ΟΧΙΑρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
...Το FMX έχει οποιοδηποτε Ζ , ανετα ,σε ολα τα ειδη δρομου ,εθνικη , στροφιλικια, πιστα, οπου θέλει....δεν νομιζω να το αμφισβητει κανεννας αυτο??....
ΟΧΙ
ΟΧΙ
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΟ XR TO KTM.
μ@λακ1ε$ θα λεμε....
ΟΧΙΑρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
...Το FMX έχει οποιοδηποτε Ζ , ανετα ,σε ολα τα ειδη δρομου ,εθνικη , στροφιλικια, πιστα, οπου θέλει....δεν νομιζω να το αμφισβητει κανεννας αυτο??....
ΟΧΙ
ΟΧΙ
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΟ XR TO KTM.
μ@λακ1ε$ θα λεμε....
....παλιοψαρο δωσε μου πισω τα αγκιστρια...για το παπι της Yamaha μιλουσα....
(ποσο μ αρεσει να σας ψαρωνω,ειναι σχεδον σκανδαλωδες)
ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
....π](ποσο μ αρεσει να σας ψαρωνω,ειναι σχεδον σκανδαλωδες)[/SIZE]
ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΙ'ΑΛΛΑ
ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΣ...:wacko:
....sore loser...
...kawasaki ειχες , τι θα ησουν...
(μιας και το φερε η κουβεντα η κακια σου δεν εχει πουληθει ακομα,περιμενει υπομονετικα στο πεζοδρομιο του Σαρελλα.Μην μου πεις οτι δεν εχεις στενοχωρηθει που το δωσες?Μαζεψε λεφτα και αντε ξαναπαρτο να κανει παρεα στο ΚΤΜ)
εμ, με τόσα που το έδωσε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Kαλημερα.
Εγω λεω να φυγει απο το φμχ η διαμαχη και να παει στο XR.
Δηλαδης το XR ειναι καλυτερο απο το ΚΤΜ??????????????
Πειραζει που βγαζει τα ιδια αλογα αλλα το ΚΤΜ παει καλυτερα παντου και εχει ΚΑΙ μιζα.....??????????? ΕΕΕΕΕΕ???? πειραζει??
Εμενα καθολου. :rotflmao:
Δηλαδη παιρνουμε μηχανακι επειδη ειναι Honda μονο και μονο??
Δηλαδη η kawasaki που εχει τμημα αεροναυπηγικης και αεροδιαστημικης ειναι μουφα?????? (ασχετο)
Μαλλον kawasaki θα παρω τωρα, δεν εχω τιποτα με την χονδα και τα cbr τα γλυκοκοιταω αλλα διαολε περισσοτερο marketing κανει η εταιρια παρα..........
Πετε μου τωρα, οχι πετε μου, υπηρχε καποιος λογος να βγαλει αυτο το μηχανακι? (fmx) την στιγμη που η yamaha εχει ενα μηχανακι που ειναι ισα με 5 αιωνες μπροστα απο το fmx????
Για να μην λετε οτι λεω μονο για ΚΤΜ, οχι πετε μου............................................................................ημαρτον πια.
ρε θα τρεμουν τα κοκαλα του soichiro, να απολυθει αμεσα το τμημα marketing της honda. A-Μ-Ε-Σ-Α!!!
σε τι τιμή δίνεται ρε παιδιά το fmx σε σχέση με τα KTM??
αν είναι πιο φθηνο (που έτσι πιστεύω) για πιο λόγω να μην το προτιμήσει κάποιος που δεν τον ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις αλλά θέλει ενα μηχανάκι φθηνό,αξιόπιστο να γουστάρει.
Απο θέμα ομορφιάς είναι υποκειμενικο.Για μενα π.χ οπτικά θα το έπαιρνα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
....πες μας τωρα και οτι το LC4 ειναι πιο καλοφτιαγμενο να σκισουμε τις ζαρτιερες μας , να κανουμε και μια αιτηση για το Δαφνι να τελειωνουμε...ή κατα τον τροπο γραφης σου...πειραζει που το XR δεν θα χαλασει ΠΟΤΕ και το ΚΤΜ θα στο στρωσει ο μαστορας σε δρομολογια δοκιμων μεχρι να βρει τι του εχει ξεφύγει ...?
....για να μαζευουμε την συζητηση στο δικο μου βιβλιο που λεν και οι αμερικανοι , ενα μηχανακι πρεπει πρωτα να αντεχει και μετα να παει , στριβει , να ναι ομορφο κλπ.Τωρα αν εσεις εχετε αλλη σειρα προτεραιοτητας κανενα προβλημα.Δυστυχως ομως εχω την υποψια πως εχετε διαμορφωσει αυτην την σειρα προτεραιοτητας , συμφωνα με τις τρεχουσες καταστασεις (βλεπε Κ αι Τ ωρα Μ αστορα)..
...σχετικα με τις εταιρειες τωρα πραγματικα ΑΣΧΕΤΟ το σχολιο σου.Για να μαθαινεις και τιποτα λοιπον, πραγματι η Κ ειναι κολοσσος που αποσχολειται σε πολλους τομεις απο πολυ παλια (ολοι προφανως εχετε ακουσει για τα μαχητικα της απο τον Β Π.Π. αφου το χουν κανει καραμελα οι καβασακικοι εδω μεσα) και εχει πολυ μαμαλο για υποστηριξη.Το προβλημα ειναι οτι παρ ολη την υποδομη δεν καταφερε ΠΟΤΕ να γινει η νο. 1 κατασκευαστρια μοτοσυκλετών οπως ειναι η Ηonda εδω και χρονια.
...μαλιστα συμφωνα με καποια θεωρία υπαρχει και σοβαρος λογος που αυτο δεν εγινε ποτε.Αρχικα η kawa μπηκε στον κοσμο της μοτοσυκλετας για να γινει πιο γννωστη σαν εταιρεια παγκοσμιως.Ετσι εξηγειται και η εμμονη της να παρουσιαζει μοντελα με τις υψηλοτερες επιδοσεις ανα κατηγορια.Φυσικα απο τοτε εχουν περασει πολλα χρονια , παρολα αυτα η νοοτροποια της παραμένει η ιδια ακομα και σημερα με αποτελεσμα να παιζει παντα για την τριτοτεταρτη θεση..
...απο την αλλη η Honda ξεκίνησε πολυ πιο ταπεινα και κατεληξε να ειναι η πρωτη εταιρεια σε κατασκευη μοτο παγκοσμιως και απο τις καλυτερες στην κατασκευη αυτοκινήτων...
...θα μου επιτρεψεις λοιπον να τρεφω καποιον σεβασμο στην εταιρεία αυτη , και αυτα που μου λες για τμηματα αεροναυπηγικης αστα για αλλου....
(και ετσι για την ιστορια , εχει και η Η τμημα αεροανυπηγικής σε περιπτωση που ειναι το κυριο μετρο συγκρισης σου)
Kοιτα φιλε μου, οσον αφορα το πανω μυνημα δεν λεω να παει να παρει ΚΤΜ σωνει και καλα. Αλλα οπως ειδες εγραψα για το ΧΤ660 που ειναι πολυ καλυτερο. Γιατι λοιπον αφου δεν τον ενδιαφερουν οι επιδοσεις να μην παει να παρει ενα ΧΤ που και καλο ειναι αλλα ΚΑΙ παει.
Στο φιλο που ειπε για την χοντα να γραψω οτι εγινε μεγαλη εταιρια επειδη εφτιαχνε μηχανακια για τις μαζες. Ποτε δεν εφτιαξε μηχανακια για τους τρελλους η χοντα. Οπως καταλαβαινεις λογικο ειναι να γινει μεγαλη εταιρια. Χωρις να λεω οτι δεν εχει τρομερη τεχνολογια, ισως την μεγαλυτερη απο ολες τις αλλες, αλλα το προβλημα της ειναι εκει.
Εγω δεν ειμαι κανας ανθρωπος που θα παρει καποιο τετοιο τρελλομηχανακι, αλλα θα ηθελα απο μια εταιρια σαν την χοντα να βγαλει και καποια στιγμη ενα μηχανακι που να παει, ετσι για αλλαγη. Οχι οτι δεν πανε, αλλα συγκρινε οτι μηχανακι θες της χοντα και θα δεις οτι ειναι το πιο αργο απο ολα. Απο την αλλη ειναι τα πιο αθραυστα απο ολα. Λογικο δεν ειναι? Ειναι δυνατον να τα εχεις ολα σε αυτην την ζωη? Οχι βεβαια.
Αυτα να ξερεις τα γραφει ανθρωπος που εχει ''μαλωσει'' με φιλους υπερ της χοντα αλλα καποια στιγμη ειδα ολα αυτα που σου γραφω τωρα, δεν μπορω να γραψω ξυπνησα, αλλα ειδα πιο βαθεια.
Οσον αφορα τα ΚΤΜ τωρα δεν θα συμφωνησω μαζι σου, τα μηχανακια αν εισαι σωστος στα σερβις, δεν σπανε φιλε μου. Εχω δει ΧΤ με μπιελλες στον αερα και ΧΡ με τα ελατηρια στο χερι τι σημαινει αυτο οτι ειναι σκατα μηχανακια? Οχι, απλα ετυχε.
Και παμε τωρα φιλε μου στο ΧΡ για να δεις τι μηχανακι εβγαλε το τμημα μαρκετινγ της χοντα. Πες μου γιατι εβγαλε ενα μηχανακι εντουρο που παει 180 κιλα, δηλαδη ΔΕΝ το βγαζεις χωμα, εκτος αν εισαι σαν τον χουλκ. Πες μου γιατι αν υποθεσουμε οτι ειναι για την ασφαλτο και τις πολεις δεν του εβαλε μιζα? Εχεις βαλει ποτε μπροστα ΧΡ μετα απο πεσιμο και 5 ωρες στο χωμα με 650 κυβικα μοτερ??????? Για δοκιμασε και μετα τα λεμε. Πες μου γιατι το πουλαει τοσο ακριβα? Πες μου γιατι τα πλαστικα του ειναι μαυρα χαλι απο ποιοτητα???
Σε περιπτωση που αναρωτιεσαι, ΝΑΙ θα επειρνα ΧΡ με τα ματια κλειστα αν ειχε μιζα και ηταν λιγοτερα τα κιλα του.
Δεν με ενοχλει το μηχανακι φιλε μου με ενοχλει η εμμονη σε μια εταιρια μονο και μονο επειδη εχει ποιοτητα (λογικο, εξηγησα γιατι) λες και οι αλλες πουλανε πλυντηρια.
Παντα φιλικα. (χεστηκα για τις διαμαχες προσωπικα.)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
Αρχικα η kawa μπηκε στον κοσμο της μοτοσυκλετας για να γινει πιο γννωστη σαν εταιρεια παγκοσμιως.Ετσι εξηγειται και η εμμονη της να παρουσιαζει μοντελα με τις υψηλοτερες επιδοσεις ανα κατηγορια.Φυσικα απο τοτε εχουν περασει πολλα χρονια , παρολα αυτα η νοοτροποια της παραμένει η ιδια ακομα και σημερα με αποτελεσμα να παιζει παντα για την τριτοτεταρτη θεση..
...απο την αλλη η Honda ξεκίνησε πολυ πιο ταπεινα και κατεληξε να ειναι η πρωτη εταιρεια σε κατασκευη μοτο παγκοσμιως και απο τις καλυτερες στην κατασκευη αυτοκινήτων...
1. οι πωλήσεις της Honda κατρακυλάνε σα το δεικτη της οικονομικής μου κατάστασης....δε ξερω αν σου λεει κατι αυτο...
παλι καλα που ο κοσμακης αγοράζει inovva και βγαζει κανα φραγκακι ο Σαρακακης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2. τα καλα εργαλεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ![]()
3. Η kawa αν ηθελε να πουλησει θα εβγαζε μηχανακια σε καθε κατηγορια οπως κανει η honda ... 10 σκουτερ, 100 γενικες user friendly πατατες κτλ κτλ
η kawa καλός η κακος διατηρεί ενα image τησ εξωτικής μοτοσυκλετας με τις καλυτερες επιδοσεις και γιαυτο εχει και τους πιο φανατικούς πελάτες που την ακολουθουν πιστά
αλλα μου αρεσουν και αλλες μοτοσυκλετες εκτος kawa
ducatiw, gsxrs, husabergs, KTMs...
οσες εχουν ανθρωπους με μερακι απο πισω να τις κατασκευαζουν
και μη τα λεμε και τα ξαναλεμε
αν εχετε οπιοδηποτε αλλο επιχείρημα εκτος της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ελευθερα να το συζητήσουμε
γιατι εγω προσωπικα δε πείθομαι να αγορασω μηχανακι επειδή "ειναι αξιοπιστο"
εχω πιο σοβαρα πραγματα στο μυαλο μου κατα την επιλογη της μοτοσυκλετασ, ειδικα οταν και η «αξιοπιστια» των Honda ειναι υπο αμφισβήτηση και οι ανταγωνιστές ειναι εξισου αξιοπιστοι...
αμα το παραμυθάκι της αξιοπιστίας ειναι αρκετο να σας πείσει να αγορασετε οποιοδήποτε μηχανακι, καλα κανετε και το αγοράσατε, αλλα sorry....πηρατε Honda
:a029: :a019:
Eizte oloi sampioi...!
Ntakzei de zygrinontai ta KTM me ta Hondaz, ta Yamahaz einai mpoly galyntera ki ap ta 2 tous, mpou ganoun mpimpez se babouinous gremasmena amp nton mpolyelaio, gai an 8elete zuberretard mparnte afdo edo, an exente arkidia re mpaliompentougies ntou eleouz...
http://www.17pouces.net/IMG/jpg/vor1.jpg
Ante maz nta mprikzante gai erxontai kai gristougenna gymnosti8oi aligatores...
Also fart in trams...
Eιναι διαμαχη για το fmx και και σε δεκα σελιδεs εχει αναφερθει μετρημενεs στα δακτυλα το συγκεκριμενο μηχανακι λογικο,γιατι ειναι αδιαφορο.Τη γνωμη μου την εχω πει πολλεs φορεs θελειs να παs μπανιο τι θα φορεσειs;μαγιο η τζιν.........΄?![]()
ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!
εσυ με αυτο το πλευρο να κοιμασαι ,οτι ειδικα το xr δε θα χαλασει ποτε.αν εισαι τυπος που απλα το παει το μηχανακι(οχι να το σκιζεις,απλα να το πας οπως πρεπει και οχι σαν κυρια)θα κανεις το σαρακακι μαγκα.τρεις φιλοι μου εχουν το xr dallara και εχουμε δει σε ενα μιση χρονο απο κομμενους στροφαλους μεχρι μπιελλες αλατιερες. το οτι δε χαλανε τα χr πες τα αλλουΑρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
....πες μας τωρα και οτι το LC4 ειναι πιο καλοφτιαγμενο να σκισουμε τις ζαρτιερες μας , να κανουμε και μια αιτηση για το Δαφνι να τελειωνουμε...ή κατα τον τροπο γραφης σου...πειραζει που το XR δεν θα χαλασει ΠΟΤΕ και το ΚΤΜ θα στο στρωσει ο μαστορας σε δρομολογια δοκιμων μεχρι να βρει τι του εχει ξεφύγει ...?
....για να μαζευουμε την συζητηση στο δικο μου βιβλιο που λεν και οι αμερικανοι , ενα μηχανακι πρεπει πρωτα να αντεχει και μετα να παει , στριβει , να ναι ομορφο κλπ.Τωρα αν εσεις εχετε αλλη σειρα προτεραιοτητας κανενα προβλημα.Δυστυχως ομως εχω την υποψια πως εχετε διαμορφωσει αυτην την σειρα προτεραιοτητας , συμφωνα με τις τρεχουσες καταστασεις (βλεπε Κ αι Τ ωρα Μ αστορα)..
....ασε με ρε φιλε , εχεις 3 φιλους και τους χαλασανε τα xr.Εδω ολοι οι (γ)ΚΤΜοιδιοκτητες ανα την Ελλαδα δεν εχουν υπνο για το τι θα τους βγαλει το μηχανακι την επομενη...Οπως εχεις εσυ παραδειγμα απο xr με βλαβες,εχω και εγω με xr που ειναι αεροπλανα και μεχρι τωρα δεν εχουν κανει κιχ....τι να λεμε τωρα...