Σελίδα 10 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314152060110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
    .
    κι εγώ την πάτησα φίλος.αυτή η φωτογραφία ειναι από αλλη χώρα.
    όχι οτι εδώ δεν γίνονται...

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα καθάρματα...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    ,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	492405_n.jpg 
Προβολές:	310 
Μέγεθος:	52,2 KB 
ID:	247302
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη:

«Θέλω να πάω μέσα να τους δω στα μάτια. Ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον θάνατο της Ελλάδας. Στέλνουμε
    ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Παλέψαμε, αγωνιστήκαμε και νικήσαμε και τις δύο φόρες (Κατοχή, Χούντα).
    Θα νικήσουμε και τώρα. Από εδώ και πέρα αρχίζει η βαριά λέξη προδοσία. Πάω να τους το πω».

δεν ξερω αν τελικα πηγε και τους ειπε τιποτα...τα μουνi@ ομως τελικα το ψηφισαν...καληνυκτα μας!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan

Καλό ταξίδι Δημοκρατία, ζωή σε λόγου μας

όσοι έτρεφαν ελπίδες στο σημερινό φυσικά τουλάχιστο ήταν αφελείς. Αλλά και πάλι η οργή μεγαλώνει... άντε να δούμε
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Re: Καλό ταξίδι Δημοκρατία, ζωή σε λόγου μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    όσοι έτρεφαν ελπίδες στο σημερινό φυσικά τουλάχιστο ήταν αφελείς. Αλλά και πάλι η οργή μεγαλώνει... άντε να δούμε

δεν πειραζει...τον Ιουνιο που θα ζητησουν νεα μετρα γιατι και αυτο το μνημονιο θ'αποτυχει, ε τοτε του π##στη...θα βουτηξουμε πιστευω τα κουμπουρια
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    "...δεν καναμε τιποτα... καθομασταν και συζητουσαμε απλως, ηρεμα και ειρηνικα, ουτε καν συνθηματα λεγαμε... και μας ψεκασανε..."

Αυτην την προταση επαναλλαμβανε συνεχως στο μετρο, με βλεμμα στο απειρο ως αλλος τροφιμος ψυχιατρειου, ενας καλοβαλμενος και αρκουντως Β.Π. ντυμενος μεσηλικας κυριος, που συνοδευοταν απο την ασορτι συζυγο του. Εμοιαζε να εχει καταρρευσει μεσα του μια πολυ βασικη αρχη στα πιστευω του, σαν να ειχε δει τον Χριστο βαπορακι π.χ. η σαν να βιωσε απο πρωτο χερι την καταλυση της δημοκρατιας που πιστευε μεχρι προτινως οτι εφαρμοζοταν στη χωρα του.

"...ξερετε, παντα ετσι γινεται..." του ειπα. Οχι οτι ειχα ορεξη για κουβεντα, απλα δεν μου κοστιζε και σε τιποτα να του πεταξω ενα σωσιβιο για να επιστρεψει στην πραγματικοτητα. Ηταν και αυτη η ξεραμενη επικαλυψη με διαλυμμα Malox που ειχε στο προσωπο του που τον εκανε ακομα πιο εξωκοσμο...

"...τρια τσογλανακια... με συγχωρεις παιδι μου ε;... αλλα ειναι τσογλανακια... μας πεταξαν χημικα... εγω τα πληρωνω... και εσυ... δεν καναμε τιποτα... αληθεια σου λεω..."

"Σας πιστευω..." του απαντησα γνεφοντας καταφατικα.

"...δεν μπορουσαμε να αναπνευσουμε... ευτυχως ηταν μια κοπελα και μας ψεκασε με Malox... μας εσωσε! Ειναι αθλιο αυτο που κανανε, αθλιο! Δεν καναμε τιποτα..."

"Τιποτα... τιποτα..." ψελισσε και η συζυγος του, για τον επιβεβαιωσει.

"Ειστε καλα τωρα;" τους ρωτησα εγω.

...αγνοησε εντελως την ερωτηση και μου ειπε: "Ζηταω συγνωμη , ζηταω συγνωμη στη δικη σου τη γεννια, ειναι απαραδεκτο αυτο που σας καναμε... εμεις ευθυνομαστε, εμεις και κανεις αλλος!"

Πριν προλλαβω να πω κατι, ενας αλλος επισης καλοστεκουμενος κυριος γυρω στα 45, εμπαινε στην σταση του μετρο ουρλιαζοντας "ΧΟΥΝΤΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑΑΑ!!! ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΧΟΥΝΤΑ!!!"

Τα γεγονοτα ειναι 100% πραγματικα και τα βιωσα το βραδυ της επιστροφης απο τη διαδηλωση... δεν ξερω τι καταλαβατε εσεις, αλλα εγω τοσο απο αυτα τα δυο τυχαια περιστατικα οσο και απο τον κοσμο που ειδα κατω, καταλαβαινω οτι η περιφημη μεσοαστικη ταξη των νοικοκυραιων αρχισε να ξυπναει... με σφαλιαρες και κουβα κρυο νερο, αλλα ξυπναει και αντιλαμβανεται by the hard way, οτι ο κοσμος δεν ειναι οπως τον παρουσιαζει ο Αυτιας και οι ειδησεις των οκτω.

Αυτα για οσους επιμενουν οτι οι συγκεντρωσεις γινονται για το τιποτα και ειναι αναποτελεσματικες...

Παλαιό μέλος
    νταξ, η ώρα είναι δύσκολη και περασμένη

και ίσως να έχεις δίκιο

και θα θελα μα την αλήθεια να καταλάβουν πόσο ζώα έγιναν και να κάνουν το αντίθετο

ΑΛΛΑ

φοβάμαι ότι λόγω ακριβώς της ζωής που έχουν κάνει τόσα χρόνια θα ψάξουν το σωτήρα, τον ένα, τον άσπιλο, αυτόν που θα τους τάξει την επάνοδο σε αυτά που ήξεραν

Όταν σε αλλάζει βίαια η πραγματικότητα, δεν γίνεσαι απαραίτητα καλύτερος, γιατί απλά σε πάει κάπου άγνωστα

Όταν αλλάζεις εσύ (και μαζί και την πραγματικότητα) μέσα από κοινωνικές διαδικασίες, τότε ναι, θα το δεχτώ, υπάρχει ελπίδα, κάτι γίνεται

Θέλω τόσο να πιστέψω ότι καταλαβαίνουν έστω αργά την ηλιθιότητά τους, αλλά πραγματικά δεν με ψήνει ότι θα κάνουν τώρα κάτι "σωστό"

Καλυτερα στις επομενες εκλογες να ψηφισουμε μικρα κομματα.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Όποιος δε θέλει "έκτροπα", όποιος πιστεύει ότι η αλλαγή έρχεται με παρακάλια, αντί να πηγαίνει σε πορείες ας περιμένει το Πάσχα να περιφέρει τον επιτάφιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Τελικα η ηλιθιοτητα ειναι απειρη

http://www.youtube.com/watch?feature...EVNGcwInE#t=9s
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Περίεργη ημέρα...
    Είναι όπως όταν σου κλέβουνε κάτι που αγαπάς, όπως όταν γυρίζεις και βρίσκεις το σπίτι σου σπασμένο και λεηλατημένο...
    Στην αρχή μένεις άναυδος, δεν βγαίνει λέξη πέρα του "δεν είναι δυνατόν! "
    Μετά θυμός και οργή! "Τους γ@μημένους! Θα τους βρω και θα τους γ. ! "
    Και τέλος κατάθλιψη... "ε, τι να κάνουμε τώρα, τον ήπιαμε...γ@μώτο δηλαδή, σε μένα έτυχε; " κτλ κτλ κτλ
    Δεν υπάρχει 4ο στάδιο καταγεγραμμένο. Μέχρι τώρα, ας πούμε (περιπτώσεις όπως Γαλλική επανάσταση εξαιρούνται δια λόγους ευνόητους).

ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν υπάρχει 3ο στάδιο καταγεγραμμένο.

Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

όπου γης Το avatar του/της iosif
    χθες στην πολη που μενω με μηδεν βαθμους, καμια 200αρια ατομα περπατησαν και διαδηλωσαν.
    μεταξυ τους ενα παιδακι 5 ετων που πηρε μαθηματα αξιοπρεπειας.

φυσικα οι καφετεριες των κεντρικων πεζοδρομων απο οπου περναγε η πορεια ηταν γεματες με παιδια της γενιας των "400 ευρω"

σημερα στα τοπικα ειδησεογραφικα σαιτς μιλανε για "βανδαλισμους" επειδη γραφτηκαν συνθηματα σε τραπεζες και δημοσια κτηρια.

ο νομος διαθετει 3 υπουργους στην κατοχικη κυβερνηση.....

σορρυ παιδες αλλα για να εξεγερθουμε ειναι αναγκαιο να ξεκινησουμε απο μεσα μας αρχικα και κατοπιν απο τους διπλα μας.

εμφυλιο ειχαμε παντα. οσο κερδιζουν οι "πανω" λεγεται κοινοβουλευτικη δημοκρατια. οταν αγριευουν τα πραγμτα τοτε εχουμε "βανδαλισμους" και "εμφυλιο"

υγ επιτρεψτε μου να σημειωσω καποιες ατακες απο τη βουλη: γαπ. "δεν φοβηκα οταν μου εβαλαν περιστροφο στο κεφαλι και ημουν 14 ετων"
    βενιζελος το μεσημερι "μην ακουσω παλι αθλιοτητες περι υπαγωγης στο αγγλικο δικαιο". ο ιδος το βραδυ "ολες οι ευρωπαικες συμβασεις υπαγονται στο αγγλικο δικαιο"
    παπαδημος "η συμαβαση θα μας επιτρεψει να διασωσουμε το τραπεζικο συστημα" (η τελευταια δηλωση μπηκε κροουλ στον αντενα για μολις 30'' μολις πηραν χαμπαρι το νοημα της το απεσυραν)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

όπου γης Το avatar του/της iosif
    και επιτρεψτε μου
    οχι για αυτοεπιβεβαιωση αλλα απλα για υπενθυμιση

πριν 1,5 χρονο εγραψα: εξεγερση ή καταθλιψη

επισης ενα χρονο τωρα γραφω οτι ετσι και αλλιως με το που ψηφιστηκα ο μονιμος μηχανισμος σταθεροτητας που ισχυει απο 01.01.2013 ειχε αποφασιστει η χρεοκοπια της χωρας αφου πρωτα ξεζουμιστει και ετοιμαστει για πουλημα

αλλα εγω ειμαι εαμοβουλγαρος

ο βαρουχακης που ειναι συστημικος τι σκατα ειναι? μετα απο 6 μηνες τα ανακαλυψαν?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Κάπου πήγε να κυκλοφορήσει αλλά χάθηκε; Πάντως πουθενά δε βρίσκω τη φοβερή ατάκα
    του ΠαΠα(ρα)Δήμου, ότι "ο μέσος όρος των αποδοχών μας ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα αυξηθεί" με τα
    παρόντα μέτρα;

Αχ, τι μου έμελε να ζήσω ρε πστ μου

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ