Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 180

Θέμα: Προς Ssέδες (σε κουβέντα να βρισκόμαστε)

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    2. οποιαδηποτε μοτοσυκλέτα μπορει να γινει οκ για το σωματοτυπο μας /στυλ οδηγησης μας αν αλλάξουμε, σέλες, clipon, μαρσπιε κτλ

τοτε δεν πρεπει να μας νοιάζει τίποτα αλλο παρα το μοτερ που πρεπει να διαλέξουμε.

εγω πάντως μέσα στην ημιμάθεια μου δεν το δεχομαι αυτο. νομίζω οτι κατι καλυτερο μπορούμε να κανουμε για την επιλογή
    Βρε σπυρο...καμια μηχανη δεν φτιαχτηκε για 'σενα' ειδικα.
    Κυριως SS. Αλλος εχει μακρυ κορμο, αλλος μακρια ποδια, αλλος εχει αδυναμο σβερκο, αλλος τεραστια π@π@ρι@.
    Παρε αυτην που γουσταρεις και φερτην στα μετρα σου, ειναι τοσο απλο. Δυο εκατοστα πανω στα κλιπον μετατρεπουν το μαρτυριο σε διασκεδαση. Εδω στα εντουρο αλλαζεις τιμονι και μεταμορφωνεται το κουμπωμα σου πανω τους.

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ............

Έχεις καμμιά πρόταση...??

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ............

Έχεις καμμιά πρόταση...??

Ειδικες εσοχες στο τεποζιτο. Το μονο που δουλευει πραγματικα.

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

εάν δεχθούμε οτι:
    1. στο επιπεδο το δικο μου δυσκολα φτανει κάποιος στα ορια του ένα πλαισιο
    α γεια σου

3. τα φρενα φτιάχνονται
    2. οποιαδηποτε μοτοσυκλέτα μπορει να γινει οκ για το σωματοτυπο μας /στυλ οδηγησης μας αν αλλάξουμε, σέλες, clipon, μαρσπιε κτλ
    δεν είναι έτσι ακριβώς..... σκέψου το συνολικό κόστος που τελικά θα φτάσει φτιάχνοντας αναρτήσεις - σελες - τιμόνια - φρενα κλπ και συγκρινε με άλλο αντίστοιχο μηχανάκι της αγοράς μαμά....

τοτε δεν πρεπει να μας νοιάζει τίποτα αλλο παρα το μοτερ που πρεπει να διαλέξουμε.
    τελικά βλεπεις που δεν είναι μόνο το μοτέρ???

το μηχανάκι που θα σου τα κάνει όλα και παντού και που δεν θα χρειαστεί να ρίξεις φράγκο πάνω του, δεν θα το βρεις στον αιώνα τον απαντα.....
    βρες ποια μοτέρ σου κάνουν, και μετά αξιολόγησε το κόστος προσαρμογής της μοτοσυκλέτας πάνω σου.... και αν και εφόσον το αντέχεις οικονομικά, μεγειές

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ειδικες εσοχες στο τεποζιτο. Το μονο που δουλευει πραγματικα.

Ναι , τουλάχιστον αν τρακάρεις θα ξέρεις που βρίσκονται
    Respect mah authoritah!!!!

όπως έχει ξαναειπωθεί εδώ μέσα,δε θυμάμαι σε ποιό νηματάκι,τα όρια είναι στο μυαλό μας.οπότε μην κολλάτε και πολύ σε "ταμπέλες".αν πάρεις αυτό που σε "τραβάει" και πραγματικά γουστάρεις θα δείς ότι στην ουσία δεν υπάρχουν όρια.χαρείτε αυτό που έχετε όπως εσείς θέλετε.όλα τα άλλα είναι θεωρία.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.................
    Έχετε μπερδέψει πολλοί δυστυχώς τό τί θέλω ,τί γουστάρω καί τό τί μού άρέσει
    μέ τό ποιά είναι ή πραγματικότητα.
    Όλα μά όλα τά SS φτιάχτηκαν γιά νά μάς δημιουργήσουν τήν ψευδαίσθηση
    πώς είμαστε οί Ρόσσι πού χάθηκαν στήν πορεία.
    Αύτό είναι τό καταναλωτικό κομμάτι.
    Ή γιά κάποιους πού συνειδητά ξέρουν ότι τό παίρνουν γιά νά κάνουν τό χόμπυ τους σέ
    μιά πίστα τά Σαββατοκύριακα.
    Ενώ συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά την περιγραφή της πραγματικότητας, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το αν έχουμε μπερδευτεί (τουλάχιστον όχι όλοι).
    Το τί θέλω, τί γουστάρω και το τί μου αρέσει είναι ότι μετράει. Την πραγματικότητα που μου υποδεικνύει τί πρέπει να κάνω με το μηχανάκι μου, την έχω γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ποιός είναι αυτός που θα μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ ή τί πρέπει και τί δεν πρέπει να κάνω με το μηχανάκι μου και από πού κι ως που θα κρίνει τί;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ τό φαινόμενο τού νά βλέπεις κάποιον μέ SS νά κυκλοφορεί
    έξω στούς δρόμους ή άκόμα χειρότερα στήν πόλη.
    Τά μηχανάκια αύτά είναι φτιαγμένα γιά συγκεκριμμένο σκοπό καί ό ρόλος τους
    είναι αύτός καί μόνο.
    Τό άν κάποιος συμβιβάζεται καί νομίζει ότι παίρνοντας ένα τέτοιο μηχανάκι μπορεί νά
    τό χρησιμοποιεί παντού είναι ούτοπία.
    Κάνει τήν άνάγκη άπλά φιλοτιμία...!!
    Ναί Άθήνα - Θεσσαλονίκη πάς καί μέ Μερσεντές ,καί μέ Λάντα,καί μέ κάρρο,
    καί μέ τά πόδια....
    ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ, όσοι τά κυκλοφοράτε.
    Άλλά τό νά μιλάμε γιά πόση άνεση καί ποιό είναι τό πιό άνθρώπινο...??
    Μηχανάκια πού κάθεσαι πάνω καί ό κώλος κυττάει τ'άστρα...!!
    Όποιος είναι πάνω άπό 1,80 καί 70 κιλά,είναι σά παστή σαρδέλλα έπάνω.
    ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
    Όποιος τά χρησιμοποιεί όπουδήποτε άλλού έπειδή δέν μπορεί νά έχει κάποιο
    δεύτερο λόγω τών οίκονομικών,άπλά συμβιβάζεται και άρχίζει νά ψάχνει μετά,
    ΔΙΑΦΟΡΑ.....!!
    Μή ψάχνεστε λοιπόν τζάμπα,λιγότερο ή περισσότερο,όλα τους είναι
    γιά τήν πίστα ή γιά μιά γρήγορη βόλτα.....!!
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΤΟ....!!
    Τά ύπόλοιπα είναι μιά μεγάλη παραμύθα γιά όλους τούς έπίδοξους Ρόσσι
    πού θεωρούν ότι είναι μηχανάκια πού μπορούν νά κάνουν σωστά περισσότερα
    πράμματα άπό αύτό γιά τό όποίο είναι κατασκευασμένα.........άλλιώς
    όσοι τά έχουν άνήκουν στήν κατηγορία.....ΦΤΩΧΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ...!!
    Ή γνώμη μου είναι πώς είναι μόνο γιά ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ,
    γιά όσους...........
    ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.....!!

Δηλαδή ρε Terens εγώ που είμαι 1.90 και 90κάτι κιλά είμαι γελοίο θέαμα και πρέπει να το δώσω σε κάναν άλλον;
    Γιατί να βάζουμε τέτοια ανόητα όρια στους εαυτούς μας και στους άλλους;

Δεν είναι θέμα δεύτερης μοτοσυκλέτας, είναι θέμα γούστου.

Για παράδειγμα, προτιμώ (κάποιες φορές) να πηγαίνω στο κέντρο της Αθήνας με το Gsxr για να πληρώσω το επιμελητήριο, παρότι μένω δίπλα στο μετρό.
    Επίσης, προτιμώ να πηγαίνω να βλέπω κάποιους φίλους με το μηχανάκι, παρότι ξέρω πως δεν θα έχω πρόβλημα με το παρκάρισμα αν πάω με το αυτοκίνητο, ούτε και θα γλιτώσω πάνω από 1-2 λεπτά.

Ούτε θέλω να πάρω παπί ή σκούτερ (το έχω παρατημένο σε μια αποθήκη και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ καθόλου) για να μετακινούμαι. Θέλω όταν ανεβαίνω σε μηχανάκι, να κοιτάω και να βλέπω κάτι που μου αρέσει οπτικά και ηχητικά και όχι ένα «εργαλείο». άμα είναι για εργαλείο, παίρνω και το αμάξι που κάνει περισσότερα από οποιοδήποτε μηχανάκι.

Και τί έγινε που είναι εντελώς εξειδικευμένη κατηγορία; Σημαίνει ότι το παίζω Ρόσσι;
    Δέν νομίζω. Υπάρχουν φορές που με περνάνε όλοι στον δρόμο, υπάρχουν φορές που μου αρέσει να πηγαίνω σβέλτα, υπάρχουν και φορές που θέλω να κάνω ένα trackday.
    Υπάρχουν και φορές που θέλω απλά να πάω κάπου με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο.
    Το μηχανάκι και το οποιοδήποτε όχημα, είναι για να με υπηρετεί όσο καλύτερα μπορεί σε όλες αυτές τις περιπτώσεις όποιο και αν είναι. Ας είναι SS, ας είναι SM, ας είναι οτιδήποτε. Το θέμα δεν είναι να ευχαριστιέται αυτό την βόλτα ή «να το πηγαίνω όπως του αξίζει», τα μηχανάκια ένα μάτσο σίδερα με ωραίο σχήμα είναι, το θέμα είναι να το ευχαριστιέμαι εγώ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα δε λένε;
    Τί μας την μπαίνεις για την κολοκυθόπιτά μας; :rotflmao: Ε; :rotflmao:
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    άλλο πράγμα η υποκειμενική επιλογή (περί ορέξεως... μαντζουράνα)... και άλλο η αντικειμενική σκοπιά. Βάση το δεύτερου νομίζω έχει τοποθετηθεί ο Terens. Τουλάχιστον αυτό βγάζω απο τα γραφόμενα του.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    άλλο πράγμα η υποκειμενική επιλογή (περί ορέξεως... μαντζουράνα)... και άλλο η αντικειμενική σκοπιά. Βάση το δεύτερου νομίζω έχει τοποθετηθεί ο Terens. Τουλάχιστον αυτό βγάζω απο τα γραφόμενα του.
    πώς μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά ένα μάτσο μέταλλα που έχουν ψυχή...???
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Τελικά εσύ Terens, πρέπει να το ''δουλεύεις'' το κείμενο πριν ποστάρεις, ώστε να το κάνεις όσο πιο προκλητικό γίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς ...

Σαφώς και συμβιβάζεσαι σε κάποιους τομείς, όποια μοτοσυκλέτα κι αν επιλέξεις, αυτό όμως δεν σε κάνει γελοίο, ούτε μπερδεμένο, ούτε εκτός πραγματικότητας ...

Εσένα σου φαίνεται παράλογο να μετακινείται κάποιος με supersport στην πόλη, εγώ μπορεί να έχω την ίδια εντύπωση γι΄αυτόν που κινείται με varadero.

Αυτοί που έχουν hayabusa θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούν μόνο για ταξίδια αστραπή σε autostrada & autobahn. Όσοι έχουν εντούρο πρέπει κάθε Παρασκευή να φοράνε τα χωμάτινα λάστιχα και την Κυριακή να ξαναβάζουν τα ασφάλτινα, γιατί είναι γελοίο να κυκλοφορείς με τακούνια στην άσφαλτο.
    Τα supermotard και τα streetfighter θα πρέπει να περιοριστούν σε μετακινήσεις μέχρι τα διόδια, δε φταίμε σε τίποτα να βλέπουμε τέτοιο θέαμα στην εθνική ...
    Harley και λοιπές αηδίες δεν πρέπει να βγάζουν καν πινακίδα, προορίζονται μόνο ως εκθέματα σε σαλόνι.

Σπύρο μου, θα σου πω εγώ τι θα κάνεις, θα πάρεις ένα σκούτερ για να σε βγάζει απο την κίνηση της πόλης. Εκεί θα έχεις παρκαρισμένο ένα busa (σε περίπτωση που θα ταξιδεψεις μόνος) & ένα BMW 1600 GT (αν θέλεις να πάρεις και την οικογένεια με όλη την προίκα). Στο σημείο που θα εγκαταλείψεις την εθνική να έχεις αφήσει ένα streetfighter ή ένα motard για να ξεκαυλώσεις στο επαρχιακό στροφιλίκι και κάπου πιο πάνω στο τελευταίο χωριό, καλό είναι να χεις και το ΚΤΜ για ν΄ανέβεις μέχρι τον προφήτη Ηλία ρε αδερφέ, να αγναντέψεις τον κάμπο απο ψηλά ...

Άσε τους γελοίους να παιδεύονται με ένα μηχανάκι, αυτοί είναι εκτός πραγματικότητας, δεν έχουν γιατρειά ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    Τελικά εσύ Terens, πρέπει να το ''δουλεύεις'' το κείμενο πριν ποστάρεις, ώστε να το κάνεις όσο πιο προκλητικό γίνεται, δεν εξηγείται αλλιώς ...

Σαφώς και συμβιβάζεσαι σε κάποιους τομείς, όποια μοτοσυκλέτα κι αν επιλέξεις, αυτό όμως δεν σε κάνει γελοίο, ούτε μπερδεμένο, ούτε εκτός πραγματικότητας ...

Εσένα σου φαίνεται παράλογο να μετακινείται κάποιος με supersport στην πόλη, εγώ μπορεί να έχω την ίδια εντύπωση γι΄αυτόν που κινείται με varadero.

Αυτοί που έχουν hayabusa θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούν μόνο για ταξίδια αστραπή σε autostrada & autobahn. Όσοι έχουν εντούρο πρέπει κάθε Παρασκευή να φοράνε τα χωμάτινα λάστιχα και την Κυριακή να ξαναβάζουν τα ασφάλτινα, γιατί είναι γελοίο να κυκλοφορείς με τακούνια στην άσφαλτο.
    Τα supermotard και τα streetfighter θα πρέπει να περιοριστούν σε μετακινήσεις μέχρι τα διόδια, δε φταίμε σε τίποτα να βλέπουμε τέτοιο θέαμα στην εθνική ...
    Harley και λοιπές αηδίες δεν πρέπει να βγάζουν καν πινακίδα, προορίζονται μόνο ως εκθέματα σε σαλόνι.

Σπύρο μου, θα σου πω εγώ τι θα κάνεις, θα πάρεις ένα σκούτερ για να σε βγάζει απο την κίνηση της πόλης. Εκεί θα έχεις παρκαρισμένο ένα busa (σε περίπτωση που θα ταξιδεψεις μόνος) & ένα BMW 1600 GT (αν θέλεις να πάρεις και την οικογένεια με όλη την προίκα). Στο σημείο που θα εγκαταλείψεις την εθνική να έχεις αφήσει ένα streetfighter ή ένα motard για να ξεκαυλώσεις στο επαρχιακό στροφιλίκι και κάπου πιο πάνω στο τελευταίο χωριό, καλό είναι να χεις και το ΚΤΜ για ν΄ανέβεις μέχρι τον προφήτη Ηλία ρε αδερφέ, να αγναντέψεις τον κάμπο απο ψηλά ...

Άσε τους γελοίους να παιδεύονται με ένα μηχανάκι, αυτοί είναι εκτός πραγματικότητας, δεν έχουν γιατρειά ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

για όσους πρόβλημα με μεγάλα παπάρια, ας βολευτούν με αυτό, που δεν καίει και τίποτα, πάει και χώμα, χωράει και το καλάθι για το πικνικ, βάζεις και τα ψώνια του super market, δεν πληρώνεις ασφάλειες, τέλη, έχει φθηνά λάστιχα, μηδέν συντήρηση τι να λέμε τώρα ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anabatorioy copy.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	57,8 KB 
ID:	242162
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    για όσους πρόβλημα με μεγάλα παπάρια, ας βολευτούν με αυτό, που δεν καίει και τίποτα, πάει και χώμα, χωράει και το καλάθι για το πικνικ, βάζεις και τα ψώνια του super market, δεν πληρώνεις ασφάλειες, τέλη, έχει φθηνά λάστιχα, μηδέν συντήρηση τι να λέμε τώρα ...
    +2
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    σπυρο ,οπως καταλαβα εγω μαλλον, η συζητηση γυρναει και παλι στο Adv...

τα κανει ΟΛΑ...αφου διασκεδασες κιολας στην πιστα μαζι του περισσοτερο απο το αλλο με 17αρηδες τροχους ,τοτε τι να λεμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    σπυρο ,οπως καταλαβα εγω μαλλον, η συζητηση γυρναει και παλι στο Adv...

τα κανει ΟΛΑ...αφου διασκεδασες κιολας στην πιστα μαζι του περισσοτερο απο το αλλο με 17αρηδες τροχους ,τοτε τι να λεμε...

+1

έχεις βρεί το φως σου και κάθεσε και ψάχνεις

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περί αρσενικού/ανήρ/ανδρός ο λόγος....κουβέντα να γίνεται.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2008, 13:30
  2. Κουβέντα να γίνεται... πιάστε καφέ και ελάτε... θέμα Εξ. πολιτική.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 15:38
  3. Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 22:02
  4. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 22:22
  5. Καλημερα Σε Ολουσ Να Το Φτιαξω
    από TEO.VFR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 12:46

Κανόνες δημοσιεύσεων