ω ρπστμ και τα βαριέμαι τα σεντόνια..........
πάμε μία (και τελευταία)....
στο παρακάτω ερώτημα που τόσο εύκολα βιάστηκες να γράψεις χαριτωμενιά
επειδή υπάρχουν άπειροι λογοι για τους οποίους κάποιος μπορεί από τα 200 να αναγκαστει να κόψει στα 80 (και όχι μόνο) και επειδή, όπως είπες, "ο μαλάκας που μπορεί να έρχεται από πίσω σου" δεν μπορεί να τους ξέρει, καταλήγουμε οτι ενδεχομένως να μην έπρεπε να πηγαίνουμε με 200???
ισως να μην επρεπε να πηγαινουμε και με 100 σε περιπτωση που θα πρεπει να πεσουμε στα 40...τι λες? ισως να μην οδηγαμε καν μηχανες ή να μην οδηγαμε καθολου για να μειωσουμε τις πιθανοτητες...
οπως καταλαβαινεις ΔΕΝ μπορει να εχει νοημα αυτο βαση μονο της συλλογιστικης οτι μπορει να αναγκαστει να κοψουμε απο Χ ταχυτητα σε Ψ....
πρέπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ αν ξέρεις οτι έχει ενεργες κάμερες σε ένα δρόμο και πας τάπα - το έγραψα πριν δεν το έγραψα?
επιπλέον, όχι δεν ξέρω όλες τις κάμερες.... και δεν πάω βάσει ορίων.... όπου ξέρω όμως, προσεχω για να έχω.... τέλος, βασει ευρωπαικής νομοθεσίας δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα (σταθερή ή όχι) αν προηγουμένως δεν υπάρχει η απαραίτητη σήμανση.... τωρα αν εσύ ( ο καθένας δλδ) δεν την είδες, ας πρόσεχες....
ή μπορει απλα να μην εχεις πινακιδα πανω και να μην σκεφτεσαι: "ρπμ εδω ειναι η καμερα που δουλευει ή παρακατω?", "μμμ, τωρα αυτη η πινακιδα που προσπερασα με 230, ελεγε για καταγραφη ταχυτητας με ηλεκτρονικα μεσα ή ηταν καμια ασχετη?", "ω, ρπμ περασα την καμερα με +40...πως να την εχουν ρυθμισμενη να γραφει? στα +20, στα +30 ή στα +50?"
αν πηγαίνω εντός ορίων ή όχι το ξέρεις..... αυτό που εγώ δεν ήξερα είναι οτι για να συμμετέχω στην κουβέντα πρέπει να έχω σσ..... ντόινγκ.......
οχι, δεν πρεπει να εχεις ss για να συμμετεχεις, αλλα επειδη το θεμα ειναι "γιατι δεν κυκλοφορουν ss πλεον στους δρομους" και τιθεται το θεμα αστυνομευσης, καμερων και ταχυτητας, οταν γραφουν καποιοι που οντως εχουν ss και σου λενε καποια πραγματα, θα επρεπε να τα λαβαινεις περισσοτερο υπ'οψιν σου απο το να ακους μονο το κεφαλι σου...γνωμη μου...
εσένα πρέπει να σου χουν κάνει κάτι τα καράβια..... τόση εμμονή.... σε όποιο τόπικ, νο ματερ γουάτ το θέμα, για το καράβι μου λες.....
η δευτερη δουλεια μου ειναι ναυπηγος ρε και μιλαω καθαρα απο επαγγελματικο ενδιαφερον...
το μηχανάκι μόνο του κλήσεις δεν μαζεύει εξ όσων γνωρίζω..... μεχρι τωρα ήξερα οτι ο οδηγός φταίει..... μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος....
α, δεν ξερω...μπορεις να δοκιμασεις και να δεις ομως...