Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 190

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;

Ποτέ δεν κατάλαβα την έκφραση "με σταμάτησαν οι μπάτσοι". Τι πάει να πει σε σταμάτησαν; Έριξαν καρφιά στο δρόμο; Στήσανε τα περιπολικά κάθετα όπως στις ταινίες;

Σήμα σου κάνανε. Νόημα. Να σταματήσεις στην άκρη. Μόνος σου.

Αν είσαι καλός σε ένα συγκεκριμένο παιδικό παιχνίδι και δεν έχεις πινακίδα πάνω, μπορεί και να μη θες να σταματήσεις.
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Ποτέ δεν κατάλαβα την έκφραση "με σταμάτησαν οι μπάτσοι". Τι πάει να πει σε σταμάτησαν; Έριξαν καρφιά στο δρόμο; Στήσανε τα περιπολικά κάθετα όπως στις ταινίες;

Αν είσαι καλός σε ένα συγκεκριμένο παιδικό παιχνίδι και δεν έχεις πινακίδα πάνω, μπορεί και να μη θες να σταματήσεις.

Έτσι έχεις και ένα λόγο παραπάνω να πας ακόμη πιο γρήγορα χωρίς αναστολές
    The only easy day was yesterday.

Banned

Δεν φαντάζεσαι πόσο επικίνδυνο είναι και για τούς δυο εμπλεκόμενους αυτό
    Την στιγμή που πλέον πολλοί κακοποιοί διαφόρων ειδικοτήτων προτιμούν τις Μοτο για τις μετακινήσεις και τις δουλειές τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Έτσι έχεις και ένα λόγο παραπάνω να πας ακόμη πιο γρήγορα χωρίς αναστολές
    Παλικάρι πήγαινε άναψε κανένα κερί σήμερα, και αν είναι μην κυκλοφορείς με μηχανή για παν ενδεχόμενο!!!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Χωρίς τίτλο.jpg‎  

Μοδερατορας μοτοσυκλετιστικου φορουμ και να παροτρυνει εστω εμμεσα τετοιες συμπεριφορες; και μετα θα μιλησουμε για ασφαλεια και μαθηματα οδηγησης;

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    την εξυπνάδα την είπες, απάντηση δεν εδωσες....

ούτε και ο πιπάκιας βέβαια....

τι απαντηση να δωσω??

σου εχω κανει τοσες ερωτησεις και δεν εχεις απαντησει σε καμια...
    3η φορα:
    ρισκαρεις να πηγαινεις πανω απο 120 σε εθνικη οδο ή αττικη οδο ή εγνατια οδο και να εχει βγει εκεινη την ημερα ο τσεος με πιστολι-ρανταρ?
    ξερεις ΟΛΑ τα σταθερα ρανταρ ολου του εθνικου μας δικτυου?? και μαλιστα ποια ειναι για το εφε και ποια δουλευουν??

εκτος αν δεν πηγαινεις εκτος οριων και ολα αυτα ειναι να'χαμε να λεγαμε...γιατι ουτε ss εχεις και απορω γιατι μπαινεις στον κοπο να απαντας τοση ωρα...

το οτι μπορεις να ευχαριστηθεις ενα δικυκλο και με 50χλμ/ωρα το ξερω μια χαρα...δεν χρειαζεται να ποσταρεις λαστιχα και να μου λες για επαρχιακο στροφιλικι...

καλως ή κακως ειναι αλλες οι δυνατοτητες των ss (ακομα και σε κλειστο επαρχιακο στροφιλικι) απο το καραβι που οδηγας...
    μια απο τα ιδια και στον ανοιχτο δρομο...

και επειδη εχεις 1300cc ,μπορουμε να κανουμε ενα πειραμα...
    να μου δωσεις το μηχανακι σου για μια εβδομαδα και να δουμε ποσες κλησεις θα μαζεψει...το μηχανακι, οχι εγω...
    και για να στο κανω και πιο δελεαστικο, θα επιλεξεις ΕΣΥ τις διαδρομες που θα κανω...(εκτος αττικη εννοειται...για καμερες μιλαμε)...

τι λες?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ...........
    ω ρπστμ και τα βαριέμαι τα σεντόνια..........
    πάμε μία (και τελευταία)....

τι απαντηση να δωσω??
    στο παρακάτω ερώτημα που τόσο εύκολα βιάστηκες να γράψεις χαριτωμενιά

επειδή υπάρχουν άπειροι λογοι για τους οποίους κάποιος μπορεί από τα 200 να αναγκαστει να κόψει στα 80 (και όχι μόνο) και επειδή, όπως είπες, "ο μαλάκας που μπορεί να έρχεται από πίσω σου" δεν μπορεί να τους ξέρει, καταλήγουμε οτι ενδεχομένως να μην έπρεπε να πηγαίνουμε με 200???

3η φορα:
    ρισκαρεις να πηγαινεις πανω απο 120 σε εθνικη οδο ή αττικη οδο ή εγνατια οδο και να εχει βγει εκεινη την ημερα ο τσεος με πιστολι-ρανταρ?
    ξερεις ΟΛΑ τα σταθερα ρανταρ ολου του εθνικου μας δικτυου?? και μαλιστα ποια ειναι για το εφε και ποια δουλευουν??
    πρέπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ αν ξέρεις οτι έχει ενεργες κάμερες σε ένα δρόμο και πας τάπα - το έγραψα πριν δεν το έγραψα?
    επιπλέον, όχι δεν ξέρω όλες τις κάμερες.... και δεν πάω βάσει ορίων.... όπου ξέρω όμως, προσεχω για να έχω.... τέλος, βασει ευρωπαικής νομοθεσίας δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα (σταθερή ή όχι) αν προηγουμένως δεν υπάρχει η απαραίτητη σήμανση.... τωρα αν εσύ ( ο καθένας δλδ) δεν την είδες, ας πρόσεχες....

εκτος αν δεν πηγαινεις εκτος οριων και ολα αυτα ειναι να'χαμε να λεγαμε...γιατι ουτε ss εχεις και απορω γιατι μπαινεις στον κοπο να απαντας τοση ωρα...
    αν πηγαίνω εντός ορίων ή όχι το ξέρεις..... αυτό που εγώ δεν ήξερα είναι οτι για να συμμετέχω στην κουβέντα πρέπει να έχω σσ..... ντόινγκ.......

καλως ή κακως ειναι αλλες οι δυνατοτητες των ss (ακομα και σε κλειστο επαρχιακο στροφιλικι) απο το καραβι που οδηγας...
    μια απο τα ιδια και στον ανοιχτο δρομο...
    εσένα πρέπει να σου χουν κάνει κάτι τα καράβια..... τόση εμμονή.... σε όποιο τόπικ, νο ματερ γουάτ το θέμα, για το καράβι μου λες.....

και επειδη εχεις 1300cc ,μπορουμε να κανουμε ενα πειραμα...
    να μου δωσεις το μηχανακι σου για μια εβδομαδα και να δουμε ποσες κλησεις θα μαζεψει...το μηχανακι, οχι εγω...
    και για να στο κανω και πιο δελεαστικο, θα επιλεξεις ΕΣΥ τις διαδρομες που θα κανω...(εκτος αττικη εννοειται...για καμερες μιλαμε)...
    τι λες?
    το μηχανάκι μόνο του κλήσεις δεν μαζεύει εξ όσων γνωρίζω..... μεχρι τωρα ήξερα οτι ο οδηγός φταίει..... μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος....

πουτσ@@@@@@@@@

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6

Πλεον επειδη εχουμε κ λιγο περισσοτερο μυαλο απ οταν ημασταν 20 χρονων. Κυνηγιομασταν σε βουτες, λιμανακια κ σε αλλες περιπτωσεις που απλα ειχαμε βαλει 10 ευρω βενζινη κ ειχαμε αλλα 5 για καφε κ σουβλακι κ ξεραμε πως αν μας σταματησουνε με νοημα θα μας σκισουν κ δεν ειχαμε ουτε λεφτα ουτε μυαλο. Εθνικη πλεον θα ταξιδεψω κ με κ χωρις πινακιδα. Αναλογα το που κ αν ειμαι μονος. Αλλα να κατσω να κυνηγηθω μεσα στην πολη με ρισκο την ζωη μου κ αλλων δεν υπαρχει...εχω πινακιδουλα οταν ειμαι εντοα κ κυριος.
    Απλα ξεφυγαμε απο το θεμα που ηταν η κριση, τα λεφτα κ αλλα τετοια κ οχι αν πρεπει να βαζουμε πινακιδα η οχι.
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ω ρπστμ και τα βαριέμαι τα σεντόνια..........
    πάμε μία (και τελευταία)....

στο παρακάτω ερώτημα που τόσο εύκολα βιάστηκες να γράψεις χαριτωμενιά

επειδή υπάρχουν άπειροι λογοι για τους οποίους κάποιος μπορεί από τα 200 να αναγκαστει να κόψει στα 80 (και όχι μόνο) και επειδή, όπως είπες, "ο μαλάκας που μπορεί να έρχεται από πίσω σου" δεν μπορεί να τους ξέρει, καταλήγουμε οτι ενδεχομένως να μην έπρεπε να πηγαίνουμε με 200???

ισως να μην επρεπε να πηγαινουμε και με 100 σε περιπτωση που θα πρεπει να πεσουμε στα 40...τι λες? ισως να μην οδηγαμε καν μηχανες ή να μην οδηγαμε καθολου για να μειωσουμε τις πιθανοτητες...
    οπως καταλαβαινεις ΔΕΝ μπορει να εχει νοημα αυτο βαση μονο της συλλογιστικης οτι μπορει να αναγκαστει να κοψουμε απο Χ ταχυτητα σε Ψ....

πρέπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ αν ξέρεις οτι έχει ενεργες κάμερες σε ένα δρόμο και πας τάπα - το έγραψα πριν δεν το έγραψα?
    επιπλέον, όχι δεν ξέρω όλες τις κάμερες.... και δεν πάω βάσει ορίων.... όπου ξέρω όμως, προσεχω για να έχω.... τέλος, βασει ευρωπαικής νομοθεσίας δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα (σταθερή ή όχι) αν προηγουμένως δεν υπάρχει η απαραίτητη σήμανση.... τωρα αν εσύ ( ο καθένας δλδ) δεν την είδες, ας πρόσεχες....

ή μπορει απλα να μην εχεις πινακιδα πανω και να μην σκεφτεσαι: "ρπμ εδω ειναι η καμερα που δουλευει ή παρακατω?", "μμμ, τωρα αυτη η πινακιδα που προσπερασα με 230, ελεγε για καταγραφη ταχυτητας με ηλεκτρονικα μεσα ή ηταν καμια ασχετη?", "ω, ρπμ περασα την καμερα με +40...πως να την εχουν ρυθμισμενη να γραφει? στα +20, στα +30 ή στα +50?"

αν πηγαίνω εντός ορίων ή όχι το ξέρεις..... αυτό που εγώ δεν ήξερα είναι οτι για να συμμετέχω στην κουβέντα πρέπει να έχω σσ..... ντόινγκ.......

οχι, δεν πρεπει να εχεις ss για να συμμετεχεις, αλλα επειδη το θεμα ειναι "γιατι δεν κυκλοφορουν ss πλεον στους δρομους" και τιθεται το θεμα αστυνομευσης, καμερων και ταχυτητας, οταν γραφουν καποιοι που οντως εχουν ss και σου λενε καποια πραγματα, θα επρεπε να τα λαβαινεις περισσοτερο υπ'οψιν σου απο το να ακους μονο το κεφαλι σου...γνωμη μου...

εσένα πρέπει να σου χουν κάνει κάτι τα καράβια..... τόση εμμονή.... σε όποιο τόπικ, νο ματερ γουάτ το θέμα, για το καράβι μου λες.....

η δευτερη δουλεια μου ειναι ναυπηγος ρε και μιλαω καθαρα απο επαγγελματικο ενδιαφερον...

το μηχανάκι μόνο του κλήσεις δεν μαζεύει εξ όσων γνωρίζω..... μεχρι τωρα ήξερα οτι ο οδηγός φταίει..... μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος....

α, δεν ξερω...μπορεις να δοκιμασεις και να δεις ομως...

ΤΟ ΑΣΚΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡ.......Ή ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...??

Διότι άπό αύτά πού γράφεις άν κρίνω...??
    Δέν είμαστε ούτε στό 70 ούτε στό 80 ούτε άκόμα καί στό 90 άν θές...!!
    Σήμερα οί άστυνομικοί ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ καί πολύ καλά κάνουν ,όχι βέβαια
    σάν τά δεκαεξάχρονα στήν Κρήτη,άφού ή έγκληματικότητα είναι πλέον
    στά ύψη όπως τότε τό 70-80 πού άκούγαμε γιά Σικάγο κ.λ.π.,έτσι σήμερα
    τούς ξεπεράσαμε διότι δέν έχουμε καί τήν όργάνωση τών Άμερικανών ,καί
    ζούμε καί στό κέντρο τών Βαλκανίων μιά διαταραγμένη περιοχή.
    Γιά νά βάλουμε τά πράμματα στή θέση τους...........γιά όσους ξέρουν τό παιχνίδι
    πραγματικά όπως είπες,άν σού κάνουν σήμα στή Μαλακάσα νά σταματήσεις καί
    έσύ τό άγνοήσεις,τό πιό πιθανό είναι νά μή φτάσεις ποτέ Λαμία άλλά στόν Κορυδαλλό.
    Άν δέ έκείνη τήν ήμέρα έγινε καί κάποια ληστεία ή άλλο χοντρό έπεισόδιο μπορεί νά
    φάς καί καμμία άδέσποτη...!!!
    Ή μαγκιά πλέον έξαντλείται στίς κάμερες καί κανέναν τοπικό χωρίς αύτοκίνητο πού βαριέται
    νά άναφέρει καί προτιμάει νά πιεί τόν καφέ του μέ ήρεμία σκεπτόμενος.......δέ γαμιέται
    τό κωλόπαιδο Κυριακάτικα πού θά τρέχω έγώ τώρα...!!!
    Όταν σού τύχει τέτοιοι θέμα στρίβεις στήν πρώτη έξοδο παρκάρεις σέ κανένα χωριουδάκι,
    βγάζεις τήν πινακιδούλα στά φανερά περνάς ώραία τή μέρα σου μέ κανένα κοψίδι καί τό μεσημεράκι
    χαλαρός κάνοντας τόν κοριό ξαναγυρίζεις ....ΗΡΕΜΑ καί ώραία σπίτι σου.
    ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΙΕΣΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΟΔΙΑ κ.λ.π....μέ τήν Έλληνική άστυνομία γιατί θά βγείς
    χαμένος 100% άν ΘΕΛΗΣΟΥΝ νά άσχοληθούν μαζί σου γιά τό Χ λόγο....!!!!
    Έπίσης κάτι άλλο,καί ή άστυνομία έχει πλέον καλούς στό παιδικό παιχνίδι.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...??
    Στίς κάμερες τήν κάνουμε,σέ μπλόκο τήν κάνουμε μέ προυποθέσεις,
    καί λειτουργούμε έξυπνα , σέ άστική περιοχή
    είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ νά τήν κάνουμε γιά πολλούς λόγους.
    Όπως καί νάχει τό παιχνίδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΙΑ,έχει μείνει μόνο
    τό κομμάτι τού έπικίνδυνου μέ τίς βαριές συνέπειες.
    Καί όταν ή έπικινδυνότητα είναι πλέον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ άπό τήν εύχαρίστηση
    πού θά μπορούσε νά σού προσφέρει ή βόλτα άλλά καί τό κυνηγητό.........
    τότε ..........NO PLAY........NO GAME....!!!!

υγ. Είναι μεγάλη τυραννία νά έχεις μηχανάκι πού τριακοσαρίζει
    καί νά κυκλοφορείς μέ ΠΙΝΑΚΙΔΑ...!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Πλεον επειδη εχουμε κ λιγο περισσοτερο μυαλο απ οταν ημασταν 20 χρονων. Κυνηγιομασταν σε βουτες, λιμανακια κ σε αλλες περιπτωσεις που απλα ειχαμε βαλει 10 ευρω βενζινη κ ειχαμε αλλα 5 για καφε κ σουβλακι κ ξεραμε πως αν μας σταματησουνε με νοημα θα μας σκισουν κ δεν ειχαμε ουτε λεφτα ουτε μυαλο. Εθνικη πλεον θα ταξιδεψω κ με κ χωρις πινακιδα. Αναλογα το που κ αν ειμαι μονος. Αλλα να κατσω να κυνηγηθω μεσα στην πολη με ρισκο την ζωη μου κ αλλων δεν υπαρχει...εχω πινακιδουλα οταν ειμαι εντοα κ κυριος.
    Απλα ξεφυγαμε απο το θεμα που ηταν η κριση, τα λεφτα κ αλλα τετοια κ οχι αν πρεπει να βαζουμε πινακιδα η οχι.

δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι την πινακιδα δεν την εχουμε και μεσα στην πολη...
    πρεπει να ειναι βλακας καποιος για να μην εχει πινακιδα εντος αστικου ιστου...

1ον γιατι δεν υπαρχουν καμερες...
    2ον εχει μπατσους (σχεδον) σε καθε γωνια που μπορουν να σε στριμωξουν ανετοτα...

σε ανοιχτους δρομους ομως δεν μπορουν να σε κυνηγησουν...και δεν ασχολουνται κιολας...
    που να σε πιασουν? στην εθνικη οδο? μπορεις να τους ριξεις χλμ αν καβαλας ss...
    στην αττικη οδο? μπορεις να βγεις στην επομενη εξοδο ή στην μεθεπομενη ή οπουδηποτε...τι θα κανουν? θα μπλοκαρουν ολες τις εξοδους επειδη καποιος δεν πληρωσε διοδια ή πηγαινε πανω απ'το οριο? ασε που η τροχαια αττικης οδου, δεν νομιζω οτι μπορει να κυνηγησει εκτος αυτης...
    στην μαραθωνος? σε οποιοδηποτε οικισμο και να μπεις, χαθηκες...

και στην τελικη, δεν ασχολουνται ρε μαγκες οι μπατσοι μ'ενα μηχανακι που τρεχει...ΕΚΤΟΣ αν εχει πινακιδα πανω που εφ'οσον υπαρχει πιστολι ή σταθερη καμερα, αυτοι απλα παιρνουν την φωτογραφια, κοβουν το μπιλιετο και παιρνουν ενα τηλεφωνο...
    end of story...
    :a12:

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι την πινακιδα δεν την εχουμε και μεσα στην πολη...
    πρεπει να ειναι βλακας καποιος για να μην εχει πινακιδα εντος αστικου ιστου...

1ον γιατι δεν υπαρχουν καμερες...
    2ον εχει μπατσους (σχεδον) σε καθε γωνια που μπορουν να σε στριμωξουν ανετοτα...

σε ανοιχτους δρομους ομως δεν μπορουν να σε κυνηγησουν...και δεν ασχολουνται κιολας...
    που να σε πιασουν? στην εθνικη οδο? μπορεις να τους ριξεις χλμ αν καβαλας ss...
    στην αττικη οδο? μπορεις να βγεις στην επομενη εξοδο ή στην μεθεπομενη ή οπουδηποτε...τι θα κανουν? θα μπλοκαρουν ολες τις εξοδους επειδη καποιος δεν πληρωσε διοδια ή πηγαινε πανω απ'το οριο? ασε που η τροχαια αττικης οδου, δεν νομιζω οτι μπορει να κυνηγησει εκτος αυτης...
    στην μαραθωνος? σε οποιοδηποτε οικισμο και να μπεις, χαθηκες...

και στην τελικη, δεν ασχολουνται ρε μαγκες οι μπατσοι μ'ενα μηχανακι που τρεχει...ΕΚΤΟΣ αν εχει πινακιδα πανω που εφ'οσον υπαρχει πιστολι ή σταθερη καμερα, αυτοι απλα παιρνουν την φωτογραφια, κοβουν το μπιλιετο και παιρνουν ενα τηλεφωνο...
    end of story...
    :a12:
    Η μαλακια ειναι πως κ εθνικη πλεον με 500 διοδια αν θελουν απλα δεν περνας. Τωρα αν ειναι να παω γιαννενα ταξιδι στο χωριο κ να παρακαμπτω συνεχεια μηπως κ κλεισουν κανα δρομο επειδη νομιζουν πως ειμαι κανας εγκληματιας τη γ@μησα. Απο 4,5 ωρες θα το κανω 7. Καμια φορα δεν ξερεις τι μυαλο εχει ο καθε αστυνομικος...
    Παραδειγμα φετος πηγαινα γιαννενα κ εκεινη την μερα κανανε την ληστεια στο διστομο κ περασανε απεναντι στο ξυλοκαστρο κ χαθηκανε...πιστεψε με ειχε αστυνομια μπολικη
    κ φαντασου μια μοτο με 2 ατομα να φευγει σε καθε σημα απο την κορινθο κ μετα...μπορει κανας τσακ νορις να εβγαζε την πιστολα κ με σταματουσε.
    Τελοσπαντων ο καθενας κανει αυτα που νομιζει κ ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Το σωστο κ τον "κανονα" δεν θα τον προσδιορισει κανεις πιστευω.(κ.ο.κ υπαρχει βεβαια)

Εχουν πεσει κατι 300αρες αττικη που αν ειχα πινακιδα τωρα θα μουν ακομα μεσα!!
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Η μαλακια ειναι πως κ εθνικη πλεον με 500 διοδια αν θελουν απλα δεν περνας. Τωρα αν ειναι να παω γιαννενα ταξιδι στο χωριο κ να παρακαμπτω συνεχεια μηπως κ κλεισουν κανα δρομο επειδη νομιζουν πως ειμαι κανας εγκληματιας τη γ@μησα. Απο 4,5 ωρες θα το κανω 7. Καμια φορα δεν ξερεις τι μυαλο εχει ο καθε αστυνομικος...
    Παραδειγμα φετος πηγαινα γιαννενα κ εκεινη την μερα κανανε την ληστεια στο διστομο κ περασανε απεναντι στο ξυλοκαστρο κ χαθηκανε...πιστεψε με ειχε αστυνομια μπολικη
    κ φαντασου μια μοτο με 2 ατομα να φευγει σε καθε σημα απο την κορινθο κ μετα...μπορει κανας τσακ νορις να εβγαζε την πιστολα κ με σταματουσε.
    Τελοσπαντων ο καθενας κανει αυτα που νομιζει κ ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Το σωστο κ τον "κανονα" δεν θα τον προσδιορισει κανεις πιστευω.(κ.ο.κ υπαρχει βεβαια)

Εχουν πεσει κατι 300αρες αττικη που αν ειχα πινακιδα τωρα θα μουν ακομα μεσα!!

ενταξει μιλας για ΤΗΝ περιπτωση τωρα...

εγω οποτε εχω ανεβει Θεσσ/νικη, σε κανενα διοδιο δεν πληρωνω και σε αρκετα εχει μπατσους απο πισω...δεν εχει δοθει σημα να κλειστει το επομενο διοδιο, π.χ. και αυτο νομιζω γινεται γιατι 1ον δεν ασχολουνται..και 2ον εσυ μπορει να βγεις σε μια απο τις 3-4 εξοδους μεχρι το επομενο διοδιο...που το ξερουν αυτοι? θα κινητοποιησουν ολη την ελ.ας της θεσσαλιας π.χ. για να σε βρουν??

αν τωρα το εχει σκασει ο παλαιοκωστας με μηχανακι απο τις φυλακες και τυχαινει να εισαι στον ιδιο νομο, ε, θα φας το κυνηγητο του αιωνα...

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    Να πω και γω τη γνωμη μου μιας και έκανα την αλλαγή απο street μηχανή σε ss....Το ηξερα απο πρίν οτι θα ειναι πιο άβολο, το ήξερα οτι τα μόνα που μπορει να κουβαλήσει ειναι ένα κινητό κι ένα πακέτο τσιγαρα κατω απο το μονόσελο, το ήξερα οτι η συνεπιβάτης δε θα βολεύεται και θα γκρινιάζει και παρ΄ολα αυτα η αγορά ηταν μια συνειδητη επιλογη. Οπως οι περισσότεροι ο χρόνος και το χρημα εχουν περιοριστει... αλλα ρε γμτ αυτο που σου προσφέρει μια τέτοια μηχανή σε εκδρομή το σ/κ δεν συγκρίνεται με τίποτα. Και δρόμοι για να την χαρεις εκτος απο πίστα ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δεν μιλάω για 250αρες και να ξύνεις αγκώνες ούτε το παίζω χεράς (δεν είμαι αλλωστε). Έχει ακόμα δρόμους μακρυα απο εθνικές οδους και κάμερες με ελάχιστη κίνηση. Ορεινό στροφιλίκι καλή παρέα και δρομοοοο. Ισως σε λίγο καιρό να την αλλάξω, ισως να αλλάξω κατηγορια, αλλά γι αυτο που την πήρα το κάνει και με το παραπάνω. Την πήρα για μένα, την χάρηκα και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που θα έχω την ευκαιρια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0477.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	76,4 KB 
ID:	323612

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;
    ακόμα εκει έξω είναι κάποιες σε πεισμα των υπολοίπων!!
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    επειδη το γραφουν πολλοι και επειδη δεν εχω ιδια πειρα..........
    ειναι οι ss διασκεδαστικες σε ορεινο στροφιλικι οπου χρειαζεσαι τραβηγμα απο χαμηλα και οι τελικες δεν παιζουν κανενα ρολο;

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μαζεψα απο τον δρομο.
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:20
  2. alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
    από damien στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2010, 15:40
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 19:20
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε