Σελίδα 10 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 421

Θέμα: KTM Super Adventure 1290

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    επισης, ειτε το θελετε ειτε οχι, στην παγκοσμια αγορα τα τουρινγκ πανε κατα διαολου, ενω τα μεγαλα ον-οφφ πουλανε.
    και γιατι αυτο πρεπει να επηρεαζει εμας?
    γενικοτερα γιατι πρεπει να επηρεαζομαστε απο την προτιμηση των πολλων σε κατι και να μην προτιμαμε εμεις συμφωνα με τις δικες μας αναγκες?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και γιατι αυτο πρεπει να επηρεαζει εμας?
    γενικοτερα γιατι πρεπει να επηρεαζομαστε απο την προτιμηση των πολλων σε κατι και να μην προτιμαμε εμεις συμφωνα με τις δικες μας αναγκες?
    Το γεγονος οτι δεν τα προτιμαμε, κατι λεει.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

DAZ...................

Ή περιπέτεια μέ τήν μορφή πού έννοώ όχι άπλά πέθανε άλλά
    ΤΗΝ ΞΕΘΑΨΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...........ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ....!!!
    Άν λές περιπέτεια τό νά φορτώσω ένα μηχανάκι καί νά κάνω τόν γύρο τής γής,
    αύτό ποτέ δέν άπαγορευόταν καί ούτε πρόκειται,φυσικά καί έχει νά κάνει
    μέ τήν διάθεση,τήν τρέλλα,τά ΝΙΑΤΑ,καί προπαντός τίς ύποχρεώσεις τού καθενός
    σέ αύτόν τόν κόσμο...!!
    Καί φυσικά κανένα μηχανάκι,όσο χάλια καί νά είναι ,όσο χοντροκομμένο κ.λ.π.
    δέν είναι ίκανό νά σταματήσει κάποιον άπό τό νά τήν ζήσει.
    Βέβαια όπως έγραψε καί ό Κούντερα στήν άβάσταχτη έλαφρότητα......
    κάθε πράμμα στόν καιρό του καί τόν Αύγουστο ό κολιός...!!
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ........

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    και το κλισε, η Ελλάδα με τις πολλές λακούβες αρα θέλει ον-οφφ χρειάζεται αναθεώρηση. Μάλλον δεν εχετε δει λακούβες

Μια χαρα τουρινγκ μηχανακια θελει εκτός κ αν κάνεις πολλους χωματόδρομους κ ταξιδέψεις ανατολή/αφρικη. Εκει που λεωφόροι ειναι χωματόδρομοι και τα φορτώματα δίνουν κ πέρνουν... Οι μεγάλες διαδρομές δεν σημαίνουν αναγκαστικά άνεση ιδίως στην άσφαλτο, ισα ισα...
    Ban 'em all

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    και το κλισε, η Ελλάδα με τις πολλές λακούβες αρα θέλει ον-οφφ χρειάζεται αναθεώρηση. Μάλλον δεν εχετε δει λακούβες

Μια χαρα τουρινγκ μηχανακια θελει εκτός κ αν κάνεις πολλους χωματόδρομους κ ταξιδέψεις ανατολή/αφρικη. Εκει που λεωφόροι ειναι χωματόδρομοι και τα φορτώματα δίνουν κ πέρνουν... Οι μεγάλες διαδρομές δεν σημαίνουν αναγκαστικά άνεση ιδίως στην άσφαλτο, ισα ισα...
    Νταξ εσυ πηγες στο αλλο ακρο .....
    πουτσ@@@@@@@@@

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Μου αρεσει που τσακωνεστε για ενα μηχανακι και μια εταιρεια, λες και ειναι δικη σας ή του μπαμπα σας και θα πεσουν εξω οι μετοχες σας! Διασκεδαζω, δε λεω, παρακολουθωντας το θεμα, αλλα μαλλον ξεφυγαμε. Και καθε θεμα, σε αυτο το φορουμ, που ασχολειται με BMW ή KTM την ιδια καταληξη εχει. Τα γιαπωνεζικα γαμανε και τα ευρωπαικα ειναι ματρακαδες. Καθε φορα το πιανουμε απο τα μαλλια και το πεταμε κατω σα χταποδι μεχρι να λιωσει. Τσακωνομαστε ή διαφωνουμε, πειτε το οπως θελετε, για 20 ή 30 μηχανακια, που θα κυκλοφορησουν σε ολη τη χωρα. Καλα εκανε και εβγαλε η σκατεμ το 1290. Διακρινε καποιος μανατζερ της κακιας συμφορας το κενο στην αγορα. Ή η βιομηχανικη κατασκοπεια τους εδωσε πληροφοριες για το bmw 1280 υγροψυκτο αντβεντσουρ με ψεκασμο νερου στον αναβατη για δροσια στην ερημο της Γκουανταλαχαρα.
    Γαμω τα μηχανακια ειναι ολα. Φραγκα να ειχαμε, να αγοραζαμε. Γκαραζ να τα βαλουμε και βενζινη να τα καβαλαμε. Το ειπαμε και πιο πανω: Η μηχανη ειναι καυλα. Και την καυλα αγοραζουμε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    η σκατεμ το 1290
    είπε και άναψε την πίπα της ειρήνης....

πουτσ@@@@@@@@@

Το μόνο κακό που έχουν αυτά τα μηχανάκια , είναι ότι δεν βγήκαν την περίοδο 2004-2010…

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    θα πουλησει.....................και μαλιστα πιο πολυ απο το 1190.να το θυμηθητε,τωρα που απογειωσε και την οικονομια ο σαμαρας σε τρια χρονια θα εχουμε γεμισει απο αυτο..........αλλα με ιταλογερμανικες πινακιδες.

για την ιστορια επειδη ειμαι σε περασμα για μανη και σε προτεινωμενη διαδρομη σε διαφορα ξενα φορουμ,τα touring(fjr κτλπ)ενω πριν καποια χρονια τα βλεπαμε σε ποσοτητες,τωρα δεν τα βλεπεις.
    multi-1190-990-1200gs-tiger αντε και κανενα super-tenere με γαλλικες πινακιδες η πλειοψηφια
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider

Και εγω αυτα πιστευα μεχρι που μετακομισα στην κρητη...
    Και εγω που λατρευω το sport touring μηχανακι μου αρχισα να το βλεπω με αλλο ματι το θεμα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Και εγω αυτα πιστευα μεχρι που μετακομισα στην κρητη...
    Και εγω που λατρευω το sport touring μηχανακι μου αρχισα να το βλεπω με αλλο ματι το θεμα...
    ε καλά, εκει εισαι στη περιπτωση...
    απλα δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος στην ηπειρωτικη ελλάδα δεν τον βολευει ενα σπορ τουρινγκ να κανει την δουλεια του εκτος αν κανει εκδρομικο χωμα ή μενει σε ορεινα χωριά (που και πάλι)
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    ε καλά, εκει εισαι στη περιπτωση...
    απλα δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος στην ηπειρωτικη ελλάδα δεν τον βολευει ενα σπορ τουρινγκ να κανει την δουλεια του εκτος αν κανει εκδρομικο χωμα ή μενει σε ορεινα χωριά (που και πάλι)
    οπως το λες...στην περιτωση...
    ελα που ομως τωρα θελω ναι μεν να βρω την υγεια μου στις βολτες μου στο νησι και στις κακοτραχαλιες αλλα τις 2-3 φορες το χρονο κανω ταξιδι πανω να μην μου λειπει το γκαζι αλλα και στα ελαχιστα καλα κομματια του νησιου που θελω να τρεξω!
    σκεφτομουν πχ κατι σε τιγρη 800(που ειναι τελειο για κρητη) αλλα θα μου λειψει το γκαζι οπως σου ειπα,ετσι κοιτουσα προς 1190 μερια.ε τωρα θελω δεν θελω μου τραβαει την προσοχη το 1290...αρα και paris-dakar να μην κανει καποιος μπορει να βρει ευρος χρησης για τετοιες μηχανες...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Οπως και να 'χει ενα ον-οφ σου κοβει απο μ.ω.τ αλλα σου δινει αρκετα μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων ως προς το δρομο που θα διαλεξεις να πας και στο τι θα αντιμετωπισεις.
    Συνεπως για μενα ειναι προτιμοτερα για ενα ταξιδι και ειδικα ανευ σχεδιασμου.
    MADE IN JAPAN 日本製

Αυτό με την "χαμηλή" μωτ των 1200αριων ον οφ, διασκεδαστικό.

Σελίδα 10 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm 990 Adventure Fotos & 950 Mx
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 10:47
  2. KTM SUPER DUKE RR Race Use Only
    από ixnilatis στο forum KTM
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 09:29
  3. espase aktina apo KTM LC4 adventure!
    από KaTaNaS στο forum KTM