Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 230

Θέμα: καινουρια οδηγος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
    Μισω αυτο που θα πω.. αλλα στην Ελλαδα βρισκομαστε.
    και 50€ να μας ελεγαν να πληρωσουμε, θα τα πληρωναμε.. Τουλαχιστον σαν λαος μεχρι τωρα αυτο εχουμε δειξει.. Γιατι μπορει εσυ, εγω, και ο ταδε να αντιδρουσαμε, απο την αλλη ομως θα ειχαμε τους 15-20 (λεμε τωρα) που 8α τους περισσευαν, η που τελοσπαντων δε θα τους ενοιαζε, και θα τα εσκαγαν: .. οποτε τι ψαχνεις να βρεις?
    Δεν είναι μόνο αυτό που λες, ότι καποια δε θα τους ένοιαζε ή θα τους περίσσευαν. Αλλά τα έχουν κάνει έτσι ώστε να μη μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν υπάρχει μαζικότητα να τους ταράξει λίγο.

Ο αδερφός μου ούτε του περίσσευαν ούτε δεν τον έννοιαζε, αλλά προκειμένου να τελειώνει και να κάνει τη δουλειά του τα έδωσε...τί να κάνει...Έφυγαν τα άλλα 32.

Και αυτό είναι το λίγο...Μην αρχίσω να πω για την "ανακύκλωση αυτοκινήτων" γιατί εκεί να δείτε τι γίνεται και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς το τι νόμιμη ληστεία κάνουν. Το καταλαβαίνει ο κόσμος όταν τρακάρει το αμαξάκι του και δεν αξίζει να το φτιάξει , οπότε πάει να καταθέσει πινακίδες να το πουλήσει για ανταλλακτικά, έλα μου όμως που τώρα δε μπορεί να το πουλήσει, αλλά πρέπει να το δώσει σε αυτούς ΤΖΑΜΠΑ και ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ αλλιώς πληρώνει κιόλας. ΑΛλά αυτό θέλει ένα θρεντ μόνο του.
    Yamaha FZS 600

Ιστιοπλοϊκό μέλος Το avatar του/της Anastasia91
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Δεν είναι μόνο αυτό που λες, ότι καποια δε θα τους ένοιαζε ή θα τους περίσσευαν. Αλλά τα έχουν κάνει έτσι ώστε να μη μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν υπάρχει μαζικότητα να τους ταράξει λίγο.

Ο αδερφός μου ούτε του περίσσευαν ούτε δεν τον έννοιαζε, αλλά προκειμένου να τελειώνει και να κάνει τη δουλειά του τα έδωσε...τί να κάνει...Έφυγαν τα άλλα 32.

Και αυτό είναι το λίγο...Μην αρχίσω να πω για την "ανακύκλωση αυτοκινήτων" γιατί εκεί να δείτε τι γίνεται και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς το τι νόμιμη ληστεία κάνουν. Το καταλαβαίνει ο κόσμος όταν τρακάρει το αμαξάκι του και δεν αξίζει να το φτιάξει , οπότε πάει να καταθέσει πινακίδες να το πουλήσει για ανταλλακτικά, έλα μου όμως που τώρα δε μπορεί να το πουλήσει, αλλά πρέπει να το δώσει σε αυτούς ΤΖΑΜΠΑ και ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ αλλιώς πληρώνει κιόλας. ΑΛλά αυτό θέλει ένα θρεντ μόνο του.
    μαζικοτητα θα υπηρχε αν τους εκαιγε ολους.. φυσικα δε μπορεις να κανεις τιποτα ουτε να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα μονος σου, οποτε οπως πολυ σωστα λες, απλα δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.. οντως θελει θρεντ γιατι παμε σε αλλο θεμα.
    Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το σώμα, οι 2 την ψυχή.. :a51:

μαζικοτητα θα υπηρχε αν τους εκαιγε ολους.. φυσικα δε μπορεις να κανεις τιποτα ουτε να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα μονος σου, οποτε οπως πολυ σωστα λες, απλα δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.. οντως θελει θρεντ γιατι παμε σε αλλο θεμα.
    Πάντως στα λεφτά που διαθέτεις ή σε 125 θα πάς ή σε Bros για το Α1.

Εγώ έψαχνα μέχρι 3500ευρώ και ξαφνικά σε 2 εβδομάδες μέσα με τους κωλοφόρους τους και έτσι όπως τα έκαναν στην καλυτερη θα ψάξω για 1000-1200 ευρώ μηχανή...οπότε στην καλύτερη περίπτωση με βλέπω με bros ή cb400. Αν και έχω αρχίσει να ψήνω και κανα χωμάτινο για εξορμήσεις προς τη φύση (του Υμητού ).

Δοκίμασε κανα brosaki να το δεις. Δε νομίζω να είναι δύσκολο στην οδήγηση άσχετα με το μέγεθός σου. Ψάξε για αγγελίες και πήγαινε να τα δεις αν δεν έχει κάποιος γνωστός σου να στο δώσει να το δοκιμάσεις.
    Yamaha FZS 600

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ας τον ξυπνήσει κάποιος!!!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Εγω παντως θα συνιστουσα, αν δεν θες πανω απο 125 κυβικα και το θες και ψιλο-καινουριο, να ριξεις μια ματια στα CBR 125.

Σκυλια, με αρκετη δυναμη για 125 και μπορουν να τα κανουν και ολα. Ειχα ενα οταν ημουν πιτσιρικας...σε βαζει (σιγα σιγα) και στον κοσμο των SS.

Τι να μας πουν και τα RS? Στα φαναρια επινα τσαι, αλλα εγω μπορουσα να παω με σταθερα 150 απο την Αρτα μεχρι την Πρεβεζα με το CBR ενω τα RS αν προσπαθουσαν να κρατησουν τελικη για πανω απο κανα χιλιομετρο καιγοντουσαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για να συνοψισω, πιστευω οτι το CBR ειναι ΠΟΛΥ αξιολογο μηχανακι και θα σε βοηθησει. Δεν ειναι βαρυ, στριβει ευκολα και κανει τα παντα!

Βρηκα και κατι: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1412557/
    Ciao Super Sic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Πάντως στα λεφτά που διαθέτεις ή σε 125 θα πάς ή σε Bros για το Α1.

Εγώ έψαχνα μέχρι 3500ευρώ και ξαφνικά σε 2 εβδομάδες μέσα με τους κωλοφόρους τους και έτσι όπως τα έκαναν στην καλυτερη θα ψάξω για 1000-1200 ευρώ μηχανή...οπότε στην καλύτερη περίπτωση με βλέπω με bros ή cb400. Αν και έχω αρχίσει να ψήνω και κανα χωμάτινο για εξορμήσεις προς τη φύση (του Υμητού ).

Δοκίμασε κανα brosaki να το δεις. Δε νομίζω να είναι δύσκολο στην οδήγηση άσχετα με το μέγεθός σου. Ψάξε για αγγελίες και πήγαινε να τα δεις αν δεν έχει κάποιος γνωστός σου να στο δώσει να το δοκιμάσεις.
    εχω ενα φιλο που εχει bros, το θεμα ειναι θα μου το δωσει?? αν μου το δωσει θα σας πω εντυπωσεις!

Αυτο για τον Υμητο εγραψε.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Εγω παντως θα συνιστουσα, αν δεν θες πανω απο 125 κυβικα και το θες και ψιλο-καινουριο, να ριξεις μια ματια στα CBR 125.

Σκυλια, με αρκετη δυναμη για 125 και μπορουν να τα κανουν και ολα. Ειχα ενα οταν ημουν πιτσιρικας...σε βαζει (σιγα σιγα) και στον κοσμο των SS.

Τι να μας πουν και τα RS? Στα φαναρια επινα τσαι, αλλα εγω μπορουσα να παω με σταθερα 150 απο την Αρτα μεχρι την Πρεβεζα με το CBR ενω τα RS αν προσπαθουσαν να κρατησουν τελικη για πανω απο κανα χιλιομετρο καιγοντουσαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για να συνοψισω, πιστευω οτι το CBR ειναι ΠΟΛΥ αξιολογο μηχανακι και θα σε βοηθησει. Δεν ειναι βαρυ, στριβει ευκολα και κανει τα παντα!

Βρηκα και κατι: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1412557/
    μετα απο αρκετη σκεψη σ αυτα τα δυο εχω καταληξει, η Bros 400 η crb 125..
    Η αγγελια ειναι αρκετα ενδιαφερουσα, σ ευχαριστω πολυ!

μετα απο αρκετη σκεψη σ αυτα τα δυο εχω καταληξει, η Bros 400 η crb 125..
    Η αγγελια ειναι αρκετα ενδιαφερουσα, σ ευχαριστω πολυ!
    Αξιολογα και τα 2, το Bros θα σε τρομαξει περισσοτερο απ το CBR, αλλα το CBR ειναι και μια δεκαετια σχεδον πιο καινουριο.

Οποτε λιγοτερα λεφτα για επισκευες, και λιγοτερες πιθανοτητες για να παθει κατι

Εγω που το ειχα 2 χρονια στην κατοχη μου παντως, δεν ειχε βγαλει κιχ το καημενο
    Ciao Super Sic...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Στα φαναρια επινα τσαι, αλλα εγω μπορουσα να παω με σταθερα 150 απο την Αρτα μεχρι την Πρεβεζα με το CBR
    Κοψε κάτι, το παράκανες!!!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Κοψε κάτι, το παράκανες!!!!

Εγώ πάλι που οδήγησα (ευτυχώς για πολύ λίγο) το CBR125... αφενώς βαρέθηκα τη ζωή μου, αφετέρου διαπίστωσα ότι πάνω απο 120 δεν.. Τώρα σε κατηφόρα ή γκρεμό, με ούριο άνεμο (μεγάθους Κατρίνα) πιθανό..

Εμενα παντως 140-150 εδειχνε το ΚΟΝΤΕΡ μετα απο πολυ ωρα και προσπαθεια σε ευθεια. Και το μηχανακι δεν φορουσε κατι πανω του εκτος απο μια εξατμιση (ουτε που θυμαμαι ονομα).

Τωρα βεβαια, πανω απο 120-125 ΚΑΘΑΡΑ χιλιομετρα δεν νομιζω ουτε εγω να πηγαινε. Αλλα το κοντερ ως συνηθως εδειχνε αλλα...

Και μη ξεχναμε οτι ημουν 15-16 χρονων και 60- κιλα...

Οποιος θελει, το πιστευει...

Και ενα Edit για τον Sniper...

Εδω μιλαμε για κοπελα και νεα οδηγο...λες να το βαρεθει το CBR? Εσυ ειχες και αλλα στην κατοχη σου πριν απο αυτο γι αυτο το βαρεθηκες.

Ισα ισα που θα της φανει και οπλο...Και εγω τωρα αν πηγαινα απο το Gixxer στο 125 θα προτιμουσα να αυτοκτονησω :rotflmao:
    Ciao Super Sic...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εχω ενα φιλο που εχει bros, το θεμα ειναι θα μου το δωσει?? ........
    θα συμφωνησω με τον σκοπευτη....

ΑΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

...

...
    Ισα ισα που θα της φανει και οπλο... ...
    Ναι.. έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους..

Όλα τα 125 είναι ακριβά παπιά με ταχύτητες. Τίποτα παραπάνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ναι.. έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους..

Όλα τα 125 είναι ακριβά παπιά με ταχύτητες. Τίποτα παραπάνω.
    Γιατι οχι? Μπορει να κανει και ταξιδια, αλλα με το αναλογο κοστος στην τσεπη της και στην αντοχη της. Τα παντα γινονται αν το θελεις.

Αυτο που εννοουσα ομως ειναι πως το CBR σαν πρωτο μηχανακι ειναι υπεραρκετο για καποιον πρωταρη. Δεν συμφωνεις? Να της δωσω το δικο μου δηλαδη αν το CBR δεν κανει. Θα το κουμανταρει πιστευω

Συμφωνω πως ειναι ακριβα παπια με ταχυτητες αλλα αντι να δωσω 1000 ευρω για ενα Innova η ενα Crypton προτιμω να δωσω 1400 για ενα CBR. Εγω παντως το ειχα απολαυσει απειρως περισσοτερο απο τις παπιες που ειχα...
    Ciao Super Sic...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θα συμφωνησω με τον σκοπευτη....

ΑΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !!!!!!!!!

το αν θα μου το δωσει το ειπα γιατι ειναι γνωστες οι αποψεις για τις γυναικες οδηγους (βλεπε ταπερ, γυρνα στην κουζινα σου κλπ).. Δε λεω οτι εχετε αδικο να μας κατηγορειτε καθως οι πιο πολλες γκαφες απο γυναικες γινονται, απλα να μην βαζετε ολους τους ανθρωπους σε ενα τσουβαλι.

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καινουρια Φανελα
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:50
  2. Πηρα Καινουρια Μοτο
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 00:40
  3. Γυναίκα 55-60 (θείτσα) & οδηγός...