Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 197

Θέμα: Να ψωνίσω από τοπικό μαγαζί ή φθηνότερα από eshop του εξωτερικού;

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    στο πλαστικό ή σε κανένα καφενείο μπορεί...
    Στην Γλυφαδα που τον πινω εγω, 1.80 περικαλω και οχι take away
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Είναι απλό, αμα υπάρχει μια διαφορά εως 20-30 ευρό (για ενα προϊον που να κοστίζει 250+ ευρο) πες ας παει στα κομάτια να στηρίηξω τον Έλληνα αλλα θα μου πείτε 30 ευρο ειναι η βενζίνα για να πας ενα καλό ταξίδι..τεσπα το θεμα ειναι στις μικρές διαφορές τιμών να μη γινόμαστε και τόσο σχολαστικοί και όταν ενας έμπορας κάνει κατα καιρούς προσπάθειες
    να ανταγωνιστεί τιμές ξένων site αξίζει μια επιβράβευση, προσωπικά 1-2 μαγαζιά τα έχω σε εκτίμηση και όποτε μπορώ τα στηρίζω με μια αγορά που μπορεί να έχω ανάγκη να αποκτήσω το ανάλογο προϊον...
    Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Στην Γλυφαδα που τον πινω εγω, 1.80 περικαλω και οχι take away
    με προκαλείς

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Προς μεγαλη μου εκπληξη (με αφορμη το ποστ του byron) και για να μην λεμε μονο τα στραβα ειδα οτι τα Arai rx7 gp carbon & agv pista gp ειναι πιο φθηνα στην Ελλαδα απο οπουδηποτε αλλου!

Ιδου το Arai:
    Ελλαδα MC
    Γερμανια FC
    Αγγλια HC

Και το AGV:
    Ελλαδα απο MC & xmoto
    Και απο τον Γερμανο Αγγλο Ισπανο

οκ μπορει να μην ειναι κρανη που απευθυνοντε στο ευρυ κοινο και στον μεσο οδηγο αλλα στο Arai τουλαχιστον η διαφορα ειναι σημαντικη πραγμα που μας δειχνει οτι αμα θελουν μπορουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Προς μεγαλη μου εκπληξη (με αφορμη το ποστ του byron) και για να μην λεμε μονο τα στραβα ειδα οτι τα Arai rx7 gp carbon & agv pista gp ειναι πιο φθηνα στην Ελλαδα απο οπουδηποτε αλλου!

Ιδου το Arai:
    Ελλαδα MC
    Γερμανια FC
    Αγγλια HC

Και το AGV:
    Ελλαδα απο MC & xmoto
    Και απο τον Γερμανο Αγγλο Ισπανο

οκ μπορει να μην ειναι κρανη που απευθυνοντε στο ευρυ κοινο και στον μεσο οδηγο αλλα στο Arai τουλαχιστον η διαφορα ειναι σημαντικη πραγμα που μας δειχνει οτι αμα θελουν μπορουν.
    Στα 2300 είναι πραγματική ευκαιρία. Όποιος δεν αγοράσει RX7-RC-carbon θα πεθάνει κουλάδι...

OMG + 3 lol...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Στα 2300 είναι πραγματική ευκαιρία. Όποιος δεν αγοράσει RX7-RC-carbon θα πεθάνει κουλάδι...

OMG + 3 lol...

OMG + 3 lol...
    ρε βύρωνα στα πόσα lol κερδίζουμε κανονάκι???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ρε βύρωνα στα πόσα lol κερδίζουμε κανονάκι???
    Δεν ξέρω ρε Σπύρο
    Κάτι πρέπει να αγοράζεις μαζί πάντως με τα 2.5 χιλιάρικα.
    Voodoo cat με τις 7 ψυχές περασμένες στον αγοραστή?
    Εσωτερική επένδυση με το DNA του Duncan McCloud ?
    Το ελιξήριο νεότητας της Sir?
    Τα απόκρυφα μυστικά μακροζωίας του Μητσοτάκη?

Κάτι κερδίζεις πάντως, δεν εξηγείται αλλιώς η τιμή
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δεν ξέρω ρε Σπύρο
    Κάτι πρέπει να αγοράζεις μαζί πάντως με τα 2.5 χιλιάρικα.
    Voodoo cat με τις 7 ψυχές περασμένες στον αγοραστή?
    Εσωτερική επένδυση με το DNA του Duncan McCloud ?
    Το ελιξήριο νεότητας της Sir?
    Τα απόκρυφα μυστικά μακροζωίας του Μητσοτάκη?

Κάτι κερδίζεις πάντως, δεν εξηγείται αλλιώς η τιμή
    Την απεριοριστη ευγνωμοσυνη του κατασκευαστη.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Update για το Wossner πιστόνι που ψάχνω.

e-shop Wossner 165$ (Περίπου 120€) δεν ξέρω τι μεταφορικά έχει
    Ελληνικό ρεκτιφιέ που τα φέρνει 196€

Φλάτζες κυλινδροκεφαλής Athena 31,48€
    Ελληνικό ρεκτιφιέ που τις φέρνει 80€...

Χμμμ...σχεδόν διπλή τιμή το σύνολο
    SRX6 & Tuono Rulezzz

na psonizis apo opou 8es ala min pistevis oti ise kapio aristo digma pros mimisi ego exo psonisi olo mou to vios apo to internet ke afto an me simferi den me niazoun i an8ropoi afto ine doulia tou 8eou ego enas aplos katanalotis ime pou kitai to simferon tou as ftinini ke o an8ropos na pao se afton pou 8eli apo rna antikimeno tis okas na vgali mia periousia protimo na ta enapo8eti ston prokto tou na klini to katastima tou mexri na aniksi alos pio prosgiomenos me kaliteres times ke an ke aftos den simorfonete klisimo ke aftos

ke sas protino otan kapion sas leei iperogko poso klotsia ke mpounia kat ef8ian giati den sas sevete

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Παιδιά τα πράματα είναι απλά
    ΚΑΙ τιμές ΚΑΙ εξυπηρέτηση έχει μόνο ο Θεός.
    Ή έχεις καλούς υπαλλήλους (άρα πληρώνεις) ή έχεις χαμηλά λειτουργικά
    (χαμηλές τιμές) κι όποιον πάρει η μπάλα.

Το πλεονέκτημα του καταστήματος είναι ακριβώς αυτό.
    Πας, βλέπεις, διαλέγεις, πληρώνεις και φεύγεις με το πράμα.
    Άμα κάτι δεν μπάει καλά γυρνάς και του τρίβεις στη μούρη.
    Εγώ πάντως έχω μια γενική αρχή. ισοπ ξε ισοπ ψωνίζω από ανθρώπους που γνωρίζω και έχω μια σχέση όχι μόνο πελατειακή μαζί τους.
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος
    Σε πάρα πολλά συμφωνώ.... αλλά...θεωρώ την ύψιστη poυσtιa να πηγαινεις στο μαγαζί του

άλλου, να απασχολείς τον υπάλληλό του για να δεις τι νούμερο σου κάνει στο κράνος που σ'

ενδιαφέρει και μετά να το παίρνεις απ' όξω....Όσο Ελληναράς είναι ο έμπορας άλλο τόσο

Ελληναράς είναι ο παραπάνω...και μην ακούσω πίπες του τύπου "τον πληρώνω

τώρα που μπορώ μετο ίδιο νόμισμα και άλλα παρόμοια....". Προσφορές υπάρχουν, βρίσκεις

π.χ suomy στα 2 κατοστάρικα, arai, ναι μεν stock και σχετικά παλιό στα 3, με carbon υλικό

που δεν έχει θέμα χρόνου...όσο για τις γενικότερα φουσκωμένες τιμές τους, όσοι έχουν

επιχείρηση είτε ατομική είτε με υπαλλήλους ας μας πουν τι πληρώνουν στο "Κράτος"

και τις τιμές των υπηρεσιών τους...εκτός αν δω μέσα γράφουν μόνο Δημόσιοι και Ιδιωτικοί,

υψηλά αμοιβόμενοι, Διευθυντές πολυεθνικών και κληρονόμοι, πράγμα που δεν νομίζω...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος
    Σε πάρα πολλά συμφωνώ.... αλλά...θεωρώ την ύψιστη poυσtιa να πηγαινεις στο μαγαζί του

άλλου, να απασχολείς τον υπάλληλό του για να δεις τι νούμερο σου κάνει στο κράνος που σ'

ενδιαφέρει και μετά να το παίρνεις απ' όξω....Όσο Ελληναράς είναι ο έμπορας άλλο τόσο

τώρα που μπορώ μετο ίδιο νόμισμα και άλλα παρόμοια....". Προσφορές υπάρχουν, βρίσκεις

π.χ suomy στα 2 κατοστάρικα, arai, ναι μεν stock και σχετικά παλιό στα 3, με carbon υλικό

που δεν έχει θέμα χρόνου...όσο για τις γενικότερα φουσκωμένες τιμές τους, όσοι έχουν

επιχείρηση είτε ατομική είτε με υπαλλήλους ας μας πουν τι πληρώνουν στο "Κράτος"

και τις τιμές των υπηρεσιών τους...εκτός αν δω μέσα γράφουν μόνο Δημόσιοι και Ιδιωτικοί,

υψηλά αμοιβόμενοι, Διευθυντές πολυεθνικών και κληρονόμοι, πράγμα που δεν νομίζω...
    και εγώ που έχω ατομική επιχείρηση, θες να σου πω πόσοι με παίρνουν τηλ και με ζαλίζουν με το μακρύ τους και το κοντό τους, ζητάνε συμβουλές, και στο τέλος ή δε κάνουν τίποτα ή πάνε σε κάποιον άλλον που τους λέει ένα 20ρικο φτηνότερα ;
    that's life...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Συμφωνώ για τα λάστιχα. Δεν έχω αγοράσει ποτέ για μένα, το έχω κάνει 2-3 φορές για φίλους όμως. Δεν μου κάθετε καθόλου καλά, να πάω με το μηχανάκι μου με τα λάστιχα βραχιόλι και να του πω να τα τοποθετήσει.
    Για το μηχανάκι δεν έχω αγοράσει ποτέ λάστιχα απ'έξω, επειδή συνήθως τα θέλω άμεσα, αλλά το έχω κάνει για το αυτοκίνητο και ελαστικά+μεταφορικά από Αγγλία+κούριερ στην πόρτα μου+τοποθέτηση εδώ μου είχε στοιχίσει γύρω στα 80ε φθηνότερα από σκέτα ελαστικά σε οποιοδήποτε ελληνικό κατάστημα ρώτησα.
    Life begins at 45°.

na sou po filaraki den 8a dosoume se kanenan logariasmo ti 8a kanoume me ta lefta mas ke to pos 8a simperifer8oume ston ka8e elinara klefti 8a pame sto magazi tou ke 8a ta doume 8a ta piasoume ke 8a ta dokimasoume ola giati afto ine nomos an ine magkas as exi times deleastikes na to paroume apo afton, to poso plironi sto kratos den mas endiaferi as vgi na diadilosi na tou riksoun tis isfores ke fisika ke kanena alo kostos den mas endiaferi pou den mas afora

ala ti ka8omaste ke sizitame kanena magazi den 8a mini mono gia katis kiries pou kanoun shop therapy 8a minoun

kopeles psonizoun apo to ebay pia i ali me to pedi sto karotsi sto taxidromio pire nike a8litika 20 euro se plistiriasmo as perimenoun i malakes sta katastimata na poulisoun 90 ke 140 euro

i malakes pe8anane ke oso pio grigora to katalavoune i agiogdites ka8e idous pou poulagan me 200% ke 300% kerdos toso pio grigora 8a sosoun ta magazia tous to grigoro kerdos mono o nekro8aftis to exi pia

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KRS Προβολή μηνύματος

afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 11:11
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα