Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 243

Θέμα: Dοοhan-Rossi και λοιποι μικροί θεοί

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όχι για να μην λέω ψέμματα ο Barry Sheene δεν μου λέει κάτι. Δεν τον έχω δει οπότε τι να λέω;
    Θα παρακαλούσα όμως να είσαι πιο προσεκτικός όταν κάνεις συζητήσεις με κάποιον και να μεταφέρεις ακριβώς τι λέει γιατί δημιουργείς εντυπώσεις.
    Δεν είπα πως κανείς δεν παίρνει πρωταθλήματα στην τύχη όπως εσύ γράφεις μάλλον επίτηδες αλλά λέω κανείς δεν παίρνει πέντε στην τύχη. Δες τι γράφω! Για του λόγου το αληθές κοπιάρω τον εαυτό μου.

"Άκου φιλαράκι κανείς μα κανείς δεν παίρνει πέντε πρωταθήματα στην τύχη. Όπως δεν παίρνει και 7. Να ξέρουμε τι λέμε."
    Νομίζω έχει τεράστια διαφορά αυτό που είπα από αυτό που λες εσύ. Και γι αυτό το παράδειγμα σου με τον Heyden είναι επιεικώς... άσχετο. Ο Αμερικανός ένα έχει. Αν πάρει κι άλλα που πολύ αμφιβάλλω τότε το ξανακουβεντιάζουμε.
    Τώρα από κει και πέρα τη λογική σου την οποία την έχουν κι άλλοι δεν την κατάλαβα ποτέ. Τι θα πει δεν κάθομαι να λέω ότι ο τάδε είναι ο καλύτερος όλων των εποχών; Για κάποιους είναι. Ή κάποιοι χωρίς να λένε ότι είναι ο τάδε τον γουστάρουν περισσότερο από άλλους. Απλό δεν είναι;
    όπως λέμε ο τάδε ποδοσφαιριστής ή αθλητής η οδηγός φόρμουλα είναι καλύτερος από... και πάει λέγοντας. Τόσο απλό!
    Αν και δεν μου απάντησες σ αυτό που σε ρώτησα μάλλον έκανες το γερμανό και έρχομαι τώρα και σε ξαναρωτώ στα 5 χρονιά που έπαιρνε πρωταθλήματα (με το πολύ καλύτερο μηχανάκι το τονίζω αυτό γιατί έχει μεγάλη σημασία) ποια αλλά καλά ονόματα υπήρχαν τότε? το 89 90 91 92 93 που ήταν? Υποψην τοτε ετρεχε και ο Doohan μετά βέβαια που αποχώρησαν οι δυο μεγάλη οδηγοί Kevin and Rayne τότε και μόνο τότε κέρδιζε ποιο πριν τζίφος μην με αναγκάζεις συνέχεια να στα ξαναλέω γιατί με κουράζεις τώρα αν εσύ για κάποιο λόγω τον γουστάρεις δικαίωμα σου αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι και να λες ότι είναι ο καλύτερος όλων τον εποχών έλεος :hypnotize :hypnotize

Για ρίξετε μια ματιά εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=V44s1KAb9so

η μήπως εδώ ?

http://www.youtube.com/watch?v=EocBm...elated&search=
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα.
    Από πολύ παλιά έβλεπα αγώνες και με τον Σβάντς θυμάμαι οτι ανατρίχιαζα, δεν τον χόρταινα τον άνθρωπο, ήταν άλλο πράμα άσχετα αν δεν πήρε πρωταθλήματα.
    πιρικικλώστιτς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Αν και δεν μου απάντησες σ αυτό που σε ρώτησα μάλλον έκανες το γερμανό και έρχομαι τώρα και σε ξαναρωτώ στα 5 χρονιά που έπαιρνε πρωταθλήματα (με το πολύ καλύτερο μηχανάκι το τονίζω αυτό γιατί έχει μεγάλη σημασία) ποια αλλά καλά ονόματα υπήρχαν τότε? το 89 90 91 92 93 που ήταν? Υποψην τοτε ετρεχε και ο Doohan μετά βέβαια που αποχώρησαν οι δυο μεγάλη οδηγοί Kevin and Rayne τότε και μόνο τότε κέρδιζε ποιο πριν τζίφος μην με αναγκάζεις συνέχεια να στα ξαναλέω γιατί με κουράζεις τώρα αν εσύ για κάποιο λόγω τον γουστάρεις δικαίωμα σου αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι και να λες ότι είναι ο καλύτερος όλων τον εποχών έλεος :hypnotize :hypnotize

Για ρίξετε μια ματιά εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=V44s1KAb9so

η μήπως εδώ ?

http://www.youtube.com/watch?v=EocBm...elated&search=

Καλά φιλαράκι οκ. Άλλη φορά... θα σε ρωτάω πριν πω τη γνώμη μου! Δεν θα το ξανακάνω συγγνώμη. Άντε γεια...

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Μη μαλωνετε αρχοντες, απλα ο JIM ειπε κι εδειξε τα πραγματα με το ονομα τους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	174909.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	84,1 KB 
ID:	95283
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    το 89 90 91 92 93 που ήταν?
    Επειδή καλό είναι να μην λέγονται τρελλά πράγματα για αναβάτες τέτοιου μεγέθους (αν και ήμουν οπαδός του Schwantz) η αλήθεια είναι η εξής :

1o βάθρο το 89 (που ήταν και το ντεμπούτο του στα 500)

Το 1990 τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα

Το 1991 τερμάτισε 2ος

Το 1992 τερμάτισε 2ος και θα τους είχε πάρει τα σώβρακα καθως είχε κερδίσει τους 5 απ΄τους 8 πρώτους αγώνες μέχρι που μεσολάβησε το φοβερό ατύχημα στο Assen με τον Doohan να περνάει το υπόλοιπο της χρονιάς στο νοσοκομείο. Ενδεικτικά το πρωτάθλημα το πήρε ο Rainey με 140 βαθμούς και ο (απών) Doohan τερμάτισε 2ος (!) με 136 βαθμούς.

Το 1993 τερμάτισε 4ος (με προβλήματα λόγω του τραυματισμού του μεν, αλλά είχε και πρωτιές)

Και απ΄το 1994 ξεκίνησε το σερί.

Δεν χρειάζεται να εξηγήσω ότι οι τερματισμοί του στο ΠΠ, δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς θέσεις στα βάθρα όπως είπες.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
    με τον Σβάντς θυμάμαι οτι ανατρίχιαζα, δεν τον χόρταινα τον άνθρωπο, ήταν άλλο πράμα άσχετα αν δεν πήρε πρωταθλήματα.
    Ο Schwantz ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής το 1993.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Μη μαλωνετε αρχοντες, απλα ο JIM ειπε κι εδειξε τα πραγματα με το ονομα τους

Δεν μαλώνουμε.
    Οκ ίσως να είμαι λάθος δεν λέω όχι. Απλώς με ενοχλεί πάρα πολύ το δασκαλίστικο ύφος ορισμένων και τα τσιτάτα του στυλ δεν μπορείς να έρχεσαι και να λες ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.
    Εκτός από το προφανές Γιάννη ότι μπορώ να λέω ότι θέλω δες και τι λέει το θρεντάκι από την αρχή. Λέει Doohan ή Vale; Εγώ με αυτούς που έχω δει με τους αγώνες που έχω χαζέψει για τα δικά μου γούστα ο Doohan ήταν ο καλύτερος. Τόσο απλά.
    Και μια και αναφέρθηκα σε δασκαλίστικο στυλ και ύφος να πω και κάτι τελευταίο. Δυστυχώς αυτό το στυλάκι το έχουν πολλοί παλιοί μοτοσικλετιστές οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν μάθημα. Εγώ σε αυτό αντιδρώ! Αυτό είναι όλο.

Και κάτι κυριολεκτικά τςη τελευταίας στιγμής. Πότε ήταν ο τραυματισμός του Αυστραλού; Το 1993 δεν ήταν ή κάνω λάθος;

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αυτο που ξερω κυριοι,εγω οπως και μερικοι αλοι απο εδω μεσα που
    τυχαινει να ειμαστε λιγο μεγαλυτεροι σε ηλικια(λιγο ειπα μη φωναζετε)
    ειχαμε τη τυχη να προλαβουμε και την παλαιοτερη αλλα και τη νεα γενια οδηγων
    και πρεπει να τα δειξουμε αυτα και στους νεωτερους

ΥΓ.αλλαεπειδη πολυ το σοβαρεψα......KEVIN34 RULEZZZZZZ

Όνομα:	279575ww.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	79,2 KB 
ID:	95295
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Πρέπει να καταλάβουν μερικοί από εδώ μέσα ότι τα πρωταθλήματα δεν τα έπαιρνε ο DOOHAN αλλά η HONDA αν και δεν γουστάρω αυτή την μάρκα αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγετε και αυτό φαίνεται και το 99 με το που χτύπησε ο doohan και τα παράτησε άνετα η χοντα έβγαλε πρωταθλητή τον Criville αυτό προσπαθεί άλλωστε τόσα χρόνια να πέραση άσχετα τώρα που τα έχει βρει σκούρα με τον Rossi and stoner .
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Πρέπει να καταλάβουν μερικοί από εδώ μέσα ότι τα πρωταθλήματα δεν τα έπαιρνε ο DOOHAN αλλά η HONDA αν και δεν γουστάρω αυτή την μάρκα αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγετε και αυτό φαίνεται και το 99 με το που χτύπησε ο doohan και τα παράτησε άνετα η χοντα έβγαλε πρωταθλητή τον Criville αυτό προσπαθεί άλλωστε τόσα χρόνια να πέραση άσχετα τώρα που τα έχει βρει σκούρα με τον Rossi and stoner .
    Θα ήθελα να μάθω από που πηγάζει η βεβαιότητα σου για το ποιός έπαιρνε τα πρωταθλήματα? και να το πει τώρα κάποιος που ένας απλά καλός οδηγός μπορεί να διακριθεί με όλα τα traction control που υπάρχουν να το καταλάβω. Αλλά για την δεκαετία του 90? με όλα τα 500 να είναι από κάτεργα μέχρι εγκληματικά για τους αναβάτες ?

Για τα σχόλια σου πάντως πως ο doohan έβλεπε βάθρο με κιάλι και ήταν ανύπαρκτος το 89-93 δεν είδα να αναφέρεσαι.

Τέσπα άποψη σου...

Ένα πολύ ωραίο post απ΄το bikenet σχετικά με την αξία του Doohan έγραψε ο (γνωστός) Στέλιος Χριστοδούλου.

Clopy paste.....

"Νομίζω, αξίζει να πω μια σχετική προσωπική ιστορία .

Το 1993 είχαμε πάει με μια παρέα στο Brno για να δούμε το Gp. Στις δοκιμές του Σαββάτου έχουμε καταφέρει αν χωθούμε στα paddock αλλά και στο pit lane (τότε τα πράγματα ήταν πιο εύκολα...). Βλέπω λοιπόν να περνάει μια σκυφτή φιγούρα με μπλέ φόρμα, ψιλοκουτσαίνον τας ανάμεσα στα διάφορα φορτηγά και να χώνεται αθόρυβα στο box της Rothmans Honda. Με τον γνωστό "καταφερτζίδικο" ελληνικό τρόπο, χώνομαι στο pit lane (το Box της Rothmans Honda ήταν στην άκρη του) και βλέπω ότι η φιγούρα ήταν ο Doohan οποίος είχε αρχίσει να βάζει κράνος για να μπεί σε λίγο στις δοκιμές.
    Για να εξομολογηθώ την αμαρτία μου (παπατρεχαλίδικ η ξερολία λέγεται...) τον Doohan δεν τον πολυσυμπαθούσα μέχρι τότε γιατί το 1991, στην Suzuka είχε ορμήσει για να μείνει στην πρώτη τριάδα, έπεσε στην πολύ γρήγορη αριστερή (εκεί που σκοτώθηκε, πολλά χρόνια μετά ο Daijiro...) και πήρε μαζί του τον Eddie Lawsson που δεν έφταιγε σε τίποτα.
    Βλέπω λοιπόν τον τύπο, με κάτι παράξενες κινήσεις να προσπαθεί να βάλει το αριστερό γάντι το οποίο όμως δεν έμπαινε έυκολα γιατί το χέρι αυτό δεν δούλευε, και τα 2 μικρά δάχτυλα ήταν σακατεμένα, αγκυλωμένα κ.λ.π. Τελικά βάζι τό γάντι με την βοήθεια του Burgees, βάζει και το δεξί γάντι (εύκολα) και πάει, κουτσαίνοντας προς το "μηχανάκι" που το ζέσταιναν έξω. Βλέπω το δεξί του πόδι που ήταν θεόστραβο (σαν γιαταγάνι) στο οποίο είχε γλίστρα στην μέση της κνήμης και όχι στο γόνατο γιατί από την στραβωμάρα, ακουμπούσε η κνήμη πριν το γόνατο…
    Κάθεται πάνω και βάζει το αριστερό χέρι στο τιμόνι όπου είχε (όπως θα θυμάστε) βάλει με πατέντα και ένα μοχλουδάκι σαν χειρόγκαζο κάτω από το γκριπ για να πατάει το πίσω φρένο, αφού το δεξί πόδι δεν…
    Ο τύπος λοιπόν οδηγούσε, το θηρίο (η NSR 500 V4 ήταν screamer! τότε και όχι κουλαριστή bing bang) χρησιμοποιώντα ς για το αριστερό κλιπ ον 3 δάχτυλα μόνο (τα 2 μικρά ήταν άχρηστα – κάποια χρόνια μετά ζήτησε από τον Dr. Costa να του τα κόψει αφού ήταν άχρηστα…). Ετσι λοιπόν στο φρενάρισμα, πατούσε το συμπλέκτη με τον δείκτη, το πίσω φρένο με τον αντίχειρα και κρατούσε το τιμόνι με τον μέσο…
    Σε εκείνες τις δοκιμές λοιπόν, λίγη ώρα αργότερα, τον είδα μπροστά μου να περνάει στην μεγάλη ευθεία της πίστα τον καλύτερο «φρενάκια» της εποχής, τον K.Schwantz στα φρένα…
    Κάνει τελικά 2ο ή 3ο χρόνο, δεν θυμάμαι, και στην συνέντευξη τύπου μετά, ο σακάτης σχολίαζε ότι πρέπει να αλλάξουν κάποιες ρυθμίσεις για να βελτιώσουν τον χρόνο, αλλά και την σταθερότητα σε γυρολόγιο κ.λ.π. Για χέρια, πόδια κλπ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Από τότε έγινα Doohanικός, βαμμένος….

Στέλιος Χριστοδουλου "
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Θα ήθελα να μάθω από που πηγάζει η βεβαιότητα σου για το ποιός έπαιρνε τα πρωταθλήματα? και να το πει τώρα κάποιος που ένας απλά καλός οδηγός μπορεί να διακριθεί με όλα τα traction control που υπάρχουν να το καταλάβω. Αλλά για την δεκαετία του 90? με όλα τα 500 να είναι από κάτεργα μέχρι εγκληματικά για τους αναβάτες ?

Για τα σχόλια σου πάντως πως ο doohan έβλεπε βάθρο με κιάλι και ήταν ανύπαρκτος το 89-93 δεν είδα να αναφέρεσαι.

Τέσπα άποψη σου...

Για να ξέρεις τη δεκαετία του 90 τα Honda είχαν ένα σύστημα με νερό που κρύωναν τους λαιμούς των εξατμίσεων για να έχουν καλύτερα χαμηλά και να είναι ποιο φιλικά προς τον αναβάτη συν ότι είχαν τηλεμετρία και κάτι σαν traction control στο σασμαν όχι σε τόσο προχωρημένη μορφή όπως σήμερα άρα όπως έχεις καταλάβει δεν ήταν και τόσο απλά τη δεκαετία του 90 είχαν μπει από τότε τα ηλεκτρονικά συστήματα για τα καλά στα μότο GP ειδικά στη HONDA … …….και ούτε εγώ είδα να αναφέρεσαι όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο DOOHAN από το 94 έως το 98 ποιος άξιος οδηγός υπήρχε τότε ?
    Η το 98 με το που πήγε ο BIAGGI στα 500 στην ίδια ομάδα χωρίς καλά καλά να το ξέρει το μηχανάκι παραλίγο να του πάρει το πρωτάθλημα αυτό εσένα δεν σου λέει κάτι ?

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει αυτο το σθενος σου εναντι
    του doohan. για ποιο λογο?
    αρχες της δεκαετιας του 90 και λιγο πιο πισω ημουν τρελαμενος με τον swhantz,
    μετα ημουν και ειμαι με τον doohan, τωρα ειμαι με τον rossi.
    ολοι μου αρεσαν αλλα πραγματικα αυτος που εκανε την διαφορα οσον αφορα
    οδηγικο στυλ, εξελιξη στους αγωνες, το κατι διαφορετικο, αυτος που εβαλε υπογραφη
    στα motogp, που ακομα κανενας δεν οδηγαει σαν αυτον,(πλαγιολισθαινοντας συνεχως)εχω εξηγησει
    λιγο καιρο πριν τι ειναι η πλαγιολισθηση, ειναι ο φοβερος doohan ή αλλιως big mick.....!!!!!!!!

Όνομα:	doohan 3.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	41,2 KB 
ID:	95343
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Να πάμε και λίγο πιο πίσω στην ιστορία?

Μεγάλοι οδηγοί όλοι τους!!
    Από αριστερά Marco Lucchinelli, Bary Sheene, Randy Mamola, Kork Ballington.

Όνομα:	lucchinellisheenemamolaballington_small.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	90,4 KB 
ID:	95344
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Για να ξέρεις τη δεκαετία του 90 τα Honda είχαν ένα σύστημα με νερό που κρύωναν τους λαιμούς των εξατμίσεων για να έχουν καλύτερα χαμηλά και να είναι ποιο φιλικά προς τον αναβάτη συν ότι είχαν τηλεμετρία και κάτι σαν traction control στο σασμαν όχι σε τόσο προχωρημένη μορφή όπως σήμερα άρα όπως έχεις καταλάβει δεν ήταν και τόσο απλά τη δεκαετία του 90 είχαν μπει από τότε τα ηλεκτρονικά συστήματα για τα καλά στα μότο GP ειδικά στη HONDA … …….και ούτε εγώ είδα να αναφέρεσαι όταν έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο DOOHAN από το 94 έως το 98 ποιος άξιος οδηγός υπήρχε τότε ?
    Η το 98 με το που πήγε ο BIAGGI στα 500 στην ίδια ομάδα χωρίς καλά καλά να το ξέρει το μηχανάκι παραλίγο να του πάρει το πρωτάθλημα αυτό εσένα δεν σου λέει κάτι ?
    Αν είχες διαβάσει την συζήτηση από την αρχή θα είχες δει ότι είχα ήδη απαντήσει για την περίοδο που αναφέρεσαι (94-98)

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    - Τα σερί πρωταθλήματα που πήρε μετά, τα πήρε φυσικά επάξια αλλά κάνοντας περίπατο, καθώς όλοι οι αναβάτες του ύψους του είχαν σταματήσει. Οι Criville, Cadalora, Roberts Jr, Barros κλπ, ήταν σαν να λέμε Rossi - Heyden. Κατά την γνώμη μου η περίοδος 1994-2000 ήταν η πιο βαρετή περίοδος των αγώνων.
    Η μόνη σοβαρή προσπάθεια που έγινε προκειμένου να γίνουν τα 500αρια πιο "φιλικά" ήταν με τους κινητήρες bing-bang, αλλά σίγουρα γνωρίζεις ότι ο Doohan παράμεινε στο killer screamer. Το σύστημα ψύξης των εξατμίσεων με νερό ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια που την παράτησαν γύρω στο 94 αν θυμάμαι καλά. Μέσω της ψύξης αύξαναν την πυκνότητα των αερίων και μείωναν την πίεση τους κλπ κλπ, πετυχαίνοντας μια αύξηση της ιπποδύναμης κατά 3% περίπου ΣΤΑ ΨΗΛΑ και όχι στις χαμηλές στροφές.
    Μειονέκτημα ήταν ότι δεν απέδιδε σε όλες τις πίστες (ήθελε ανοιχτές και όχι κλειστές) και ότι δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα καθώς ο κινητήρας υπερθερμαινόταν μια και το νερό που "έψυχε" ήταν το νερό που φρόντιζε και για την ψύξη του κινητήρα.

Η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενα, καθώς κάθε αναβάτης είχε μικρότερο η μεγαλύτερο συναγωνισμό όταν κέρδιζε τα ΠΠ. Και ο Agostini δεν είχε σοβαρό αντίπαλο και είχε super μηχανάκι, και ο Roberts ήταν (μαζί με τον Sheene) μακράν μπροστά κλπ κλπ. Έτσι τους έτυχε και έτσι έγιναν. Με την ίδια λογική και ο Schwantz τυχαία το πήρε το ΠΠ, αφού έλειπε ο Rainey.

Ο Doohan δεν κέρδιζε επειδή είχε το καλύτερο μηχανάκι. Κέρδιζε επειδή ήταν μακράν καλύτερος απ΄τους άλλους την εποχή που αναφέρεσαι. Μην τον βγάλουμε και κουλό τον (μέχρι πριν 2 εβδομάδες) 2ο καλύτερο αναβάτη όλων των εποχών

O λόγος που απάντησα στο ποστ σου ήταν γιατί έλεγες ανακρίβειες. Ούτε εγώ τον γούσταρα τον Doohan όσο το Schwantz, αλλά μην υποτιμούμε την αξία ενός αναβάτη που κέρδισε 5 ΠΠ με μισό σώμα.
    Το 99,99% των αναβατών που θα πάθαιναν ότι έπαθε ο Doohan, θα άρχιζαν την καλλιέργεια ζαρζαβατικών στον κήπο τους από το 92 και μετά.

SRX6 & Tuono Rulezzz

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ρε παιδιά δεν ειναι απλό να πείς οτι ο τάδε η ο δείνα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.
    Σίγουρα ο Vale είναι ο κύριος υποψήφιος, προς τα εκεί κλίνω κι εγω, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε και σίγουρα συμπεράσματα.

Ας το πάρουμε αλλιώς....
    Ο Ayrton Senna θεωρειται ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχων αν και μερικοί το αμφισβητούν.
    Το οτι ο Juan Manuel Fangio ,o οποίος θεωρείτο μέχρι προτινος ο καλύτερος όλων των εποχών, είπε ο ίδιος οτι ο Ayrton είναι πλέον ο καλύτερος, νομίζω οτι εκλεισε το θέμα.
    Τωρα βέβαια μην περιμένουμε να βγεί ο Doohan να πει το ίδιο για τον Vale....

Στην εξίσωση πάντως σίγουρα πρέπει να μπει και ο Mike (the bike) Hailwood, ο οποίος αφού κέρδισε οτι κέρδισε (και ηταν πολλά αυτα που κέρδισε, 9 πρωταθλήματα από το 1961 ως το 1967), και σταμάτησε να τρεχει μα μοτοσυκλέτες για 11 χρόνια, επέστρεψε!!!
    Οταν εγινε γνωστό οτι θα τρέξει με Ducati 900SS στο Isle of Man το 1978 (εκ των υστέρων βγηκε και η special εκδοση προς τιμήν του),΄κανείς δεν περίμενε οτι θα ηταν ανταγωνιστικός η θα ειχε πιθανότητες διάκρισης, αφού ηταν πλέον 38 χρονών και ειχε χρόνια να τρέξει.
    Κι όμως κέρδισε και εμειναν όλοι αναυδοι....
    Τελικά αποσύρθηκε απο τους αγώνες μοτοσυκλετων (δεν θα αναφερθω στα αυτοκίνητα) με 76 νίκες σε Grand Prix, 14 νίκες στο Isle of Man, και 9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα....

Επειδή πολλοί δεν τον εχουν ακούσει καν, δεν σημαίνει και οτι δεν υπάρχει!
    Και υπάρχουν κι άλλοι

Τον Agostini τον θεωρώ πολύ μεγάλο οδηγό, αλλα το σερί νικών του εγινε με την Agusta μετα την αποχώρηση της Honda το 1967 λόγω αλλαγής των κανονισμών (για να κερδίσει και κανένας άλλος...).
    Ετσι έτρεχε χωρίς συναγωνισμο στην ουσία και ο αριθμός νικών δεν λέει τίποτα πλέον.

Και μια κλασσική φωτό του Μike the Bike με το 6κύλινδρο Honda to 67

Όνομα:	mike_hailwood_1967.jpg 
Προβολές:	83 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	95349
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων