Μακαρι να πανε ολα καλα.
Η ελπιδα παντα υπαρχει!!!
Μακαρι να πανε ολα καλα.
Η ελπιδα παντα υπαρχει!!!
σήμερα μίλησα με την δέσποινα είμαστε σε καλό δρόμο άρχισε να συνέρχεται από την νάρκωση σιγά σιγά και αρχίζει να έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον
fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ
μπράβο ρε παιδιά! αυτά είναι νέα! ουφ, κάθε φορά που ανοίγαμε το θέμα περιμέναμε να ακούσουμε την καλή αρχή!![]()
Αντε μπράβο ρε φίλε να και μια καλή είδηση, να είναι καλά ο άνθρωπος και εύχομαι την επόμενη φορά που θα γράψεις να μας πεις οτι είναι στα πόδια του όρθιος και γρήγορα μάλιστα...
Γρήγορα περαστικά, καλή δύναμη και πάντα σιδερένιος :-)
Μακάρι όλα αυτά τα άσχημα περιστατικά να γίνουν μάθημα σε όλους μας να είμαστε περισσότεροι άνθρωποι..
Ο ομιλών ήταν θύμα απρόσεχτου οδηγού αυτοκινήτου που παραβίασε STOP και κανένα διερχόμενο αμάξι δεν σταμάτησε.. Φυσικά ούτε λόγος για καταγραφή πινακίδας..
Με το καλό ο άνθρωπος να σηκωθεί στα πόδια του και να τον χαρεί η οικογένειά του στο σπίτι του.
εγω δεν μπορεσα νατο επιβεβαιωσω λογω του περασμενου της ωρας
δεν εχει σημασια αλλωστε
σημασια εχει να σηκωθει ο ανθρωπος και να γινει καλα
να σαι καλα dimi για τα νεα
Αντε σιγα-σιγα.....
Τον ιουνιο θα καβαλαει κιολας.....καροτσακι 50αρι με ταμπουρα για αρχη....και βλεπουμε
Η θετικη ενεργεια κανει δουλεια...οριστε...ενεργηθηκαμε ολοι μαζι και τα καταφερε...![]()
Περαστικά στον φίλο Αποστολή κ ας μην τον ξέρω προσωπικά, εύχομαι αυτές τις άγιες ημέρες να τον βοηθήσει ο θεός να εχει μια γρηγόρη αλλα κ πλήρη ανάκαμψη. Τι να πω, οι δρόμοι έχουν γεμίσει με μαλακές... Επειδή η δουλειά μου ειναι τέτοια που δίνει ατέλειωτες ώρες στους δρόμους της Αθήνας με αμάξι, με αυτά που βλέπω κάθε μέρα απο ανεγκέφαλους οδηγούς σκέφτομαι καμία φορά να κατέβαινα κάτω να τον σάπιζα στις μάπες να δεις θα το ξανά κάνει? το θέμα ειναι οτι εγω θα τρέχω στα δικαστήρια, αυτός θα δικαιωθεί κ φυσικά... Θα το ξανακάνει, γιατι οταν ο άνθρωπος ειναι βλάκας θα ναι μια ζωή βλάκας...
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!!!!!!!
ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ.
Φιλε μου Τολη, χρονια πολλα και καλα!
Ευχομαι οτι καλυτερο μεσα απο την καρδια μου και να εισαι γερος και δυνατος!
Να σε χαιρεται η οικογενεια σου και να την χαιρεσαι και εσυ!
Ακομα ευχομαι να εισαι συντομα κοντα μας, χαμογελαστος οπως παντα!
Και του χρονου με υγεια!
fotodimis ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ
Με το καλό να σηκωθεί και στα πόδια του, για να γυρίσει σε μια κανονική ζωή!
Σήκω πάνω ρε κομάντο!![]()