Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 169

Θέμα: Project FMX - Η αντιπαράθεση

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αφήνοντας έξω τις οδηγικές ικανότητες του καθενός έχουμε τα παρακάτω.

ΔΕΝ υπάρχουν εταιρίες που στρίβουν και εταιρίες που δεν στρίβουν .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ μοντέλα που στρίβουν και μοντέλα που δεν στρίβουν.

πχ λέτε ένα Cre-f να υστερεί απο ένα Exc-f ? Σε καμία περίπτωση .
    Και τα 2 είναι φούλ τεχνολογία , οι διαφορές τους είναι ελάχιστες άλλοτε υπέρ του ενός και άλλοτε υπέρ του άλλου.

Η χόντα όμως σαν μεγαλύτερη εταιρία, με περισσότερο αγοραστικό κοινό, φτιάχνει και μηχανάκια πιο "λαϊκά" ,με λιγότερη τεχνολογία και κόστος . Προσέξτε λέω "και" όχι "μόνο"

Η ΚΤΜ πιο μικρή εταιρία πρέπει να βρεί για να επιβιώσει ,το δικό της κοινό . Όντας ευρωπαϊκή (και όχι Κίνα , Ταϊλάνδη κτλπ) θέλει να κρατήσει ένα πρεστίζ . Έχει πιο απαιτητικό (και φραγκάτο) κοινό προσφέροντας τεχνολογία και πειραματισμούς (άλλοτε πιάνουν και άλλοτε όχι) . Σκοπός της είναι να θέλει να σε κάνει να αισθάνεσαι ,οτι αυτό που καβαλάς είναι διαφορετικό ( και όντος αυτό πολλές φορές το καταφέρνει ) . Έχει χώσει φράγκα σε εξειδικευμένο χώρο (enduro - rally ) και γύρω απο αυτό έχει φτιάξει τον δικό της μύθο (πελάτες) .

Το όλο θέμα είναι καθαρά πολιτική της κάθε εταιρίας.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Eδω συγκρινουμε fmx με 640.
    Αντε λεμε να του ριξει στην ευθεια, που δεν το πιστευω,τι θα κανει?
    Θα στριψει καλυτερα απο το κτμ?

Για οδηγο εμπειρο μιλαμε φιλε μου.Οι αρχαριοι θα παρουν κανα χορνετ.Ο εμπειρος θα φτιαχτει και θα βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο.

Οδηγησε κανα τουμπανο μοταρντ σε στροφιλικι και θα το πουλησεις αυριο το χρ.

πραγματικα δεν εχω αποψη αν θα στριψει καλυτερα το ΚΤΜ. εχω οδηγησει FMX αλλα οχι σε στροφιλικι. εχω οδηγησει και ΚΤΜ 690 sm, επισης οχι σε στροφιλικι. (ειπα ψεμματα πριν, γιατι δεν θυμομουν)
    επισης δεν ξερω κατα ποσο μπορει η "μαζα" (καταλαβαινεις πως το λεω) να μπορει να τερματισει το ktm ή και το fmx...

τωρα οσον αφορα το XR πιστευω οτι ειναι υπεραρκετο σε περιφερειακα και μοτερ για μενα τον κουλο.
    ισως με ενα σεταρισμα των αναρτησεων και ελατηρια για το βαρος μου να βελτιωθει κι'αλλο και να μου κανει πιο ευκολη την ζωη αλλα περναμε σε ψιλα γραμματα.
    ισως στο μελλον που γινω ΜΠαγκοσμιος να μου ειναι λιγο και να σκεφτω να το πουλησω για να παρω κατι αλλο...

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάτι έλεγες για κάτι πλαίσια.. που τα βρήκαν οι ιταλοί τα πλαίσια;

Eκει που τα εχασαν οι Ιαπωνες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    +990

Japan rulezzzz re koufales :a36:
    Εντάξει ρε συ αυτό είναι σουζούκι. Όταν λέμε Τζαπάν 90% εννούμε Χοντα

Και για μπινιά μου μοιάζει αυτή η φωτογραφία. Τί τα έχει βάλει τα σύρματα; Μην ξεβιδώσει το πλαίσιο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Καταλήγουμε λοιπόν ότι ένας μέσος αναβάτης σε μιά πίστα είναι πιό γρήγορος με ένα 690 από ότι με ένα FMX?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    εσεις με τα τυονο γιατι απαντατε??????????πολυ low το θρεντακι..........
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    εσεις με τα τυονο γιατι απαντατε??????????
    Ποιος ασχολειται μωρε με τα μπρικια ....

:rotflmao: :rotflmao:
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
    εσεις με τα τυονο γιατι απαντατε??????????πολυ low το θρεντακι..........
    Kάτι πρέπει να κάνουν..

Όχι μόνο φασαρία με τους ματρακάδες τους..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ευτυχως που δεν σκεφτεται ετσι ο κοσμος,διοτι ολες οι aftermarket εταιριες θα χαν βαλει λουκετο και ολοι θα το χαμε ριξει στο πλεξιμο...

υπαρχει ολοκληρο σκεπτικο πανω στο τομεα βελτιωση και εχει να κανει με την θεληση του καθε ενος απο μας να παει λιγο παραπερα,να εξελιχθει...(επρεπε να γινω ποιητης, το ξερω...)

να σου δωσω ενα παραδειγμα για να γινω περισσοτερο κατανοητος...

εχουμε δυο ανθρωπους...ο ενας απο την φυση του ειναι χαρισματικος...φοβερη δομη σωματος,δυνατοι μυες ,καταπληκτικος σκελετος...χωρις να κανει καθολου γυμναστικη εχει την δυνατοτητα να κανει σχεδον οτι θελει χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...

στον αντιποδα εχουμε εναν μη χαρισματικο...μετρια δομη,συμπαθητικος σκελετος,αδυναμοι μυες...αλλα επειδη θελει να μπορει να κανει πολυ περισσοτερα απ οτι του εδωσε την δυνατοτητα η φυση,ξεσκιζεται στην διατροφη και την γυμναστικη και φτανει σε ενα επιπεδο ανωτερο του πρωτου...

μια συγκεκριμενη μερα λοιπον τυγχανει να βρεθουν στον ιδιο χωρο και χρειαζεται να σηκωσουν ενα συγκεκριμενο βαρος...

ο πρωτος οριακα δεν τα καταφερνει...ο δευτερος ομως ναι...

η ερωτηση μου προς εσενα ειναι η εξης...ποιος πιστευεις θα αισθανθει καλυτερα απο τους δυο και ποιος πιστευεις οτι θα εκτιμηθει περισσοτερο απο τον περιγυρο?

τωρα θα μου πεις...τι θα γινει εαν γυμναστει και ο πρωτος? συνηθως αυτο δεν συμβαινει μια κι οι χαρισματικοι δεν εχουν κινητρο να το κανουν...

εαν ομως το κανει?

ε οκ...τοτε την γαμησαμε...

το ηθικο διδαγμα της περι ης ο λογος ιστοριουλας...παντοτε βελτιωνετε τα μηχανακια σας...ποτε δεν ξερετε απο που μπορει να σας ερθει...

Δεν ειχα ποτε κατα νου τον περιγυρο παραμονο την ατομικη ευχαριστιση ( και την τσεπη φυσικα ..... ) :smilea:

Δεν τα ειχα ποτε με τα περιφερειακα aftermarket αξεσουαρ ( τα οποια τα θεωρω ψιλα απο την στιγμη που θα αρχισουν οι ουσιαστικες βελτιωσεις στο μοτερ.....)

Κατα τα αλλα... " Εαν ομως το κανει ?? "

τίποτε.......

πολύ light σας βρίσκω

δεν είναι αντιπαράθεση αυτή..........

αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Πιστεύεις ότι χρησιμοποιούν διαφορετικά μέταλλα?
    Αν ειναι αγωνιστικο παιζει να εχουν αλλα κραματα.Δηλαδη οι κυλινδροι του ΤΖ ειναι ιδιοι με το τζρ παραγωγης? οχι βεβαια
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Eδω συγκρινουμε fmx με 640.
    Αντε λεμε να του ριξει στην ευθεια, που δεν το πιστευω,τι θα κανει?
    Θα στριψει καλυτερα απο το κτμ?

Για οδηγο εμπειρο μιλαμε φιλε μου.Οι αρχαριοι θα παρουν κανα χορνετ.Ο εμπειρος θα φτιαχτει και θα βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο.

Οδηγησε κανα τουμπανο μοταρντ σε στροφιλικι και θα το πουλησεις αυριο το χρ.

i'm among gods...

τελικα το Internet και η πολλη πληροφορια,σας εχει καταστρεψει...βλεπω συνεχεια θρεντακια για μοντελα που λενε..."ἁντε ρε με την κρεββατοκαμαρα που εν ετη 2012 εχει σιδερενιο ψαλιδι και συμβατικο μπροστινο..."

η τα περι ευρωπης vs japan...στα hi budget μηχανακια ουδεμια διαφορα υπαρχει...για να μην γραψω κατεβατα συμφωνω με τον μαριο σε αυτο το κομματι...

θεωρεις εσυ τον εαυτο σου η οποιονδηποτε "εμπειρο" δρομισιο αναβατη ικανα να στιψει το fmx στον δρομο και να το φτασει στα ορια του?

το 95% των "εμπειρων" αναβατων εχουν φτασει τα ορια τους πολυ πριν καν αγγιξουν οποιοδηποτε οριο δομης της μοτοσυκλεττας...

ξαναρωτω λοιπον...θεωρεις οτι εισαι σε θεση να διαπιστωσεις την ανωτεροτητα του 640 ,που απο πλευρας πλαισιου και αναρτησεων ειναι επισης για γελια,σε σχεση με το fmx? θεωρω πως δεν μπορεις,εκτος εαν συνομιλω με οδηγο 3αδας εστω και στο πανελληνιο πρωταθλημα...

οποτε αφηστε τις δηλωσαρες του στυλ "πλυνε με ομο και θα δεις" και κοιταξτε πρωτα να ξεκουλαθειτε...

να οδηγησει οποιοδηποτε ευρωπαικο τουμπανο μοταρντ ε? εσυ εχεις οδηγησει? συγκεκριμενα εχεις παει με πανω απο 170-180 σταθερα και να προσπαθησεις να στριψεις με αυτα τα χιλιομετρα,χωρις να κανεις 5 μετανοιες στην παναγια σουμελα απο το κουνημα? η εστω να το διατηρησεις σε ευθεια γραμμη με 180 χωρις να τρεμεις καθε στιγμη για tank slapping?

ξερεις επισης τι πλαισιο εχει το xr και μιλας ετσι αφ υψηλου? γιατι εγω ξερω...

εχω οδηγησει και μαλιστα πολυ τα εξης,crf 450,yz-wr, smr 570, sm 610 ,husaberg 650 ολες τις γενιες , ktm 520-530 ,620,640...επισης εχω φτιαξει μοταρντ cr 500 κι εχω κανει επισης πολλα χιλιομετρα πανω του κι εχω οδηγησει και την μαλακια το touring το 690...

ολα τα παραπανω πλην 690 και λιγο 610 ακουγαν σταθεροτητα κι ελεγαν WHAT?

αν θες τουμπανο μοταρντ,οπως τα ονομαζεις εσυ σταζοντας εμπειρια απο παντου, αυστηρα για μες την πολη μεχρι 140 χλμ., τσιμπα ενα τζαπαν μοτοκρος 5 ετιας βαλτου δυο 17αρια κι ελα μετα να μου πεις τι ακριβως θα του κανει το θεεικο ευρωπαικο 690 με την πλαισιαρα...

κοψε λοιπον την κοροιδια απεναντι στο οτιδηποτε δεν εχεις καβαλησει ποτε και δεν εχεις ιδεα του τι μπορει να κανει στα καταλληλα χερια και σεβασου την επιλογη του καθενος...

και στην τελικη πουθενα δεν εγραψα οτι το fmx γαμει απο αναρτησεις πλαισια κλπ...σκατα ειναι και μαλιστα ειναι χειροτερο και απο την μαλακια το 640...εγραψα οτι βελτιωσα το μοτερ και περασα και 5 νορμαλ μπουρδελα...

κανε μου την χαρη λοιπον εσυ και ο οποιοσδηποτε εσυ που εχει δει 5 φωτογραφιες και 2 μανιουαλ και θεωρει οτι εχει πιασει τον παππα απο τα @@...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    συγκεκριμενα εχεις παει με πανω απο 170-180 σταθερα και να προσπαθησεις να στριψεις με αυτα τα χιλιομετρα,χωρις να κανεις 5 μετανοιες στην παναγια σουμελα απο το κουνημα?
    Όλη την ώρα
    Life begins at 45°.

Οτι και να λετε εσεις οι αυστριακοι και οι υπολοιποι Γιαπονεζοφιλοι ... Η ουσια ειναι μια

Hyper Και SXV σας εχουν μια Δευτερα ...

:a029: :a029: :a029:

welcome back meister !!!!!!!!!
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    i'm among gods...

τελικα το Internet και η πολλη πληροφορια,σας εχει καταστρεψει...βλεπω συνεχεια θρεντακια για μοντελα που λενε..."ἁντε ρε με την κρεββατοκαμαρα που εν ετη 2012 εχει σιδερενιο ψαλιδι και συμβατικο μπροστινο..."

η τα περι ευρωπης vs japan...στα hi budget μηχανακια ουδεμια διαφορα υπαρχει...για να μην γραψω κατεβατα συμφωνω με τον μαριο σε αυτο το κομματι...

θεωρεις εσυ τον εαυτο σου η οποιονδηποτε "εμπειρο" δρομισιο αναβατη ικανα να στιψει το fmx στον δρομο και να το φτασει στα ορια του?

το 95% των "εμπειρων" αναβατων εχουν φτασει τα ορια τους πολυ πριν καν αγγιξουν οποιοδηποτε οριο δομης της μοτοσυκλεττας...

ξαναρωτω λοιπον...θεωρεις οτι εισαι σε θεση να διαπιστωσεις την ανωτεροτητα του 640 ,που απο πλευρας πλαισιου και αναρτησεων ειναι επισης για γελια,σε σχεση με το fmx? θεωρω πως δεν μπορεις,εκτος εαν συνομιλω με οδηγο 3αδας εστω και στο πανελληνιο πρωταθλημα...

οποτε αφηστε τις δηλωσαρες του στυλ "πλυνε με ομο και θα δεις" και κοιταξτε πρωτα να ξεκουλαθειτε...

να οδηγησει οποιοδηποτε ευρωπαικο τουμπανο μοταρντ ε? εσυ εχεις οδηγησει? συγκεκριμενα εχεις παει με πανω απο 170-180 σταθερα και να προσπαθησεις να στριψεις με αυτα τα χιλιομετρα,χωρις να κανεις 5 μετανοιες στην παναγια σουμελα απο το κουνημα? η εστω να το διατηρησεις σε ευθεια γραμμη με 180 χωρις να τρεμεις καθε στιγμη για tank slapping?

ξερεις επισης τι πλαισιο εχει το xr και μιλας ετσι αφ υψηλου? γιατι εγω ξερω...

εχω οδηγησει και μαλιστα πολυ τα εξης,crf 450,yz-wr, smr 570, sm 610 ,husaberg 650 ολες τις γενιες , ktm 520-530 ,620,640...επισης εχω φτιαξει μοταρντ cr 500 κι εχω κανει επισης πολλα χιλιομετρα πανω του κι εχω οδηγησει και την μαλακια το touring το 690...

ολα τα παραπανω πλην 690 και λιγο 610 ακουγαν σταθεροτητα κι ελεγαν WHAT?

αν θες τουμπανο μοταρντ,οπως τα ονομαζεις εσυ σταζοντας εμπειρια απο παντου, αυστηρα για μες την πολη μεχρι 140 χλμ., τσιμπα ενα τζαπαν μοτοκρος 5 ετιας βαλτου δυο 17αρια κι ελα μετα να μου πεις τι ακριβως θα του κανει το θεεικο ευρωπαικο 690 με την πλαισιαρα...

κοψε λοιπον την κοροιδια απεναντι στο οτιδηποτε δεν εχεις καβαλησει ποτε και δεν εχεις ιδεα του τι μπορει να κανει στα καταλληλα χερια και σεβασου την επιλογη του καθενος...

και στην τελικη πουθενα δεν εγραψα οτι το fmx γαμει απο αναρτησεις πλαισια κλπ...σκατα ειναι και μαλιστα ειναι χειροτερο και απο την μαλακια το 640...εγραψα οτι βελτιωσα το μοτερ και περασα και 5 νορμαλ μπουρδελα...

κανε μου την χαρη λοιπον εσυ και ο οποιοσδηποτε εσυ που εχει δει 5 φωτογραφιες και 2 μανιουαλ και θεωρει οτι εχει πιασει τον παππα απο τα @@...

Tα πιστευεις αυτα που λες?

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Project FMX...
    από reinmeister στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2012, 10:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας