Δεν είναι μόνο αυτό που λες, ότι καποια δε θα τους ένοιαζε ή θα τους περίσσευαν. Αλλά τα έχουν κάνει έτσι ώστε να μη μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν υπάρχει μαζικότητα να τους ταράξει λίγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
Μισω αυτο που θα πω.. αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε.
και 50€ να μας ελεγαν να πληρωσουμε, θα τα πληρωναμε.. Τουλαχιστον σαν λαος μεχρι τωρα αυτο εχουμε δειξει.. Γιατι μπορει εσυ, εγω, και ο ταδε να αντιδρουσαμε, απο την αλλη ομως θα ειχαμε τους 15-20 (λεμε τωρα) που 8α τους περισσευαν, η που τελοσπαντων δε θα τους ενοιαζε, και θα τα εσκαγαν:.. οποτε τι ψαχνεις να βρεις?
Ο αδερφός μου ούτε του περίσσευαν ούτε δεν τον έννοιαζε, αλλά προκειμένου να τελειώνει και να κάνει τη δουλειά του τα έδωσε...τί να κάνει...Έφυγαν τα άλλα 32.
Και αυτό είναι το λίγο...Μην αρχίσω να πω για την "ανακύκλωση αυτοκινήτων" γιατί εκεί να δείτε τι γίνεται και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς το τι νόμιμη ληστεία κάνουν. Το καταλαβαίνει ο κόσμος όταν τρακάρει το αμαξάκι του και δεν αξίζει να το φτιάξει , οπότε πάει να καταθέσει πινακίδες να το πουλήσει για ανταλλακτικά, έλα μου όμως που τώρα δε μπορεί να το πουλήσει, αλλά πρέπει να το δώσει σε αυτούς ΤΖΑΜΠΑ και ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ αλλιώς πληρώνει κιόλας. ΑΛλά αυτό θέλει ένα θρεντ μόνο του.