Σελίδα 10 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αυτο με τους "φιλοζωους" που περνουνε ζωα ,τα αφηνουνε σε χωρους ακαταλληλους,ταλαιπωρουναι τα ιδια και με τη σειρα τους σηκωνουνε τη γειτονεια στο ποδι,τι κανουμε?Σκεφτηκατε οτι καποιοι με τις πραξεις τους φτανουνε στα ακρα ανθρωπους που δεν πειραξανε ποτε ουτε μυγα?
    Μπορεις να τους καταγγειλεις στην αστυνομια κ σε φιλοζωϊκες. Οσοι παρατανε τα σκυλια τους σε μπαλκονια 2Χ1 κλπ... υπαρχουν τρόποι να μην φτασει στα "άκρα" ο νοικοκυραιος που δεν εχει πειράξει μυγα.

Το προβλημα εξισου ομως το εχει ο αδυναμος κρίκος, το ζωντανο δηλαδη...
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    ΥΠΟΜΟΝΗ φιλε!
    Δώσε στο δικηγόρο όσα περισσότερα στοιχεια μπορείς και αστον να κανει τη δουλεια του.
    Πάντως τοσα ατομα εδώ μέσα δε μπορεί κάπου θα μπορούμε να χρησιμευσουμε...

η αστυνομια δεν μπορει να επιβαλει τον νομο, η δικαιοσυνη φεξε μου και γλιστρισα σε 50 χρονια, και οι δικηγοροι κοιτανε κυριως την μασα και να διαιωνισουν την κατασταση.
    Καλο κουραγιο φιλε και εαν ειναι να σπαταλησεις χρηματα περα των 100€ για ενα εξωδικο, δωστα σε κανα εκπαιδευτη σκυλων ή χτισε μια μαντρα φυλακης: του πουστη, με σφεντονα μετα θα τις πετανε?
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αυτο με τους "φιλοζωους" που περνουνε ζωα ,τα αφηνουνε σε χωρους ακαταλληλους,ταλαιπωρουναι τα ιδια και με τη σειρα τους σηκωνουνε τη γειτονεια στο ποδι,τι κανουμε?Σκεφτηκατε οτι καποιοι με τις πραξεις τους φτανουνε στα ακρα ανθρωπους που δεν πειραξανε ποτε ουτε μυγα?

Καλο και σωστα κανουμε να μιλαμε για τα δικαιωματα των ζωων αλλα και οι ιδιοκτητες ζωων καποια στιγμη πρεπει να αναλαβουνε τις ευθυνες τους.

Για να μην παρεξηγηθω αν με ενοχλει ο σκυλος του γειτονα,προτιμω να ριξω φολα στον γειτονα που δεν κανει αυτο που πρεπει και οχι στο καημενο το ζωντανο.
    Να αγιάσει το στόμα σου... Έχω μπλέξει με ένα τέτοιον τον τελευταίο χρόνο και η στεναχώρια που έχω τραβήξει δεν περιγράφεται... Εδώ και 14-15 μήνες έχει στην κυριολεξία πετάξει σε ένα μπαλκόνι 6 τετραγωνικών ακριβώς απέναντι από το δικό μου ένα θαυμάσιο σκυλάκι και το έχει ξεχάσει... Ούτε να το βγάλει βόλτα, ούτε να περάσει κάποιες ώρες μαζί του, τίποτα, εντελώς παρατημένο λέμε - ακόμα και όταν βγαίνει να καθαρίσει το μπαλκόνι δεν το αφήνει να μπει ούτε καν στο σπίτι προφανώς για να μην λερώσει τον καναπέ της κάργιας... Το σκυλί όπως είναι φυσικό έχει λαλήσει από την φυλακή (γιατί περι τέτοιας πρόκειται) και αντιδράει γαυγίζοντας και σηκώνοντας τον κόσμο στο πόδι σε οτιδήποτε περάσει από τον δρόμο. Και όλοι εμείς που ζούμε σε απόσταση αναπνοής έχουμε χάσει την ύπνο και την ηρεμία μας ...και όλα αυτά γιατί ??? Για να μπορεί ο λακαμάς να κοκορεύεται στους φίλους του και στο facebook ότι "έχει σκύλο".... Μετά από 2-3 συστάσεις μου και αφού κατάλαβε ότι είχα φθάσει στα όριά μου ξέρετε τι έκανε ??? Μετακίνησε το σκυλί στο πίσω βοηθητικό μπαλκονάκι (ο Θεός να το κανει - ουσιαστικά είναι μια μικρή προεξοχή για να αφήνεις τον κάδο σκουπιδιών και την σφουγγαρίστρα) που είναι ακόμα χειρότερη φυλακή - ούτε καν 3 τετραγωνικά... Τόσο λακαμάς.... Και ναι μεν εγώ ψιλοησύχασα από τα γαυγίσματα αλλά τώρα ρε γμτ νοιώθω τύψεις που με αφορμή την δική μου πίεση-παρέμβαση το σκυλάκι περνάει ακόμα χειρότερα από την κόλαση που βίωνε πριν... Και φυσικά μου "κρατάει και μούτρα" επειδή δεν ανέχτηκα εσαεί να μου πρήζει τα ούμπαλα το σκυλί λες και ήμουν υποχρεωμένος... Και να πεις ότι είναι κανένας σκατόγερος... Νέο παιδί και μάλιστα μηχανόβιος...Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι γεμάτη από σκατόψυχους μαλάκες που δεν σέβονται τίποτα προκειμένου να ικανοποιήσουν τα θέλω τους και την τυρόπιτα που έχουν για μυαλό... Απογοήτευση σκέτη...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Για παραμέληση κατοικίδιων ζώων διβάστε αυτό το άρθρο στο Link που επισυνάπτω, έχει πολλές πληροφορίες για το τι μπορείτε να κάνετε:

http://lawyersfortheanimalprotection...page_2581.html

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Για παραμέληση κατοικίδιων ζώων διβάστε αυτό το άρθρο στο Link που επισυνάπτω, έχει πολλές πληροφορίες για το τι μπορείτε να κάνετε:

http://lawyersfortheanimalprotection...page_2581.html
    Άσε χυμαδούρα... Δεν γίνεται τίποτα...Καλοί οι νόμοι αλλά στην πράξη το σύστημα χωλαίνει... Επικοινώνησα με την φιλοζωική της περιοχή μου και ορθά-κοφτά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.... Πρέπει να έρθει η αστυνομία, να καταγράψει το γεγονός΄2-3 φορές, και μετά εγώ να προχωρήσω σε μήνυση στην εκδίκαση της οποίας και πάλι πολύ δύσκολα θα στοιχειοθετηθεί ο "βασανισμός" του ζώου... Το ότι είναι "φυλακισμένο" δεν αποδυκνείεται παρά μόνο αν έρθουν γείτονες ως μάρτυρες... και ξέρεις πως είναι αυτά... οι πιο μακρινοί δεν ενοχλούνται τόσο πολύ για νε έχουν κίνητρο να έρθουν και κανδυό κοντινοί "που να μπλέκουμε τώρα"... Και τελικά ότι και να κάνουμε το σκυλάκι θα την "πληρώσει" οπως και συμβαίνει ήδη... Άμα είναι μαλάκας ο ιδιοκτήτης δεν βγάζεις άκρη και στο τέλος γυρνάει μπουμερανγκ στο ζωντανό ...

Τελικά ο panDVS έχει δίκιο... Χαλαρά κάποιος στην θέση μου και προκειμένου να μπλέξει με δικηγόρους, έξοδα, δικαστήρια και ιστορίες για αγρίους θα πέταγε μια φόλα (πράγμα που ποτέ δεν θα το σκεφτόταν σε λογικές συνθήκες) και θα ξεμπέρδευε... Και θα είχε και την συνείδησή του ήσυχη ότι 'Λύτρωσε" το ζωντανό από την κόλαση που βίωνε... Εμένα δεν μου πάει η καρδιά και το χέρι αλλά κάποιος λιγότερο (λίγο) ευαίσθητος δεν θα είχε πρόβλημα...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 25/04/2014 στις 09:53.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Τελικά ο panDVS έχει δίκιο... Χαλαρά κάποιος στην θέση μου και προκειμένου να μπλέξει με δικηγόρους, έξοδα, δικαστήρια και ιστορίες για αγρίους θα πέταγε μια φόλα (πράγμα που ποτέ δεν θα το σκεφτόταν σε λογικές συνθήκες) και θα ξεμπέρδευε... Και θα είχε και την συνείδησή του ήσυχη ότι 'Λύτρωσε" το ζωντανό από την κόλαση που βίωνε... Εμένα δεν μου πάει η καρδιά και το χέρι αλλά κάποιος λιγότερο (λίγο) ευαίσθητος δεν θα είχε πρόβλημα...
    Υπονοείτε δηλαδή οτι σε κάποιο βαθμό "νομιμοποιείται" κάποιος να φολιάσει βάσει του κριτιρίου ευαισθησιας του ε; Λυτρώνει και το ζωντανό; Μαστα.....

Απορώ που υπαρχουν δικομανεις που κανουν πουτανα την γειτονια για απλωμένα ρουχα, για τζακια που καπνιζουν με νοτια, για παιδάκια που παιζουν στην παιδική χαρά ΑΛΛΑ δεν υπαρχουν ευαισθητοι πολιτες που πανε μεχρι τέλους μια νομιμη διαδικασία για την ζωή ενος σκυλιου.. δικιο εχετε, που να τρέχεις....
    Ban 'em all

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δυστυχώς οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι εύκολες. Καμία περίπτωση με κακοποιήση ζώου δεν είναι εύκολη στη χώρα μας που είναι ακόμα μεσαίωνας σε αυτό τον τομέα (και δεν είναι τυχαίο, καθότι ο σεβασμός και προστασία των ζώων αποτελλεί ίσως το πιο σημαίνοντα δέικτη πολιτισμού). ΤΗΕΟD στην περίπτωση σου έχεις δυο συνισταμένες, η μια είναι η δική σου ενόχληση, καθ΄όλα σεβαστή και κατανοητή και η άλλη είναι το μαρτύριο του σκυλιού. Νομίζω ότι και οι δύο αυτές συνισταμένες είναι ομόροπες. Οπότε αναξερτήτως του τι θεωρέις μεγαλύτερη περοτεραιότητα ίσως θα ήταν καλό να το κυνηγήσεις και να το παλέψεις μιας και θα λυθούν και τα δύο προβλήματα και η δική σου ταλαιπωρία και ο βασανισμός του ζωντανού.

Γινε κλεφτης σκυλων.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Για κάτοχος BMW, μια χαρά τα λες...

Να στε καλα όλοι παιδιά και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, η συμμετοχή σας στο νήμα, το ενδιαφέρον σας και η συμποράσταση σας, είναι η βασικότερη αιτία που έχω αρχίσει να συνέρχομαι γιατί από την ημέρα του συμβάντος έχω κοιμηθεί ελάχιστα και δεν έχω κατεβάσει μπουκιά. Ειλικρινά και από βάθη καρδιάς σας ευχαριστώ!

Μόλις έκλεισα μετά από μία εκτεταμένη τηλεφωνική επαφή με τον δικηγόρο... του είπα τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κινήσεων (πορείες κτλ), μου συνέστησε να μην κάνουμε κάτι τέτοιο καθότι μπορέι να στοιχειοθετηθεί καταγγελία ψυχολογικής βίας πριν την εκδίκαση (κάπως έτσι μου το πε...). Επίσης του έθεσα και το ζήτημα που αναφέρει ο Βασίλης, ότι δηλαδή θα επιστρέψει για λόγους εκδίκησης και αυτό που μου απάντησε έιναι ότι το χειρότερο για αυτό το είδος ανθρώπων δεν είναι η μύνηση αυτη κάθε αυτή, που στην τελική θα εκδικαστε δεν ξέρω και ΄γω σε πόσο καιρό αλλά το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία εξόδων και μανούρας, να βρουν δικηγόρους να τους πληρώσουν κτλ - κτλ... για τον κολώγερο αυτό θα τσούξει αφού μάνι - μάνι τα έξοδα για αυτόν είναι ένα 500ρικο... από την άλλη βέβαια, ένα εξώδικο ενδέχεται να είναι πιο αποτελeσματικό... και αυτό γιατί όπως μου είπε ο δικηγόρος δεν έχει καμία υπόσταση επί της ουσίας αλλά είναι μια προειδοποιήση ότι "σε βλέπω και με το παραμικρό σε γαμάω"... για αυτό το είδος άνθρώπων λοιπόν λειτουργεί ως "αν ξανακάνεις μαλακία ετοιμάσου για 500ρικα και μανούρα..." και μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά καθότι με τη μήνυση έτσι και αλλιώς τα σκάει εκ των προτέρων... its up to me... αν και για μύνηση με βλέπω...
    Eνημερωσέ μας για τη πορεία της μύνησης και αν και εφόσον φτάσετε σε δίκη να έρθει κόσμος για συμπαράσταση... Αν έχιες τα ψυχικά αποθέματα και οικονομικά πήγαινε το μέχρι τέλος θα βγεις νικητής.

Περαστικά και ποτέ ξανά.,.

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Δυστυχώς οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι εύκολες. Καμία περίπτωση με κακοποιήση ζώου δεν είναι εύκολη στη χώρα μας που είναι ακόμα μεσαίωνας σε αυτό τον τομέα (και δεν είναι τυχαίο, καθότι ο σεβασμός και προστασία των ζώων αποτελλεί ίσως το πιο σημαίνοντα δέικτη πολιτισμού). ΤΗΕΟD στην περίπτωση σου έχεις δυο συνισταμένες, η μια είναι η δική σου ενόχληση, καθ΄όλα σεβαστή και κατανοητή και η άλλη είναι το μαρτύριο του σκυλιού. Νομίζω ότι και οι δύο αυτές συνισταμένες είναι ομόροπες. Οπότε αναξερτήτως του τι θεωρέις μεγαλύτερη περοτεραιότητα ίσως θα ήταν καλό να το κυνηγήσεις και να το παλέψεις μιας και θα λυθούν και τα δύο προβλήματα και η δική σου ταλαιπωρία και ο βασανισμός του ζωντανού.
    Απορω που μερικοι (οχι εσυ συγκεκριμενα χυμ.) το βρισκετε παραλογο που ο theod και ο καθε theod που εχει να αντιμετοπισει μια τετοια κατασταση δεν το κυνηγαει. Για να μπεις σε μια τετοια διαδικασια να κυνηγησεις νομικα εναν τυπο που κακοποιει το κατοικιδιο του (και ποσο μαλλον σε μια χωρα σαν αυτη) πρεπει να διαθεσεις λεφτα, χρονο, υπομονη και να μην εχεις αλλα προβληματα στη ζωη σου. Ποσοι λοιπον πληρουν και τις 4 παραπανω προυποθεσεις, ελαχιστοι για να μην πω κανεις. Και ναι, αν καποιος αναλογιστει το τι εχει να αντιμετοπισει λογικο ειναι να πει "που να μπλεκω τωρα". Εκτος και αν βρει κανα 2-3 ακομη ή μια ολοκληρη πολικατοικια να τον στηριξουν και ξεκινησουν ολοι μαζι την διαδικασια, τοτε αλλαζει.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Θεωρητικά έχεις δίκιο… Εκεί όμως που το μετακίνησε το σκυλί ή αλήθεια είναι ότι δεν με πολυενοχλεί πλέον… Το σκυλί γαβγίζει λιγότερο (ίσως γιατί δεν βλέπει δρόμο και έχει λιγότερα ερεθίσματα, ίσως γιατί το ίδιο έχει παραιτηθεί από την ζωή και έχει βυθιστεί στην δυστυχία και την παράνοια που βιώνει), και ακόμα και όταν το κάνει επειδή παρεμβάλλεται το κτίριο το γαύγισμά του φθάνει εξασθενημένο και σαφώς λιγότερο ενοχλητικό… Δεν έχω άμεσο λόγο-κίνητρο για να μπλέξω και δεν έχω και σύμμαχους γειτόνους που θα συνεργούσαν προς αυτή την κατεύθυνση (όλοι βγάζαν την ουρά τους απ’ έξω όσο το έψαχνα με φιλοζωικές και το συζήταγα να κάνουμε κάτι). Το μόνο που μπορώ να κάνω (και θα το κάνω) είναι να τον ξαναπιάσω και (όμορφα σε πρώτη φάση) να του την πω για τις συνθήκες ζωής του σκυλιού αν και με την μέχρι τώρα εμπειρία μου δεν έχω ελπίδες να καταλάβει – μια φορά μαλάκας, πάντα μαλάκας…(και τώρα επιπλέον με έχει και στην μπούκα…).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Υπονοείτε δηλαδή οτι σε κάποιο βαθμό "νομιμοποιείται" κάποιος να φολιάσει βάσει του κριτιρίου ευαισθησιας του ε; Λυτρώνει και το ζωντανό; Μαστα.....
    Απορώ που υπαρχουν δικομανεις που κανουν πουτανα την γειτονια για απλωμένα ρουχα, για τζακια που καπνιζουν με νοτια, για παιδάκια που παιζουν στην παιδική χαρά ΑΛΛΑ δεν υπαρχουν ευαισθητοι πολιτες που πανε μεχρι τέλους μια νομιμη διαδικασία για την ζωή ενος σκυλιου.. δικιο εχετε, που να τρέχεις....
    Ρε φίλε… Κανένας δεν νομιμοποιεί την φόλα… Μην διαστρεβλώνεις αυτά που έγραψα… Απλά είπα ότι κάποιος άνθρωπος προκειμένου να υπερασπιστεί την ψυχική του ηρεμία και το δίκιο του που παραβιάζονται βάναυσα από ένα υπάνθρωπό του, μπορεί υπό συγκεκριμένες συνθήκες να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ σε μια αποτρόπαια πράξη (με την οποία διαφωνεί και την απεχθάνεται) μιας και όλοι οι άλλοι τρόποι αντίδρασης είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους κόστους, είτε για χίλιους άλλους λόγους είναι ουσιαστικά μη διαθέσιμοι. Και αν τελικά το κάνει (εγώ όχι – το έγραψα ότι δεν μπορώ) δεν ξέρω ποιόν πρέπει να θεωρήσω μετά περισσότερο υπεύθυνο… Τον ίδιο, τον υπάνθρωπο που τον εξώθησε σε αυτό, ή το σύστημα που δεν του έδωσε φθηνή, γρήγορη και εύκολα προσβάσιμη εναλλακτική…

ΥΓ Ααααα άσχετα από την πράξη και μόνο σε φιλοσοφικό επίπεδο μιλώντας, ο θάνατος ενός ζώου που βιώνει αυτό που εγώ αντικρίζω καθημερινά, το ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά πιστέψτε με... στα μάτια μου φαίνεται ως λύτρωση…
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 25/04/2014 στις 11:47.

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Άσε χυμαδούρα... Δεν γίνεται τίποτα...Καλοί οι νόμοι αλλά στην πράξη το σύστημα χωλαίνει... Επικοινώνησα με την φιλοζωική της περιοχή μου και ορθά-κοφτά μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.... Πρέπει να έρθει η αστυνομία, να καταγράψει το γεγονός΄2-3 φορές, και μετά εγώ να προχωρήσω σε μήνυση στην εκδίκαση της οποίας και πάλι πολύ δύσκολα θα στοιχειοθετηθεί ο "βασανισμός" του ζώου... Το ότι είναι "φυλακισμένο" δεν αποδυκνείεται παρά μόνο αν έρθουν γείτονες ως μάρτυρες... και ξέρεις πως είναι αυτά... οι πιο μακρινοί δεν ενοχλούνται τόσο πολύ για νε έχουν κίνητρο να έρθουν και κανδυό κοντινοί "που να μπλέκουμε τώρα"... Και τελικά ότι και να κάνουμε το σκυλάκι θα την "πληρώσει" οπως και συμβαίνει ήδη... Άμα είναι μαλάκας ο ιδιοκτήτης δεν βγάζεις άκρη και στο τέλος γυρνάει μπουμερανγκ στο ζωντανό ...

Οι φιλοζωικες δεν ειναι οργανα επιβολης του νομου!
    Η αστυνομια ειναι υποχρεωμενη να επιβαλλει το νομο αυτεπαγγελτα σε τετοιες περιπτωσεις!
    Εχει σταλθει οδηγια απο ΓΑΔΑ επι του θεματος γιατι στην πραξη εχει αποδειχθει οτι οι μπατσοι δεν ξερουν ή βαριουνται να επιβαλλουν το νομο!
    Αμα αρνηθουν να κανουν κατι ή δεν ξερουν το νομο (που πιθανο) ,κανεις καταγγελια για παραβαση καθηκοντος!Να δεις πως θα τρεξουν...
    Αυτη τη στιγμη το σαιτ με πληροφοριες επ αυτου εχει πεσει...αργοτερα θα ποσταρω εδω μολις καταφερω να μπω να δεις.

Θα μου επιτρεψετε πιστευω να κανω τον συνηγορο του διαβολου.

Το οτι υπαρχουν αρρωστοι το ξερουμε,το οτι δεν πρεπει να γινονται τετοια πραγματα απλα δεν το συζηταω,αλλα.....

Καλο και σωστα κανουμε να μιλαμε για τα δικαιωματα των ζωων αλλα και οι ιδιοκτητες ζωων καποια στιγμη πρεπει να αναλαβουνε τις ευθυνες τους.

Για να μην παρεξηγηθω αν με ενοχλει ο σκυλος του γειτονα,προτιμω να ριξω φολα στον γειτονα που δεν κανει αυτο που πρεπει και οχι στο καημενο το ζωντανο.
    Αυτοι δεν ειναι ''φιλοζωοι'' (προσωπικα δεν μ αρεσουν οι ταμπελες ,απλα για να καταλαβεις το λεω)...πολλες φορες ειναι οι ιδιοι που φωλιαζουν τα αλλα γιατι ενοχλουν τα δικα τους ή οτιδηποτε...οι ιδιοι που παρατανε κουταβια σε σακουλες...οι ιδιοι που τα δινουν στο πρωτο τυχοντα...κτλ κτλ...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Σε παρόμοια περίπτωση γνωστού, που εκδικάστηκε προχθές, με τα μισά στοιχεία απο τα δικά σου, ο τύπος έφαγε 5k € πληρωτέα επιτόπου, πλήρωσε ολα τα δικαστικά, και έφαγε ένα χρόνο με αναστολή. Αν θες μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του, να τα πείτε να σου πεί πως κινήθηκε.

Σελίδα 10 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF