Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 233

Θέμα: Καμερες ασφ. Αττικής Οδού 4/1/13

μολις τωρα περασα απο κατεχακη και πριν το τουνελ αστραψε κανονικα
    ρε φιλε με το πορτοκαλι φοκους τι το ΄θελες να το παιξεις γληγορος, δεν καταλαβες γιατι εκοψα...??? αντε σε καλη μερια
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Η μεγάλη απόδραση των 12! Το avatar του/της vasboot

Σχετικά με τη φωτογραφία...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xaotikos Προβολή μηνύματος
    Σήμερα μου ήρθε και εμένα ραβασάκι για φωτογραφία.
    Δυστυχώς πήγαινα αρκετά παραπάνω και πέρα από το χρηματικό παίζει και 2 μήνες το δίπλωμα.
    Καλά να πάθω που έτρεχα σε άδεια ευθεία...
    ... πόσες μέρες πρίν ήταν τραβηγμένη ; Για να ξέρουμε πόσες μέρες να περιμένουμε...
    ΞΕΕΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ;;;

Μέρες;; Πέρισυ το Μάιο ήταν!

Η μεγάλη απόδραση των 12! Το avatar του/της vasboot

ΟΥΑΟΥ...

http://www.youtube.com/watch?v=JEQloXnf5OU
    ΞΕΕΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ;;;

Παλαιό μέλος
    Δεν έχουν ημ/νια λήξης αυτά ε?
    Δηλ αν δεν το πάρεις χαμπάρι και περνάς ας πούμε με 85 Km/h σε όριο 70 Km/h (περίπου 25% πάνω) μετα ένα χρόνο αρχίζουν να σου έρχονται καμια 50ριά χαρτάκια , επι .. δε ξέρω πόσα ευρωπαικά , το ένα πίσω απ το άλλο??

Ομορφα!!

Πουτ@ν@ Μέρκελ..

Νέο μέλος
    καλησπέρα! είμαι καινούρια στο site.. μιας κ σήμερα μου ήρθε ''πρόσκληση'' από την αστυνομία για παράβαση ορίου στη ΑΟ, μπήκα για να βρω κάποιες απαντήσεις πρωτού πάω στο τμήμα να παραλάβω..
    επειδή όλοι συμφωνείτε πως κρατάνε το δίπλωμα, η απορία μου είναι η εξής: φαίνεται στην φωτό της ΑΟ ποιός οδηγεί το αμάξι?? γιατί να μου πάρουν το δίπλωμα (ως ιδιοκτήτρια)?? κανονικά στην υπέρβαση ορίου ο οδηγός δν τημωρείται?
    προφανώς ρωτάω γιατί δν οδηγώ εγώ το αμάξι αυτό.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από melina pas Προβολή μηνύματος
    καλησπέρα! είμαι καινούρια στο site.. μιας κ σήμερα μου ήρθε ''πρόσκληση'' από την αστυνομία για παράβαση ορίου στη ΑΟ, μπήκα για να βρω κάποιες απαντήσεις πρωτού πάω στο τμήμα να παραλάβω..
    επειδή όλοι συμφωνείτε πως κρατάνε το δίπλωμα, η απορία μου είναι η εξής: φαίνεται στην φωτό της ΑΟ ποιός οδηγεί το αμάξι?? γιατί να μου πάρουν το δίπλωμα (ως ιδιοκτήτρια)?? κανονικά στην υπέρβαση ορίου ο οδηγός δν τημωρείται?
    προφανώς ρωτάω γιατί δν οδηγώ εγώ το αμάξι αυτό.
    Καλώς ήρθες.

Όπως είπαμε και πιο πάνω (αν θυμάμαι καλά, μπορεί να ήταν και σε άλλο θρεντ) κάποιο δίπλωμα πρέπει να κρατήσουν. Αν τους πας αυτόν που οδηγούσε και πει "Ναι κυρ'αστυνόμε εγώ οδηγούσα" θα κρατήσουν το δικό του. Αν δεν ξέρεις ποιος οδηγούσε, δεν μπορείς να τον βρεις, δε θέλει να έρθει και λοιπά, θα κρατήσουν το δικό σου δίπλωμα.
    Προφανώς και δε φαίνεται ποιος οδηγάει. Από πίσω και ψηλά επάνω τραβιέται η φωτό.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Το δίπλωμα δεν στο παίρνουν όταν εμφανιστείς στο ΑΤ. Απλά θα σου δείξουν την φωτογραφία και μετά θα τους πεις εσύ ότι δεν ήσουν αυτή η οποία οδηγούσε. Προφανώς οι άνθρωποι θέλουν κάποιον ώστε να του δώσουν την κλήση. Για την παράδοση του διπλώματος για 60 μέρες έρχεται διοικητική απόφαση. Σε μένα πχ η απόφαση αυτή ήρθε 8 μήνες αφότου είχα παραλάβει την κλήση. Επίσης, δεν δέχονται να τους αφήσεις το δίπλωμα σου τη στιγμή που θα παραλάβεις την κλήση, αναγκαστικά περιμένεις τη διοικητική απόφαση. Εκτός και αν είναι συνεννοήσιμοι...

Pro tip....: Το οτι αναβει το φλας δε σημαινει οτι εχει και φιλμ μεσα αρα δεν βαραει παντα φωτογραφιες. Απλα δεν ξερεις αν θα εισαι εσυ η καποιος αλλος οταν εχει φιλμ μεσα....
    Triumph Tiger 800!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από matas Προβολή μηνύματος
    Pro tip....: Το οτι αναβει το φλας δε σημαινει οτι εχει και φιλμ μεσα αρα δεν βαραει παντα φωτογραφιες. Απλα δεν ξερεις αν θα εισαι εσυ η καποιος αλλος οταν εχει φιλμ μεσα....
    Εισαι σιγουρος οτι οι συγκεκριμενες παιρνουν φιλμ?
    Νομιζω οτι, δυστυχως, ειναι ψηφιακες και οτι ολο το φακελωμα γινετε online
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παλαιό μέλος
    εδώ θεσσαλονίκη δεν έχει σχεδόν καμία φίλμ :P

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaros33
    καλησπερα
    σχετικά με τις κάμερες στην Α.Ο ολες γράφουν κανονικά και με σκληρό δίσκο και οχι με φιλμ,
    και το λεω αυτο γιατι φιλος έπαθε ατύχημα πριν απο λίγες ήμερες και μέσα στην ατυχία του στο απεντη ρεύμα εκείνη την στιγμή η κάμερα φωτογράφιζε κάποιον όποτε με δικηγόρο μπόρεσαν να δουν την σκηνή οσο έπιανε την οπτική τους γωνία

τώρα εαν κάποιος εχει GPS τουλάχιστον τα ποιο καινούργια μοντέλα εχουν ολες της καμερες ταχύτητας σημειωμένες όποτε κάνεις την διαδρομή μια φορά της τσεκαρις και μετα απλα εισαι προσεκτικός φτάνοντας κοντά τους

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Η απλά συμμορφώνεσαι και κινήσαι στο όριο ταχύτητας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αλλιώς υπάρχει και η κλασσική Μεσογείων κτλπ.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Toumpas Προβολή μηνύματος
    Η απλά συμμορφώνεσαι και κινήσαι στο όριο ταχύτητας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αλλιώς υπάρχει και η κλασσική Μεσογείων κτλπ.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Toumpas Προβολή μηνύματος
    ...Δεν είναι τόσο δύσκολο....
    Οταν σε σημεια το οριο πεφτει ακομα και στα 70χλμ/ωρα, εκτος απο τρομερα δυσκολο, ειναι κι επικινδυνο να κινηθεις με αυτες τις ταχυτητες.

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι κάμερες της Αττικής Οδού
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2012, 17:38
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 19:44
  3. Ο κομπλεξικός Bmwδάκιας της Αττικής Οδού.
    από georgef στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 23:57
  4. Σχετικα με e-pass Αττικής Οδού
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2007, 11:25
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 10:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε