Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Παλαιό μέλος
    Συνήθως παράπονα διαβάζουμε από ιδιοκτήτες με πρόβλημα στη μοτό. Ελάχιστοι είναι αυτοί που αναφέρουν ότι ΔΕΝ έχουν πρόβλημα....ε λοιπόν όταν διαβάζεις μόνο για προβλήματα τείνεις να πιστέψεις ότι όλοι έχουν ελλατωματικά BMW.....αν ήταν έτσι, η BMW θα το γύρναγε στα μιξεράκια φραπέ....

Το αναποδο συμβαινει,αυτοι που συνηθως εχουν θεματα,το κανουν αβαβα μην χαλασει το ιματζ τους,ενω αυτοι που δεν εχουν θεματα τα λιωνουν χωρις
    να το πανηγυριζουν.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyP Προβολή μηνύματος
    Είσαι ελαφρά...κακεντρεχής.
    Πέρυσι έκανα 3000χλμ με φουλ φορτίο σε 6 μέρες στα Βαλκάνια....πήγα-ήρθα άνετα, δεν με προδωσε ποτέ, δεν έξυσα κύλινδρα(gs) αλλά πήγαινα ελαφρώς γρήγορα, ήμουν ήσυχος γιατί όλα δούλευαν όπως προβλεπόταν κατά την αγορά της.
    Αν ήθελα εκκεντρική οδήγηση θα προτιμούσα άλλη μοτό και μάλλον πίστα....να νιώθω και άσχημα που δεν "λιώνω" μια ακριβή μοτό που δεν είνσι φτιαγμένη για ανώφελες χαζογιαπωνέζικες επιδόσεις ;;;

φιλε μου μας κανεις πλακα μαλλον ? , "ανωφελες χαζογιαπωνεζικες επιδοσεις" ?
    δηλαδη την εξελιξη που ριξανε τα τζαπονια την λεμε εμεις οι μηχανοβιοι "ανωφελη" :ασχολιαστο εντελως μαν

για να τοποθετηθω λοιπον & εγω επι του θεματος ,

προσωπικα ειχα την χαρα να οδηγησω & μια ανακατασκευασμενη μπεμπα χρονολογιας μεταξυ 40-50 , ειχε αλλη γοητεια ρε φιλε οταν καβαλουσες & οδηγουσες την ιστορια σε δυο ροδες , - καβαλησα στατικα & μια ανακατασκευασμενη ξαδερφη της ural , αλλα δυστυχως δεν καταφεραμε να την βαλουμε μπροστα & ετσι δεν την οδηγησα next time

η μπεμβε μια εταιρεια-ιστορια , που μεσα στην πορεια της εχει διακριθει για την αξιοπιστια της & θεωρω οπως την πατησανε ενας , ενας οι ιαπωνες με " τα νεα υπεροχα ελαφρια αλουμινενια ή δενξερω&γωτιμεταλλοεχωριξειστορημαδι πλαισια" ή οι υπολοιποι ευρωπαιοι με τα υπερσυμπιεσμενα μονοκυλινδρα & δυκιλινδρα κτλ , ετσι ηρθε & η ωρα της μπεμβε να μπλεχτει με πραγματα & να πειραματιστει σε μηχανακια παραγωγης & καποιες πατεντες δεν της εχουν παει καλα ή δεν ξερω & γω τι αλλο ,

αυτο δεν σημαινει τιποτα βεβαια , την φολα-μηχανακι λιγο πολυ ολες οι εταιρειες την εχουν ριξει στην αγορα , το θεμα ειναι το μετα , πρεπει να φερεται με ειλικρινια στους πελατες της που σκανε ενα σκασμο λεφτα & θελουν αυτο που εχουν χρυσοπληρωσει να ειναι ασφαλες πανω απ ' ολα & λειτουργικο ,

προσωπικα δεν μπορω να κανω περα απο την βασικη συντηρηση , αντε & καναν ελεγχο ενδιαμεσα στην μηχανη μου , δεν αντεχω τα "υστερικα" σερβις , θελω να της πεταω τα αντερα στην ασφαλτο οποτε γουσταρω , απροβληματιστα & ανεμελα , να μην φοβαμαι να της φερθω βαναυσα γιατι θελω η μηχανη να με "αντεχει" οπως καμμια αλλη , αλλωστε & εγω κανω τα παντα γι ' αυτην , τρωω βροχες , κρυα , καυσωνες , κινδυνευω το τομαρι μου , για να ειναι ευτυχισμενη & αυτη να κυκλοφοραει παντου & παντα μονη της & χωρις οδικη
    ετσι αισθανομαι με τα τζαπαν

η μπεμβε νομιζω αν ξεφυγει απο το "ονομα" της & ασχοληθει με αυτο που πραγματικα θελει να δωσει στον αγοραστη-μηχανοβιο θα την βρει την ακρη , αλλωστε νομιζω σε αυτη την φαση ειναι & αλλες εταιρειες , εγκλωβιζονται στο ονομα & χανουν την ουσια , το μπεμβε που θα χτυπαγα παντως σιγουρα ειναι το 650 dakar μιας & μιλαμε για ονοφ & πολυ πιθανον το 800 , αν βεβαια μου παρουσιαζε το παραμικρο , ειχε φυγει αμεσα & θα το αντικαθιστουσα με ενα γιαπωνεζικο , απο αυτα με τις "ανωφελες επιδοσεις"
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    πως τα φερνει ο διαολος καθε φορα που τα συζητιεται τετοιο θεμα να παιρνει το ματι μου στο δρομο bmw φορτωμενη σε οδικη

F650 χθες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα ακριβοτερα κομματια της βιομηχανιας ειναι η ερευνα και εξελιξη και ο ποιοτικος ελεγχος
    επειδη μπροστα στα γιαπωνεζικα μεγαθηρια οι αλλοι ειναι βιοτεχνες απλα τα εξοδα αυτα για την bmw τα πληρωνει ο αγοραστης βαρβατα
    κι αν σου κατσει;;;;

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    πως τα φερνει ο διαολος καθε φορα που τα συζητιεται τετοιο θεμα να παιρνει το ματι μου στο δρομο bmw φορτωμενη σε οδικη

F650 χθες.......
    Μπα συμβαίνει καθημερινά απλά εσύ το προσέχεις τότε γιατί έχεις διαβάσει σχετικά.

Έχεικαταντησειαηδιαλεμε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Μην απολογείσαι αγόρι μου, κανείς δεν είναι τέλειος για παράδειγμα ο αδερφός μου ο γαμπρός μου κι ένας ακατονόμαστος εδώ μέσα είναι οπαδοί της ΑΕΚ, μιας "ομάδας" που δεν υπάρχει, μιας ομάδας φάντασμα θα έλεγε κανείς.

Tα ειπαμε,ΔΕΝ ειναι ομαδα,ειναι ΙΔΕΑ.

Ολοι λετε το κοντο και το μακρυ σας και ολοι στρουθοκαμηλιζετε μου φαινετε. Μια αιωνια κοντρα αναμεσα σε ευρωπαιους και γιαπωνεζους, ποιος εχει το καλυτερο μηχανακι και ποσα χλμ μπορει να βγαλει χωρις να χαλασει.
    Οι απο εδω ξεχνατε τους αξονες των 1200 (τυχαιο το παραδειγμα), τους ταχυσυνδεσμους των aprilia με το caponord φλαμπε του megalopsychos, τις μπιελες των tuono σαν του Byron (sory φιλε) ενω οι απο κει ξεχνατε το cbr του 08 με τα 18500€ (επειδη καποιος εγραψε για ποιοτητα ελεγχου απο μεγαλοβιομηχανιες) ή τα πηνια της yamaha (η συμμετοχη απο το Λεωνιδιο στο ΠΠ εσπασε μοτερ/μπιελα απο πηνιο R1). Και μην πω για την suzuki γιατι θα γινω κακος.

Φυσικα οπως παντα εδω μεσα, η καμπουρα του αλλου ειναι μεγαλυτερη. Κλαμα και θρηνος θα συμπληρωνα εγω.
    Ολα τα μηχανακια εχουν τα θετικα και αρνητικα τους. Αλλοι προτιμουν να αλλαζουν μοτερ παρα να αλλαζουν φρενα, αλλοι να αλλαζουν φρενα παρα μοτερ. Οκ, δεκτο. Παμε παρακατω και μην μας τα κανετε ουμπαλα με τις προσωπικες επιλογες του καθενος. Αμα ο αλλος θελει BMW τουλαχιστον να σεβαστειτε την γνωμη του και να μην κοροιδευετε.

ps. Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ, στην Β εθνικη.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    ...........τουλάχιστον σεβαστειτε την γνωμη του και να μην κοροιδευετε.

Banned
    Δεν ξερω τι λεει ο καθενας....

...αλλα.....

η δικια μου ειναι η μακρυτερη.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Σου φανηκε αστειο οτι πρεπει να σεβεσαι την γνωμη του αλλου? Αμα δεν σου αρεσει, βγαλε μια ανακοινωση οτι δεν τους παιρνεις και αυτους στην εκδρομη σου.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Σου φανηκε αστειο οτι πρεπει να σεβεσαι την γνωμη του αλλου? Αμα δεν σου αρεσει, βγαλε μια ανακοινωση οτι δεν τους παιρνεις και αυτους στην εκδρομη σου.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ............ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ

Παρακαλώ πολύυυυυ

Μέλος Το avatar του/της zami
    Αμα ο αλλος θελει BMW τουλαχιστον να σεβαστειτε την γνωμη του και να μην κοροιδευετε.

:
    Τοσο απλα, τοσο σωστα! Θεμελιωδης αρχη της πολυμορφικοτητας των λαων....Αλλα που να το βρεις αυτο .....
    Και ας παμε και ενα βημα παραπανω, αντε και πραγματι, αποδεδειγμενα, βρισκεται μια μοτοσυκλετα χειροτερη απο καποια αλλη, τι σημαινει αυτο?μπορουμε να χλευαζουμε η να προσπαθουμε να μπουμε στο τροπο σκεψης του κατοχου που την απεκτησε γνωριζοντας οτι ειναι χειροτερη?νομιζω τιποτε απο τα δυο...

ΛΟΛ.

Ρε 'σεις, να μείνουμε στο θέμα, που είναι το 800άρι που σκέφτεται ν'αγοράσει το παιδί;
    Είπε ο road spirit ότι από μοτέρ, λύθηκαν τα θεματάκια.
    Είπε το moto magazine ότι το ABS παραμένει "ευαίσθητο", το ASC -αν το παραγγείλεις- "υπερβολικά προστατευτικό" και η σέλα η στοκ παραμένει άβολη (το επιβεβαίωσε και ο road spirit). Και κάπου εκεί τελειώνουν τα κακά του. Περιθώρια για προσωπική προσαρμογή στην κύρια χρήση που ο κάθε ένας επιθυμεί υπάρχουν σε όλες τις μοτοσικλέτες.

Αυτό που μένει σαν ουσία, είναι ότι το 800άρι είναι πολύ καλή αγορά, αν το πάρει κάποιος με την έξτρα comfort σέλα. Δεν θα κλαίει τα λεφτά του ο αγοραστής.

Το αν υπάρχουν πιο φτηνά, πιο ελαφριά, πιο αξιόπιστα, με πιο φτηνά σέρβις, με πιο μουράτο σηματάκι, με πιό διαφορετικό προσανατολισμο, πιο "τίμια" μεταχειρισμένα... Πάντα υπήρχαν, πάντα θα υπάρχουν. Δεν τα θέλει ο άνθρωπΑς, θέλει GS, ωφου...

Για το θέμα "χρήση κατά το πως προορίζεται" εμ... Προορίζεται να κυκλοφορεί. Όπως γουστάρει ο καθ' ένας. Τα περί "ειδικών συνθηκών και χρήσεων" είναι παπαρολογία της εκάστοτε διεύθυνσης μάρκετινγκ που προσπαθεί να δικαιολογήσει αδικαιολόγητα. Και να με συγχωρεί ο billyP, αλλά το "έκανα 3000 χιλιόμετρα σε μιά εβδομάδα και δεν χάλασε τίποτα" είναι ανεκδοτικό, γιατί το να μην χαλάσει τίποτα σε μιά επαρκώς συντηρημένη μοτοσικλέτα είναι αυτονόητο. Όπως θεωρώ αστείο το ότι έσπασαν και λίγοι άξονες GS σε ένα σύνολο χιλιάδων μοτοσικλετών, είναι σαφώς μέσα στα όρια του σφάλματος υλικού. Αυτό με τις αναρτήσεις που διαλύονται κατά κανόνα, αυτό μάλιστα, είναι ξεφτιλίκι γιατί δείχνει κακή σχεδίαση και στρουθοκαμηλική αντιμετώπιση από πλευράς εταιρίας. Αλλά και πάλι, δεν έχει σχέση με το 800 (εκτός αν το πάρει με την "ηλεκτρική").

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ