Κλέβονται δεκάδες χιλιάδες οχήματα κάθε χρόνο.
Είναι και ήταν καλοπληρωμένο ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ.
Δεν κλέβουν busa οι φτωχοί ρακένδυτοι μετανάστες.
Καλοστημένες οργανωμένες συμμορίες είναι και παίζεται πολύ χρήμα.
Κλέβονται δεκάδες χιλιάδες οχήματα κάθε χρόνο.
Είναι και ήταν καλοπληρωμένο ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ.
Δεν κλέβουν busa οι φτωχοί ρακένδυτοι μετανάστες.
Καλοστημένες οργανωμένες συμμορίες είναι και παίζεται πολύ χρήμα.
Φιλικά, αυτά που λες βασίζονται όλα σε θεωρείες. Αυτά που σου λέω εγώ βασίζονται στο τι βλέπω, διότι με τις κλοπές ασχολούμαι στο επάγγελμά μου.
Υπάρχουν χώρες εμπόλεμες και χώρες όπως π.χ. η Αλγερία και άλλες όπου σφάζονται μεταξύ τους, πόσο μάλλον απλώς να κλέψει κάποιος.
Επίσης στην Θρησκεία μας το ξενοπήδημα θεωρείται αμαρτία μεγάλη... ( αν αυτό είναι επιχείρημα...)
Δεν ξέρω για τον Νίτσε ή τον Κίτσε αλλά αυτό που σας λέω συμβαίνει.
Στη Γερμανία οι Τούρκοι και οι Έλληνες δεν έχω ιδέα τι κάναν, εγώ θα επιμείνω ότι η ηθική μας χωρίζει από την παρανομία η οποία συμφέρει ως ανθρώπους γενικότερα, μαύρους άσπρους Έλληνες ή Πορτογάλους. Είναι τόσο απλό...
Όπως το είπε ο Stefanos εδώ πιο πάνω. Είδατε σε κανά βίντεο μήπως κανέναν Συριανό ή Σομαλό ή Ιρακινό ?
[QUOTE=macdeath_s;2583192]Όπως το είπε ο Stefanos εδώ πιο πάνω. Είδατε σε κανά βίντεο μήπως κανέναν Συριανό ή Σομαλό ή Ιρακινό ?[/QUOTE]
https://www.youtube.com/watch?v=S51tO5prAEA
Δεν μιλάμε για κλεφτοκοτάδες.
Μιλάμε για λουκέτα αλυσίδες συναγερμούς και κλέφτες με φορτηγά μοτοσυκλέτες όπλα και ικανότητα να διαχειριστούνε τα κλοπιμαία.
Δεν είναι ακριβώς το προφίλ του μετανάστη.
Τελικά οι μετανάστες είναι σαν την Coca-Cola, πάνε με όλα τα θέματα...
https://www.youtube.com/watch?v=S51tO5prAEA
Δεν μιλάμε για κλεφτοκοτάδες.
Μιλάμε για λουκέτα αλυσίδες συναγερμούς και κλέφτες με φορτηγά μοτοσυκλέτες όπλα και ικανότητα να διαχειριστούνε τα κλοπιμαία.
Δεν είναι ακριβώς το προφίλ του μετανάστη.[/QUOTE]
θες να πετάξεις την προπαγάνδα σου και βάζεις ότι να ναι. Σοφοκλέους που είναι όλη η σάρα και μάρα μες στα ναρκωτικά και τις πουτάνες... Παντελώς άσχετο με αυτό που συζητάμε.
Ρε αγόρια τελικά το μάτι σας έπεσε μόνο στους μετανάστες έτσι??? Το ότι υπάρχει νομοθεσία που ουσιαστικά επιτρέπει την κλοπή δε σας ενόχλησε καθόλου έτσι???
Είπα ότι απλώς είναι ένας μέρος του γιατί αυξήθηκε η εγκληματικότητα. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως.
Αυτοί που κλέβουν Busa με συναγερμούς και αλυσίδες σίγουρα δεν είναι μετανάστες, σίγουρα δε πεινάνε και σίγουρα είναι γνώστες του αντικειμένου και του τι κάνουν ακριβώς.
Όσο για τη στατιστική με μία φευγαλέα ματιά που έριξα λέει αύξηση στις μπούκες σε σπίτια στην Ελλάδα ως 76% και μείωση σε συνολικά εγκλήματα, αύξηση στις ανθρωποκτονίες και τις ληστείες. Τώρα να κάνω μία παρένθεση για τη στατιστική και να πω πως το τι δηλώνεται έχει να κάνει άμεσα με τα μέσα καταγραφής της αστυνομίας και με άλλους παράγοντες που δε μπορώ να αναλύσω (για ευνόητους λόγους και πραγματικά δεν έχει ουσία) και δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα όπως είναι ή όπως τη φανταζόμαστε κοιτάζοντας τα νούμερα μόνο.
Ένας λόγος αύξησης της εγκληματικότητας είναι και το διαδίκτυο όσο περίεργο και να σας φαίνεται όποιος θέλει μπορεί να μάθει ότι θέλει μέσω διαδυκτίου ενώ π.χ. το 2000 δε μπορούσε τόσο εύκολα.
Αυτό που πρέπει να σας μείνει για να κρατήσουμε την ουσία είναι να φυλάμε τα ρούχα μας όσο καλύτερα μπορούμε. Όλα τα υπόλοιπα περί όπλων και τσαμπουκάδων για μένα είναι μπούρδες.
εννοει το προφανες: περισσοτερο προφυλλασει τον κλεφτη ο νομος, παρα τον νοικοκυρη.
δε μπορεις να βαλεις καμερα γτι ειναι προσωπικα δεδομενα, δε μπορεις να πας να τον σπρωξεις να φυγεια απο τη μηχανη σου γιατι θα σου κανει μηνυση για επιθεση, αν τον κατηγορησεις για κλοπη επειδη κραταει κατι που σου ανηκει δε μπορεις να το αποδειξεις κλπ κλπ
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Θα το ξαναγράψω γιατί είναι σημαντικό. Προς αποσυμφώρηση των φυλακών έγινε αλλαγή σε διάφορες διατάξεις σχετικά με το τι ποινή κάνει ο παραβάτης του νόμου. Για την κλοπή τώρα ισχύει ότι αν ο κλέφτης αποζημιώσει το θύμα παύει να υπάρχει ποινική δίωξη.
Και για να γίνει κατανοητό. Αν κλέψω ένα μηχανάκι και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο και στο τέταρτο με πιάσουν, εγώ θα πάω και θα πω ορίστε κύριοι πάρτε το μηχανάκι σας πίσω και αθώος ο κατηγορούμενος.... πάμε για το 6ο.....