Πολυ ωραιες foto!
Ωραιο ταξιδι!
Αντε & στο επομενο!![]()
Πολυ ωραιες foto!
Ωραιο ταξιδι!
Αντε & στο επομενο!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Εύγε νεαρέ. Ωραία περιγραφή και φωτογραφίες. Το απόλαυσα, εκτός από τον γιαπωνέζικο ματρακά που καβαλάςχαχαχα. Μην ξενερώνεις, ωραία είναι τα yamaha...
Πέρα από την πλάκα, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τώρα είναι που το μικρόβιο έχει πολλαπλασιαστεί μέσα σου. Ετοιμάσου για παντόφλα διαστημική όταν θα βλέπεις φωτογραφίες από Μογγολία στο πισι![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Επιτελους βρηκα χρονο να το διαβασω Κωστα!!!! Πολυ ομορφο φιλε και φανταστικες φωτογραφιες. Οταν βλεπεις κατι που σου κανει κλικ βγαλε φωτο ( για το παγωμενο κρανος λεω) γιατι πιθανο ειναι να μην ξανατυχει.
Του χρονου ακομη πιο πολλα χλμ με την γυναικα και το εργαλειο!!!
![]()
....On The Road..
Τζανη,Μανο και Δημητρηδες σας ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε για να το διαβασετε και για τα καλα σας λογια...
Γαλλε ξερεις οτι δε παιζει να το αλλαξω το Tenere. Με προειδοποιουν τα ονειρα μου οτι θα ειναι λαθος!!!![]()
![]()
Κατι ετοιμαζω για του χρονου,αλλα δεν ξερω για που ακομα...!
Θα συμβουλευτω τον Captain Morgan (ή μαλλον Капитан Морган)![]()
Να ευχηθώ σε όλους να καταφέρουμε να ξαναβγούμε στην αγαπημένη Ιταλία το 2014.Πολύ ωραίο το ταξίδι σου. Εύγε και για την συγγραφή.
KΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
https://www.facebook.com/groups/716311678397178/
Αδερφέ πολύ ωραία παρουσίαση αλλά βασικά πολύ ωραίο ταξίδι...
Πιθανά να χρειαστώ τη βοηθειά σου (καμια ιδέα δηλαδή) μιας και ετοιμάζω ταξίδι για τον Αύγουστο: Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία με ένα χτ660r και προφανώς τη γυναίκα...
Πάντα τέτοια...
Καλημερα...οτι χρειαστείς,στειλε πμ,θα χαρώ να βοηθήσω...
660R δικάβαλος. Πόση υπομονή εχει η γυναικα σου;;;;;
Απίθανες φωτογραφίες. Μπράβο στην διάθεση και την τόλμη σας.
Ταξίδι που κάθε μηχανόβιος πάντα ονειρεύεται.
Να είστε καλά και αγαπημένοι να ξαναπάτε και σε καλύτερα.
![]()
Να ´σαι καλα φίλε μου...Εγω γιατί οποτε κοιτάω τις φωτογραφίες δε μου αρέσουν παρα μονο 4-5;;;;;![]()