Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 309

Θέμα: Αναστολή δραστηριοτήτων μοτοσυκλέτας στα Μέγαρα μέχρι νεοτέρας

γαμωτ...γαμωτ.. .γαμωτ...
    Καλησπέρα σε όλους σας. Αν και εχω αποποιηθεί των td τα τελευταία 3 χρόνια λόγω οικογενειας αλλά και αλλαγής μοτοσυκλέτας σε τουριστική, εντούτοις ήμουν από αυτούς που πήγαινα αρκετά συχνά στα Μέγαρα. Συμφωνώ και διαφωνώ με όλους. Επί της ουσίας τελικά βλέπω ότι όλοι μεταξύ μας συμφωνούμε και διαφωνούμε. Από την μία μιλάμε για χωράφια και αρπακολατζήδεςς διοργανωτές, από την άλλη για προδιαγραφές Mugello, ενώ τελικά όλοι μας είμαστε με το πουλί στο χέρι...κοινώς χωρίς ένα μερος να εκφράσουμε την ιδιαίτερή μας αγάπη. Αυτό εγώ το αποκαλώ ΟΜΗΡΙΑ. Είμαστε σε μια ιδιότυπη ομηρία, ευθύνη της οποία έχουμε όλοι, της νεοελληνικής πραγματικότητας. Δεν θα μπώ στον κόπο να το εξηγήσω και σας κουράζω. Τα ξέρετε όλοι. Απλά γυρίστε γύρο σας, διαβάστε εφημερίδες, ενημερωτικά blog. Ζούμε σε μια χώρα που το παράλογο είναι λογικό, το αυτονόητο άπιαστο όνειρο. Ζούμε στη χώρα που δεν υπάρχουν δουλειές, στην χώρα που δουλεύεις μια ζωή για να σου πουν στο τελος ότι το πρώτο μνημόνιο ορίζει εγγυημένη σύνταξη τα 310 ευρώ. Και αν σου φτάνουν τα 310 για να ζήσεις, θα σε ξεκάνει το τελειωμένο συστημα υγείας και τα ληγμένα γεννόσημα (γιατί δεν πεθαίνουν και οι σκατόγεροι βλέπεις.....). Και αν την σκαπουλάρεις και από εκεί, ίσως η ξεφτίλα στην οποία καταδικάζουν τον κόσμο να σε οδηγήσει σε βίαιη κάθετη πτώση από κάποιο ρετιρέ. Και εμείς μιλάμε για πίστα. Οχι παιδιά, πίστα όπως την φανταζόμαστε σύντομα δεν πρόκειται να δούμε. Γιατί? Γιατί μας έχουν για ζώα, και δεν εχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο. Και δεν χρειάζεται να το πω εγώ, μιλάει η ζωή. Και όταν μιλαει η ζωή όλοι πρέπει να σωπαίνουν. Συγνώμη για το ύφος και τον τόνο μου. Ημουν πιτσιρικας όταν ονειρευόμουν να πάω, άκουσον ακουσον, στην πίστα του ... Αιδινίου (αιγινίου δεν θυμαμαι τώρα) στην οποία τοτε τα Μεγαρα έμοιαζαν Καταρ. Που όταν άνοιξαν τα Μεγαρα, τραξαμε ενα τσούρμο λιγούρια με τα παπάκια μας από αθηνα για να δούμε τον κολλητό μας με το "κτηνωδες" honda bros 650 να κανει γύρους,....με τζίν παντελόνι και αθλητικό asics gel ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΙΣΤΑΣ (η καλή μερα από το πρωϊ φαίνεται). Αργότερα άνοιξαν οι Σέρρες και μέσα μου ένιωσα σαν την πρώτη φορά που ήρθα σε οργασμό. Γίναμε επιτέλους ευρώπη σκέφτηκα. Μετά την ιστορία την ξέρετε παρακάτω και πως φθασαμε εκει που φθάσαμε. Είναι μακρύς ο δρόμος αδέλφια...αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευτάια.....
    Τελευταία τροποποίηση από AXL954; 09/01/2014 στις 23:00. Αιτία: διορθωση
    I search, therefore I travel...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx
    Η πίστα μπορεί να ανοίξει και αύριο το πρωί για αγωνιζόμενους το κόλλημα ειναι για την χρήση από μη αγωνιζόμενους δηλαδή τρακ ντεη

Nικος 46 χρονων. Να πω και εγω τη μ@λακια μου, διαβασα προσεκτικα ολα τα ποστ. Εχω την αισθηση πως οι νεοτεροι εδω κρινουν με την ασφαλεια της αγνοιας και δεν ειναι κακο, μαλλον καλο ειναι να εχεις αγνοια απο συνθηκες που μεγαλωσε μοτοσυκλετιστικα η γενια μου. Το κακο ειναι να εχεις ''προπονηθει'' στο ντραφι, στα λιμανακια, στη βορεια Ευβοια, να εχεις καμαρωσει τον φιλο σου τον Σακη Μονιουδη να τα χωνει σε κοιλαρα αστυνομικο οταν μας εδιωχνε απο την Επιδαυρο και να του λεει ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΡΕ και μιση ωρα αργοτερα να πεθαινει στα χερια μου στη διαδρομη για το νοσοκομειο. Εχω ζησει μια ολοκληρη ζωη απο τοτε και καθε φορα που περναω καλα αναλογιζομαι τι εχασε εκεινος. Ζωες χαθηκαν στις μπαριερες, καριερες καταστραφηκαν απο αναπηριες. Με ολο το σεβασμο στη ζωη που χαθηκε σε μια πιστα θα πω οτι ειναι ενα δυστηχημα στα τοσα χρονια οταν καθε σουκου δεν ξεραμε ποσοι θα γυρισουμε πισω. Ποναω το ιδιο για το παιδι στα Μεγαρα αλλα ξερω πως η πιστα εκει ειναι καλυτερα απο το δρομο. Καλως η κακως the show must go on
    Θα μεταλάβω με νερό θαλασσινό
    στάλα τη στάλα συναγμένο απ' το κορμί σου
    σε τάσι αρχαίο, μπακιρένιο αλγερινό,
    που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikosgus Προβολή μηνύματος
    Nικος 46 χρονων. Να πω και εγω τη μ@λακια μου, διαβασα προσεκτικα ολα τα ποστ. Εχω την αισθηση πως οι νεοτεροι εδω κρινουν με την ασφαλεια της αγνοιας και δεν ειναι κακο, μαλλον καλο ειναι να εχεις αγνοια απο συνθηκες που μεγαλωσε μοτοσυκλετιστικα η γενια μου. Το κακο ειναι να εχεις ''προπονηθει'' στο ντραφι, στα λιμανακια, στη βορεια Ευβοια, να εχεις καμαρωσει τον φιλο σου τον Σακη Μονιουδη να τα χωνει σε κοιλαρα αστυνομικο οταν μας εδιωχνε απο την Επιδαυρο και να του λεει ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΡΕ και μιση ωρα αργοτερα να πεθαινει στα χερια μου στη διαδρομη για το νοσοκομειο. Εχω ζησει μια ολοκληρη ζωη απο τοτε και καθε φορα που περναω καλα αναλογιζομαι τι εχασε εκεινος. Ζωες χαθηκαν στις μπαριερες, καριερες καταστραφηκαν απο αναπηριες. Με ολο το σεβασμο στη ζωη που χαθηκε σε μια πιστα θα πω οτι ειναι ενα δυστηχημα στα τοσα χρονια οταν καθε σουκου δεν ξεραμε ποσοι θα γυρισουμε πισω. Ποναω το ιδιο για το παιδι στα Μεγαρα αλλα ξερω πως η πιστα εκει ειναι καλυτερα απο το δρομο. Καλως η κακως the show must go on
    Ολοσωστος...

Καλο και αλητικο το road racing αλλα για πολυ λιγους "τρελους"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της basiliss13
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyroszx Προβολή μηνύματος
    Η πίστα μπορεί να ανοίξει και αύριο το πρωί για αγωνιζόμενους το κόλλημα ειναι για την χρήση από μη αγωνιζόμενους δηλαδή τρακ ντεη

με ένα δελτίο αθλητή από κάποιο σωματείο-λέσχη,γίνετε αγωνιζόμενος....είναι τυχαίες οι μεγάλες προσφορες σωματείων φέτος?

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm

SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος
    κανα νεο παιδια απο μεγαρα εχουμε παιδια???

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Όταν θα υπάρχει νέο θα βουίξει ο τόπος

Δυστυχώς πέρα από υποσχέσεις τίποτα άλλο :ZZZ: Τελευταίο νέο πάντως είναι οτι θα ανοίξει μέσα στο Φεβρουάριο αλλά αν δεν δω επίσημη ανακοίνωση για Track Day δεν πιστεύω τίποτα.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

ειχα παει για ψαρεμα στην Παχη την Κυριακη,και ακουγοντουσταν μηχανακια να γυρνανε μεσα ,απο το μεσημερι και μετα μεχρι περιπου τις 6 το απογευμα

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyroszx Προβολή μηνύματος
    ειχα παει για ψαρεμα στην Παχη την Κυριακη,και ακουγοντουσταν μηχανακια να γυρνανε μεσα ,απο το μεσημερι και μετα μεχρι περιπου τις 6 το απογευμα
    Σχολή θα ήταν για Αστυνομικούς.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    μακαρι να ξανα ανοιξει η πιστα να κανουμε το χομπι μας και παλι, ,

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Σχολή θα ήταν για Αστυνομικούς.
    δεν νομιζω προτα απο ολα ακουγα 4-κυλινδρα,ειχαν σιφτερ και ακουγονταν να πηγαινουν γρηγορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    Ξερεις τωρα σπυρο τι θα επαιζε....φιλοι του πιστά και ετσι! Μπορει να ηταν κανας ζαφειροπουλος με ορισμενους γνωστους του....εμεις να δω τι θα κανουμε πια την ελλαδα μου μεσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    [Δεν ξέρω αν ισχύει 100%] Μέχρι στιγμής μόνο όσοι έχουν αγωνιστική λισάνς επιτρέπεται να μπούν Μέγαρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CPANTELO Προβολή μηνύματος
    ..εμεις να δω τι θα κανουμε πια την ελλαδα μου μεσα!
    Κανε οτι κάνει κι ο Σπύρος ......τραβά για ψάρεμα.

Σελίδα 10 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μεγαρα τελος (παλι) μεχρι νεοτερας...
    από Ταξιδευτής στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2008, 13:37
  2. Track day στα Μέγαρα
    από Μήτσος1 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 19:26
  3. κυριακη στα Μεγαρα!
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 10:10
  4. Απαντήσεις: 21