από όταν ήσουν Χαλκίδα;;; τώρα που είσαι την κοπανησες;;; χαχαχα!!! έλα θα έχει πλάκα εγω θα πάω σίγουρα εκτός αν βρέχει...
από όταν ήσουν Χαλκίδα;;; τώρα που είσαι την κοπανησες;;; χαχαχα!!! έλα θα έχει πλάκα εγω θα πάω σίγουρα εκτός αν βρέχει...
Τελευταία τροποποίηση από ArgirisVale; 16/11/2012 στις 12:45.
υπάρχει ένα αρχαίο ρητό που λέει το εξής... !!!!!!!!!!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!! άντε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!! τα επόμενα νέα μετά τα ανοίγματα αν δεν σας ξαναδώ χαιρετίσματα πάει να πει ότι τα αφτιά μου είναι πολύ βαριά!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!
Τελευταία τροποποίηση από ArgirisVale; 16/11/2012 στις 13:17.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε συ sniper γιατί τσιμπάς μόνο εσύ δεν ξέρω... εγώ κάνω πλάκα κ εσύ μεσα στην ειρωνεία...κ αυτό το ρητό κλεμμένο είναι...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
δηλαδή για να καταλάβω κ για να μην γίνονται παρεξηγήσεις... θεωρείς τον εαυτό σου κότα;;; η εμένα επιθετικό;;; σε ποιον έκανα επίθεση στο ότι λέω αυτά που έχω δει με τα μάτια μου στον δρόμο ακόμα κ στο δυναμόμετρο;;; αυτό δεν το θεωρώ επίθεση αλλά γεγονότα που έχουν συμβεί τώρα αν εσένα σου φαίνονται απίστευτα κ επιθετικά δεν θα απολογηθώ γι'αυτό...κ κάνε λίγο υπομονή μόλις μπει δυναμόμετρο κ θα έχω αποτελέσματα κ αποδείξεις φώτο κ βίντεο θα τα δείξω να λυθούν κ οι αμφιβολίες κ οι παρεξηγήσεις...οκ;;;
Για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα...
Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω:
To F4 πατάει τα 1300άρια. - Το 600RR πατάει το F4. Συνεπώς το RR πατάει ...τι; Boeing 747;![]()
Think faster than you ride
χαχαχα!!! Σωστός!!!
να υποθέσω ότι το βεστρώμ που λες δεν είναι σουζουκι;;; έτσι;;; χαχαχα!!!
Φιλαράκι, να σου πω την αμαρτία μου ούτε εγώ το πιστεύω! Φυσικά και δεν μου έχει τύχει ποτέ να παίξω με F4. Μια δυο φορές που έτυχε κάποιο στη στράτα μου, έκανα αμέσως δεξιά και έσβησα. Δεν είναι να παίζεις με τούτα!
Εδώ μέσα το διάβασα.
Να, δες!
Think faster than you ride