Kρικαδωροι!!! Καθεστε και συννομοτειτε καθε Δευτερα... Και 'μεις που μενουμε επαρχια στην απ'εξω ε;;;;
"Θα σας δειξω εγω! Θα δειτε τι θα παθετε!" :a39:
https://www.youtube.com/watch?v=pfKrKtSFAUc
Kρικαδωροι!!! Καθεστε και συννομοτειτε καθε Δευτερα... Και 'μεις που μενουμε επαρχια στην απ'εξω ε;;;;
"Θα σας δειξω εγω! Θα δειτε τι θα παθετε!" :a39:
https://www.youtube.com/watch?v=pfKrKtSFAUc
MADE IN JAPAN 日本製
Μπορεί ο καθένας να πάει να πληρώσει ότι συνδρομή θέλει, να γράψει ότι να ναι αλλά το θέμα παραμένει πως ο μπύρων γράφει ότι θέλει και τη βγάζει πάντα καθαρή.
Παραμένει το ότι ο φορουμάρχης μπύρων είχε ξεφτιλίσει στα υποτιμητικά τον οποιονδήποτε και εν τέλει και τον Μάριο ο οποίος τελικά βλέποντας πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον όποιο διαχειριστή είπε τελικά τη μαλακία στον sniper και πήγε για μπανάκιιιι.
Το γνωστό σύστημα, θα τον αναγκάσω εγώ να κάνει μαλακία και εσείς περιμένετέ τον στη γωνία.
Και ο φορουμάρχης συνεχίζει να κάνει πλάκα νιώθοντας δικαιωμένος#pathetic
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Καλημέρα ρε συ endo.
Συνεχίζεις το κρεσέντο της μανιοκαταδίωξης από τις κλίκες, σέχτες, κομμωτήρια και σκοτεινές αδελφότητες των φόρουμ που σε καταδιώκουν και σε απειλούν...?![]()
Το μόνο που έχω να πω είναι πως καμμιά 20αριά συνεδρίες μπορεί και να βοηθήσουν. Την εντύπωση οτι σε καταδιώκουν την έχεις μόνο στα forum ή και στην πραγματική ζωή? Δηλαδή εννοώ, τσεκάρεις καθρέφτες κάθε μισό λεπτό, ακολουθείς κάθε φορά διαφορετική διαδρομή, σταματάς και φοράς τα ρούχα μέσα έξω, μπαίνεις σε λεωφορεία και συνεχίζεις με ταξί πριν πας στο μηχανάκι ?
ΥΓ. Α, btw...η εξήγηση για το πήδημα στο thread πως αμύνθηκες στην επίθεσητου gm900 που είπε πως...δεν γουστάρει τον CaseY είναι epic. otinanai.gr όντως
Κάποτε θα δικαιωθείς, deal with it.
![]()
Ωραίο αυτό με τη δικαίωση. Σα να ζητάς απ τη μπουτάν@ να σε αγαπήσει ένα πράμα...
Να γράψω πάλι μιας και ''καθυστερείς'' να τα πιάσεις, πως το θέμα παραμένει να ράψει τους χλευασμούς που βγάζει το βρωμόστομά του ο κάθε φαντασμένος που νομίζει πως είναι ξεχωριστός
Αυτά με τα ufo που τα βρήκες ρε? Έχεις επαφές?
Εγώ ρε φίλε edopandou έχω μια ερώτηση και θέλω μια απάντηση σοβαρή από σένα μιας και από το '07 που είμαι σε τούτο το φόρουμ, αυτά τα έχω ακούσει άπειρες φορές. Από κλίκες που μπανάρουν κατά βούληση, από φιλαράκια που αφήνουν τους γλύφτες της κλίκας να λένε ότι θέλουν μέχρι και κλίκα που "κλειδώνει" τις αγγελίες που έχουν αστέρια μηχανάκια σε ξεφτίλα τιμή (θυμάστε την αγγελία με το μηχανάκι που του είχαν φάει τα ποντίκια την πλεξούδα??).
Ποιον λόγο έχει ο Μπύρωνας και ο κάθε Μπύρωνας να κάθεται, ν' ασχολείται και να ξεφτιλίζει κάποια από τα μέλη?? Κερδίζει μπόνους στην ετήσια συνδρομή, μπαίνουν κρέντιτς στον λογαριασμό του και ανεβαίνει επίπεδο, βάζει κάτι στην τσέπη, το κάνει επειδή μπορεί και κανένας δεν θα του πει κουβέντα??
Κάποιος παραπάνω είπε ότι αν συνεχιστεί αυτό θα μείνομε μόνοι μας, σε πληροφορώ ότι χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια και μόνοι μας δεν μείναμε, το αντίθετο μάλιστα.
Για κάτσε σκέψου το σοβαρά και ρίξε λίγο τος τόνους, προσπάθησε να περνάς καλά εδώ, να παίρνεις γνώση και να κάνεις φιλαράκια με τα οποία κάποια στιγμή θα πάτε και για καφέ.
Όσο αφορά τον Μπύρωνα δείξε λίγο κατανόηση, γίνε επιεικής και μεγαλόψυχος. Δες μόνο τι μηχανάκι καβαλάει και θα καταλάβεις ότι είναι περίπτωση ανίατη
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Υποθέτω αυτό συν το ότι είναι ''γαμώ'' τους χαρακτήρες.
Επίσης γι αυτό:μια χαρά περνάω και για καφεδάκια πάμε και βόλτες καλές βγαίνουμε και όλα καλά. Ευχαριστώ. Ας ξαναγυρίσουμε στις συμπεριφορές τώρα...προσπάθησε να περνάς καλά εδώ, να παίρνεις γνώση και να κάνεις φιλαράκια με τα οποία κάποια στιγμή θα πάτε και για καφέ.
Τα υπόλοιπα που έγραψες δεν με αφορούν.
πωπω ρε φιλε τι θυμησες.....................ακομα θυμαμαι που το βλεπαμε στο καφε καμια 30αρια ατομα και γινοταν της πουτανας.το 07 ηταν μια απο της χρονιες που το motogp ανεβηκε παρα πολυ,αλλα τι να λεμε ο rossi το χαλασε.............
υ.γ. 2 χοντα στη δεκαδα...................μπου
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Σοβαρο mode on
Ενα δικιο το εχει ο Εντο...
Εχω φαει 6μηνες ποινες και πολυχρωμες καρτες για πολυ λιγοτερα απ οτι ειδα εδω καποιους να βαζουν....
και μαλιστα σε χιουμοριστικα θρεντ διχως αντιπαραθεση με κανεναν....
Και εαν υπαρξει και κανα ραλακι μαζευονται 6-7 "φιλαρακια" για σιγονταρισμα....μην κρυβομαστε!
Ολα αυτα γινονται αλλα οπως λεει και ο Βασκας "προσπάθησε να περνάς καλά εδώ"....
Την πλακα μας κανουμε....ο πραγματικος κοσμος ειναι εξω.
Σοβαρο mode off
![]()
Endo & Byron BAN ολίγων ημερών να ηρεμήσετε.
Σας βαρέθηκα.
Επίσης για τους νεώτερους, παίζει να ειμαστε το μοναδικό φόρουμ που ΒΑΝαρε εν ενεργεία mod... Κλίκες και μ@λακίες
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ο βαθμός ποινής για πιο λόγο μου δώθηκε?
Ρε συ Endo, σοβαρά τώρα.
Σε τι νομίζεις ότι υπάρχει κλίκα?
Τι είμαστε, σχολείο? Ιδιωτικό φόρουμ είναι με δημόσιους χρήστες. Αν δεν γουστάρεις κάποιον/κάποιους μη γράφεις.
Αν φας μπαν, έφαγες μπαν. Δεν θα σου μικρύνει το πουλί.