ο Ρόσι ήταν όλος ο αγώνας, θα δούμε ωραίο πρωτάθλημα φέτος
εγω οταν τον ειδα τριτο μετα την πρωτη στροφη σκεφτηκα,ωραια επιτελους θα δουμε ανατγωνιστικες τις ντουκ φετος,αλλα....Για τον χειντεν δεν νομιζω πως αξιζει να πουμε κατι,απλα μια μετριοτητα ετσι απλα.
ρε το πουρό τι σουβλάκια έριξε!!!! Εντάξ... Lock n loaded .-
Μαρκίζας, πολυυυύ καλός αλλά έχει πολλά ντουβάρια να πηδήξει
Κρατσακρούτσας...not fair...απλά δεν είναι εργοστασιακό, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγιαπιόμαστε.
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Ντάξ' τό'χει ακόμη.....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα (όσες φορές το έχω ακούσει άλλες τόσες το έχω πει ...)
επιτέλους ενδιαφέρον πρωτάθλημα.μετά από πολύ καιρό ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα.κέρνα τους σουβλάκια γιατρέεεεεε!
ti ginane oi sampanies re paidia???
Πωπω κάτι κωλοτούμπες μόλις βγήκε 2ος ο Rossi, τύφλα να 'χει ο Κουβέλης...
Άντε να ανέβει ο αγώνας να τον δούμε, τρέχουν σάλιαααααααααα
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Έχει να πέσει πολύ ξύλο με τα Πιάνα φέτος...
Τι όμορφος αγώνας!!!
Άτυχος ο Cruchlow, αν είχε μπει λίγο πιο μπροστά στην εκκίνηση τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, ταχύτητα είχε, γκάζι δεν είχε.
Το Ducati τα γνωστά, μπορεί να το πάει για λίγο γρήγορα ο Dovi αλλά μετά του κόβει τα χέρια. Στη φυσική του θέση.
Ο Pedrosa... άστα λέμε...
Ο πιτσιρικάς έχει να ράψει πολλά κοστούμια. Πολλά όμως. Μπράβο του.
Αλλά το κλου της βραδυάς... το «πριγκηπικό» όργιο
Τι να λέμε τώρα!
Και πάλι όμως, δεν νομίζω πως θα αποτελέσει απειλή για τον Lorenzo όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Lorenzo έκανε έναν απολύτως τέλειο αγώνα και κέρδισε χωρίς καν να χρειαστεί να τρέξει παρά μόνο για 10 γύρους.
Ακόμα και ο Rossi δήλωσε πως αν δεν είχε κάνει το λάθος στην αρχή, θα είχε έρθει...ευκολότερα 2ος!
Μακάρι να πάει έτσι όμορφα όλο το πρωτάθλημα και να βλέπουμε και καμία μάχη της προκοπής!
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
doctor is back.............ετσι για να μην ξεχναμε...............(σαν το ποδηλατο............)
φετος θα δουμε αγωνες!!!
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....