Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 188

Θέμα: Ειναι τελικα η μηχανη μουνοπαγιδα?Πειτε την γνωμη σας

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    620 αν είναι off topic αυτά που λέω εγώ ,αυτά που γράφεις εσύ τι ακριβώς είναι?
    και φυσικά η ατάκα "το shoe δεν το βλέπει"?
    1)που θες αγοράκι μου να ξέρει το πιπινι από shoe και από arai?
    2)γιατί θέτεις το περιστατικό με την γκόμενα τη στιγμή που από πάνω αναρωτιέσαι αν καταλαβαίνει οτι έχεις μηχανή???αυτό είναι το μόνο σου προσόν ?
    και ναι ισότητα θέλουμε .αλλά ο καθένας να παίζει το ρόλο του .όπως εγώ θα κάτσω να μαγειρέψω να να φας και θα σου φτιάξω καφέ που θα ξυπνήσεις το πρωι ,έτσι και συ το βραδύ θα ξεχάσεις πόσο κουρασμένος είσαι από τη δουλέια σου και θα με κάνεις γυναίκα !(if u know what i mean)
    κι όπως εγώ θα μαι ΚΥΡΙΑ δίπλα σου και δε θα κοιτάξω το αγοράκι απένταντι που έχει καρθωθεί στο στήθος ρεδώ και ώρα ,έτσι κι εσύ θα ΄κολλησεις στην κολλητη μου !
    και όλα αυτα δεν είναι σεβασμος στην γκόμενα ή στον γκόμενο ,είναι σεβασμός στον άνθρωπο που γουστάρει να βγει μαζι σου ,στη γυναίκα που έκατσε και βάφτηκε να γίνει όμορφη για την πάρτη σου και γιάτι κυκλοφορεί μαζι σου και για τον άνδρα που ήρθε α΄πο την άλλη άκρη της αθήνας να σε πάρει γιατί εσύ γουστάρεις να φορέσεις τακούνι και δεν μπορει΄ς να περπατήσεις!
    αυτά κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε !
    και που τα είπες κουκλίτσα μου, νομίζεις ότι σε καταλάβανε???
    Είναι ψιλά γράμματα αυτά για τους μάγκες
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από bugsbunny
    Τι να πω, δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Πραγματικά το έχουμε χάσει τελείως εμείς οι άντρες. Να πω δύο πράγματα που πιστεύω και ακολουθώ.

Η γυναίκα αυτό που χρειάζεται από έναν άντρα είναι η εξασφάλιση. Παλιά αυτό γινότανε με τα μπράτσα του άντρα που καθάριζε για τα πάντα με αυτά, σήμερα αυτό γίνεται με το πορτοφόλι. Μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ άσκοπο show off με ακριβά μοδάτα ρούχα, cabriole (πολύ παίζει αυτό το παράδειγμα…) και από πίσω χρεωμένες κάρτες… μιλάω για σοβαρούς άντρες που πρώτα θα σκιστούν να βρουν μια δουλειά και μετά θα ψάχνουν για γκόμενα. Δεν θα καταδεχόμουνα ποτέ να βγω με κοπέλα και να πληρώσει μόνη της τον καφέ της !!!!!!!!!!
    Έλεος ρε ξυπνάτε !!
    Μια γυναίκα ακόμα και οι μοντέρνες χειραφετημένες καριερίστριες περιμένουν από τον άντρα να μπορεί να τις βγάλει έξω και πληρώσει ! Επίσης ακόμα και η καριερίστρια, όταν προχωράει σε μια σχέση θέλει να αισθάνεται ότι μπορεί να σταματήσει όποτε θελήσει και ότι μπορεί να τη συντηρεί ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ! άσχετο με το αν τελικά 2 μισθοί είναι καλύτερα και κανένας δεν θέλει να χάσει μοιραία κάποιες ανέσεις, όμως η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ, χρειάζεται αυτή τη σιγουριά !!!

Τώρα αν κάποιος αγοράζει μηχανή με δόσεις μέχρι το 2020 την αποκαλεί “μωρό μου” “αγάπη μου” δίνει χρήματα για accessories κτλ. και μετά δεν έχει να πάει για καφέ Ε, είναι προφανές για τις προτεραιότητες του και άντε να μην του πω τίποτα που θέλει και γκόμενα, μάλλον ΓΥΝΑΙΚΑΙ γιατί χαζογκομενάκια μάλλον θα βρει εύκολα αλλά θα την χάσει και αυτή μόλις της ζητήσει τα €0,20 συμπλήρωμα για τον καφέ…
    Επίσης για μένα πάντα, η μηχανή μου είναι μια προσωπική ευχαρίστηση και μια πολυτέλεια που κάποια στιγμή αποφάσισα ότι μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου αφού πρώτα είχα πετύχει πιο σημαντικά για μένα πράγματα (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε). Δεν θα έχω ποτέ την απαίτηση να ανεβάσω πάνω της την γυναίκα μου στολισμένη και με τη γόβα της, ΕΛΕΟΣ ! Ναι οι γυναίκες είναι αυτάρεσκα πλάσματα αλλά και εμένα έτσι μου αρέσουν !!!

Α! και κάτι άλλο μάγκες, οι γυναίκες, από αρχαιοτάτων χρόνων, έχουν διαίσθηση, δεν τις πιάνουμε κορόιδα, οι γυναίκες ξέρουν να ξεχωρίζουν τους ΑΝΤΡΕΣ είτε σας αρέσει είτε όχι, συμπεριφερθείτε λοιπόν ανάλογα και μετά τα ξαναλέμε….
    κάτι ξέρεις εσύ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Νέο μέλος Το avatar του/της HAYA
    Δεν είναι κακό να θαυμάσεις ένας ωραίο άνθρωπο ή μια ωραία γυναίκα

Άντε μπράβο να μπουν επιτέλους κάποια πράγματα στη θέση τους

grand prix quote(s)
    and the oscar goes to thodora!!!!!!!!!!

now u have to thank ur mother,ur father, ur sister ,ur whatever u want...........:wacko:
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Νέο μέλος

mounopagida

φιλε ,μου φαινεται θα σε στεναχορησω και γω.τα standar των Ελληνιδων εχουν ανεβει πολυ.γουσταρουν απο καμπριο και πανω για να αφησουν το κωλαρακι τους να κατσει και εαν ειναι δυνατον,το καθισμα να ναι δερματινο!αντι να κατσουν σε κανα σελακι μοτο,που θα εκανε καλο και στην κυτταριτιδα τους!!
    γι αυτο και γω την εβγαλα τη σελα πισω και αφησα το καλυμμα του sp2. οποια θελει σε πληροφορω θα κατσει ακομα και στο καλυμμα!!

παιδια η μηχανή όχι μονο μ**νοπαγιδα δεν είναι αλλα εγώ θα την χαρακτήριζα απο προσωπική εμπειρία ως μ**νοδιώχτρα.

Καμια απο τις προηγούμενες σχέσεις μου δεν χώνευε τις μηχανές και ιδιαίτερα οπως μου λέγανε τις μηχανές πίστας ,πλην μιας η οποία οχι οτι τις άρεζαν αλλά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Οταν τυχαινε και πήγαινα να τις πάρω με την παλιά μου μηχανή και όχι με το αμάξι ξενερώνανε αμέσως.Το παράδοξο είναι οτι με την καινουργια μου μηχανή , οι φίλες μου και με τις κοπέλες που πάει κατι να γίνει, ξενερώνουν ακόμα περισσότερο και μου λένε πιο άνετη και πιο ωραία ήταν η παλιά μηχανή.

Το αποκορύφομα ήρθε πριν λίγο καιρο οταν καποια γνωστή την είδε και την χαρακτήρησε "αηδία".Το άκουσα και δεν με κρατούσαν τα πόδια μου, δεν ειχα γνωρίσει άτομο το οποίο να πει οτι το Κ5 ειναι αηδία,έστω να πεί ασχημο (γουστα είναι αυτα), όχι και αηδία

Την μηχανή την αγόρασα για προσωπική ευχαρίστηση απλά θα με ευχαριστούσε ακομα περισσοτερο αν το άτομο για το οποίο νοιάζομαι η έστω κάποια φίλη γουσταρε έστω και λίγο να πάμε μια βόλτα, χαλαρή βόλτα όχι γρήγορη

Με πολυ λίγο να σχετίζεται με το θέμα θα σας διηγηθώ το εξής συμβάν που μου συνέβη

επιστρόφη λοιπόν στο σπίτι με το Κ5 μετα απο έναν χαλαρωτικό καφέ με κάτι φιλαράκια και με σταματάει το φανάρι του Λευκου πύργου στην οδό Νίκης.Έπειτα απο το πέρασμα κάποιων δευτερολέπτων σκάει μύτη δίπλα μου ένα CBR 600RR,το οποίο διέθετε μια συνοδηγό οπου οι γύρω πεζοι την έβλεπαν και σκόνταυαν στα πεζοδρόμια,ακόμα και καποιου να μην του άρεζε θα την χαρακτήριζε πολύ επιεικώς "ΘΕΑ". Είχε μαύρα μαλλιά μέχρι τον κ*λο ,ενα φρεσκομαυρισμένο και πολύ απαλό (υποθέτω) δερματάκι και με τα μεγάλα, τελείως σαγηνευτικά της πράσινα μάτια να ρίχνει ματιές στο Κ5(παιδια δεν περιγράφω το σώμα γιατι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ).Ενώ εγώ έχω λιώσει βλέποντας την συνοδηγό συνεχίζω να την κοιτάω χώρις να με ενοχλεί για το εαν καρφώνομαι γιατί σκέφτομαι τέτοιες κοπέλες βλέπεις λίγες φορές στη ζωή σου ,

ο οδηγός με κοιτά ψιλομαρσάροντας και ειμαι σίγουρος οτι σκέφτεται: πολύ άνετα τώρα μπορώ να κεράσω το Κ5 ένα τσαγάκι, σιγα που θα μπορέσει να ξεκινήσει το 1000 οταν ο συντελεστής πρόσφυσης σε αυτή την άσφαλτο είναι ίδιος με αυτόν σε πάγο, χώρια που αυτός είναι άδειος ενώ εγώ έχω το μωρό επάνω οπότε θα πατήσει το πίσω καλύτερα και δεν θα τα ανοίξουμε για κανα χιλιόμετρο αλλα για καμια 300μ μεχρι την στροφή του στρατηγίου. Πράσινο και το CBR πετάγεται μπροστά με τις πάντες,εγώ μην προλαβαίνοντας να συνέλθώ απο το σοκ για την ομορφιά της κοπέλας ακολουθεί και δεύτερο σόκ, παρατηρώντας την κοπέλα που εχει τα χέρια της ακουμπισμένα λίγο πιο κάτω απο την μέση της αφού ήμασταν ακόμα εν στάση ο οδηγος δεν της είπε η τουλάχιστον να της κάνει ένα νόημα για να βάλει τα χέρια της στο τεπόζιτο γιατί πρόκειται να σπάσει το μηχανάκι. Λοιπόν ενώ πετάγεται μπροστα το CBR με τις πάντες, η κοπέλα αντι να πέσει κάτω στο δρόμο μένει πάνω στο σελάκι και αντι μετα την εκκίνηση να βάλει τα χερια της στο τεπόζιτο, πιάνει το λαστιχάκι που είχε στο χέρι και μαζεύει αλογουορα τα μαλλια της ενώ ο άλλος πήγαινε μαλλιοκούβαρα.

Το CBR εχεί μαζέψει περίπου 130 χλμ , η κοπέλα μολις τελείωσε την αλογοουρά και αντι επιτέλους να βάλει τα χέρια της στο τεπόζιτο τα ξαναβάζει πάλι λίγο κάτω απο την μέση της, χωρίς να εχεί σκύψει καθόλου και το κορμί της να είναι όρθιο.Εγώ ανοίγω λίγο για να τους φτάσω και αρχίζω να ψάχνω κάτω απο την ουρά του CΒR για βίδες γιατι για να κάθεται έτσι η κοπέλα η μόνη λογική εξήγηση είναι οτι είναι βιδωμένη πάνώ στην σέλα . Φρένα!!! για τις στροφές του στρατηγίου (το εσακι πριν το Μακεδονία παλας), τα φανάρια πάλι πράσινα και συνεχίζουμε να τα δίνουμε , κουμπώνω
    5η μπας και πατήσει λίγο το πίσω κάτω και αρχίζω σιγάσιγα να τους μαζεύω και τελικά να τους περνάω.Κόκκινο και πάλι φρένα ,λιγα δευτερόλεπτα πριν ανάψει πράσινο ,βλέπω την κοπέλα σαν να πειράζει τον οδηγό γιατί τους πέρασα. Πράσινο και ξανα το CBR ξεκινάει μαλλιοκούβαρα, ξερω οτι όλοι φαντάζεστε που εξακολουθούν να βρίσκονται τα χέρια της κοπέλας γι'αυτο δεν το ξανααναφέρω,ξεκινάω με 2α και αλλαγή απο 2α σε 5η (ειπαμε μπας και πατήσει καθόλου κάτω) ειμαι σχεδόν μαζί τους , στρίβουν για μπότσαρη και τους χάνω, συνεχίζω ευθεία σαστισμένος μην μπορώντας να καταλάβω τι έχει προηγηθεί.

αν τυχει και διαβάσει κανένας γνωστός της πείτε της οτι την παντρεύμαι οποιο χρόνο, οποια μέρα, και οποια ώρα θέλει

γιατι να είμαι τόσο άτυχος με τις γυναίκες???

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
    παιδια η μηχανή όχι μονο μ**νοπαγιδα δεν είναι αλλα εγώ θα την χαρακτήριζα απο προσωπική εμπειρία ως μ**νοδιώχτρα.

Καμια απο τις προηγούμενες σχέσεις μου δεν χώνευε τις μηχανές και ιδιαίτερα οπως μου λέγανε τις μηχανές πίστας ,πλην μιας η οποία οχι οτι τις άρεζαν αλλά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...

...Την μηχανή την αγόρασα για προσωπική ευχαρίστηση απλά θα με ευχαριστούσε ακομα περισσοτερο αν το άτομο για το οποίο νοιάζομαι η έστω κάποια φίλη γουσταρε έστω και λίγο να πάμε μια βόλτα, χαλαρή βόλτα όχι γρήγορη...
    Συμφωνω 999%

γιατι να είμαι τόσο άτυχος με τις γυναίκες??? [/B]
    Δεν φταις εσύ φιλαράκι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (καλά η μελαχρινή στο RR που περιεγραψες ήταν μάλλον εξωγηινη ) οι περισσότερες κοπέλες δεν ανεβαίνουν σε μηχανή, κι εγώ εκεί έχω καταλήξει και αφήνω τη μηχανή να είναι μια προσωπική υπόθεση

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    i moni pagida pou exi sxesi me mixanes ine afti tou nomou

ta ipolipa ine pipes adiavroxes....
    kese xroma mple

pos leme mple adivroxes pipes manoli....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
    (παιδια δεν περιγράφω το σώμα γιατι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ)
    Κι όμως θα σε αναστατώσω...

Φαντασου τι προσαγωγούς είχε η θεά και κρατιόταν τόσο ατάραχη στα ανεβάσματα...

Πάντως αν και το δικό μου το mega-scooter δε μπορεί να θεωρηθεί μηχανή και να αποτελέσει παράδειγμα, έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από όσες κοπέλες έχουν ανέβει, για την καναπεδοειδή θέση του συνεπιβάτη.

Κορυφαία παραμένει η ατάκα μιας φίλης της οποίας της έλαχε να πάμε Σούνιο σε μέρα που είχα όρεξη για σβέλτη οδήγηση...

Κατεβαίνοντας σχολίασε... ¨Τι Αλλού Fun Park και μαλακίες...¨
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense

Κατεβαίνοντας σχολίασε... ¨Τι Αλλού Fun Park και μαλακίες...¨
    Σε εμένα συνήθως όταν κατεβαίνουν δε λένε τίποτα.

Έχει κλείσει η φωνή τους από τις συνεχόμενες τσιρίδες (ΟΟΟΧΙΙΙΙ, ΜΗΗΗΗΗΗΗ, ΚΟΨΕΕΕΕΕΕ, ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕ) κατά τη διάρκεια της βόλτας

Αλλά το χω πάρει απόφαση, η συνεπιβάτης είναι μια πολυτέλεια που μπορώ να ζήσω και χωρίς (όχι να τη στείλω να δει τα κυπαρρίσια ανάποδα...καταλάβατε )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ειναι τελικα η μηχανη μουνοπαγιδα?Πειτε την γνωμη σας

Τα παλιά χρόνια ίσως...
    Τώρα, αν η Mersedes δεν είναι κομπρέσσορας...κλάφτα Χαράλαμπε...

Πάντως εγώ από την μέρα που πήρα το V-STROM, έχω δείρει καμμιά 10αριά γιατί μου την πέφτουν πολύ άγρια....Λυσσάνε ρε παιδί μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Πάντως εγώ από την μέρα που πήρα το V-STROM, έχω δείρει καμμιά 10αριά γιατί μου την πέφτουν πολύ άγρια....Λυσσάνε ρε παιδί μου...

Ε αυτο ειναι που λενε.....''μαμεις και δερνεις''!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    grand prix quote(s)
    and the oscar goes to thodora!!!!!!!!!!

now u have to thank ur mother,ur father, ur sister ,ur whatever u want...........:wacko:

or myself my dear

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

tha prosvalw poli kosmo alla prepei na ginei...

exei pesei poli pina (sexualiki) kai poli malakia ta teleutaia xronia i idea mou einai?

epitelus den peristrefontai ola stin zwi sas giro apo to pouli sas!!

adi na pate kamia volta monoi sas me tin mixani na xedosete kai na to euxaristithite, katheste kai psaxneste gia to pws feneset panw stin mixani kai to pios kai gisti sas koitaei?

afiste tis mixanes sas aplites mes tin bixla reeeee!! na sixenete o kosmos na akoumbisei apo tin vromia...

den iste to pouli sas, den iste ta gamimena ta leuta sas, oute i ilithia mixanara pou agorasate...

EIMAIM O SONIC, RE POUSTI MOU, KAI EIMAI KALA!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    tha prosvalw poli kosmo alla prepei na ginei...

exei pesei poli pina (sexualiki) kai poli malakia ta teleutaia xronia i idea mou einai?

epitelus den peristrefontai ola stin zwi sas giro apo to pouli sas!!

adi na pate kamia volta monoi sas me tin mixani na xedosete kai na to euxaristithite, katheste kai psaxneste gia to pws feneset panw stin mixani kai to pios kai gisti sas koitaei?

afiste tis mixanes sas aplites mes tin bixla reeeee!! na sixenete o kosmos na akoumbisei apo tin vromia...

den iste to pouli sas, den iste ta gamimena ta leuta sas, oute i ilithia mixanara pou agorasate...

EIMAIM O SONIC, RE POUSTI MOU, KAI EIMAI KALA!!!!!

:a19:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πειτε μου την γνωμη σας :
    από yannis24 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2012, 08:57
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 12:33
  3. Για πειτε τη γνωμη σας για την στολη της motocubo
    από HarisS2 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2010, 06:30
  4. Για πειτε την γνωμη σας!!!!!!!
    από abrestas στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2009, 15:44
  5. Για δειτε και πειτε την γνωμη σας
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 12:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •