οποιος δεν ενοχλειτε απο το παρκαρισμα εξω απο το νομιμο γκαραζ του που να του κλεινουν τιν εισοδο και τιν εξοδο του ,που εχει πληρωσει για να μην εχει στον δρομο την μοτο η το αυτοκινητο του, που θελει να ειναι νομιμος καθ'ολα τοτε να μου δωσει την διευθινση του να φερω μερικα που μου περισευουν να τα παρκαρω εκει και τοτε να δω τι θα εχει να λεει????μη τρελαθουμε τωρα.αναλογη περιπτωση μου ελαχε και δεν μπορουσα οχι να παρκαρω,αλλα να μπω στιν εισοδο του σπητιου μου,στο ολυμπιακο σταδιο τι επρεπε να κανω ?να περιμενω να τελειώσει ο αγωνας σε μιαμιση ωρα για να μπω στο σπητη μου, με γριλο και στον δρομο,το φορτωσε ο γερανος τις τροχαιας και ολα καλα και ωραια.
Διαβασμένο σε βρίσκω..Η είσαι του επαγγέλματος ή googlάρεις full.
Αν εξαιρέσουμε την σηματοδότηση επί της οδου που δεν είναι αρμοδιότητα δική μου,όλα τα άλλα τα έχω φροντίσει.
Αλλά απ'οτι καταλαβαίνω εχεις πρόβλημα με αυτούς που έχουν παράνομα γκαράζ χωρίς άδεια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώνουμε οι υπόλοιποι που είμαστε νόμιμοι.
Και τέλος πάντων όπως είπε και ο doctor παραπάνω, όποιος παρκάρει μπροστά σε γκαράζ είναι τουλάχιστον γαϊδούρι.
The only easy day was yesterday.
Δε πιστεύω κανένας από σας να παρκάρει το μπουρδέλο του πάνω στο πεζοδρόμιο ε! Το πεζοδρόμιο κύριοι είναι όλων. Το έχουμε πλερωμένο κύριοι (με φόρους κτλ κτλ) και θέλουμε να το χρησιμοποιούμε όλο.
Και δε γουστάρουμε τη βρωμομηχανή σας επάνω στο πεζοδρόμιο, κύριοι. Το ξέρω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το παρκινγκ όπως καταλαβαίνω ότι τη βάζετε δίπλα από δεντράκια για να μην ενοχλεί. Και στην πραγματικότητα δε με ενοχλεί η μηχανή σας. Η νοοτροπία σας με ενοχλεί και η γαιδουριά σας γιατί ιδιωτικοποιήστε κάτι που ανήκει σε όλους.
Αυτό λοιπόν στο οποίο έχουν δικαίωμα όλοι μπορούμε να το κάνουμε ότι γουστάρουμε και να γράφουμε κανονικά κανένα γεράκο που φωνάζει. Εκεί που έχουμε δικαίωμα εμείς όμως δεν γουστάρουμε ούτε προφυλακτήρας να μπαίνει. Δε μας ενοχλεί, απλά δε γουστάρουμε γιατί έχουμε νόμιμα δικαιώματα και δεν θέλουμε να τα καταπατούν άλλοι.
Συμφωνώ ότι πρέπει η είσοδος να είναι ελεύθερη όλο το 24ωρο αλλά αν δεν είναι και κάθε φορά που πατάω το κουμπί της γκαραζόπορτας, μαζί με την πόρτα ανοίγει και η έξοδος τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ευκαιρία να πούμε και μια καλημέρα με τον άγνωστο που πάρκαρε για να πάρει μια τυρόπιτα. Σιγά μη τον αρχίσω στα καντίλια πρωί πρωί ή απόγευμα απόγευμα. Αν ο πιτσιρικάς απ' το διπλανό διαμέρισμα ξέρει ότι δεν έχω αμάξι και βάζει το βρωμοσκουτεράκι του σε μια γωνία γιατί ξέρει ότι η μηχανή περνάει, πάλι δεν πειράζει. 4 χρόνια ζούσα έτσι και δε με ενοχλούσε.
Μου θυμίζεται κάτι γέρους που στέκονται στο πεζοδρόμιο και αν δουν κανένα να προσπαθεί να ανεβάσει το βρωμοσκουτεράκι του επάνω γίνονται 15χρονα πιτσιρίκια και τρέχουν να τον προλάβουν να του πουν να το κατεβάσει κάτω. Δίκιο έχουν αλλά που να το βρουν οι καψεροί με την κωλονοοτροπία μας και τη γαιδουριά μας.
Χαλαρώστε. Αν μπαινοβγαίνετε δίχως πρόβλημα, χαλαρώστε. Αν όχι, η διαδικασία είναι γνωστή.
10 σελίδες ρε πστμ, 10 σελίδες!!!!
Sent from me using a computer.
Ή ο οδηγός του γερανού της τροχαίας και έχει σκοπό να κλείσει το κινητό του και να κοιμηθεί. Κανένας άλλος δεν παρκάρει σε είσοδο πάρκινγκ χωρίς να αγχωθεί. Όλα τα άλλα είναι τυχαία περιστατικά που συμβαίνουν πιο αραιά απ' ότι διπλαπαρκάρεις εσύ και δεν αφήνεις τον νόμιμα παρκαρισμένο να φύγει.
Axaxaxaxa... Αυτό ήταν γαμάτο! Έπρεπε να του αφήσεις σημείωμα "Δεν είχα μονάδες μαλάκα". xaxaxaxa
Τώρα αν την επόμενη σου αφήσει σημείωμα "κάνε μου αναπάντητη", βάλτου μπουρλότο.![]()
Δεν μιλάω επί προσωπικού, γενικά μιλάω. Πιο συχνά διπλοπαρκάρουμε παρά κλείνουμε εισόδους πάρκιν. Και τα δύο μαλακία είναι αλλά συμβαίνουν. Και θα συμβαίνουν.
ρε παιδια τι λετε?ειναι δυνατον!να κλεινετε γκαραζ
και πορτες σπιτιων?ημαρτον που λεει κι ο Γεωργιου..
και σας πειραζουν τα μηχανακια στο πεζοδρομιο..![]()
Επι της ουσίας συμφωνούμε διότι όσο κατοικουσα σε πολυκατοικια είχα παρόμοια προβληματα, απλά βλέπω πολλούς να ωρυονται περί δικαιωμάτων ενω τις δικές τους υποχρεωσεις γαργάρα. Η σηματοδότηση είναι δική σου δουλειά, μην περιμένεις τον δήμο.
Πρόβλημα δεν έχω με κανέναν. Απλά όταν ο ωρυομενος είναι παράνομος, δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται για τις παρανομίες των άλλων που εμποδίζουν την δική του παρανομία.
Το οτι οι γύρω είναι γαϊδούρια δεν φαίνεται μόνο στο πάρκινγκ, αρκεί να διαβάσει κανείς το "σε είδα" να χορτάσει γαϊδουριά. Γιατί αυτός που περνάει με κόκκινο πχ, να περιμενεις οτι θα σεβαστεί το γκαράζ;
Υγ. Δεν ξέρω τίνος επαγγέλματος λες, σχετικό με τμήμα των όσων συζητάμε είναι πάντως. Καλό το γκουγκλ που κανει απαντες ξερολες αλλά και ενα πτυχιακι δεν είν κακό επίσης...
Τώρα εσύ με κοροιδεύεις! Δεν υπάρχει περίπτωση. Ή με κοροιδεύεις ή είσαι ένας απ' του λόγους που το θρεντ έφτασε τις 10 σελίδες.
Στο πρωτο πόστ αναφέρθηκα σε δεύτερο πρόσωπο έχοντας κάνει παράθεση τον red. Ο red δεν το έπιασε και νόμιζε ότι αναφερόμουν σε αυτόν λέγοντας μου τι κάνει ο ίδιος.
Στο δευτερο ποστ είπα ότι μιλάω γενικά και χρησιμοποίησα τον πληθηντικό του πρώτου προσώπου.
Δλδ για να γίνει συζήτηση εδώ μέσα πρέπει όλοι να μιλάμε μόνο σε τρίτο. Εδώ μέσα είμαστε όλοι παρθένες και για όλα φταίνε οι άλλοι?
Ή μήπως όλοι είναι μαλάκες αλλά εξαιρούνται οι παρόντες?
Και από πότε η παρανομία πάει με το μέγεθος?
Ποιος από εδώ μέσα δεν έχει διπλοπαρκάρει? Και μη μου πεις εγώ ή εσύ ή ο μπατζανάκης μου, δε με απασχολεί ούτε είμαι υποχρεομένος να σε πιστεψω απ' τη στιγμή που δε γνωρίζω ούτε εσένα ούτε το μπατζανάκι σου. Απ' τη στιγμή που το φαινόμενο υπάρχει και επαναλαμβάνεται θεωρώ ότι φταίμε όλοι μας και δε μιλάω σε τρίτο πρόσωπο. Και φυσικά δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου γιατί ούτε εσύ με ξέρεις.
Αν λοιπόν κάποιος διπλοπαρκάρει ή βάζει το μηχανάκι του επάνω στο πεζοδρόμιο ή κλείνει την είσοδο πάρκιν είναι επειδή είμαστε όλοι μαλάκες και γαιδούρια και δεν εξαιρείται κανείς, ούτε οι παρόντες ούτε ο μπατζανάκης μας.
Όχι εμένα δε με πειράζουν τα μηχανάκια επάνω στο πεζοδρόμιο. Ενοχλούν όμως τους παππούδες. Τι έχεις να πεις γι' αυτό? Τι θα κάνεις γι' αυτό? Θα το κάνεις γαργάρα όπως και εγώ?
θεωρω αυτονοητο!
απο την στιγμη που βλεπεις σημα ιδιωτικο!μην παρκαρεις..
δεν παρκαρεις..μπορει κατι να χρειαστει ο αλλος..κανονικα!
ουτε πορτα σπιτιου μπορεις να κλεινεις!!
Αν το προχωρησουμε περαιτερω..ουτε στο πεζοδρομιο..μπορεις!!
τι να κανεις?
αν ειναι αυτοκινητο το βαζεις οπου βρεις και περπατας!!!
απλο!
μηχανακι το ιδιο και μπορει να χασεις καμια εξατμιση!!!
η να μην το ξαναβρεις!!![]()
Ακομα να καταλαβετε οτι το προβλημα ειναι οι νερα(ν)τζιες?![]()
δεν είναι οι νερατζιες το πρόβλημα, αυτές τις εβαλε ο δημος και ξερουμε εκ των προτερων ότι αμα το κυνηγήσουμε δεν θα βγαλουμε ακρη! το πρόβλημα ειπαμε είναι τα καγκελακια που φυτεψε ιδιώτης στο πεζοδρομιο τον οποιο μπορουμε αμα λαχει να κυνηγήσουμε μπας και βγαλουμε κανα φραγκο...
εδω ο αβραμο φυτεψε παντου καγκελα κατα μηκος και δεν μπορεις να περασεις απεναντι παιρνοντας και μιζα και απο δημαρχος εγινε υπουργος![]()