Χμμμ....μουσακα δεν εχω φτιαξει ποτε. Αν τον μουσακα τον φτιαξει η μανα...πειραζει?![]()
Ρε παιδια τι ρωτατε..απο Ηπειρο ειμαι....μας ξερετε να μην φροντιζουμε τους φιλοξενουμενους?![]()
Χμμμ....μουσακα δεν εχω φτιαξει ποτε. Αν τον μουσακα τον φτιαξει η μανα...πειραζει?![]()
Ρε παιδια τι ρωτατε..απο Ηπειρο ειμαι....μας ξερετε να μην φροντιζουμε τους φιλοξενουμενους?![]()
Της μαμάς σου τί να της φέρουμε;
Της αρέσει το vla;
Δεν μπορούμε να έρθουμε και με άδεια χέρια αν είναι να μας φτιάξει μουσακά.
![]()
![]()
![]()
Καλα..παλι καλα που ειναι ο Ντανιελ διπλα αλλιως θα ρωταγα το vla τι ειναι.
Οχι ρε...δεν της αρεσουν τα ξενοφερτα. Ελατε εσεις με το καλο και βλεπουμε
Υ.Γ. αλλα στην Ιλια αρεσει "snert" παρα πολυ(Ντανιελ)
^^^ ειδατε βρε τι αντρα εχω...![]()
Να του φερουμε και ολλανδικια βροχα ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα, εσυ νομιζεις οτι με θελει για τα λεφτα η το μυαλο μου ( τα υπολοιπα δεν τα λεω).....τον καιρο της Ελλαδας γουσταρει καλε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Να του φερουμε και ολλανδικια βροχα ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Re a na xathitai...
zileboooooo![]()
![]()
ego distixos den tha patiso igoumenitsa fetos.
stin kaliteri na sas sinodepso mexri elbetia...
thelo ke ego keftedakia.....![]()
![]()
aaaa....alla me to dusseldorf bolebome...
mias ke afto to sabatokiriako o keros den mas ekane to xatiri...ante to epomeno...na pame gia mpougatsa...
Κροκο μη μασας. Ελα του χρονου που θα εχω μαθει να κανω τον μουσακα με τα χερακια μου![]()
Βρε ILia αυτο το δημητριακο που θελει ο φιλος σου στα ελληνικα λεγεται
Γερμας ή Πιτουρο
Πες στη γιαγια σου να του δωσει ενα κιλο ελληνικο πραμα να βαλει και ζαχαρη ή μελι και να φτιαξει το χυλο του.
Αλλα εμεις θα σε φερουμε ομως και ντοπιο πραμα για να μη παθει κανα νοστρο το παλλκαρι και παει αδιαβαστο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Γερμας ή Πιτουρο
Πες στη γιαγια σου να του δωσει ενα κιλο ελληνικο πραμα να βαλει και ζαχαρη ή μελι και να φτιαξει το χυλο του.
Αλλα εμεις θα σε φερουμε ομως και ντοπιο πραμα για να μη παθει κανα νοστρο το παλλκαρι και παει αδιαβαστο.
Γιαγια δεν παιζει, σορρυ. Μου τελειωσαν κι οι δυο χρονια πριν.
Γερμας..δεν ξερω τι ειναι![]()
Τωρα για το πιτουρο..τι να σου πω ρε Τιφο...εχω προσπαθησει πολλες φορες να βρω πως λεγοταν στα ελληνικα αλλα τιποτα. Να ρωτησω τη μανα ( υπαρχει μονο μια και ξερει απο τετοια) μπας και ξερει που μπορω να βρω ( γιατι θεωρω πως ειναι επεξεργασμενο)
Παντως, το μονο που του λειπει ειναι αυτο....δυσκολευτηκε πολυ στη αρχη να συνηθισει..ειχα μεινει να τηγανηζω λουκανικα και αυγα η γυναικα ( πηρα και καμμια 10ρια κιλα τρωγωντας τα...κολαση ) ΤΩΡΑ ομως..ορκιζεται στις πιτες της μανας μου και στα φασολια γιγαντες
:rotflmao:
Ασχετο..το 'λαχανο του αγροτη' ( boerenkool), τι ειναι ρε παιδια? Υπαρχει κανα site να μπορω να μετφρασω ονοματα τροφων στα ελληνικα? Εχουμε ψαξει αλλα τζιφος!
ΥΓ. Να στειλω κανα κιλο φετα γιατι αυτη η δανεζικη που εχετε εκει ΔΕΝ τρωγεται?![]()
Άμα σου φέρουμε και boerenkool θα μας φτιάξεις και παστίτσιο;Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Γιαγια δεν παιζει, σορρυ. Μου τελειωσαν κι οι δυο χρονια πριν.
Γερμας..δεν ξερω τι ειναι![]()
Τωρα για το πιτουρο..τι να σου πω ρε Τιφο...εχω προσπαθησει πολλες φορες να βρω πως λεγοταν στα ελληνικα αλλα τιποτα. Να ρωτησω τη μανα ( υπαρχει μονο μια και ξερει απο τετοια) μπας και ξερει που μπορω να βρω ( γιατι θεωρω πως ειναι επεξεργασμενο)
Παντως, το μονο που του λειπει ειναι αυτο....δυσκολευτηκε πολυ στη αρχη να συνηθισει..ειχα μεινει να τηγανηζω λουκανικα και αυγα η γυναικα ( πηρα και καμμια 10ρια κιλα τρωγωντας τα...κολαση ) ΤΩΡΑ ομως..ορκιζεται στις πιτες της μανας μου και στα φασολια γιγαντες
:rotflmao:
Ασχετο..το 'λαχανο του αγροτη' ( boerenkool), τι ειναι ρε παιδια? Υπαρχει κανα site να μπορω να μετφρασω ονοματα τροφων στα ελληνικα? Εχουμε ψαξει αλλα τζιφος!
ΥΓ. Να στειλω κανα κιλο φετα γιατι αυτη η δανεζικη που εχετε εκει ΔΕΝ τρωγεται?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Γερμας ή Πιτουρο
Άσε την ρε συ Τίφε την κοπέλα, είπαμε....εμείς θα της πάμε Βρεντα και εκείνη θα 'ξηγηθεί κεφτεδάκια.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
ΦΕΤΑ;;;
Να την αφήσεις εκεί που είναι!!!
Δεν μας λείπει καθόλου, καλά έχουμε ησυχάσει από αυτή τη φέτα.
![]()
![]()
![]()
Ή η φέτα ή εγώ θα είμαστε στο τραπέζι!
![]()
Σκεψου το καλα με μας !! Μη ζητας πολλα γιατι τα μεταφορικα κοστιζουν !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Άμα σου φέρουμε και boerenkool θα μας φτιάξεις και παστίτσιο;
![]()
Κωσταααααααααααααααα βρηκε κατι αξεσουαρ ο κροκοδειλος για ταξιδι τελεια !!
100 λιτρα βαλιτσες !!!
http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php
Μολις παμε Γερμανια παμε για προβα !!
![]()
ΚαλόοοοοοΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κωσταααααααααααααααα βρηκε κατι αξεσουαρ ο κροκοδειλος για ταξιδι τελεια !!
100 λιτρα βαλιτσες !!!
http://www.hepco-becker.de/_eng/frameset.php
Μολις παμε Γερμανια παμε για προβα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ! Ναι !!
Θελω να το προβαρω στη ΖουΖου μου να δω αν της ταιριαζει !
Μια και θα σε στειλει το κοριτσι φετα πρεπει να την φας !
![]()
![]()
![]()