Αληθεια εσεις οι υπολοιποι με τι την καθαριζετε απο τις βρωμιες.Εγω εχω στην δουλεια ενα πτητικο υγρο που εχει βαση το οινοπνευμα και μπορω κα την καθαριζω.Σημερα δεν ειχα και κολλησα!!! με τι να την καθαρισεις ωστε να φυγουν οι κολλες απο την παλια μονωτικη και τις βρωμιες? Παλι με οινοπνευμα εμποριου
![]()
τα σκριπακια με λιγο συρμα για πιατα ψιλο και μετα ,ε αλοιφη γινονται τελεια. αλοιφη δοκιμασε autoglym metal polish η sonax.
wd-40Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
Αληθεια εσεις οι υπολοιποι με τι την καθαριζετε απο τις βρωμιες.Εγω εχω στην δουλεια ενα πτητικο υγρο που εχει βαση το οινοπνευμα και μπορω κα την καθαριζω.Σημερα δεν ειχα και κολλησα!!! με τι να την καθαρισεις ωστε να φυγουν οι κολλες απο την παλια μονωτικη και τις βρωμιες? Παλι με οινοπνευμα εμποριου![]()
τις γραμμες τις καλυπτει το ασταρι αλλα πριν απο αυτο πρεπει να ψιλοστοκαρεις,πχ πισω στην ουρα.
το ταμπελακι να το ξεπριτσινωσεις για να βαφτει σωστα το σημειο και το πριτσινωνεις μετα...
καλη συνεχεια![]()
Μπορεις να βγαλεις το ταμπελακι με τα στοιχεια του μοτο,για να διευκολυνθεις στο τριψιμο και το βαψιμο.
Ειναι καρφωμενο με 2 καρφακια τα οποια τα χτυπας απο μεσα και βγαινουν.Μετα ειναι κολλημενο με κατι σαν βενζινοκολλα αλλα βγαινει ευκολα.![]()
Kαλησπερα!!! Καλες γιορτες σε ολους.Πριν φυγω απο Αθηνα για χριστουγεννα ειχα κανει κατι δουλειες απλα δεν ειχα βαλει τις φωτο.Μια απο αυτες τις δουλειες ηταν να καθαρισω λιγο καλυτερα τις ζαντες απο το παπι.Η μπροστινη η ζαντα ειναι σε πολυ καλη κατασταση σε αντιθεση με την πισω που ειναι γεματη σκουρια
![]()