ας με σβήσει κάποιος με δικαιώματα
ας με σβήσει κάποιος με δικαιώματα
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Και μόνο αυτό που λες δείχνει ξεκάθαρα το μέγεθος της άγνοιας και της μη επαφής με την πραγματικότητα... Και μακάρι το πρόβλημα να ήταν τα ανωτέρω. Αυτά ξεπερνιούνται με λίγη καλή θέληση, σκέψη και εμπειρία...Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Εξω οι επιχειρησεις ειναι λογικες, μεσα στην ελλαδα ειναι κλεφταραδες, πολυ απλο :wacko:
Το πρόβλημα είναι η ημιμάθεια σου και η άρνηση να δεχτείς ότι κάποια πράγματα μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι έτσι όπως νομίζεις ότι ξέρεις. Αυτά δεν ξεπερνιούνται δυστυχώς...
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
αν την ζητησεις δεν πα να κανουν και τον κινεζο θα την δωσουν.
Αν την ζητησεις ,θα σου πει ειναι + φπα...αρα 50+φπα=61,50Ε σε αυτην την περιπτωση το φπα θα του το πληρωσεις τουλαχιστον...δυο φορες![]()
Και στην τελικη δεν μπορεις να του πεις και τιποτα ,απλα σε "παγιδευσαι"ενω πηγες να το παιξεις ξυπνιος.
Κι αυτο το κανουν αρκετοι που εχουν μαθει να "δουλευουν"ετσι δυστυχως...
Οσο για τα 50Ε , κι εγω πιστευω οτι ειναι παρα πολλα.
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Εν γένει, αν μπορούμε, μην αφήνουμε κανέναν να μας πιάνει κορόιδο αλλά μην έχουμε και την αυταπάτη πως εμείς θα πιάσουμε όλους τους άλλους...
Εμένα για το παπί μου ζητάει 25ε +ΦΠΑ +αλυσιδογράναζα. Μήπως είναι too much για παπί;
Yamaha FZS 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
κάτσε γιατί δεν κατάλαβα ρε φίλε;
εσυ δεν παρέθεσες στην αρχή όλη τη διαδικασία της εργασίας και είπες στο τέλος ότι για αυτή θα χρεώνες 40 ευρώ με απόδειξη;
το κράτος δε σε φορολογεί με 23 συντελεστή;
που είναι το λάθος;
το τι θα κανείς με αυτα τα 32 ολόκληρα ευρώ είναι άλλο ζήτημα.![]()
προσπάθησε να ΜΗΝ ανοίξεις μαγαζί......
![]()
Να ασχολούνταν μερικοί από εδώ μέσα με το ίδιο πάθος, με τους πολιτικούς και τα λαμόγια που μας έχουν φέρει στην σημερινή κατάσταση και κυκλοφορούν ελεύθεροι, θα ζούσαμε σε ένα καλύτερο κόσμο.....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Ακριβώς τα ίδια μπορείς να πείς και για τα λαμόγια και τους πολιτικούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Να ασχολούνταν μερικοί από εδώ μέσα με το ίδιο πάθος, με τους πολιτικούς και τα λαμόγια που μας έχουν φέρει στην σημερινή κατάσταση και κυκλοφορούν ελεύθεροι, θα ζούσαμε σε ένα καλύτερο κόσμο.....
Δεν αλλάζει τίποτα.
Γι αυτή ακριβώς τη φράση σε λέω άσχετο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Αν εχεις μαγαζι λοιπον, να μου πεις να περασω να δοκιμασω συνολακια, αν ομως θελεις να βγαλεις 50 ευρω με μια πωληση... συγνωμη αλλα δεν θα διαθεσω, να το κλεισεις ..![]()
Τί σημαίνει «να βγάλεις 50€ με μία πώληση»;
Τί πώληση;
Πάνω σε ποια τιμή μπορώ να βάλω 50€ κέρδος και σε ποια όχι;
- Δικαιούμαι 50€ κέρδους από ένα καφάσι μπύρες;
- Δικαιούμαι 50€ κέρδους από ένα κράνος της κλάσης των 120€;
- Δικαιούμαι 50€ κέρδους από μία τηλεόραση 42'';
- Δικαιούμαι 50€ κέρδους από μία φόρμα με δέρμα καγκουρό;
- Δικαιούμαι 50€ κέρδους από την πώληση ενός αυτοκινήτου 1600cc;
- Αν πουλάω κράνη και σου χρεώσω τη δοκιμή κρανών (αφού θα πάρεις απ' τη Γερμανία) θα με πεις κλεφταρά έτσι; Ενώ το να δεσμεύω ένα κάρο λεφτά σε κράνη για να έχω μοντέλα και νούμερα να δοκιμάζεις για να πάρεις απ' το Luis.de είναι λογικότατο και δίκαιο; Να πάρεις μια μεζούρα να μετράς την κεφάλα σου και να παραγγέλνεις. Αν δεν θες να σε εκμεταλλεύονται να μην προσπαθείς να εκμεταλλεύεσαι κι εσύ τους άλλους.
Αν δεν έχεις συμπληρώσει ποτέ τα δικά σου βιβλία εισόδων-εξόδων και αν δεν πληρώνεις ο ίδιος το ταμείο σου, κρίνε μόνο το τι θα κάνεις εσύ με τα χρήματά σου ως αγοραστής.
Το να κρίνεις τι θα κάνει ο κάθε μαγαζάτορας με το μαγαζί του είναι σαν να κρίνεις την λογική του συντακτικού των ιερογλυφικών της αρχαίας Αιγύπτου. Τις ίδιες γνώσεις έχεις και για τα 2 θέματα.
Αλλά τί λέω, σ' αυτή τη χώρα όλοι πρωθυπουργοί και προπονητές είμαστε...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Και επιστήμονες βεβαίως βεβαίως...Αρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4
Αλλά τί λέω, σ' αυτή τη χώρα όλοι πρωθυπουργοί και προπονητές είμαστε...
Σε μενα γιατι δεν απανταει ο κυριος Πανοπτικος..??? (Α και τετοιους πελατες δεν τους θελει κανενα μαγαζι, μονο ζημια κανουν, αλλα μην δυσφιμιζετε οταν δεν εχετε ιδεα )Αρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
Ρε παλικαρια ολα αυτα που λεμε - λετε παραπανω ειναι γνωστα και οσοι καβαλανε χρονια τα εχουν ζησει. Και ειπαμε ολοι μαζι οτι οι λυσεις ειναι εξισου πολλες βλεπε catmaster (ιντερνετ - αλλα συνεργεια - do it your self κ.α.)
Η ερωτηση μου ειναι μια και απλη.
Εφοσον οι παραγοντες για την αυξημενη τιμη (50 αντι για 30 οχι 200 αντι για 30) ενος μαγαζιου - συνεργειου ειναι παρα πολλοι (και να πουλας ακριβα ειναι νομιμο) γιατι πρεπει να βαφτισουμε τον ανθρωπο (μεσα στα φορουμ και σε γνωστους μας) ΑΛΗΤΗ και αλλα πολλα που διαβαζω στα φορουμ..??? Απλα μπορουμε να μην παμε και να πουμε μου ζητησε πολλα.
Για μενα αυτη ειναι η πιο λογικη αντιδραση, ολα τα υπολοιπα μου ακουγονται κομπλεξισμοι και κακιες.
Καλες μας βολτες και να ξεκαθαρισω, Προσπαθω να λειτουργω καλοπροαιρετα...
![]()
Enduro way of life
Εδω δεν μας λέει με τι ασχολείται και εσύ θέλεις να σου απαντήσει κιόλας
Διάβασα από κάποιον φίλο ότι είναι σημαντικό και πρέπει ο πελάτης να μπορεί να δεί τι κάνει ο μάστορας γιατί μπορεί να μην κάνει τίποτα και να χρεώνει αβέρτα!
Για πείτε μου ρε παλικάρια γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε, αν ο πελάτης πατήσει τπτ φρεσκοχυμένα λαδάκια και τσακιστεί μέσα στο συνεργείο ποιος θα τρέχει;
Αυτό που γίνεται στην Ελλαδίτσα μας είναι λάθος και πρέπει να σταματήσει. Αν πάτε στο εξωτερικό και ξεκινήσουν την επισκευή ή το service με τον πελάτη μέσα στο χώρο του συνεργείου ελάτε να μας το πείτε κι εμάς.
Αυτό που όλοι μας πρέπει να απαιτούμε από τα συνεργεία είναι μια πρόβλεψη κόστους επισκευής και οπωσδήποτε ενημέρωση αν προκύψει κάτι πέρα από τα συμφωνηθέντα!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Η λογική είναι "αφού πληρώνω θα καβαλήσω τον άλλο στον σβέρκο γιατί είναι 100% απατεώνας". Αφού εγώ σκέφτομαι στα εστιατόρια να είμαι πάνω από το μάγειρα γιατί πολλά ακούγονται και σε κανα χειρούργο που δε μου αρέσει η φάτσα του να είμαι μέσα στο χειρουργείο από πάνω από τον ασθενή και να δίνω και καμιά λαβίδα (σιγά την επιστήμη). Α, και στο σχολείο της κόρης μου παρακολουθώ το μάθημα από το τελευταίο θρανίο και δεν ενοχλώ καθόλου, ούτε πετάω σαϊτες..Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Διάβασα από κάποιον φίλο ότι είναι σημαντικό και πρέπει ο πελάτης να μπορεί να δεί τι κάνει ο μάστορας γιατί μπορεί να μην κάνει τίποτα και να χρεώνει αβέρτα!
Για πείτε μου ρε παλικάρια γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε, αν ο πελάτης πατήσει τπτ φρεσκοχυμένα λαδάκια και τσακιστεί μέσα στο συνεργείο ποιος θα τρέχει;
Αυτό που γίνεται στην Ελλαδίτσα μας είναι λάθος και πρέπει να σταματήσει. Αν πάτε στο εξωτερικό και ξεκινήσουν την επισκευή ή το service με τον πελάτη μέσα στο χώρο του συνεργείου ελάτε να μας το πείτε κι εμάς.
Αυτό που όλοι μας πρέπει να απαιτούμε από τα συνεργεία είναι μια πρόβλεψη κόστους επισκευής και οπωσδήποτε ενημέρωση αν προκύψει κάτι πέρα από τα συμφωνηθέντα!
ΥΓ όχι ότι πολλοί από τους μάστορες/συνεργεία δεν είναι απατεώνες, αλλά ψάχνουμε, αποφασίζουμε, παθαίνουμε, μαθαίνουμε κλπ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και στο μαγαζί να πηγαινές να κανείς την ερώτηση πάλι ναι θα σου λεγε...
Στο τέλος κάνουν τον γερμανό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
αν την ζητησεις δεν πα να κανουν και τον κινεζο θα την δωσουν.η τιμη καθοριζεται και συμφωνειται απο πριν(με ή χωρις αποδειξη).τι να σου πει μετα?edit.εγω παιρνω παντα αποδειξη ειμαι νομοταγης πολιτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Αν την ζητησεις ,θα σου πει ειναι + φπα...αρα 50+φπα=61,50Ε σε αυτην την περιπτωση το φπα θα του το πληρωσεις τουλαχιστον...δυο φορες![]()
Και στην τελικη δεν μπορεις να του πεις και τιποτα ,απλα σε "παγιδευσαι"ενω πηγες να το παιξεις ξυπνιος.
Κι αυτο το κανουν αρκετοι που εχουν μαθει να "δουλευουν"ετσι δυστυχως...
Οσο για τα 50Ε , κι εγω πιστευω οτι ειναι παρα πολλα.![]()