Σελίδα 10 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 723

Θέμα: Τι θα γίνει με τις κλοπές;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Κλέβονται δεκάδες χιλιάδες οχήματα κάθε χρόνο.
    Είναι και ήταν καλοπληρωμένο ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ.
    Δεν κλέβουν busa οι φτωχοί ρακένδυτοι μετανάστες.
    Καλοστημένες οργανωμένες συμμορίες είναι και παίζεται πολύ χρήμα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη και εδω, μετα το Β' ΠΠ και τον Εμφυλιο θα επρεπε ολοι να κλεβουμε ο ενας τον αλλο...
    Επισης να σε ενημερωσω οτι σε χωρες οπως το Πακισταν, Συρια κλπ και γενικα σε μερη με Ισλαμικη παιδεια η κλοπη θεωρειται μεγαλη ατιμωση και αμαρτια.
    Επισης, πως εξηγεις οτι Τουρκοι, Ελληνες και λοιποι μεταναστες στη Γερμανια εχουν δημιουργησει μεγαλες μαφιες ενω δεν προερχονταν απο εμπολεμες ζωνες;;

Αλλα καταλαβαινω οτι ειναι "ανθρωπινο, πολυ ανθρωπινο" (οπως λεει και ο Νιτσε) να βρισκουμε αποδιοπομπαιους τραγους για την κατασταση μας..

Εσυ λοιπον, ώ αμεμπτου ηθικης ανθρωπε, ασε τη Δημοκρατια, το Πρωτο Θεμα και την Ελευθερη Ωρα.
    Διοτι δεν φταιει η κουλτουρα καποιου αλλα η περιθωριοποιηση και η φτωχια ειναι αυτα που οδηγουν σε παραβατικες, αντικοινωνικες συμπεριφορες.

Φιλικα
    Φιλικά, αυτά που λες βασίζονται όλα σε θεωρείες. Αυτά που σου λέω εγώ βασίζονται στο τι βλέπω, διότι με τις κλοπές ασχολούμαι στο επάγγελμά μου.
    Υπάρχουν χώρες εμπόλεμες και χώρες όπως π.χ. η Αλγερία και άλλες όπου σφάζονται μεταξύ τους, πόσο μάλλον απλώς να κλέψει κάποιος.
    Επίσης στην Θρησκεία μας το ξενοπήδημα θεωρείται αμαρτία μεγάλη... ( αν αυτό είναι επιχείρημα...)
    Δεν ξέρω για τον Νίτσε ή τον Κίτσε αλλά αυτό που σας λέω συμβαίνει.
    Στη Γερμανία οι Τούρκοι και οι Έλληνες δεν έχω ιδέα τι κάναν, εγώ θα επιμείνω ότι η ηθική μας χωρίζει από την παρανομία η οποία συμφέρει ως ανθρώπους γενικότερα, μαύρους άσπρους Έλληνες ή Πορτογάλους. Είναι τόσο απλό...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω... γιατί πρέπει να φύγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Όπως το είπε ο Stefanos εδώ πιο πάνω. Είδατε σε κανά βίντεο μήπως κανέναν Συριανό ή Σομαλό ή Ιρακινό ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Φιλικά, αυτά που λες βασίζονται όλα σε θεωρείες. Αυτά που σου λέω εγώ βασίζονται στο τι βλέπω, διότι με τις κλοπές ασχολούμαι στο επάγγελμά μου.
    Δεν μιλάμε για κλεφτοκοτάδες.
    Μιλάμε για λουκέτα αλυσίδες συναγερμούς και κλέφτες με φορτηγά μοτοσυκλέτες όπλα και ικανότητα να διαχειριστούνε τα κλοπιμαία.
    Δεν είναι ακριβώς το προφίλ του μετανάστη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Όπως το είπε ο Stefanos εδώ πιο πάνω. Είδατε σε κανά βίντεο μήπως κανέναν Συριανό ή Σομαλό ή Ιρακινό ?
    Εκεί που εγώ βλέπω απλά την κουκούλα που φοράνε, εσύ καταλαβαίνεις και εθνικότητα;

(δεν διαφωνώ με αυτά που λες, νομίζω πως αυτοί δεν ασχολούνται με τέτοια)

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=macdeath_s;2583192]Όπως το είπε ο Stefanos εδώ πιο πάνω. Είδατε σε κανά βίντεο μήπως κανέναν Συριανό ή Σομαλό ή Ιρακινό ?[/QUOTE]

https://www.youtube.com/watch?v=S51tO5prAEA

Μιλάμε για λουκέτα αλυσίδες συναγερμούς και κλέφτες με φορτηγά μοτοσυκλέτες όπλα και ικανότητα να διαχειριστούνε τα κλοπιμαία.
    Δεν είναι ακριβώς το προφίλ του μετανάστη.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τελικά οι μετανάστες είναι σαν την Coca-Cola, πάνε με όλα τα θέματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    [QUOTE=macdeath_s;2583192]Όπως το είπε ο Stefanos εδώ πιο πάνω. Είδατε σε κανά βίντεο μήπως κανέναν Συριανό ή Σομαλό ή Ιρακινό ?

https://www.youtube.com/watch?v=S51tO5prAEA

Δεν είναι ακριβώς το προφίλ του μετανάστη.[/QUOTE]

θες να πετάξεις την προπαγάνδα σου και βάζεις ότι να ναι. Σοφοκλέους που είναι όλη η σάρα και μάρα μες στα ναρκωτικά και τις πουτάνες... Παντελώς άσχετο με αυτό που συζητάμε.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Φάση τρίτη. Βλέπω στην Τσιμισκή μια ξανθιά να οδηγεί το σκουτεράκι της ανέμελη. Σταματάω δίπλα της στο φανάρι και της λέω χαμογελώντας.. "κοπελιά, είσαι πολύ όμορφη για να οδηγείς δίχως κράνος"!

Τα έχασε! Άρχισε να γελά για να καλύψει την αμηχανία της, ενώ εγώ την κοιτούσα χαμογελώντας έχοντας πάρει το πιο αισθησιακό μου βλέμμα (ευτυχώς φορούσα κράνος!)

Δυστυχώς το φανάρι άναψε πολύ νωρίς. [σταματάμε εδώ].

Σεξυ μου σουπια!
    MADE IN JAPAN 日本製

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Φάση τρίτη. Βλέπω στην Τσιμισκή μια ξανθιά να οδηγεί το σκουτεράκι της ανέμελη. Σταματάω δίπλα της στο φανάρι και της λέω χαμογελώντας.. "κοπελιά, είσαι πολύ όμορφη για να οδηγείς δίχως κράνος"!

Τα έχασε! Άρχισε να γελά για να καλύψει την αμηχανία της, ενώ εγώ την κοιτούσα χαμογελώντας έχοντας πάρει το πιο αισθησιακό μου βλέμμα (ευτυχώς φορούσα κράνος!)

Δυστυχώς το φανάρι άναψε πολύ νωρίς. [σταματάμε εδώ].

Φαντάστηκα τη σκηνή που περιγράφεις, αλλά το σκουτεράκι οδηγούσε ένας νταγλαράς....
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    Ρε αγόρια τελικά το μάτι σας έπεσε μόνο στους μετανάστες έτσι??? Το ότι υπάρχει νομοθεσία που ουσιαστικά επιτρέπει την κλοπή δε σας ενόχλησε καθόλου έτσι???
    Είπα ότι απλώς είναι ένας μέρος του γιατί αυξήθηκε η εγκληματικότητα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως.
    Αυτοί που κλέβουν Busa με συναγερμούς και αλυσίδες σίγουρα δεν είναι μετανάστες, σίγουρα δε πεινάνε και σίγουρα είναι γνώστες του αντικειμένου και του τι κάνουν ακριβώς.

Όσο για τη στατιστική με μία φευγαλέα ματιά που έριξα λέει αύξηση στις μπούκες σε σπίτια στην Ελλάδα ως 76% και μείωση σε συνολικά εγκλήματα, αύξηση στις ανθρωποκτονίες και τις ληστείες. Τώρα να κάνω μία παρένθεση για τη στατιστική και να πω πως το τι δηλώνεται έχει να κάνει άμεσα με τα μέσα καταγραφής της αστυνομίας και με άλλους παράγοντες που δε μπορώ να αναλύσω (για ευνόητους λόγους και πραγματικά δεν έχει ουσία) και δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα όπως είναι ή όπως τη φανταζόμαστε κοιτάζοντας τα νούμερα μόνο.

Ένας λόγος αύξησης της εγκληματικότητας είναι και το διαδίκτυο όσο περίεργο και να σας φαίνεται όποιος θέλει μπορεί να μάθει ότι θέλει μέσω διαδυκτίου ενώ π.χ. το 2000 δε μπορούσε τόσο εύκολα.

Αυτό που πρέπει να σας μείνει για να κρατήσουμε την ουσία είναι να φυλάμε τα ρούχα μας όσο καλύτερα μπορούμε. Όλα τα υπόλοιπα περί όπλων και τσαμπουκάδων για μένα είναι μπούρδες.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Ρε αγόρια τελικά το μάτι σας έπεσε μόνο στους μετανάστες έτσι??? Το ότι υπάρχει νομοθεσία που ουσιαστικά επιτρέπει την κλοπή δε σας ενόχλησε καθόλου έτσι???
    Είπα ότι απλώς είναι ένας μέρος του γιατί αυξήθηκε η εγκληματικότητα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως.
    Αυτοί που κλέβουν Busa με συναγερμούς και αλυσίδες σίγουρα δεν είναι μετανάστες, σίγουρα δε πεινάνε και σίγουρα είναι γνώστες του αντικειμένου και του τι κάνουν ακριβώς.

Όσο για τη στατιστική με μία φευγαλέα ματιά που έριξα λέει αύξηση στις μπούκες σε σπίτια στην Ελλάδα ως 76% και μείωση σε συνολικά εγκλήματα, αύξηση στις ανθρωποκτονίες και τις ληστείες. Τώρα να κάνω μία παρένθεση για τη στατιστική και να πω πως το τι δηλώνεται έχει να κάνει άμεσα με τα μέσα καταγραφής της αστυνομίας και με άλλους παράγοντες που δε μπορώ να αναλύσω (για ευνόητους λόγους και πραγματικά δεν έχει ουσία) και δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα όπως είναι ή όπως τη φανταζόμαστε κοιτάζοντας τα νούμερα μόνο.

Ένας λόγος αύξησης της εγκληματικότητας είναι και το διαδίκτυο όσο περίεργο και να σας φαίνεται όποιος θέλει μπορεί να μάθει ότι θέλει μέσω διαδυκτίου ενώ π.χ. το 2000 δε μπορούσε τόσο εύκολα.

Αυτό που πρέπει να σας μείνει για να κρατήσουμε την ουσία είναι να φυλάμε τα ρούχα μας όσο καλύτερα μπορούμε. Όλα τα υπόλοιπα περί όπλων και τσαμπουκάδων για μένα είναι μπούρδες.
    Τωρα μιλας λογικα.
    Αν και αυτο με τη νομοθεσια δεν το αντεληφθειν. Εννοεις οτι οι ποινες ειναι μικρες ως πλημεληματικη πραξη;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Τωρα μιλας λογικα.
    Αν και αυτο με τη νομοθεσια δεν το αντεληφθειν. Εννοεις οτι οι ποινες ειναι μικρες ως πλημεληματικη πραξη;;
    εννοει το προφανες: περισσοτερο προφυλλασει τον κλεφτη ο νομος, παρα τον νοικοκυρη.

δε μπορεις να βαλεις καμερα γτι ειναι προσωπικα δεδομενα, δε μπορεις να πας να τον σπρωξεις να φυγεια απο τη μηχανη σου γιατι θα σου κανει μηνυση για επιθεση, αν τον κατηγορησεις για κλοπη επειδη κραταει κατι που σου ανηκει δε μπορεις να το αποδειξεις κλπ κλπ
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Τωρα μιλας λογικα.
    Θα το ξαναγράψω γιατί είναι σημαντικό. Προς αποσυμφώρηση των φυλακών έγινε αλλαγή σε διάφορες διατάξεις σχετικά με το τι ποινή κάνει ο παραβάτης του νόμου. Για την κλοπή τώρα ισχύει ότι αν ο κλέφτης αποζημιώσει το θύμα παύει να υπάρχει ποινική δίωξη.
    Και για να γίνει κατανοητό. Αν κλέψω ένα μηχανάκι και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο και στο τέταρτο με πιάσουν, εγώ θα πάω και θα πω ορίστε κύριοι πάρτε το μηχανάκι σας πίσω και αθώος ο κατηγορούμενος.... πάμε για το 6ο.....

Σελίδα 10 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα
    από antsoar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 346
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2013, 13:58
  3. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07