NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
http://v.youku.com/v_show/id_XNTk3OTUzOTky.html?x
Indy full race
Χαμός στο Ιντιάνα
Vale. απαιχτος![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 19/08/2013 στις 09:56.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Γάιδαρε πες μας τι πίνεις να φτιαχτούμε και μεις ρέι
Όσο πιο σοβαρά αντέχω διαβάζοντας αυτό το καραμελένιο λουλούδι που το έχει πρώτη σελίδα η βίβλος της θ46.
Υπάρχει ένα θέμα που εξακολουθείτε να μην μπορείτε να απαντήσετε οι βαλεντινικοί
Γιατί οι άλλοι εξαιρετικοί οδηγοί (πρίνς ινκλούντιντ) που οδηγούσαν τα ίδια ντράξτερ έφαγαν τα μούτρα τους;
κάνε την προσπάθειά σου και συ...![]()
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 19/08/2013 στις 10:01.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Στο θεματάκι της προσομοίωσης του Μάρκ με τον τρελό ο Μάριος έχει απόλυτο δίκιο. Ήταν ο πρώτος αγώνας που ο μικρός δεν κούναγε απλά, αλλά έλεγχε απόλυτα πλαγιολίσθηση σε κλίση που μόνο ο θρύλος των motogp Casey Stoner είχα καταφέρει.
Έστριβε τη Honda με το γκάζι συνεχώς, εμφανώς και εντέχνως έτσι όπως μόνο ο τρελός Αυστραλός μπορούσε. Και αυτό το κατάφερε στα μισά της πρώτης του σεζόν
Ξεχάστε τον, το παιδί είναι νέος Stoner (και πιθανά θα γίνει και καλύτερος) εκεί που θα έπρεπε πάντα να είναι, στην καλύτερη μοτό.
1 ελπίδα υπάρχει για τους άλλους, η πτώση αλλιώς γεια-ααα![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ωραιος αγωνας με πολλες μαχες οπως αναμενοταν,ο Μαρκεζ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ για ακομα ενα
και πλεον το μεγαλο φαβορι καθως δε βλεπω ποιος μπορει να τον σταματησει που εκτος απο τις ικανοτητες εχει και σωστη μηχανη.
Πολλα respect σε Λορενζο/Ροσι που παλεψαν μεχρι τελους με τα μπουρδελα που καβαλανε
σε σχεη με το HRC υστερουν αρκετα,θα δουμε στην συνεχεια τι θα γινει καθως ακολουθει
το Brno που ειναι αγαπημενη πιστα του Ροσι αλλα και της Yamaha..
Γιατι οταν καποιος λεει αληθειες γινεται Βαλεντινικος?
Επειδη δηλαδη ο Stoner εστριβε πλαγιολισθαινοντας...ειναι η καλυτερη οδηγαρα ever???
Ταπα παει κι Κρατσλοου...αλλα απο ουσια λιγα πραματα.
αληθειες λεει ο παραπανω και τα εχω ξαναγραψει και εγω αυτα.
Ο Μαρκεζ απλα με εκανε να υποστηριζω αναβατη στη μετα Rossi εποχη.
Ο πιτσιρικας τους πηρε τα σωβρακα και δειχνει οτι μελεταει πολυ πριν, κατα την διαρκεια και φυσικα μετα τον αγωνα.
εχει ενα πολυ γρηγορο μηχανακι και ολοι οι υπολοιποι προσπαθουν να πλησιασουν το στυλ του γιατι μεχρι να ερθει στα 1000αρια ολοι οδηγουσαν με ενα συγκεκριμενο στυλ.
Περα απο αυτα...ο μικρος ειναι ταπεινος και χαμογελαστος.
Το διασκεδαζει και αν ακολουθησει την τρελα του Ροσσι που εχει σαν προτυπο...ετοιμαστειτε για καταρριψεις πολλων ρεκορ.
Επισης παει το μηχανακι σαν 600αρι και ενω ολοι το λεγανε σαν μειον στην αρχη της χρονιας...τους εχει αποστομωσει.
Ο Πεντροσα θα ειναι αιωνιος 2ος...ειτε στο πρωταθλημα...ειτε στην ΗONDA και δεν του φταιει κανενας.
Ο Ροσσι εριξε ξεβρακωμα και απορω τι θα γινοταν να ειχε την μοτοσυκλετα του Λορενθο (αχωνευτε ετσι δεχτηκες να ξαναερθει στην ομαδα
)
Πολυ ωραιος αγωνας.
Μου κολλησε το λινκ στον τελευταιο γυρο.
Μολις ειδα οτι τελικα ο Ροσσι περασε τον Κρατς...τα καντηλια ακουστηκαν μεχρι τον Πειραια!!
Διασκεδαστικός αγωνας μεχρι τέλους... καιρό ειχα να δω motogp χωρις να κινδυνευω να με παρει ο υπνος!
Ρεσπεκτ στο βαλε που το παλεψε μεχρι τελους...
Είμαι Βαλεντινικός, αλλά ξέρω και τι βλέπω τόσα χρόνια
Επίσης, ο Rossi έχει το ίδιο μηχανάκι με τον Lorenzo (και αυτό του Crutchlow δεν είναι και πολύ μακριά, το έχει δηλώσει ο ίδιος εξάλλου).
Απλά, η Yamaha κανονικά είναι έναν αιώνα πίσω από τη Honda (και αυτό φαίνεται κυρίως στις πίστες που θεωρητικά την ευνοούν) και αν ο δεν ήταν ο Lorenzo από άλλον πλανήτη όσον αφορά την οδήγηση και το πείσμα, θα έπρεπε ήδη να είχαν αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος για φέτος.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
νομιζω πως ακουσα απο τον ΔΔ οτι εχουν διαφορετικο πλαισιο...
δεν ειναι φουλ εργοστασιακο οπως του Χορχε.
Τωρα αν καταλαβα λαθος παω πασο.
Τον πάω τον φούστη, μετά το Άσσεν που του την έκανε έτσι ο Ντόβι στην τελευταία στροφή τον έχει μαρκάρει! Και δεν πιστεύω κουβέντα από αυτά που λένε στις επίσημες δηλώσεις, ο θάνατος σου η ζωή μου κανονικότατα...
Όσο για τα Yamaha, πάνω που είχαν καταφέρει κάπως να έρθουν στα ίσα με τη Χόντα κ τη Ducati μοτερικά το 2008, με το που μπήκαν οι περιορισμοί στα μοτέρ το χάσανε πάλι... Ειδικά φέτος όπου μάλλον κάνανε κάποια πατάτα στα μοτέρ και δεν βλέπω να τη βγάζουν τη χρονιά αναίμακτα. Αυτό το seamless δεν ξέρω τι θα κάνει, όποιος πιστεύει στα θαύματα τη σήμερον ημέρα είναι καταλληλότερος να απαντήσει
ο endo εχει δικιο
ο δοντιας-ψαρας ηταν-και ειναι τιμονι-τρελος οτι και να λεμε
και ειμαι valentinikos μεχρι το βρακι
για τον κρατς τα ειπα νωριτερα τα κανει τωρα γιατι απ του χρονου αντε γεια........
ο VALE βαριοταν,περιμενε,δεν ξερω τι σκατα ετρωγε
ανεξηγητο πραγμα εκει που παλευε να κρατησει την θεση του
ξαφνικα πηρε φορα
αν οδηγουσε ετσι απ την αρχη θα ηταν διαφορετικη η καταληξη νομιζω
θα περιμενουμε και το simles
ο γιωργος το θελει παραπανω
ο μικρος το ιδιο,να σπασει και ρεκορ
ο κοντος πρεπει να αλλαξει ψυχαναλητη που να του λεει οτι δεν ειναι καλα δευτερο τριτος
αλλιως τον πουλο
Μ' αρέσει που οι fan του Rossi είστε ευχαριστημένοι από τον αγώνα του... 20 δευτερόλεπτα από τον νικητή τερμάτισε, και 15 από τον Lorenzo που έχει ίδιο μηχανάκι και έρχεται από τραυματισμό!![]()