Αυτοκίνητα μεν αλλα έχει πλάκα.. Slipstream τώρα και στο dakar
https://www.youtube.com/watch?v=BKCul5VO9Z4
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Σιγά την πρωτοτυπία.
Και εκεί τους πρόλαβε η γιαμάχα, με τον γάντζο ρυμούλκησης στο τενερέ.![]()
Και αν δε βρεθει μηχανακι να σε τραβηξει εκει στην ερημια που θα βγεις για το rtw ταξιδι το κανεις θηλια και κρεμιεσαι απο τις τυψεις που ξοδεψες τοσα λεφτα για ενα χρεπι που σε αφησε στην ερημια...
Η ktm επρεπε να το χε standard εξοπλισμο τοσα χρονια και υστερα απο κατι χιλιαδες αναβατες να εχουν μεινει και γω δε ξερω απο τι ζημια ...
![]()
ρε τι έγινε εχθές.
ο κορίτσαρος 5ος παρακαλώ. 2 λεπτά μόνο απο τον πρώτο. μπροστά ακόμα και απο coma. το γεγονός οτι έκανε αυτό που έκανε, σημαίνει οτι και τα Honda μπορούσαν να τη βγάλουν τη λίμνη. και εγώ με την ktm είμαι αλλά κρίμα για τον αγώνα.
μάλλον θα το σκεφτούν του χρόνου για τέτοιες ειδικές. γιατί είναι οκ να έχεις πολλά χλμ σε δύσκολους δρόμους απο πέτρες, λάσπες, βουνά και ποτάμια αλλά το να έχεις μια απέραντη ευθεία πάνω σε αλάτι απλά δεν έχει νόημα. σκοτώνεις τα μηχανάκια χωρίς κανένα λόγο. κρίμα
Μου φαίνεται ότι η αλατοπίστα, ήταν καταστροφή για όλους. Και για τις μότο και για τους αναβάτες.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Tα δυο Honda του Esquerre και Goncalves πρωτα και ακολουθει σε αποσταση 5' ο Coma και o Price. O Barreda... κλαφ'τα
Αυριο ομως ειναι Τεταρτη και ο Coma εχει καθε λογο να φοβαται!![]()
MADE IN JAPAN 日本製