βαζουν CR μονα.. αλλοι αλλα μηχανικα με ντιζες 2 σε μια... δες κι απο yamaha xs. κι εγω κατι εχω αλλα μαλλον τα κραταω για το επομενο (οταν κι αμα ποτε ερθει) SRX. παντως εχω ενα ζευγαρι που πηρα δωρο απο τον φιλο makina και μπορω να στο κανω δωρο φτανει να μετρησεις εσωτερικες διαμετρους εισαγωγης εξαγωγης του καρμπ και αποσταση των δυο εισαγωγων της κεφαλης απο κεντρο σε κεντρο. τωρα βεβαια μπορει και να σου λεω μαλακιες γιατι δεν ξερω τι θες να κανεις η τι μπορεις να τροποποιησεις.. και για κατι τετοιες δουλεις η εχεις φιλο μαστορα η τι κανεις μονος..
motomaniac και ολους σας εδω μεσα σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ..... βρηκα απο ebay carbs..... το θεμα μου τωρα ειναι τι να κανω με τον σκελετο....... σιγουρα θα γινει αμμοβολη, εδω λαμια που ειμαι δεν κανει κανενας ηλεκτροστατικη βαφη..... οποτε μαλλον ασταρωμα και βαψιμο......
τι ειναι καλυτερο και τι προτεινεται....????
επισης αλλο ενα προβλημα ειναι οτι ο κυλινδρος δεν παιρνει αλλο ρεκτιφιε οποτε ψαχνω για αλλον. τωρα το θεμα με τα πιστονια ειναι αν μπορω να ταιριαξω η να βρω απο αλλου η αφτερ μαρκετ.....?????? Yπαρχει και η λυση να περασω χιτωνια και να παρω τα στανταρ σε διαμετρο πιστονια.
αφτερ μαρκετ βρισκεις. αλλα πιθανολογω πως μονο με δειγμα. αλλιως μεσω ιντερνετ υπαρχουν αλλοι γνωστες να σε διαφωτισουν.