....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εδώ στην επαρχία πάλι που ζω και μεγάλωσα εγώ είναι απλούστερα τα πράγματα !
Τα ζώα είναι ζώα και οι άνθρωποι άνθρωποι. Τι ενοώ : Έχω ένα σκύλο στην αυλή ελεύθερο και ένα κοντής ράτσας μπασταρδάκι μέσα στο σπίτι το οποίο υπεραγαπάμε όλοι.
Αν για κάποιο λόγο κάποιο κοπρόσκυλο δαγκώσει κάποιο από τα παιδιά μου ενώ κάνουν ποδήλατο ..........
Και όχι μόνο εγώ αλλα το 99% των κατοίκων που ζουν εδώ.
Μπορεί να μεγαλώσαμε με τα ζώα αλλά , άλλα απο αυτά τα σφάξαμε για να τα φάμε , άλλα τα ξεπουπουλήσαμε άλλα τα βράσαμε ζωντανά (σαλιγκάρια ) και η σχέση μας με τα ζώα είναι κάπως διαφορετική.
Και σίγουρα δεν έχουμε αυτά τα ψευτοδιλήμματα για το αν αξίζει η ζωή του περισσότερο . του χειρότερου εχθρού μου η ζωή αξίζει 1000 φορές παραπάνω απο του ποιο ακριβού ζώου.
1. Σβηνω μηχανή βγάζω κράνος φτύνω κάτω
2. Σηκώνω πόδι ή ανεβαίνω σέλα γκαζώνοντας
3. Σβήνω μηχανή και τους μιλάω
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Απλά κάποιοι εδώ μέσα είναι για λύπηση... Θα παρακαλούσα να κλειδωθεί το παρόν μιας και αρκετές από τις απόψεις ορισμένων εδώ μέσα άνετα θα μπορούσαν να είναι ποινικό αδίκημα κακοποίησης ζώου. Έχουν κλείσει και σελίδες για παρόμοια θέματα και απόψεις. Ελπίζω πραγματικά τα περισότερα περί κακοποίησης να ήταν πλάκα για να ανάψουν τα αίματα . Αδυνατώ να πιστέψω υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοί εδώ μέσα.
Μαμηθηκε ενα θεμα..
Περυσι μου βγηκε αδεσποτο σκυλι ,δεν ετρεχα,με πεταξε κατω και εβγαλα το γονατο μου.στο κρεβατι ενα μηνα..
Ενστικτωδως οταν σηκωθηκα κοιταξα το σκυλι που δεν ειχε παθει τιποτα,και μετα επεσα κατω γιατι βγηκε το γονατο.
Δεν θυμωσα,το ζωντανο δεν καταλαβε τι εγινε ουτε το εκανε εσκεμμενα,αναγκαζεται να ζει στις πολεις με εμας,με ο,τι αυτο συνεπαγεται..
Αυτα που δεν παλευονται ειναι τα τσοπανοσκυλα στα βουνα,σε κυνηγανε ακομη και καταπανω τους να πας με κοφτες..δεν νιωθουν..
Κατα τα αλλα λογικο να αμυνθεις σε επιθεση,αλλα υπαρχουν και αναιμακτοι τροποι αμυνας..
Αυτα.
:rotflmao:
θυμήθηκα τώρα εκείνο το μαύρο το πατεντιάρη που είχε φάει σε μια σεζόν τον Sniper τον Pactain κι εμένα , είχε προτίμηση σε moderators και όταν τον κόζαρα μετά στο Δέλεαρ έκανε το κουνέλι ο πούστης και ήταν μες στην τρελή χαρά (κλασικός αντιεξουσιαστής και τσιράκι των users κανονικό λέμε)
διαβάζω , διαβάζω έχει χαθεί η μπάλα , το τόπι , το μέτρο γενικώς.... κάτι σαν την εποχή μας
μια χαρά κατά τα άλλα
(έκανε σεισμό η μου φάνηκε ;; )
![]()
νοιωθουν, οτι απειληται η επικρατεια τους. το κοπαδι που φυλανε
αλλωστε δεν εχουν καθε μερα να αντιμετωπισουν μια μοτο στον τοπο τους.
απο κει και περα, ανοιωθος ειναι αυτος που υπολογιζει την ακεραιοτητα του σκυλου πιοτερο απο του ανθρωπου.
(μιας και ολα ειναι παρεξηγησιμα, να πω οτι δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα και σιγουρα οχι σε σενα ταϊστηλ)
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ευτυχώς δεν κυκλοφορώ πλέον συχνά σε περιοχές με αδέσποτα. Στην Αθήνα τα έχουν εξαφανίσει (οι Πάκι μάλλον) και εκεί που μένω ο Δήμος τα μαζεύει. Παλιότερα, που έμενα στο Δήμο Παλλήνης, με κυνηγούσαν μία στις δύο φορές που έφευγα απ'το σπίτι. Δεν κινδύνεψα ποτέ πολύ γιατί απλά είχα ανοιχτό δρόμο να επιταχύνω και να την κάνω εγκαίρως. Πείτε με ναζίστρια, αλλά την ώρα που επιτάχυνα ψιλοχ@σμένη έως χοντροχ@σμένη τα φαντασίωνα φέτες λαδορίγανη.
Dura lex, sed lex.
Απλά κάποιοι εδώ μέσα είναι για λύπηση... Θα παρακαλούσα να κλειδωθεί το παρόν μιας και αρκετές από τις απόψεις ορισμένων εδώ μέσα άνετα θα μπορούσαν να είναι ποινικό αδίκημα κακοποίησης ζώου. Έχουν κλείσει και σελίδες για παρόμοια θέματα και απόψεις. Ελπίζω πραγματικά τα περισότερα περί κακοποίησης να ήταν πλάκα για να ανάψουν τα αίματα . Αδυνατώ να πιστέψω υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοί εδώ μέσα.
Δεν την παλεύεις μία.
Ή βγάζεις γούστα με ιστορίες σαδομαζόχ, ή απλά δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά. Όπως και να είναι κουράζεις, όχι επειδή έχεις άλλη άποψη αλλά επειδή επιμένεις να διαστρεβλώνεις ότι διαβάζεις.
Τα καρότα για κλείσιμο σελίδων και λοιπές φίφες, πες τα σε καμμιά ομάδα υποστήριξης.