χαχαχα βραχυκύκλωσε
Αλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα φίλτατε αλλά δικαιολογείσαι λόγω ''έμπειρης'' ηλικίας.
Τα γυμνά πάνε καλύτερα απο τα ss μέχρι τα 200 διάβασες εσύ. Εγώ είπα πως το δικό μου με τη συγκεκριμένη ζελατίνα πάει καλύτερα απο τα ss μέχρι τα 200.
Το ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις αποδεικνύεται και απο το...
Όχι μόνο δεν είπα, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ πως αυτές οι ταχύτητες δεν είναι επικίνδυνες, είπα πως εσύ που μας το παίζεις πως έχεις πιάσει την ουσία του μοτοσυκλετισμού έχεις μπούσα για να λες στα καφέ και στα φόρουμ πόσο κάτσε καλάς είσαι.
Δηλαδή πραγματικά δεν έχω ξαναακούσει άνθρωπο να έχει μπούσα και να λέει πως είναι επικίνδυνα τα 200-220. Και αυτό το γράφεις για να πείσεις και άλλους πως η ταχύτητα είναι επικίνδυνη... σε θρέντ με τίτλο ταξίδι με 200+... ΟΚ μπαμπά ευχαριστούμε για την επισήμανση, δεν το είχε σκεφτεί κανείς μας
Νταξ, αν δεν καταλαβαίνεις πως αυτή είναι γελοία κουβέντα τι να σου κάνω;
Το συμπέρασμα για το ότι δεν είσαι και τόσο γρήγορος όσο θέλεις να αφήνεις να εννοηθεί βγαίνει σχετικά αβίαστα, αλλά δεν σκέφτηκα πως είσαι και κότα και πραγματικά ο μόνος λόγος που το ανέφερες είναι για να παραφράσεις την κουβέντα και να δημιουργήσεις εντυπώσεις λες και είμαστε μικρά παιδάκια και παίζουμε...
Λοιπόν επειδή το θρεντάκι αφορά σε μια μοτό που μάλλον έχεις οδηγήσει όσο και το 1190 (απο λίγο έως καθόλου) και γίνεσαι αδικαιολόγητα εριστικός σε παρακαλώ να μην ξανααναφερθείς στο τι μπορεί να κάνει ο δούκας μου.