αξιοπιστια πρωτα στην σημερινη εποχη.Τα λεφτα γαι βλαβες απο καποια ευρωπαικα σκουπιδια (καποια λεω) τα κραταω για ταξιδια και βολτες.Η λογικη με οδηγει στην Ιαπωνια.
αξιοπιστια πρωτα στην σημερινη εποχη.Τα λεφτα γαι βλαβες απο καποια ευρωπαικα σκουπιδια (καποια λεω) τα κραταω για ταξιδια και βολτες.Η λογικη με οδηγει στην Ιαπωνια.
Devilako μου καλό μου παλικάρι, προφανώς δεν διάβασες όλα τα ποστ ή τα διάβασες λίγο επιπόλαια και δεν κατάλαβες τι είπα.
Είπα λοιπόν πως το 690 δεν με καλύπτει στην άσφαλτο σε τρεις τομείς, αυτονομία, κάλυψη και κιβώτιο για ταχύτητες μέχρι 130-140 το πολύ. Είπα ότι το τενερέ με υπερκαλύπτει στην άσφαλτο τόσο που και χειρότερο να ήταν πάλι δε θα είχα πρόβλημα. Είπα πως δε θα είχα πρόβλημα ακόμα και με το απόλυτο 640 απ' τη στιγμή που προσφέρει τα στοιχειώδη που χρειάζομαι για να γράφω ασφάλτινα χλμ. Είπα πως θα μπορούσα να κάνω πολλές παραχωρήσεις και να έχω ακόμα και το 690 έτσι όπως βγαίνει αρκεί να μην ήταν στη μέση οι επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις που με κάνουν να γράφω αδιάφορα ασφάλτινα χλμ. ή να χρησιμοποιώ το μηχανάκι μου για μεγάλες περιόδους στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Δεν έκανα καμία αναφορά στην ταχύτητα ταξιδιού ή για τη δύναμη, ενώ μίλησα για το βάρος στο χώμα και μου λες να πάρω 2κύλινδρο. Είπα ότι τα μηχανάκια πιο κοντά στις ανάγκες μου είναι το 690 και το τενερε. Και τα δύο δε με καλύπτουν απόλυτα για λόγους που αν δεν κατάλαβες δεν φταίω εγώ. Εγώ ξέρω τι θέλω και δε θεωρώ ότι τα θέλω όλα δικά μου, νομίζω ότι ζητάω ότι και μια μεγάλη μερίδα.
Αν δεν γίνεται το σκατό σου παξιμάδι κάνοντας κάθε τόσο την εγνατία με τις τεράστιες ευθείες χωρίς κάμερα, με 130 χλμ τότε πότε θα γίνει ρε Σταύρο? Και είπα πως δεν έχω πρόβλημα με αυτό αρκεί να μην ψάχνω κάθε 100 χλμ για βενζινάδικο το μηχανάκι να δουλεύει άνετα σε αυτές τις ταχύτητες και να υπάρχει στοιχειώδης κάλυψη απ' τον αέρα με κάθετη ζελατίνα που προσφέρει άπλετη φασαρία από στροβιλισμούς προκειμένου να με μην τρώω μπουνιές απ' τον αέρα κάθε φορά που ξεμυτίζω για να σηκωθώ λίγο στα μαρσπιέ. To 690 έχει κοντή 6η ακόμα και αν το χρησιμοποιείς έτσι όπως είναι, για εκδρομικό εντούρο. Ε πόσα να ανεχτώ και γιατί να το κάνω απ' τη στιγμή που υπάρχουν λύσεις? Εδώ σου είπα ότι έχω κάνει ταξίδια με 80 χλμ για να κάνω οικονομία στα τακούνια και εσύ μου λες ... Αν ακόμα θεωρείς ότι φάσκω και αντιφάσκω κάπου στα παραπάνω στείλε πμ γιατί το θρεντ δεν είναι τι θέλω εγώ ή γιατί δεν το έχω ή τι να κάνω για να το έχω. Ή κάνε υπομονή μήπως μπορέσω και τα πούμε από κοντά.![]()
Δεν είναι στραβός ο Γιαλός. Εμείς αρμενίζουμε ανάποδα.![]()
Τελευταία τροποποίηση από daz; 11/03/2015 στις 18:23.
Sent from me using a computer.
Αξιοπιστία= αριθμός βλαβών δια διανυθέντα χιλιόμετρα, όσο πιο μικρός ο αριθμητής, τόσο μεγαλύτερη η αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας,
και είναι ΑΛΛΟ πράγμα το ΚΟΣΤΟΣ συντήρησης-χρήσης που είναι πχ το κόστος σέρβις ανταλλακτικών κτλ,
Για την ταπεινή μου γνώμη και στους δυο τομείς η Japan υπερτερούν.
Και πάλι όμως αυτό δεν με εμποδίζει να πω ότι αυτό με αρέσει
![]()
CRF, SXV, KXF τοτε πρεπει να ειναι τα πιο αξιοπιστα, εφοσον ακολουθεις το προγραμμα συντηρησης.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Τι χανω ρε γμτ για να παω ενα ταξιδι...
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Για τις Μπε-εμ-βε που λέγαν κάποιοι:
2003-2011!!! Χριστός κι απόστολος
Παροτι βαμμενος Ιαπωνας, δεν θα ελεγα οτι τα ΒΜW ειναι αναξιοπιστα. Τουλαχιστον οχι στο μετρο που ειναι αλλα Ευρωπαϊκα σαβουρ... εεε μηχανακια.
Δοκιμασμενη συνταγη εδω και παρα πολλα χρονια. Ποσα πραγματα μπορουν να πανε στραβα απο μηχανικα μερη;;
Δεν ειναι και καμια τυχαια ή καινουργια εταιρια. Εχει τεραστια ιστορια σε οχηματα. Και ανεκαθεν πουλουσε ποιοτητα.
Τωρα αμα σπαει και κανενας αξονας.. ενταξει μωρε... peace!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Είναι πραγματικά η "για τα πάντα και τα κοάλα" μοτοσικλέτα. Και ας τους κράζω συχνά πυκνά γιατί κάνουν μόνο τον πουλμουροκαφέ από όλη την τεράστια γκάμα δυνατοτήτων της μοτοσικλέτας. Το 1150 άνευ σέρβοΥ, πιθανώς να το τσιμπούσα, ευκαιρίας δοθείσης, αν δεν είχα το fazer.
Τρελος εισαι;;; Ποιο πουλ-μουρ;;; Αμα δεν εισαι 45+ φλωρο θα σε ανεβαζουν, χαρτογιακα θα σε κατεβαζουν..
Τουλαχιστον στους λουμπεν κυκλους με τους οποιους συναναστρεφομαι..
Αλλωστε περα απο την πλακα δεν το θελω για την πολη. Βολτες και ταξιδια μονο.
MADE IN JAPAN 日本製