Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Εγώ θυμάμαι τί είχε γίνει με τον δούκα 690 . Κακάσχημο και περίεργο ...και μετά γέμισε ο τόπος .Όταν το βλέπω μου αρέσει πολύ .
Από την άλλη το σμτ 990 ήταν η μελλοντική μοτό πολλών εδώ μέσα κτλ κτλ . Έχετε δει πολλά στο δρόμο ;
Όλα θέμα συνήθειας είναι ...Να δούμε και τα άφτερμάρκετ ζελατίνες κα και θα δείξει .
Απλά δεν θα πολυπουλήσει διότι δεν υπάρχει σάλιο .
Μ' αυτό το "....coupons every 15,000 km...." τι θέλουν να πουν εκεί στο Όστε Ράιχ...????
Service κάθε 15k χιλιόμετρα....??? σε ΚΤΜ....???? πάνε καλά...ή το πέρασαν το ποτάμι....????
και ποιος είναι αυτός που θα κάνει 15k χλμ από Τετάρτη σε Τετάρτη, ώστε να τηρεί τα services.....?????![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αλλιώς ξεκίνησαν τα σχόλια......
.........μας βλέπω σε κάνα μήνα να το λατρεύουμε όλοι.......
......................και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι.......
οσο πιο πολυ το κοιταω...
τοσο πιο χαλια μου φαινεται!
![]()
Να με θυμαστε ... σε 10-15 χρονακια ολα αυτα θα ειναι 1400cc....
αν το 'δειχνες σε καποιον εντελως ασχετο, μπορει να θεωρουσε και το παλιο, οτι ειναι το νεο...if you catch my drift...
εξακολουθει να μου αρεσει το προηγουμενο περισσοτερο...
θες το οτι δεν φαινεται τοσο το μοτερ, θες οι εξατμισεις κατω απο την ουρα, θες το μουτρο που εχει περισσοτερες καμπυλες σε σχεση με τις ακμες του νεου...
δεν ξερω, πιο "οικειο"..