Φίλε μου εγώ δεν υποτιμάω κανένα.
Το αμάξι δεν θα σε ρίξει κάτω γιατί απλά όταν έχεις το παιδί από πίσω, θα αφήσεις το παλιοαμάξι να περάσει πρώτο.
(πράγμα που καλό είναι να κάνεις και γενικότερα)
Θα σταματήσεις να κοιτάξεις ακόμα κι αν ξέρεις ότι έχεις προτεραιότητα και ΔΕΝ θα ξεκινήσεις στο πράσινο αν δεν δεις ότι έχουν σταματήσει όλοι από την άλλη. (κλπ κλπ)
Με λίγα λόγια θα οδηγείς με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τρακάρεις ανεξάρτητα με το αν έχεις νομικά δίκιο.
Τι λες ρε μεγάλε;Είναι πάντα στο χέρι σου;Εκτός και αν έχεις την επικίνδυνη ψευδαίσθηση ότι μπορείς να τα προβλέψεις ΟΛΑ.
Σου'χουμε νέα:όσο και να θες απλά ΔΕ γίνεται ΠΑΝΤΑ.
να το ξαναπώ:ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.
Άσε που πριν είπες κάτι για τιμόνια,μαρσπιέδες,μοτοτζιπί κλπ.
Σου'χουμε κι' άλλα νέα:
α)Το τιμόνι έκοψε μέρος του δαχτύλου του Troy Bayliss όταν έπεσε στην πίστα.
β)Το αριστερό μαρσπιέ έχει τρυπήσει σουβλάκι τον αστράγαλο φίλου ο οποίος ήταν ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ με το R1.Βλέπεις ένας ταρίφας είχε άλλη άποψη...
Άστο,είπες πατάτα,μη το συνεχίζεις...
ΟΛΑ μόνο ο Θεός μπορεί να τα προβλέψει
Τώρα Αν υιοθετούσαν όλοι τις απόψεις σας, αυτό
http://forum.motoguzziclub.gr/index....ic,4693.0.html
δεν θα το είχαμε ζήσει ποτέ.
Άστο φίλε μου,δε το σώζεις διότι
α)είναι άσχετο με το θέμα και με την πατάτα περί πλακώματος που είπες(και που αρνείσαι να το παραδεχτείς)
β)εμείς που υιοθετούμε τέτοιες "απόψεις" όπως λες,έχουμε ζήσει πολύ περισσότερα και καλύτερα χωρίς να τα ποστάρουμε στο διαδίκτυο(δε χρειάζεται άλλωστε...)
Το να λέει κανείς mea culpa ή mea κοτσάνα ή έστω να μη το συνεχίζει είναι το πρώτο βήμα για να βελτιωθεί και,κυρίως,να μην υποτιμά τη νοημοσύνη των συνομιλητών του,ειδικά σε θέματα ασφάλειας τα οποία οι εμπειρίες μας τα διαψεύδουν.
Να με συγχωρείτε,τίποτα προσωπικό με το παιδί,αλλά επειδή αρκετοί γνωστοί μου-όπως και εγώ- έχουμε τραυματιστεί από πλάκωμα μηχανής δε μπορώ να διαβάζω τέτοια ψέματα και να περνάνε στο ντούκου...σε φόρουμ που το διαβάζουν ΚΑΙ πιτσιρικάδες.
Κατά τ' άλλα ο καθένας πράττει ανάλογα με την αντίληψή του.
Να πω εγώ ότι δεν ενστερνίζομαι καμιά τακτική.
Ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει. Όπως κι ο από πάνω φίλος, απλά δεν μπορώ να αφήσω πατάτες του στυλ "δεν σε πλακώνει η μηχανή" έτσι στον αέρα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εμένα κανένας γνωστός μου δεν έχει τραυματιστεί από πλάκωμα.
Ούτε εγώ ο ίδιος.
Στους αγώνες πλην Σιμοντσέλι δεν θυμάμαι άλλο περιστατικό (και βλέπω πολλους αγώνες επί πολλά χρόνια)
Δεν κάνω εντούρο.
Η δική μου η εμπειρία αυτά λέει.
(Χωρίς να αποκλείω ότι αφού το λέτε δεν συμβαίνει)
Sorry.
Όλα τα άλλα για το πως θα γίνω καλλίτερος, τι έχει ζήσει έκαστος και αν χρειάζεται να ποστάρει κλπ κλπ
Δεν με αφορούν
υγ
Ααααα τώρα κατάλαβα !!!!
Θα είναι ότι όλοι οι φίλοι μου έχουν Γκούτσι !!!!!!!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 29/06/2012 στις 17:31.
όχι φίλε.... έχω και ΤΔΜ που πάω ταξίδια (μόνο)
τι είναι M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. ?
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 29/06/2012 στις 21:56.
με αυτο δεν διαφωνω αλλα αυτο δεν αλλαζει αυτο που ειπα κανα 2 σελιδες πισω.
δε ξερω αλλα αυτο που βλεπω εδω μεσα μαλλον θλιβερο ειναι.ειστε ικανοι να τσακωθειτε για να περασετε την αποψη σας με αφορμη τον θανατο ενος μικρου παιδιου.κλειστε το εδω,σκεφτειτε το λιγο παραπανω και ας κανει ο καθενας οτι καλυτερο μπορει για τον ιδιο και τους γυρο του.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...