και δεν εχει και γλαρους εκει φανταζομαι...
Ο Χίος θα πάει το χειμώνα που θα έχει κάτω από 20 βαθμούς. Άμα θα ρίξει και κανένα χιόνι και ξεχειμάσει με την κυρά Κ, ΑΝ ζήσει, αυτό το ταξιδιωτικό θα σπάσει ρεκόρ.
Α και για να μην ξεχνιόμαστε, τι ζήτησε το δίχρονο λίγο πριν φτάσω σπίτι; Ναι, τα γνωστά με τα κόκκινα φανάρια...![]()
sorry δεν το ειδα
ενεδρα εκαναν ε?λες να περιμενουν καποιον?![]()
κοίτα, μέτρησα με έναν φίλο το σαββάτο, δεν έβγαλα ακρη.... έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις, το έφερα σε κάποιο επιπεδο και την κυριακή το δοκίμασα επί του πρακτέου....
το σαγκ θεωρώ οτι όχι δεν είναι σωστό.... όμως, σε αυτή την (απαιτητική καθόλα) διαδρομή, το γεγονός οτι εμένα (με τον τρόπο που εγώ οδηγάω) δεν με προβλημάτισε, μου αρκεί....
δεδομένου οτι το τέλειο δεν θα βρεθεί ποτές (για πολλούς λόγους) αποφάσισα να θάψω το κατσαβίδι του πολέμου και να αφήσω το μηχανάκι ως έχει....
έμεινα ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του στα δύσκολα, δεν προβληματίστηκα ούτε μία φορά, αρκεί....![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εκτός του πράσινου μαναλισίου, τα υπόλοιπα τουδουμου θεωρούν σιδερόκωλη το σπίτι καφετέρια ρε. μας δουλεύετε; να πάει να σκονιστεί και να μυγωθεί (τι είπα πάλι ο πστς) στα βουνά; Άσε που χάνει και αξία άμα γράψει χιλιόμετρα.
ευγε καράφλες!
![]()
πως φαίνεται αυτός που δεν τα διαβάζει όλα με προσοχή.....
χεχε