και που τα είπες κουκλίτσα μου, νομίζεις ότι σε καταλάβανε???Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
620 αν είναι off topic αυτά που λέω εγώ ,αυτά που γράφεις εσύ τι ακριβώς είναι?
και φυσικά η ατάκα "το shoe δεν το βλέπει"?
1)που θες αγοράκι μου να ξέρει το πιπινι από shoe και από arai?
2)γιατί θέτεις το περιστατικό με την γκόμενα τη στιγμή που από πάνω αναρωτιέσαι αν καταλαβαίνει οτι έχεις μηχανή???αυτό είναι το μόνο σου προσόν ?
και ναι ισότητα θέλουμε .αλλά ο καθένας να παίζει το ρόλο του .όπως εγώ θα κάτσω να μαγειρέψω να να φας και θα σου φτιάξω καφέ που θα ξυπνήσεις το πρωι ,έτσι και συ το βραδύ θα ξεχάσεις πόσο κουρασμένος είσαι από τη δουλέια σου και θα με κάνεις γυναίκα !(if u know what i mean)
κι όπως εγώ θα μαι ΚΥΡΙΑ δίπλα σου και δε θα κοιτάξω το αγοράκι απένταντι που έχει καρθωθεί στο στήθος ρεδώ και ώρα ,έτσι κι εσύ θα ΄κολλησεις στην κολλητη μου !
και όλα αυτα δεν είναι σεβασμος στην γκόμενα ή στον γκόμενο ,είναι σεβασμός στον άνθρωπο που γουστάρει να βγει μαζι σου ,στη γυναίκα που έκατσε και βάφτηκε να γίνει όμορφη για την πάρτη σου και γιάτι κυκλοφορεί μαζι σου και για τον άνδρα που ήρθε α΄πο την άλλη άκρη της αθήνας να σε πάρει γιατί εσύ γουστάρεις να φορέσεις τακούνι και δεν μπορει΄ς να περπατήσεις!
αυτά κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε !![]()
Είναι ψιλά γράμματα αυτάγια τους μάγκες
![]()
![]()