Η αλήθεια είναι ότι κάτι δεν μου πήγαινε καλά, αλλά μέχρι να ψάξω στα σκονισμένα πατάρια του μυαλού μου ήθελα κανένα δίωρο και μία ώρα μέχρι να ελέγξω τις 2 γραμμές που έγραψα, πάμε στις 3 ώρες που δεν είχα.
Αλλά ρε πστδς άλλη δουλειά δεν είχα και οι δυό σας από το να διορθώνετε τα λάθη του vaska????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το λοιπόν..
Μετά από μαραθώνιες προσπάθειες ο κύριος πείστηκε να το δείξει το μηχανάκι. Αρχικά νόμιζα ότι το κράταγε κρυμμένο μη τυχόν και πουληθεί. Όλη την Παρασκευή και το Σάββατο προσπαθούσε να τον βρει και ο κύριος ήταν άφαντος. Έδιναν ραντεβού και αυτός έλειπε. Τελικά τον κατάφερε και άνοιξε το μαγαζί Κυριακάτικα λίγο πριν επιστρέψει Θεσσαλονίκη.
Ως εκ' τούτου δεν κατάφερε να το κάνει μια βόλτα ούτε τον άφησε να το βάλει μπροστά γιατί ήταν μέσα στο μαγαζί ανάμεσα σε άλλα.
Απ' όσο κατάφερε να δει είναι σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση.
Δεν φαίνεται να έχει φάει στούκα, δεν είναι ξανα βαμμένο, ούτε έχει βαμμένα μέρη.
Δισκόφρενα χωρίς δόντι, τα τακάκια με ψωμί ακόμα.
Κινητήρας καθαρός, φλάτζες μαμά, βίδες απείραχτες (δεν έχει ανοιχτεί).
Μπότες, ψαλίδια και μαρσπιέ καθαρά από σύρσιμο.
Λάστιχα καινούρια (δεν τον ρώτησα η/α παραγωγής)
Ξέχασε να δει σε τι κατάσταση είναι γρανάζια αλυσίδα.
Κατάφερε και έβγαλε και μερικές φωτό αλλά όχι πολλές γιατί γύρω γύρω είχε άλλα παρκαρισμένα. Θα στις στείλω όταν τις πάρω και εγώ.
Γενικά μου είπε πως αξίζει και αν ενδιαφέρονταν ο ίδιος για το συγκεκριμένο θα το έπαιρνε. Το μηχανάκι δεν έχει κάτι δραματικό επάνω του που να σε αποτρέπει να ασχοληθείς με την αγορά του.
Να σημειώσω ότι γκουρού δεν είναι αλλά δεν είναι και άσχετος. Έχει μηχανή αρκετά χρόνια και έχει γνώσεις. Αν ήταν βαμμένο θα το καταλάβαινε αμέσως όπως και αν είχε ανοιχτεί ο κινητήρας. Το άσχημο είναι ότι όχι μόνο δεν μπόρεσε να το κάνει μια βόλτα αλλά ούτε να το βάλει μπροστά να το ακούσει. Ξέρω ξέρω, βασικότατο αλλά 2 μέρες τον κυνηγούσε και επειδή του τα σκότισε o τύπος άνοιξε Κυριακή, αλλιώς δεν θα είχαμε ούτε αυτά τα λίγα.
Sent from me using a computer.