μολις τωρα περασα απο κατεχακη και πριν το τουνελ αστραψε κανονικα![]()
ρε φιλε με το πορτοκαλι φοκους τι το ΄θελες να το παιξεις γληγορος, δεν καταλαβες γιατι εκοψα...??? αντε σε καλη μερια![]()
μολις τωρα περασα απο κατεχακη και πριν το τουνελ αστραψε κανονικα![]()
ρε φιλε με το πορτοκαλι φοκους τι το ΄θελες να το παιξεις γληγορος, δεν καταλαβες γιατι εκοψα...??? αντε σε καλη μερια![]()
ΞΕΕΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ;;;
Δεν έχουν ημ/νια λήξης αυτά ε?
Δηλ αν δεν το πάρεις χαμπάρι και περνάς ας πούμε με 85 Km/h σε όριο 70 Km/h (περίπου 25% πάνω) μετα ένα χρόνο αρχίζουν να σου έρχονται καμια 50ριά χαρτάκια , επι .. δε ξέρω πόσα ευρωπαικά , το ένα πίσω απ το άλλο??
Ομορφα!!
Πουτ@ν@ Μέρκελ..
καλησπέρα! είμαι καινούρια στο site.. μιας κ σήμερα μου ήρθε ''πρόσκληση'' από την αστυνομία για παράβαση ορίου στη ΑΟ, μπήκα για να βρω κάποιες απαντήσεις πρωτού πάω στο τμήμα να παραλάβω..
επειδή όλοι συμφωνείτε πως κρατάνε το δίπλωμα, η απορία μου είναι η εξής: φαίνεται στην φωτό της ΑΟ ποιός οδηγεί το αμάξι?? γιατί να μου πάρουν το δίπλωμα (ως ιδιοκτήτρια)?? κανονικά στην υπέρβαση ορίου ο οδηγός δν τημωρείται?
προφανώς ρωτάω γιατί δν οδηγώ εγώ το αμάξι αυτό.
Καλώς ήρθες.
Όπως είπαμε και πιο πάνω (αν θυμάμαι καλά, μπορεί να ήταν και σε άλλο θρεντ) κάποιο δίπλωμα πρέπει να κρατήσουν. Αν τους πας αυτόν που οδηγούσε και πει "Ναι κυρ'αστυνόμε εγώ οδηγούσα" θα κρατήσουν το δικό του. Αν δεν ξέρεις ποιος οδηγούσε, δεν μπορείς να τον βρεις, δε θέλει να έρθει και λοιπά, θα κρατήσουν το δικό σου δίπλωμα.
Προφανώς και δε φαίνεται ποιος οδηγάει. Από πίσω και ψηλά επάνω τραβιέται η φωτό.
Το δίπλωμα δεν στο παίρνουν όταν εμφανιστείς στο ΑΤ. Απλά θα σου δείξουν την φωτογραφία και μετά θα τους πεις εσύ ότι δεν ήσουν αυτή η οποία οδηγούσε. Προφανώς οι άνθρωποι θέλουν κάποιον ώστε να του δώσουν την κλήση. Για την παράδοση του διπλώματος για 60 μέρες έρχεται διοικητική απόφαση. Σε μένα πχ η απόφαση αυτή ήρθε 8 μήνες αφότου είχα παραλάβει την κλήση. Επίσης, δεν δέχονται να τους αφήσεις το δίπλωμα σου τη στιγμή που θα παραλάβεις την κλήση, αναγκαστικά περιμένεις τη διοικητική απόφαση. Εκτός και αν είναι συνεννοήσιμοι...
Pro tip....: Το οτι αναβει το φλας δε σημαινει οτι εχει και φιλμ μεσα αρα δεν βαραει παντα φωτογραφιες. Απλα δεν ξερεις αν θα εισαι εσυ η καποιος αλλος οταν εχει φιλμ μεσα....
Triumph Tiger 800!
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
εδώ θεσσαλονίκη δεν έχει σχεδόν καμία φίλμ :P
καλησπερα
σχετικά με τις κάμερες στην Α.Ο ολες γράφουν κανονικά και με σκληρό δίσκο και οχι με φιλμ,
και το λεω αυτο γιατι φιλος έπαθε ατύχημα πριν απο λίγες ήμερες και μέσα στην ατυχία του στο απεντη ρεύμα εκείνη την στιγμή η κάμερα φωτογράφιζε κάποιον όποτε με δικηγόρο μπόρεσαν να δουν την σκηνή οσο έπιανε την οπτική τους γωνία
τώρα εαν κάποιος εχει GPS τουλάχιστον τα ποιο καινούργια μοντέλα εχουν ολες της καμερες ταχύτητας σημειωμένες όποτε κάνεις την διαδρομή μια φορά της τσεκαρις και μετα απλα εισαι προσεκτικός φτάνοντας κοντά τους
Η απλά συμμορφώνεσαι και κινήσαι στο όριο ταχύτητας. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αλλιώς υπάρχει και η κλασσική Μεσογείων κτλπ.
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest