Να κανονισω να φερω μπουμαν,φωτιστες και τα λοιπα?Θα ειναι softcore η hardcore η ταινια?Ο τιτλος "το moto.gr στην αγρια φυση" ειναι πιασαρικος?Ειναι πολλα τα ερωτηματα και θελουν απαντηση.....![]()
Να κανονισω να φερω μπουμαν,φωτιστες και τα λοιπα?Θα ειναι softcore η hardcore η ταινια?Ο τιτλος "το moto.gr στην αγρια φυση" ειναι πιασαρικος?Ειναι πολλα τα ερωτηματα και θελουν απαντηση.....![]()
Here I am,on the road again.......
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
"οι πορτοκαλοφαγοι με τα δερματινα στην λιμνη του πορνου" ο πληρης τιτλος αλλα χαρην συντομιας τεο:
@amyroukai:τι πορτοκαλια του πηγα,τι δωσε μου κανα αυτοκολλητακι μοτο.γρ τι κασπερσκυ του ζητησα,αυτος εκει,βραχος..ουτε να μου πει να παμε λιγο στα ενδοτερα να κοιταξει το τροφοδοτικο μου δηλαδη..
εν το μεταξυ θα φτασει κυριακη και θα ψαχνομαστε που παμε,με ποιους συναντιομαστε,τι ωρα....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Βαριεμαι να διαβασω 10 σελιδες παλιο μουτρα... Το ψηνω πολυ ,εχω κ λαστιχα να πατησω
Απλα παιζει και ενα σεναριο πεζοποριας για να στρωσω τα μπατον
ΥΓ:Θα παιξει ταπερακι? Μπακετουλες κ ετσι?
Να ξερω να προετοιμαστω, εγω το ψηνω παντως να αραξουμε καπου εκτος ταβερνομαγαζου![]()
δεν γ@μιεται;οτι φαμε...αυτη η βολτα εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα.θα συλλεξουμε εμπειριες!!!
σε βαζω στην λιστα...ε;
Δεν είναι έτσι ακριβώς.
Είπαμε οι εξ Αθηνών ορμώμενοι να ξεκινήσουμε στις 9 από περίπτερο Χαϊδαρίου, η δριαδρομή από ότι είδα δεν είχε αντιρρήσειςς, οπότε θα πάμε από Κυριάκι-Δίστομο-Δεσφίνα-Ιτέα, ξεκάθαρο και αυτό (και παρακαλώ όποιος έχει όποια αντίρρηση/πρόταση για κάτι διαφορετικό δημοκρατία είμαστε, να το συζητήσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα). Αυτό σημαίνει, περίπου 11 στο Γαλαξίδι (μπορεί και 11.30). Οπότε καθόμαστε όσο νομίζετε και πάμε μετά πάμε την βόλτα Λιδορίκι ποτάμι Ευπάλιο Ναύπακτο και αποφασίζουμε για τα περαιτέρω. Επί προσωπικού, θα προτιμούσα ν'αποφύγω το σκηνικό βουνού και νύχτας λόγω θερμοκρασιών και υγρασίας αυτή την εποχή, οπότε αρκετά πιθανό βλέπω το να επιστρέφω μέσω ΕΟ Πατρών καίτοι κWλ0δρομος. Αλλά η επιστροφή ανοιχτή στον καθ' έναν να κάνει τον δρόμο του, φαντάζομαι.
Αν κανονίσετε λοιπόν να είστε και εσείς στο Milk-o-vinegar εκείνες τις ώρες, είναι όλα ΟΚ.
οποτε,αποτι καταλαβα εσεις θελετε 2-2.5 ωρες απο την ωρα που θα φυγετε για γαλαξιδι.
να βαλω 9 η ωρα στο περιπτερο συναντηση στο πρωτο ποστ;
κι εμεις τρελα πατρινα αγορια να αναχωρησουμε κατα τις 10 απο εβερεστ ν.ε.ο;