ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ IDI ΑΠΟ ΤΟ DUCATI WEEKEND ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΗΞΗ ΔΗΛΑΔΗ , Ε ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, Ο IDI ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
κοιτα φιλε εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με κανεναν απο τα παιδια για να ξεκαθαρισω την θεση μου μπορεις να κανεις τα ιδια και χειροτερα αλλα για παρτη σου για ευχαριστηση σου .....το να βγαινεις για βιντεοσκοπησεις και να τα δημοσιευεις για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο απο επιδειξη απο ατομα που εχουν την αναγκη της αυτοπροβολης για οποιοδηποτε λογο.....και αυτο γινοταν για πολυ καιρο......
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΕΝΩ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΕΓΚΑΒΛΟ΄΄
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.