Καλο δρομο![]()
Καλο δρομο![]()
J.T.R
καλημέρα.
σχεδόν όλα τα βενζινάδικα πλην κάποιων εξαιρέσεων στα τίρανα ΔΕΝ δέχονται κάρτες.
μπορείς βέβαια να πληρώσεις με ευρώ αλλά θα σε δαγκώσουν στάνταρ.
στον δρόμο απο τίρανα προς σκόδρα και απο την μέση τη; διαδρομής (πιο πολύ) και πάνω,θα δεις πολλές ταβέρνες που ψήνουν και έχουν και τιμοκατάλογο.προτίμησε ταβέρνα με τιμοκατάλογο αλλιώς,σφάξιμο!
επίσης, επειδή ο δρόμος ιδίως απο τίρανα και μετά είναι καινούργιος και έχει δοθεί στην κυκλοφορία με 2 ρεύματα ανα κατεύθυνση και μπάρα στην μέση,έχουν πολλούς μπάτσους με ραντάρ.
αν θέλεις να κινηθείς γρήγορα βάλε λαγό μπροστά.
τέλος,οι αλβανικοί δρόμοι πλέον,είναι πολύ καλύτεροι και γρηγορότεροι απο του μαυροβουνίου
απο τα σκόδρα και μετά υπομονή....πολλές στροφές άσχημες και χαμηλή ταχύτητα.
αν θελήσεις κάτι απο αλβανία στείλε μου π.μ ή πάρε με τηλέφωνο
καλό ταξίδι!![]()
Καλούς δρόμους παιδιά
καλησπέρα επειδή μέσα Αυγούστου λεω να ανέβω απο αυτα τα μερη τελικα με ταυτότητα νεου τύπου είμαστε εντάξει η όχι;
Όλα πρίμα!
Είμαστε Mostar. Προς το παρόν αράζουμε και δεν έχουμε δει τη πόλη, αλλά δείχνει πολύ όμορφη. Λέμε να βουτήξουμε και στο ποτάμι. Η κίνηση στη ριβιέρα από Petrovac & μετά & κυρίως Budva και Kotor, δε παλευόταν,δεν έχω συναντήσει περισσότερη κίνηση. Μείναμε κοντά στο Perast. Όλα όμορφα.
Σήμερα περάσαμε από Dubrovnik (σαφώς ανώτερο από Kotor) και πριν καμιά ώρα φτάσαμε Mostar. Ωραία η Βοσνία.
Γ@μώ την Αλβανία μου, τρελά γέλια που θα τα γράψω αργότερα. Πάντως αρκούδοι στα μπαλκόνια, Mercedes και προσπεράσεις που δεν έχω ξαναδει, έριξα μούτζες που πήγαν σύννεφο, βενζινάδικα που οι υπάλληλοι μιλούσαν Ελληνικά & ο καθένας ήθελε να πει την ιστορία του, πολύ πολύ σκουπίδι & βρώμα.
Φιλάκια!
Γεια σου Μικε με την παρεα σου!Καλα να περασετε,καλους δρομους και με το καλο να γυρισετε να μας τα πειτε απο κοντα!![]()
ζηλεια photo!!!!(με την καλη εννοια παντα)!περιμενουμε οταν με το καλο επιστρεψεις,το αναλογο φωτορομαντζο..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Καλα να περνατε καλου δρομους και με το καλο η επιστροφη![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ερώτηση ρε παιδιά :
Που αξίζει να διανυκτερεύσει κανείς, Βελιγράδι ή Νόβι σαντ ;