Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 172

Θέμα: Αξιοπιστία

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    αξιοπιστια πρωτα στην σημερινη εποχη.Τα λεφτα γαι βλαβες απο καποια ευρωπαικα σκουπιδια (καποια λεω) τα κραταω για ταξιδια και βολτες.Η λογικη με οδηγει στην Ιαπωνια.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι φασκεις και αντιφασκεις...ξεκινας με "μονο τα στοιχειωδη χρειαζομαι στην ασφαλτο"..
    και συνεχιζεις λεγοντας "κανουμε το σκατο μας παξιμαδι στην ασφαλτο"
    ε, λοιπον οσο συμβιβασμο θα κανεις στην ασφαλτο με ενα μοντελο, το αντιστοιχο κομματι θα σε αποζημιωνει στο χωμα και αναποδα...
    με οποιοδηποτε μοντελο...
    και δεν σου λεω να γινεις παγκοσμιος τυχαια...αλλα αφου θες το κατι παραπανω στην ασφαλτο και δεν συμβιβαζεσαι και νομιζεις οτι κατι πιο βαρυ στο χωμα οπως ενα δικυλινδρο σε δυσκολευει και σε καθυστερει στερωντας σου την ευχαριστηση π.χ. σου λεω το αυτονοητο: να μαθεις να πηγαινεις ενα "βαρυ" 2κ μηχανακι στο χωμα (εφοσον μπορει να παει) ουτως ωστε να μην κανεις το σκατο σου παξιμαδι στην ασφαλτο...

οπως πηγαιναν παλια στο χωμα με την africa και ταξιδευαν και ολον τον κοσμο απο ασφαλτο αξιοπρεπως, ετσι και τωρα μπορεις να κανεις κατι αντιστοιχο μ'ενα 950/990...
    δεν μπορεις να κανεις ομως trial...

επισης οσο καλο και γαμιστερο να βγει ενα μονοκυλινδρο ειτε απο ιαπωνες ειτε απο αυστριακους θα παραμενει μονοκυλινδρο και ενα οποιοδηποτε δικυλνδρο θα το ξεπερναει στην ασφαλτο...
    δεν μπορω να πω ομως το ιδιο και για το χωμα γιατι εκει θελει skills...και πολλα μονοκυλινδρα με κουλους, μενουν πισω απο δικυλινδρα με χεραδες...ξανα οχι στο trial...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εσυ καλα κανεις και προτιμας μονοκυλινδρο με οτι αυτο συνεπαγεται...
    απο την στιγμη που δεν εχεις προβλημα με τις παραχωρησεις που εισαι διατεθειμενος να κανεις στην ασφαλτο, στα ταξιδια και στο ανοιχτο δρομο γενικοτερα...no problemo...
    εγω απαντησα στον Αποστολη (daz) που θελει το κατι παραπανω στο χωμα οσον αφορα το βαρος, την ευελιξια, κλπ και την καλυτερη ποιοτητα ταξιδιου με καλυτερη καλυψη αερα, περισσοτερη μεση ωριαια, καλυτερο σασμαν και απλωμα δυναμης/ροπης, κλπ στην ασφαλτο...

οταν λοιπον εισαι συνηδειτοποιημενος γι'αυτο που θελεις και μπορεις, δεν υπαρχει θεμα...
    οταν θες και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο, παιρνεις ενα υπερ-εργαλειο οπως ειναι τα μεγαλα 2κ ΚΤΜ και μαθαινεις να το πηγαινεις μπουνια παντου...κλειστο στροφιλικι στην ασφαλτο, ανοιχτο δρομο και ταξιδι, χωμα με απαιτησεις, εκδρομικο εντουρο κλπ...

δεν κρινω, λοιπον, εξ ιδιων τ'αλλοτρια..εγω εχω 3 και ειμαι καλυμμενος μια χαρα...πλην μεγαλου, δικαβαλου ταξιδιου....που μαλλον θα αγοραστει 4ο καλα να'μαστε...
    Devilako μου καλό μου παλικάρι, προφανώς δεν διάβασες όλα τα ποστ ή τα διάβασες λίγο επιπόλαια και δεν κατάλαβες τι είπα.
    Είπα λοιπόν πως το 690 δεν με καλύπτει στην άσφαλτο σε τρεις τομείς, αυτονομία, κάλυψη και κιβώτιο για ταχύτητες μέχρι 130-140 το πολύ. Είπα ότι το τενερέ με υπερκαλύπτει στην άσφαλτο τόσο που και χειρότερο να ήταν πάλι δε θα είχα πρόβλημα. Είπα πως δε θα είχα πρόβλημα ακόμα και με το απόλυτο 640 απ' τη στιγμή που προσφέρει τα στοιχειώδη που χρειάζομαι για να γράφω ασφάλτινα χλμ. Είπα πως θα μπορούσα να κάνω πολλές παραχωρήσεις και να έχω ακόμα και το 690 έτσι όπως βγαίνει αρκεί να μην ήταν στη μέση οι επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις που με κάνουν να γράφω αδιάφορα ασφάλτινα χλμ. ή να χρησιμοποιώ το μηχανάκι μου για μεγάλες περιόδους στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Δεν έκανα καμία αναφορά στην ταχύτητα ταξιδιού ή για τη δύναμη, ενώ μίλησα για το βάρος στο χώμα και μου λες να πάρω 2κύλινδρο. Είπα ότι τα μηχανάκια πιο κοντά στις ανάγκες μου είναι το 690 και το τενερε. Και τα δύο δε με καλύπτουν απόλυτα για λόγους που αν δεν κατάλαβες δεν φταίω εγώ. Εγώ ξέρω τι θέλω και δε θεωρώ ότι τα θέλω όλα δικά μου, νομίζω ότι ζητάω ότι και μια μεγάλη μερίδα.

Αν δεν γίνεται το σκατό σου παξιμάδι κάνοντας κάθε τόσο την εγνατία με τις τεράστιες ευθείες χωρίς κάμερα, με 130 χλμ τότε πότε θα γίνει ρε Σταύρο? Και είπα πως δεν έχω πρόβλημα με αυτό αρκεί να μην ψάχνω κάθε 100 χλμ για βενζινάδικο το μηχανάκι να δουλεύει άνετα σε αυτές τις ταχύτητες και να υπάρχει στοιχειώδης κάλυψη απ' τον αέρα με κάθετη ζελατίνα που προσφέρει άπλετη φασαρία από στροβιλισμούς προκειμένου να με μην τρώω μπουνιές απ' τον αέρα κάθε φορά που ξεμυτίζω για να σηκωθώ λίγο στα μαρσπιέ. To 690 έχει κοντή 6η ακόμα και αν το χρησιμοποιείς έτσι όπως είναι, για εκδρομικό εντούρο. Ε πόσα να ανεχτώ και γιατί να το κάνω απ' τη στιγμή που υπάρχουν λύσεις? Εδώ σου είπα ότι έχω κάνει ταξίδια με 80 χλμ για να κάνω οικονομία στα τακούνια και εσύ μου λες ... Αν ακόμα θεωρείς ότι φάσκω και αντιφάσκω κάπου στα παραπάνω στείλε πμ γιατί το θρεντ δεν είναι τι θέλω εγώ ή γιατί δεν το έχω ή τι να κάνω για να το έχω. Ή κάνε υπομονή μήπως μπορέσω και τα πούμε από κοντά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι αξιοπιστία? η πάω λάθος! όπως ο πόντιος στην ..Σταδίου!??
    Δεν είναι στραβός ο Γιαλός. Εμείς αρμενίζουμε ανάποδα.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 11/03/2015 στις 18:23.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Αξιοπιστία= αριθμός βλαβών δια διανυθέντα χιλιόμετρα, όσο πιο μικρός ο αριθμητής, τόσο μεγαλύτερη η αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας,
    και είναι ΑΛΛΟ πράγμα το ΚΟΣΤΟΣ συντήρησης-χρήσης που είναι πχ το κόστος σέρβις ανταλλακτικών κτλ,
    Για την ταπεινή μου γνώμη και στους δυο τομείς η Japan υπερτερούν.
    Και πάλι όμως αυτό δεν με εμποδίζει να πω ότι αυτό με αρέσει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	triumph-tiger-tiger-800-xc-abs-12my-12157959-1.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	65,4 KB 
ID:	332260

CRF, SXV, KXF τοτε πρεπει να ειναι τα πιο αξιοπιστα, εφοσον ακολουθεις το προγραμμα συντηρησης.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Είπα πως θα μπορούσα να κάνω πολλές παραχωρήσεις και να έχω ακόμα και το 690 έτσι όπως βγαίνει αρκεί να μην ήταν στη μέση οι επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις που με κάνουν να γράφω αδιάφορα ασφάλτινα χλμ. ή να χρησιμοποιώ το μηχανάκι μου για μεγάλες περιόδους στην άλλη άκρη της Ελλάδας.

ομολογω οτι με το αποπανω το αποσαφηνισες γιατι δεν το ειχα καταλαβει ετσι...

απο κοντα θα τα πουμε σιγουρα..τοσα χλμ γραφεις...καπου θα βρεθουμε...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Τι χανω ρε γμτ για να παω ενα ταξιδι...
    MADE IN JAPAN 日本製

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Για τις Μπε-εμ-βε που λέγαν κάποιοι:
    2003-2011!!! Χριστός κι απόστολος

Παροτι βαμμενος Ιαπωνας, δεν θα ελεγα οτι τα ΒΜW ειναι αναξιοπιστα. Τουλαχιστον οχι στο μετρο που ειναι αλλα Ευρωπαϊκα σαβουρ... εεε μηχανακια .
    Δοκιμασμενη συνταγη εδω και παρα πολλα χρονια. Ποσα πραγματα μπορουν να πανε στραβα απο μηχανικα μερη;;
    Δεν ειναι και καμια τυχαια ή καινουργια εταιρια. Εχει τεραστια ιστορια σε οχηματα. Και ανεκαθεν πουλουσε ποιοτητα.
    Τωρα αμα σπαει και κανενας αξονας.. ενταξει μωρε... peace!
    MADE IN JAPAN 日本製

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Για τις Μπε-εμ-βε που λέγαν κάποιοι:
    2003-2011!!! Χριστός κι απόστολος
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι και καμια τυχαια ή καινουργια εταιρια. Εχει τεραστια ιστορια σε οχηματα. Και ανεκαθεν πουλουσε ποιοτητα.
    Τωρα αμα σπαει και κανενας αξονας.. ενταξει μωρε... peace!
    Μήπως τώρα πουλάει προγραμματισμένη καταστροφή γιατί η απόλυτη ποιότητα δεν βγάζει κέρδη σε ανταλλακτικά;
    Δεν είναι τυχαίο που οι "φήμες" λένε ότι το μόνο πραγματικά αξιόπιστο GS ήταν το 1150, χωρίς σέρβο...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Αξιοπιστία= αριθμός βλαβών δια διανυθέντα χιλιόμετρα, όσο πιο μικρός ο αριθμητής, τόσο μεγαλύτερη η αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας,
    και είναι ΑΛΛΟ πράγμα το ΚΟΣΤΟΣ συντήρησης-χρήσης που είναι πχ το κόστος σέρβις ανταλλακτικών κτλ,
    Για την ταπεινή μου γνώμη και στους δυο τομείς η Japan υπερτερούν.
    Και πάλι όμως αυτό δεν με εμποδίζει να πω ότι αυτό με αρέσει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	triumph-tiger-tiger-800-xc-abs-12my-12157959-1.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	65,4 KB 
ID:	332260
    Το είχα δει από κοντά σε ένα μαγαζί δίπλα στο μότο μάρκετ, σε κιτρινακι με μπέρδεψε με το BMW.
    Τώρα αν θα το έπαιρνα τι να σου πω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μήπως τώρα πουλάει προγραμματισμένη καταστροφή γιατί η απόλυτη ποιότητα δεν βγάζει κέρδη σε ανταλλακτικά;
    Δεν είναι τυχαίο που οι "φήμες" λένε ότι το μόνο πραγματικά αξιόπιστο GS ήταν το 1150, χωρίς σέρβο...
    Σαφως. Εχεις δικιο. Αλλα σχεδον ολες οι εταιριες αυτο κανουν, δυστυχως.
    Αν ειχα λεφτα να το αγορασω και να το συντηρω, προσωπικα θα τσιμπαγα ενα μεγαλο gs παντως.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σαφως. Εχεις δικιο. Αλλα σχεδον ολες οι εταιριες αυτο κανουν, δυστυχως.
    Αν ειχα λεφτα να το αγορασω και να το συντηρω, προσωπικα θα τσιμπαγα ενα μεγαλο gs παντως.
    Είναι πραγματικά η "για τα πάντα και τα κοάλα" μοτοσικλέτα. Και ας τους κράζω συχνά πυκνά γιατί κάνουν μόνο τον πουλμουροκαφέ από όλη την τεράστια γκάμα δυνατοτήτων της μοτοσικλέτας. Το 1150 άνευ σέρβοΥ, πιθανώς να το τσιμπούσα, ευκαιρίας δοθείσης, αν δεν είχα το fazer.

Τρελος εισαι;;; Ποιο πουλ-μουρ;;; Αμα δεν εισαι 45+ φλωρο θα σε ανεβαζουν, χαρτογιακα θα σε κατεβαζουν..
    Τουλαχιστον στους λουμπεν κυκλους με τους οποιους συναναστρεφομαι..

Αλλωστε περα απο την πλακα δεν το θελω για την πολη. Βολτες και ταξιδια μονο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Τρελος εισαι;;; Ποιο πουλ-μουρ;;; Αμα δεν εισαι 45+ φλωρο θα σε ανεβαζουν, χαρτογιακα θα σε κατεβαζουν..
    κοντεύει ρε γι αυτό το σκέφτεται.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Bmw
    από novo45 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 11:11
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 09:24
  3. Scooters ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
    από kalant στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 02:24
  4. Αξιοπιστια Τωn Gs
    από ARGY στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 09:06
  5. Ερώτηση σχετικά με αξιοπιστία αντιπροσωπείας.
    από Infini στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF