Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Ο Marc κάνει ήδη περίπατο και μάλιστα υγιεινό. Ίσως θα πρέπει να αρχίσει το βάδην![]()
Αν και παρακολουθώ τα MotoGP από παιδάκι ,και τώρα πιά θεωρούμαι επιεικώς "μπαρμπάδι" ,παρ'όλα ταύτα δεν συνηθίζω να εκφράζω δημόσια τα αποφθέγματά μου σε σχέση με τους αγώνες και τις επιδόσεις των αναβατών.
Και αυτό διότι ,είμαστε (ή τουλάχιστον εγώ έχω αυτή την αίσθηση) τόσο "λίγοι" σε γνώσεις ,και τόσο "μικροί" σε σχέση με το τεχνολογικό μεγαλείο ,την οδηγική ικανότητα ,αλλά και την ακρότητα της σημασίας των λεπτομερειών που συμβαίνουν ΕΝΤΟΣ των MotoGP ,που ότι και να πούμε ,θα'ναι εξίσου λίγο ,μικρό και επιφανειακό.
Και δεν ταιριάζει κάτι τέτοιο στους πρωταγωνιστές των MotoGP.
Πρωταγωνιστές = Ομάδες & Οδηγοί
Αλλά ο σημερινός αγώνας ανέδειξε κάποια πράγματα περίτρανα & σίγουρα.
1) Ο Μαρκέθ είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες της παγκόσμιας ιστορίας
2) Ο Χόρχεθ είναι τουλάχιστον ισάξιός του
3) Ο Γιατρός είναι σήμερα ένα κλίκ πίσω τους ,αλλά αν βάλουμε στην εξίσωση τα σχεδόν 15 χρόνια που τους ρίχνει ,αυτό τον κάνει κορυφαίο των κορυφαίων της MotoGP ιστορίας.
4) Η Χόνδα γμεί κ δέρνει φέτος ,κ είναι η πιο ολοκληρωμένη κ ανώτερη από κάθε άλλη μηχανολογική κατασκευή των MotoGP
5) Η ΥΑΜΑΗΑ προσπαθεί συνεχώς ,τα καταφέρνει ,εξελίσσεται ,και πλησιάζει την Χόνδα.
6) Αν οι 3 πρώτοι αναβάτες σήμερα ,οδηγούσαν την ίδια μοτοσυκλέτα ,η τελική κατάταξη θα ήταν τελείως διαφορετική.
Μια από τις καλύτερες μονομαχίες διαχρονικά η σημερινή για το 1-2
Εύχομαι να δούμε κι άλλες τέτοιες στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Καλούς δρόμους σύντροχοι.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
ενταξει, εξαιρετικος αγωνας...
με πολλες αλληλοπροσπερασεις και αγωνια...
ξεκιναω με marquez που το παλικαρι αποδεικνυει σε καθε αγωνα οτι εχει το ταλεντο και την ωριμοτητα να πρωταγωνιστησει για πολλα χρονια στο αθλημα...φοβερο πεισμα και πολυ ωραια οδηγηση...
συνεχιζω με εναν lorenzo απο τα παλια...την ηθελε πολυ αυτη την τνικη και για πολλους ειναι σαν να την πηρε...με υποδεεστερο μηχανακι λογω ελαστικων πολεμησε στα ισα με τον καλυτερο πακετο (οδηγος και μηχανανακι) και στην τελευταια στροφη εχασε...αξιος και μακαρι να ξυπνησε για τα καλα και να δουμε παρομοια αποδοση και στους αλλους αγωνες...
rossi, το ηθελε αλλα δεν μπορουσε...απο 10ος ομως προσπαθησε και εφτασε στην 3η σχετικα ευκολα αφηνοντας νεοτερους και πιο γρηγορους αναβατες πισω του...μπραβο του για αλλη μια φορα για την προσπαθεια του και μονο...
pedrosa, α π α ρ α δ ε κ τ ο ς!! πλεον δν υπαρχουν δικαιολογιες για να ξεκινας 4ος και να βρισκεσαι 8ος...εσυ ενας "εκκινησακιας"...μηδεν και απο το μηδεν πιο μηδεν...τι να το κανεις και που εισαι απο τους πιο γρηγορους...δεν γινεται να παιζεις με τον rookie iannone και ο αλλος να καβαλαει ντουλαπι και εσυ τον πυραυλο εδαφους εδαφους...πρεπει να παρει ρισκα..παει και τελειωσε...ο lorenzo πρεπει να πηρε πολλα ρισκα σημερα με τα λαστιχα...ο pedrosa δεν πρεπει να πηρε κανενα...δεν ξερω μπορει και να ποναει...αλλα γι'αυτον τον οδηγο και τις ικανοτητες που εχει ειναι κριμα να βρισκεται στην σελα αυτης της εργοστασιακης...
ειμαι πεπεισμενος οτι αν καποιος τον εβαζε "φυτευτο" πισω απο τον 2ο marquez θα μπορουσε να ακολουθησει σε ρυθμο και τους 2...αλλα δεν θα εκανε ΚΑΜΙΑ κινηση για προσπεραση...
αντε να αποκτησει λιγο αυτοπεποιθηση ο lorenzo μπας και δουμε καμια μαχη στο ηδη καπαρωμενο πρωταθλημα...
![]()
Όποιος έχει το γκάζι το ανοίγει. Όβερ.
Ο παλιός καλός σκύλος JL ιζ μπακ; Μακάρι.
Μέσα στην στροφή ήταν πολύ γρηγορότερος απο τον ΜΜ (σιγά ρε μεγάλε το είπε και ο Μαρκίζας στο τέλος)
Ζήτησε και 3-4 χιλιομετράκια τελικής (και καλά έκανε απο την θέση του)
Εκείνο το μαμακιστήρι ο Μάρκεζ, ρε να μην δείχνει σημάδι κόπωσης με τίποτα! Με τίποτα!
Bradl ... κάνε κανά ευχέλαιο ρε αγορίνα
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
300 gp
VIDEO
http://v.youku.com/v_show/id_XNzE5NjkzNDYw.html
(περιμενεις τα δευτερολεπτα πανω δεξια και μετα αρχιζει και παιζει)
@motomaniac μολις το βρω θα το ποσταρω
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 01/06/2014 στις 21:10.
για πολυ κλαμα τα γιαμαπακια λεμε.....