Για το SRX είναι αυτό το τέρας?? Αλλάζεις πάλι ψαλίδι??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δε βαριέσαι ρε φίλε.....εγώ πήρα ζάντες αλλά είναι πιο μεγάλες απ΄το μηχανάκι.![]()
Αν θες καμμια βοήθεια σφύρα![]()
Τα CR πολύ τα γουστάρω, θα πηγαίνει σαν πριόνι!
Για το SRX είναι αυτό το τέρας?? Αλλάζεις πάλι ψαλίδι??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δε βαριέσαι ρε φίλε.....εγώ πήρα ζάντες αλλά είναι πιο μεγάλες απ΄το μηχανάκι.![]()
Τα CR πολύ τα γουστάρω, θα πηγαίνει σαν πριόνι!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μακρια απο τα CR! Μην τα βαζεις καθολου πανω!!! Για να μην παει ο κοπος σου χαμενος, θα σου δωσω τα δικα μου τα μαμισια για να σε απαλλαξω απο αυτα τα κακα CR!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Για το SRX είναι αυτό το τέρας?? Αλλάζεις πάλι ψαλίδι??
Τα CR πολύ τα γουστάρω, θα πηγαίνει σαν πριόνι!![]()
![]()
![]()
αχ πως σε ζηλευω!!!![]()
![]()
![]()
ποσο πηγε το μαλλι?
τι φαρδος εχει η ζαντα? εχω φορεσει μεχρι 5,5 αλλα δεν ερχοταν ενταλως ισια η αλυσιδα, (επρεπε να βαλω κινητηρα απο 3TB που εχει την εξοδο του γραναζιου κανα εκατοστο πιο εξω).. τωρα που εχω 4,5 πανω εικαι οκ, φανταζομαι θα μπορουσε να χωρεσει και 5αρα..
![]()
![]()
6"άρα είναι και με το 190-55/17 θα ειναι ταμάμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
τι φαρδος εχει η ζαντα? εχω φορεσει μεχρι 5,5 αλλα δεν ερχοταν ενταλως ισια η αλυσιδα, (επρεπε να βαλω κινητηρα απο 3TB που εχει την εξοδο του γραναζιου κανα εκατοστο πιο εξω).. τωρα που εχω 4,5 πανω εικαι οκ, φανταζομαι θα μπορουσε να χωρεσει και 5αρα..
(αν εξαιρέσεις ότι θα είναι πιο φαρδιά απ΄το srx) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλάκα κάνω ρε με τη ζάντα. Είναι η παλιά πισινή που φόραγε το Tuono μου. Μου έμειναν όταν τις άλλαξα με κάτι OZ racing που βρήκα.![]()
α... δεν τις είχες βαψει με χρυσή μπογια τελικά?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι η παλιά πισινή που φόραγε το Tuono μου. Μου έμειναν όταν τις άλλαξα με κάτι OZ racing που βρήκα.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πού μπορώ να βρώ τέτοια οργανάκια. (Φτιάχνω κι εγώ ένα μονοκύλινδρο πρότζεκτ).Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χμ.....ψιλομικρά μου φαίνονται![]()
Επίσης, πώς λειτουργούν;
Το ταχύμετρο παίρνει από ατέρμονα ή με μαγνήτη και πικάπ;
Το στροφόμετρο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω εξελήξεις για το (ή τα - έχω μπερδευτείς) SRX.
Πολλά μπράβο για τη δουλειά
Μ.
Ta οργανάκια τα είχα φέρει από τον louis.de που τα είχε τότε προσφορά. Απ΄ότι είδα όμως τα έχει ανεβάσει στην τιμή και έχει μόνο το μαύρο κοντέρ σε καλή τιμή. Τότε μου είχαν στοιχίσει 125? με τα μεταφορικά για να πάρεις μια ιδέα.
Υπάρχει η εναλλακτική να τα πάρεις είτε απ΄τον ίδιο τον κατασκευαστή (MBB-Nova) είτε από άλλο site, όπως πχ αυτό... που τα έχει λίγο φθηνότερα.
Τα συγκεκριμένα που είχα φέρει είχαν μηχανικό κοντέρ και ηλεκτρονικό στροφόμετρο που δεν δούλευε ομως με CDI αλλά με θετικό παλμό. Ο κατασκευαστής είχε ένα μοντέλο που μπορούσε να δουλέψει και με τους δύο τρόπους, αλλά ήταν τσουχτερό....
Εναλλακτικά μπορείς να δεις και αυτά στο ebay (κάτω κάτω).![]()
Κανα νεοτερο απο το προτζεκτ?
Δεν πάει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Κανα νεοτερο απο το προτζεκτ?
Οι γιοί μου κοντράρονται ποιός θα με ξαπλώσει κάτω από υπερκόπωση![]()
Τέσπα, μου ΄χουν έρθει λίγο ανάποδα τα πράγματα από θέμα χρόνου και έχουν πάει όλα πίσω...
Eμπαινε byr0n!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι και καμμιά σπουδαία πρόοδος, αλλά τουλάχιστον άρχισε να μοιάζει με μηχανάκι....
Συνεχίζουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς.![]()
Ωραίο είναι με την διχρωμία ασημί/κίτρινο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ελα τα στρογγυλοφαναρα λεμε.Προχωρα Βυρωνα κι αν θελεις κατιΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι και καμμιά σπουδαία πρόοδος, αλλά τουλάχιστον άρχισε να μοιάζει με μηχανάκι....
Συνεχίζουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς.![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
![]()
![]()
![]()
Γίνεται πραγματικα παρα πολύ ωραίο!!!! Τα χρώματα ταιριαξαν παρα παρα πολυ! Να δω πότε θα τλειώσω εγω το δικό μου..
![]()
μια χαρα ειναι,συνεχισε την καλη δουλεια,μπραβο κι απο μενα!!