oουυχουυυ! κατουριθηκαμε από τα γελια βρε!μπα σε καλο σου καλαμπουρτζή!
Η παροιμια λεει οτι:
Οσο πιο αδειος (απο πετροβαμβακα) ειναι ο τενεκες τοσο περισσοτερο θορυβο κανει.
![]()
ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ.........
Γιατί θεωρείς ότι όλα γίνονται γιά τό θεαθήναι...??
Ό καθωσπρεπισμός ΔΕΝ ΗΤΑΝ ποτέ τό δυνατό σημείο
τών μοτοσυκλεττιστών.
Ό χώρος ποτέ δέν είχε ΚΥΡΙΕΣ στή συμπεριφορά.
Είτε είσαι μέ τό βρωμόγκαζο,είτε μέ τό κουβαδάκι
πάντα θυμάμαι ότι γουστάρεις τό παιχνίδι.
Άποδέξου μας......δέ χρειάζονται μαθήματα ήθικής.
Έμείς σέ δεχόμαστε όπως είσαι άλλά καί σύ σταμάτα
νά ψάχνεις κανόνες ήθικής καί νά θεωρείς τήν τρέλλα μας
έπίδειξη ή άλητεία....
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟ.
Λες και μιλάω στον τοίχο.
Ο κόσμος της μοτο είναι σε μια εκδρομή, σε μια βραδινή γρήγορη βόλτα στους έρημους κεντρικούς δρόμους, σε ένα ταξίδι μέχρι την διπλανή χώρα ή μέχρι το τέλος της ηπείρου μέχρι να ξαναδείς θάλασσα. Και φτάνοντας εκεί να μη σε νοιάζει αν έχεις ζελέ στο κεφάλι, αν τα μαλλιά χάλασαν με το κράνος φορεμένο τόσες ώρες ή αν ξέχασες το σιδερωμένο πουκαμισάκι που δε χώραγε στη μπαγαζιέρα.
Ο κόσμος της μότο δεν ανήκει στο κόφτιασμα με την ξετάπωτη μέρα μεσημέρι στα στενά της γειτονιάς.
Όλοι έχουμε τρύπα και οι περισσότεροι την έχουμε ξετάπωτη... Αν την κλανιά την αφήσεις ήρεμα και ωραία δεν ακούγεται. Αν πάλι σφιχτείς, τρίζουν τα τζάμια... Ο "θόρυβος" εξαρτάται από το σφίξιμο λοιπόν είτε των εντερικών είτε του χεριού. οπότε είναι ελέγξιμος.
Σε παπάκι έχεις δίκιο όπως είπε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και ο Αφρο. Θα φάει τουλάχιστον μπινελίκι. Αλλά σε μεγαλύτερο κινητήρα που -πιστεψέ με- έχει ανάγκη να είναι ανοιχτός δεν είναι πάντα ενοχλητική η εξάτμιση, εξαρτάται άμεσα από τον χειριστή.
Όσο για το θεαθήναι... Πραγματικά στα απαφτάρια μου όπως αναφέρθηκε, η εικόνα, το image... Όσο βλέπω τουλάχιστον τη θερμοκρασία μου σε υποφερτά επίπεδα ειδικά το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ευχαριστώ το Θεό που μπορώ και έχω αυτή την εξάτμιση. Σέβομαι τη γνώμη του καθενός, να την καταθέσει παντού, αλλά έχω και τη δική μου.
Και όταν μια γνώμη αναφέρεται για να δημιουργηθεί διάλογος όλα καλά. Όταν όμως συνοδεύεται από χαρακτηρισμούς όπως κάγκουρας, ψωνισμένος ή δεν ξέρω τι άλλο ειδικά από άτομα που δεν έχουν άποψη, τότε το "παρθενοπιπίτσα" είναι το ελαφρύτερο που μου έρχεται στο μυαλό.
Καλημέρα σας.
Με είδα να σκάω γκαζιά για να ξεκολλήσω από πηγμένα κουτιά και να βαράνε οι συναγερμοί από τα μαγαζιά της περιοχής.
Πωωω ρε γκ@βλααααααα
![]()
Σκουπα παρακαλω....
![]()
Κουτί δίπλα μου αρχίζει να αλλάζει λωρίδα αργά και σταθερά... κορνάρω... στα φρύδια του... σκάω μια καλή και γυρίζει από εκεί που ήρθε με διακτινισμό... Μη μου πεις ότι δε σου έχει τύχει, ή ότι παρόμοια αντίδραση ίσως και να σε έχει σώσει...
Ακόμα κι εσύ ρε Βρούτε ειρωνεύεσαι?????....
:rotflmao: