Ενω το θρεντ σκιζει στην σοβαροτητα...
Την αγορά στα φθηνά την ξέρω καλά, μιας και τον τελευταιο καιρο βγαζω φραγκα απο ανακατασκευες ερειπιων. Αν περιμενεις να βρεις καλο CB με 800 ή καλό bros στα 500, βλεπω το θρεντ να φτανει τις 800 σελιδες.
Σαν μια αγγελια ενος γελοιου που ελεγε "ζητειται αφρικα μεχρι 1000 ευρω. Τοσο αξιζουν. Οι αλλοι να τις κρατησετε να τις κοιτατε." Ειχε το θρασος ο κοπανος και με πηρε τηλεφωνο για τη δικια μου.
Τελικα τον γείωσα, την πουλησα 1700 και το παληκαρι που την πηρε μου ελεγε οτι σε αυτα τα λεφτα δεν βρηκε αλλη τοσο καλη...
Δεν σου λεω οτι δεν θα βρεις. Θα βρεις. Εδω θα ειμαστε ομως για να σε διαβαζουμε και σε αλλες κατηγοριες του φορουμ.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
και επειδη καποιοι ειστε πολυ εξυπνοι οποιος θελει παμε ενα στοιχηματακι οτι θα βρω με 800 μηχανη cbη cb1 ηsrx και θα ειναι και πενα?θα αργισω και το ξερω αλλα οταν το παρω τοτε θα δουμε ποιος ηταν ο πιο πονυρος!γιατι οταν πουλανε cb400 φρεσκοβαμενα του κουτιου 900 ε με καινουργια λαστιχα δεν θα δωσω για παρταλια 800 περιμενετε λιγο λοιπον και οταν ερθει η ωρα θα το βαλω εδω ακριβως ποστ και βιντεο και τοτε ολοι μαζι εσεις που κραζετε θα λετε καλοριζικο!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το θέμα δεν ειναι το βάψιμο και η μόστρα σε αυτές τις μοτοσυκλέτες.
Αν τα δισκόφρενα ειναι λιωμένα και οι ζάντες στραβωμένες, θελεις με τη μια αλλά 300 Ευρω για ισιώματα και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Κι εγώ έφτιαξα απο την αρχή ενα VFR400R που μου το χάρισαν και κόστισε 1500 Ευρω σε ανταλλακτικά και μόνο.
Εγω το χάρισα στην αδερφή μου που το κυκλοφοράει στην Θεσσαλονίκη.
Τα αξίζε τα 1500 Ευρω? Εφ όσον κυκλοφοράει ακόμα και ειναι και σπάνιο μηχανάκι με πολύ καλές δυνατότητες για την ηλικία του, για μένα τα αξίζει.
Αν έβγαινε για πούλήμα κανείς δεν θα έδινε 1500, αλλά δεν θα βγεί για πούλημα.
Δεν ξερω αν με πιάνεις.
Με 500 Ευρω πάντως δεν νομίζω να βρείς μοτοσυκλέτα 400cc που να μην θέλει τουλάχιστον άλλα τόσα για να ειναι ΟΚ.
Αν επιμένεις στα 500 Ευρω κοίτα για μονοκύλινδρα 250, KLR, XLR κλπ.
Για ενα 400ρι κοντά στα 500 Ευρώ κοστίζουν πχ τα παρακάτω:
μπουζί
μπαταρία
λάστιχα
αλυσιδογραναζα
τακάκια φρένων
Μην περιμένεις οτι ενα μηχανακι που πωλείται στα 500 Ευρω δεν θα τα θέλει όλα αυτα. (τουλάχιστον!)
Γι αυτό καλύτερα να παρεις ενα που να ειναι τζάμι και δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως κι ας το παρεις και 800 και 1000, πιο φτηνα θα σου βγεί.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
μιλησες πολυ σωστα και ωραια!τα αξιζε το vfr και μαγκια σου που το εφτιαξες!!!σαπιλα οταν ερχονται με μηχανακια που τα δινουν 800-900 και θελουν ολα τα μαζεματα που λες?οταν ειναι καλο τα δινεις οταν στα ζητανε ομως για μηχανακια που δεν τα αξιζουν?σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!εισαι απο τα ατομα εδω μεσα που παντα βοηθας η λες την γνωμη σου χωρις να κραζεις!![]()
αυτος το πουλαει 700 και ουτε ενα ευρο πιο κατω.εχει προστιμο στο κτεο 58 ε και θα το πληρωσω εγω μου ειπε.το τεποζιτο ειναι μεσα στην σκουρια και γενικα ολο το μηχανακι.καινουργια λαστιχα λεει τα λαστιχα ειναι 6 χρονων..το μηχανακι ειναι παρταλι.παω να τον δαγκωσω η να με δαγκωσει?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3945487/
αυτοι κυκλοφορουνε εκει εξω!
οταν πας να παρεις μηχανη 20ετιας πρεπει:
-να εισαι ετοιμος να δωσεις αλλα τοσα λεφτα για συμμαζεματα και κρυφες αβαριες
-να εχεις γνωσεις, ορεξη, χωρο και εργαλεια ωστε να βαλεις προσωπικη δουλεια γιατι το παλιο θελει ενδιαφερον που δεν θα βρει απο κανενα μαστορα
γι αυτο παιρνεις οτι φθηνοτερο βρεις αρκει να ειναι επισκευασιμο, με τελευταιο κριτηριο την εξωτερικη εμφανιση
αν τα παραπανω δεν υπαρχουν τοτε
-ή αγοραζεις εναν κουβα χωρις πατο που δεν θα γινει σωστο ποτε
-ή πας σε κατι πιο καινουριο μεχρι 5-6 ετων και το πληρωνεις σε αλλη τιμη
-ή αποφασιζεις οτι θα καβαλας ενα χαρχαλο κι οσο αντεξει