Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 213

Θέμα: Σάββατο 10/9 - Πεντέλη

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    κοιτα φιλε εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με κανεναν απο τα παιδια για να ξεκαθαρισω την θεση μου μπορεις να κανεις τα ιδια και χειροτερα αλλα για παρτη σου για ευχαριστηση σου .....το να βγαινεις για βιντεοσκοπησεις και να τα δημοσιευεις για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο απο επιδειξη απο ατομα που εχουν την αναγκη της αυτοπροβολης για οποιοδηποτε λογο.....και αυτο γινοταν για πολυ καιρο......
    ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ IDI ΑΠΟ ΤΟ DUCATI WEEKEND ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΗΞΗ ΔΗΛΑΔΗ , Ε ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, Ο IDI ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΕΝΩ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΕΓΚΑΒΛΟ΄΄
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.

XΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ... ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ .... ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ .. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ , ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ , ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ . ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΟΥ Ή ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΠ. ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ , ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ .
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ . ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ . ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΦΡΕΝΑ ΠΑΝΙΚΟΥ .... ΚΑΝΕΝΑΣ ..ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΙΣΕΙ ΤΑ @ΡΧ@Δ@@ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ??? ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ... ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ . ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ....ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ???? ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ . ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ . ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ .
    ΕΙΜΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ Ή ΟΧΙ . ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ... ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ . ΑΥΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ .ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ...ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΥΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ .ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ Ή ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ?? ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ???? ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ... ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ , ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΣ ???? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ .
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ .... ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΚΙΟ .... ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΜΑΣΤΕ .. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ??? ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ...
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ IDI ΑΠΟ ΤΟ DUCATI WEEKEND ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΗΞΗ ΔΗΛΑΔΗ , Ε ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ, Ο IDI ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΕΝΩ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΕΓΚΑΒΛΟ΄΄
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.
    αρχικα για τις δικες μου φωτο ...πηγαμε μας βγαλανε και βαλαμε καποιοες φωτο απο την πιστα που και στο φιναλε ηταν ενα ιβεντ.....ουτε σπιθες δειξαμε ...ουτε φορμες που αντι για ξυστρες ξυνονται οι μινισκοι ουτε καμερες με ολες τις φωτο της στροφης που τοσο περιτεχνα στριψαμε ουτε λογος για αυτους που μας βλεπανε και τους τρεχανε τα σαλια .......σε ολα τα θεματα υπαρχει υπαρχουν καποια ορια...

τωρα τι απο τα 2 ειναι πιο επικυνδινο πιστα η δρομος δεν θα στο εξηγησω και η ουσια του θεματος ειναι σε πιο απο τα 2 μπορει να σου στοιχησει την ζωη σου που ειναι οτι πιο σημαντικο εχουμε αυτη τη στιγμη περα απο καθε καυλα και τρελα που περναει απο το κεφαλι μας....η πιστα ειναι μονοδρομος για ανθρωπους που θελουν να πανε γρηγορα και να απολαυσουν σπορ οδηγηση ειτε σου αρεσει ειτε οχι....και ειναι ο μονος που σου παρεχει ασφαλεια......οχι ασφαλεια απο σουπα και αντε κανενα σπασμενο ποδι .... αλλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ.
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

αρχικα για τις δικες μου φωτο ...πηγαμε μας βγαλανε και βαλαμε καποιοες φωτο απο την πιστα που και στο φιναλε ηταν ενα ιβεντ.....ουτε σπιθες δειξαμε ...ουτε φορμες που αντι για ξυστρες ξυνονται οι μινισκοι ουτε καμερες με ολες τις φωτο της στροφης που τοσο περιτεχνα στριψαμε ουτε λογος για αυτους που μας βλεπανε και τους τρεχανε τα σαλια .......σε ολα τα θεματα υπαρχει υπαρχουν καποια ορια...

τωρα τι απο τα 2 ειναι πιο επικυνδινο πιστα η δρομος δεν θα στο εξηγησω και η ουσια του θεματος ειναι σε πιο απο τα 2 μπορει να σου στοιχησει την ζωη σου που ειναι οτι πιο σημαντικο εχουμε αυτη τη στιγμη περα απο καθε καυλα και τρελα που περναει απο το κεφαλι μας....η πιστα ειναι μονοδρομος για ανθρωπους που θελουν να πανε γρηγορα και να απολαυσουν σπορ οδηγηση ειτε σου αρεσει ειτε οχι....και ειναι ο μονος που σου παρεχει ασφαλεια......οχι ασφαλεια απο σουπα και αντε κανενα σπασμενο ποδι .... αλλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ.
    Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΙΓΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΑΡΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΑΞΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΟΙ ΣΠΙΘΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΞΥΣΤΡΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΤΣΙ EVENT ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΛΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Καταρχάς να πω ότι είμαι από τους πρώτους που λέω ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΑ !!!

Αλλά για λόγους που δεν θα κάθομαι (πάλι) να λέω γιατί, ΔΕΝ έχω μπει ακόμα μέσα. Αν θέλετε τόσο πολύ να μάθετε γιατί, να ψάξω τα συγκεκριμένα post να σας τα δείξω.......

Κατά δεύτερον ΠΟΥ είναι οι φωτό που λέτε ή τα βίντεο(!) που ποστάραμε σε αυτό το ποστ??? Έχει αυτό το ποστ έστω μια (1) φωτό με κάτι άλλο εκτός του καφέ που κάτσαμε και του πάρκινγκ?

Το βίντεο το ανέφερα σαν τρόπο να δεις πως πας, πως κάθεσαι πάνω στην μηχανή και πόσο γέρνεις (όχι να δεις αν ξύνεις και είσαι γαμάουα, απλά αν είσαι στα όρια ή αν έχεις ακόμα περιθώριο).

Δλδ αυτά ΔΕΝ είναι σημαντικά? ΔΕΝ είναι σημαντικό που εγώ ενώ νόμιζα ότι έβγαινα πολύ έξω από τη μηχανή και έγερνα πολύ, είδα τελικά ότι έχω ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako

Αλλά για λόγους που δεν θα κάθομαι (πάλι) να λέω γιατί, ΔΕΝ έχω μπει ακόμα μέσα. Αν θέλετε τόσο πολύ να μάθετε γιατί, να ψάξω τα συγκεκριμένα post να σας τα δείξω.......

Κατά δεύτερον ΠΟΥ είναι οι φωτό που λέτε ή τα βίντεο(!) που ποστάραμε σε αυτό το ποστ??? Έχει αυτό το ποστ έστω μια (1) φωτό με κάτι άλλο εκτός του καφέ που κάτσαμε και του πάρκινγκ?

Το βίντεο το ανέφερα σαν τρόπο να δεις πως πας, πως κάθεσαι πάνω στην μηχανή και πόσο γέρνεις (όχι να δεις αν ξύνεις και είσαι γαμάουα, απλά αν είσαι στα όρια ή αν έχεις ακόμα περιθώριο).

Δλδ αυτά ΔΕΝ είναι σημαντικά? ΔΕΝ είναι σημαντικό που εγώ ενώ νόμιζα ότι έβγαινα πολύ έξω από τη μηχανή και έγερνα πολύ, είδα τελικά ότι έχω ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια?
    ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ GMAKRIS TA ΓΡΑΦΟΥΝΕ

Νέο μέλος
    sorry re paidia alla ti sxesh exoun olla ayta pou lete me to topic Σάββατο 10/9 - Πεντέλη ?

ps ... oi pitsirikades xriazonte to moto.gr gia na vroune kagourofotos ?
    Vasilis

Παλαιό μέλος

kagourophotos

Hello kagourophotos

Ante na deiksoume kamia klah photo apo pentelh me gonata kato ,kseri o gmakris ....kala den to syzhto gia ton cyberpunk pou ksinei maspei atelioto ....

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako

που στη πεντελη ;;;;που τα κουτια περνανε συνεχως;;;;;;;

τελος παντων ουτε κακος ειμαι ουτε τοσο καιρο που ειμαι εδω εχω τσακωθει ουτε εχω τη διαθεση....απλα καποια πραγματα τα βλεπω λαθος και ενω τοσο καιρο δεν τα ελεγα τωρα τα λεω....για καθε τι υπαρχει ο σωστος κοινος αποδεχτος τροπος για να το μαθεις και αλλοι 15000 χιλιαδες .....ο σωστος μπορει να σου στοιχησει κατι παραπανω οι αλλοι μπορει να σου στοιχησουν πραγματα που δεν τα φανταζεσε....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk
    sorry re paidia alla ti sxesh exoun olla ayta pou lete me to topic Σάββατο 10/9 - Πεντέλη ?

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΥΤΗΣΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΑΦΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Re: kagourophotos

Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
    Hello kagourophotos

Ante na deiksoume kamia klah photo apo pentelh me gonata kato ,kseri o gmakris ....kala den to syzhto gia ton cyberpunk pou ksinei maspei atelioto ....
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΛΗΤΗ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο OFFICIAL ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SBS

Αρχικά δημιουργήθηκε από cyberpunk

Οκ, απλά εγώ κατάλαβα ότι τα παιδιά είχαν πρόβλημα ή ένσταση τέλος πάντων σχετικά με τις βόλτες στη Πεντέλη. Αν δεν έχουν ας μην συνεχίσετε εδώ τα ποστ αυτού του είδους, ανοίξτε ένα άλλο.

Εκτός και αν έχετε, τότε θα ήθελα να το συζητήσουμε.....

Νέο μέλος
    ok egw me ton exup douleyoume mazi se telco/provider
    na stisoume ena web server na vazoume TSITA spatano-kaggourofotos ? (plaka kanw)

asheto PENTELH pote tha ksanapame ?
    asheto2 nice pou sas gnorisa osous den iksera
    sto delear
    Vasilis

τελος παντων ουτε κακος ειμαι ουτε τοσο καιρο που ειμαι εδω εχω τσακωθει ουτε εχω τη διαθεση....απλα καποια πραγματα τα βλεπω λαθος και ενω τοσο καιρο δεν τα ελεγα τωρα τα λεω....για καθε τι υπαρχει ο σωστος κοινος αποδεχτος τροπος για να το μαθεις και αλλοι 15000 χιλιαδες .....ο σωστος μπορει να σου στοιχησει κατι παραπανω οι αλλοι μπορει να σου στοιχησουν πραγματα που δεν τα φανταζεσε....
    sorry ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΕ ....ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΣ ???? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΣΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.......
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Συγνώμη, έχεις διαβάσει όλο αυτό το ποστ? Ξέρεις για ποιο σημείο στη Πεντέλη μιλάμε? Διάβασες μερικές σελίδες πριν αν είχε ή όχι κίνηση το Σάββατο?

Αν όχι τότε sorry αλλά μάλλον δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις.

Αν κάποιος από τα παιδιά που ήταν το Σάββατο θεωρεί την κίνηση που είχε υπερβολική ή επικίνδυνη ή περισσότερη απο πχ Επίδαυρο ή Εύβοια τα ΣΚ ας το πει τώρα.

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3....
    από DimChios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 15:59
  2. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3.... (κουβεντουλα)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 11:29
  3. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΝΤΕΛΗ;
    από toyota στο forum Συναντήσεις & βόλτες